اینو کسی نمی دونم من می گم اینجا که اصلا کارت قیمت اولیه ش 160م بود که براش تصمیم گرفتن
اما در نهایت با قیمت 175م انلاینش کردن که به سرعت کردنش 200م بعدشم 250
اینم برای پولدارها نیست چون پولدارها اتفاقا خیلی حساب گر هستن امکان نداره جنسی بخرن که می دونن فردا ارزون می شه اصلا همین شکلی پولدار شدن و می دونن کی باید چی بخرنش با اینکه پولش دارن
این ایفون خریدن یا گرافیک خریدن هم براشون پز دادن یا لاکچری نیست الان کسایی 4090 دارن یا ایفون 16 که نون شبم محتاجن دیدم که می گم اصلا این چیزا لاکچری حساب نمی شه طرف ماشین زیر پاش 50 میلیارد می ارزه ساعت دستش 10 میلیارده خونه ش 300 میلیارده اصلا براش معنی نداره این چیزا
پولدار به اینا می گن بقیه اداشون در میارن چون اصلا یکی از کارهای اونا نمی تونن بکنن
که اتفاقا این افراد خیلیم اقتصادی هستن و حتی یک شام شب با دوستاشون حساب کتاب می کنن
این قیمتا فقط برای یک عده یوتیوبری هست که سریع بخرن کلیپ درست کنن پولش از بازدیدش در بیاد که الان اکثرا خارجی هاشم می بینن دیگه بازگشتی هم برای اونا نداره
در نهایت این قیمتا صرفا یک جوسازی هست برای اینکه بعدا که شد 150 م حمله کنید
همیشه یادتون باشه کالا به قیمت دلاریش بخرید این کارت 1500 دلاره که تازه همون قیمتم نمی صرفه هر موقع همین قیمت شد ارزش خرید داره
آقـــا، آقــــــا، مام 4090 داریم! این حرفا چــــیه؟! دستمونو رو نکن پیش بچهها!!!!
ما اینقدرهام نَدار و به درد نخور نیستیم!!!
نمیگم شما اشتباه میگی، اما درست هم نمیگی!
خیلیها رو میشناسم وضع مالیشون عالیه، ولی به تکنولوژی علاقه دارن، دستشون به دهنشون میرسه و بهترین سیستم رو میبندن!
چون عشقش رو دارن! این طیف از افراد رو در نظر نمیگیرید؟؟ تا دلت بخواد دیدم! قیمت براشون مهم نیست!
منم که میبینید، دیگه نزدیک دهه چهل زندگیمه!
این کارت رو هم با 90 تومن خریدم! یکی از دلایلش، استفاده برای رندر و هوشمصنوعی بود! گیم هم که همیشه رَدیفه!
برای اطمینان 4090 خریدم. خیلی هم کار درستی کردم
، چون الان قیمت ها فضائی شده!
کسی که هزینه کارت گرافیک و سیستم میکنه، هیـــــــــچکس غیر خودش و اون رفیق فابِش که به این چیزا علاقه داره، از کانفیگ PC ـش اطلاعی نداره!
مطمئن باش!
چون 99 درصد اطرافیان وقتی بهشون بگی "رَم" چیه، میگن همون چیزیه که اسب میکنه!
پس یکی مثل من، بخواد هم توانشو نداره با این چیزا پُز بده!
کارت رو که دَستم نمیگیرم تو خیابون قَدم بزنم یا سَوارش بشم بوق بزنم برای عباس کروکودیل قصاب محل!
اونی که پول سخت افزار میده، فقط عشقشو داره! اصلا مارو با آیفون بازها مقایسه نکنید خواهشا!!!
اینو خوندم کَهیر زدم!
والا، گوشی دستم اندروید 4 سال پیشه!
چون اعتقاد دارم گوشی خریدن پول حروم کردنه!
داشته باشم، میدم برای PC.
خلاصه که، آره داداش...
مارو دور ننداز!