جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

آقا من اخبار ویندوز 11 رو دنبال نکردم، ولی این اسکرین شات ها بیشتر میخورد Windows 10x مرحوم بوده باشه! :D اشتباه میکنم؟
ظاهرش و شکل منو همونه. اون مرحوم شد. هر چی ازش داشتن ریختن تو این.
ولی سریعه تو همین ویدیوهایی که ازش پخش شده ولی نسخه های اولیه توسعه دهنده ها لیک شده. باید صبر کرد تا ایونت هفته دیگه، پنجشنبه ساعت 10 و نیم.
لیک نشده نسخه نهایی نیست.و اینکه 10x قرار نبود عرضه عمومی بشه تا اونجایی که میدونم و این مهمه.
یکسریا گفته بودن، خودم تست نکردم. و ویدیو قیاس نیافتم، میگفتن بهتر از 10 فریم میده.

ویندوز 11 خدا کنه آپدیتی هم بشه ارتقا داد.واقعا حسش نیست این همه برنامه و پلاگین و کوفت و زهرمار دوباره نصب کنم :D
ولی این شکلش تو عکس ها خیلی حال نکردم.همینا که رنگ روشن هست.ولی امروز تو پیج آستین دیدم نصب کرده بود رو لپ تاپ و حالت شیشه ای و شفاف داشت ولی خیلی واضح نشون نداد اما از این عکس ها خیلی خوشگلتر بود به نظرم.

دوستان کسی میدونه cpu های دسکتاپ نسل 11 اینتل (تایگر لیک) گرافیک مجتمع iris دارن یا نه؟ من اطلاعاتم کمه، برای همین میپرسم. نکنه این cpu کلا برای لپ تاپ و تبلت ایناست آیا؟ اینتل هنوز apu قوی دسکتاپ نداره؟ ?

دوستان کسی میدونه cpu های دسکتاپ نسل 11 اینتل (تایگر لیک) گرافیک مجتمع iris دارن یا نه؟ من اطلاعاتم کمه، برای همین میپرسم. نکنه این cpu کلا برای لپ تاپ و تبلت ایناست آیا؟ اینتل هنوز apu قوی دسکتاپ نداره؟ ?
بستگی به مدل cpu داره. cpu های اینتل مدل های بدون پسوند F تا اون جایی که من یادمه همه گرافیک مجتمع دارن و نسل 10 و11 عملکرد خوبیم داره نسبتا. توصیه من برای APU دسکتاپ قطعا AMD برای این که لیتوگرافی اینتل همون 14 نانومتر قدیمه و مشکلات زیادی داره از جمله خنک سازی و موارد دیگه ... البته این مورد بستگی به این داره که اصلا موجود هست داخل ایران یا نه.

• Like
Reactions: Cait Sith
خبری نیست که میشه ارتقا داد یا باید کلا ویندوز عوض شه؟
چون من کلا زندگیم روی ویندوز حاله حاضرم فک کنم نزدیک ۱۰۰ تا برنامه باید دوباره نصب کنم :D
احتمالا 3 تیر همه این چیزارو توضیح میدن توی کنفرانس معرفی.

• Like
Reactions: CriRo7
نسخه دسکتاپ راکت لیک هست، اونی که شما میگی موبایل هست نه دسکتاپ.گرافیک نسخه دسکتاپ هم UHD 750 هست

• Like
Reactions: Cait Sith
ویندوز 11 خدا کنه آپدیتی هم بشه ارتقا داد.واقعا حسش نیست این همه برنامه و پلاگین و کوفت و زهرمار دوباره نصب کنم :D
ولی این شکلش تو عکس ها خیلی حال نکردم.همینا که رنگ روشن هست.ولی امروز تو پیج آستین دیدم نصب کرده بود رو لپ تاپ و حالت شیشه ای و شفاف داشت ولی خیلی واضح نشون نداد اما از این عکس ها خیلی خوشگلتر بود به نظرم.
قطعا داره نهایت iso می شه روش از داخل وین نصب کرد

ظاهرش که همونه بعد 7 سال هنر کردن یکم لبه گرد کردن خسته نباشن واقعا
ارم ویندوزم که روز به روز زشت تر می شه دیگه کلا شد یک مربع 2 بعدی با رنگ بسیار زشت هنر می ره این همه بی سلیقگی:D

گذشته از این ها زمانی که ویندوز سلطان سیستم عامل های خونگی هست و تقریبا بی رقیب نباید شبیه به مگ بشه بلکه مگ هست که باید شبیه به ویندوز بشه اصلا محیط کار ویندوز اصلی با پنجره های در وسط که کمباین هم نمی شن بالاترین سرعت رو در ادیت و انجام کارها به ادم می ده و سوییچ کردن بینشون خیلی سریع و با دقت انجام می شه چیزی که خوبه و یک عمره ازش نتیجه گرفتن نباید الکی بهش دست بزنن مشابه کنترل پنل که به اون بلوغ عالی رسیده بود زدن عوض کردن خرابشم کردن

کلا هنر اینا بر عکسه یعنی هنر تخریب بخش های خوب رو داره جدا همین الان 7 با قابلیت های روز 10 بدن همه می رن سمتش یک نفرم توی 10 نمی مونه

• Like
Reactions: hamid_barca
قطعا داره نهایت iso می شه روش از داخل وین نصب کرد

ظاهرش که همونه بعد 7 سال هنر کردن یکم لبه گرد کردن خسته نباشن واقعا
ارم ویندوزم که روز به روز زشت تر می شه دیگه کلا شد یک مربع 2 بعدی با رنگ بسیار زشت هنر می ره این همه بی سلیقگی:D

گذشته از این ها زمانی که ویندوز سلطان سیستم عامل های خونگی هست و تقریبا بی رقیب نباید شبیه به مگ بشه بلکه مگ هست که باید شبیه به ویندوز بشه اصلا محیط کار ویندوز اصلی با پنجره های در وسط که کمباین هم نمی شن بالاترین سرعت رو در ادیت و انجام کارها به ادم می ده و سوییچ کردن بینشون خیلی سریع و با دقت انجام می شه چیزی که خوبه و یک عمره ازش نتیجه گرفتن نباید الکی بهش دست بزنن مشابه کنترل پنل که به اون بلوغ عالی رسیده بود زدن عوض کردن خرابشم کردن

کلا هنر اینا بر عکسه یعنی هنر تخریب بخش های خوب رو داره جدا همین الان 7 با قابلیت های روز 10 بدن همه می رن سمتش یک نفرم توی 10 نمی مونه
والا من از این وسواسی ها هستم که همه چی باید تر و تمیز باشه(دسکتاپم از بس تمیزه انگار خونه نو عروس ها:D )برای همین یا باید اپدیت رسمی باشه یا اینکه کلا باید پاک کنم و از اول ویندوز بزنم.

شکلش هم دقیقا داشتم به همین فکر میکردم.من خودم کارم طراحی 3 بعدی هست برای همین زیاد کارهای طراحی میبینم.واقعا برام سوال بود این همه نخبه طراحی تو دنیا هست بعد زارتی باید برن مک رو کپی کنن؟البته باز باید نسخه رسمی بیاد تا کامل معلوم بشه

• Like
Reactions: mobile1199
والا من از این وسواسی ها هستم که همه چی باید تر و تمیز باشه(دسکتاپم از بس تمیزه انگار خونه نو عروس ها:D )برای همین یا باید اپدیت رسمی باشه یا اینکه کلا باید پاک کنم و از اول ویندوز بزنم.

شکلش هم دقیقا داشتم به همین فکر میکردم.من خودم کارم طراحی 3 بعدی هست برای همین زیاد کارهای طراحی میبینم.واقعا برام سوال بود این همه نخبه طراحی تو دنیا هست بعد زارتی باید برن مک رو کپی کنن؟البته باز باید نسخه رسمی بیاد تا کامل معلوم بشه
قطعا قابل تغییر هست و این به عنوان یک گزینه اضافی هست ضمنا حالا حالا ها 10 ساپورت می شه و دلیلی به مهاجرت نیست مگر اینکه چیز بهتری بدن

من با داشتن 50 ترابایت هارد با هزاران برنامه نصب روش عملا امکان فرش کردن ویندوز رو ندارم اصلا
البته فکر نکنید به هم ریحته هست کل ویندوزم کاستوم شده هست و نظم خاصی داره که شاید 50 60 ساعت کار مداوم بخواد تا مشابه اولش بشه

• Like

کلا از پایه همون ویندوز 10 فعلی هست، صرفا یه تم انداختن رو ویندوز اسمش رو کردن 11 :D این رو هم رو هوا نمیگم، یوتیوب ویدیوش موجود هست که نشون میده حتی تسکبار فعلی از پایه طراحی نشده و با دو تا command میشه تسکبار 10 رو جایگزین کرد.
البته خب تقصیری هم ندارن و واقعا دلیلی نداره مثل قدیم بشینن از نو هسته رو طراحی کنن. همین چیزی که هست رو کامل تر کنن هزار بار بیشتر به نفع یوزرهاست که سر درایور و اینا به مشکل نخورن. این بیلدی هم که الان منتشر شده بعید میدونم حتی Pre-RTM باشه و احتمال بسیار زیاد همون بیلد نهایی هست که یکم دیگه معرفی میشه (با احتمال 99.9999% بیلد نهایی هست :D).

ما که رفتیم برا نصب :D

پ.ن: من آخر متوجه نشدم که این الان لیک شده یا روی MSDN آپلودش کردن! :D کسی از دوستان اگر میدونه ما رو از گمراهی نجات بده.

• Like
changelog بیلد 21996 ویندوز 11 رو هم میتونید از این جا ببینید (به همراه تمام بیلدهای اولیه و مایل استون و ... از اولین ویندوز تا به الان):
Windows 11 build 21996 - BetaWiki

------------------- ویرایش -------------------

با این اوصاف میشه با قطعیت گفت ویندوز 11، همون آپدیت 21H2 هست که آپلود بیلد هاش به سرورهای مایکروسافت حدود 1 ماه پیش متوقف شد :D که الان علت ـش مشخص شده.
آخرین بیلد insider ویندوز 11 (ویندوز 10) قبل از لیک شدن بیلد 21996، بیلد 21390 بوده که یه نگاه بهش داشته باشین بد نیست:

21390-desktop.png

آیکون recycle bin، درست نظیر آیکونی هست که الان برای ویندوز 11 استفاده شده :D

آخرین ویرایش:
در ادامه‌ی سیرک ماینینگ، کمبود تراشه و داراماهای اون، می‌تونید قیمت سری TUF ایسوس رو ببینید:

همون طور که می‌بینید، قیمت 3080 از 3080Ti و قیمت 3070 از قیمت 3070Ti بیشتره! حتی قیمت 3060 هم از قیمت 3070Ti بیشتره که می‌تونه طنز زیبایی باشه.
اما زیباتر از اون، وجود 3080Ti توی مدل‌های دیگه است که از یه سری مدل 3070 هم ارزونترن. مثلا ۳۰۸۰Ti از گینوارد از 3070 ROG کمی ارزونتره.

الان این ویندوز 11 مشکلی نداره نصب و استفاده کنیم؟
از کجا میشه دانلودش کرد؟
معمولا از معرفی ویندوز تا ریلیز چقدر طول میکشه تا ببینم صبر کنم یا همین لیک رو نصب کنیم

آقا چجوری انتظار دارین بیان تغییر جدی تو ویندوز بدن :D
آدم میشناسم ویندوز 8.1 ـو کلا اسکیپ کرده بود و تا اواخر 7 نصب داشت فقط واسه اینکه "چرا تسک بار و ویندوزا دیگه شیشه ای نیست"
8.1 اومد استارتو فول اسکرین و پنجره ای کردن اینقد صدا مردم دراومد مجبور شد استارت منو قدیم رو برگردونه.
شدیدا کنترل پنل رو بردن زیر سایه Setting ـه ویندوز 10 که بازم دیدن مردم خیلی استفاده میکنن 11 ـم نگهش داشتن.

تو همین سه صفحه یکی مثل من عاشق گرد بودن گوشه پنجره هاس و آیکون ویندوز جدید رو هم دوس داره یکی هست بدش میاد حالا فرض کنید سر همچین چیزایی اینقد اختلاف نظر وجود داره چطور مایکرو بیاد تغییرات بزرگ ایجاد کنه تو ویندوز :D

• Like
Reactions: z2s sas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or