اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
ظاهرش و شکل منو همونه. اون مرحوم شد. هر چی ازش داشتن ریختن تو این.آقا من اخبار ویندوز 11 رو دنبال نکردم، ولی این اسکرین شات ها بیشتر میخورد Windows 10x مرحوم بوده باشه!اشتباه میکنم؟
بستگی به مدل cpu داره. cpu های اینتل مدل های بدون پسوند F تا اون جایی که من یادمه همه گرافیک مجتمع دارن و نسل 10 و11 عملکرد خوبیم داره نسبتا. توصیه من برای APU دسکتاپ قطعا AMD برای این که لیتوگرافی اینتل همون 14 نانومتر قدیمه و مشکلات زیادی داره از جمله خنک سازی و موارد دیگه ... البته این مورد بستگی به این داره که اصلا موجود هست داخل ایران یا نه.دوستان کسی میدونه cpu های دسکتاپ نسل 11 اینتل (تایگر لیک) گرافیک مجتمع iris دارن یا نه؟ من اطلاعاتم کمه، برای همین میپرسم. نکنه این cpu کلا برای لپ تاپ و تبلت ایناست آیا؟ اینتل هنوز apu قوی دسکتاپ نداره؟ ?
احتمالا 3 تیر همه این چیزارو توضیح میدن توی کنفرانس معرفی.خبری نیست که میشه ارتقا داد یا باید کلا ویندوز عوض شه؟
چون من کلا زندگیم روی ویندوز حاله حاضرم فک کنم نزدیک ۱۰۰ تا برنامه باید دوباره نصب کنم![]()
نسخه دسکتاپ راکت لیک هست، اونی که شما میگی موبایل هست نه دسکتاپ.گرافیک نسخه دسکتاپ هم UHD 750 هستدوستان کسی میدونه cpu های دسکتاپ نسل 11 اینتل (تایگر لیک) گرافیک مجتمع iris دارن یا نه؟ من اطلاعاتم کمه، برای همین میپرسم. نکنه این cpu کلا برای لپ تاپ و تبلت ایناست آیا؟ اینتل هنوز apu قوی دسکتاپ نداره؟ ?
قطعا داره نهایت iso می شه روش از داخل وین نصب کردویندوز 11 خدا کنه آپدیتی هم بشه ارتقا داد.واقعا حسش نیست این همه برنامه و پلاگین و کوفت و زهرمار دوباره نصب کنم
ولی این شکلش تو عکس ها خیلی حال نکردم.همینا که رنگ روشن هست.ولی امروز تو پیج آستین دیدم نصب کرده بود رو لپ تاپ و حالت شیشه ای و شفاف داشت ولی خیلی واضح نشون نداد اما از این عکس ها خیلی خوشگلتر بود به نظرم.
والا من از این وسواسی ها هستم که همه چی باید تر و تمیز باشه(دسکتاپم از بس تمیزه انگار خونه نو عروس هاقطعا داره نهایت iso می شه روش از داخل وین نصب کرد
ظاهرش که همونه بعد 7 سال هنر کردن یکم لبه گرد کردن خسته نباشن واقعا
ارم ویندوزم که روز به روز زشت تر می شه دیگه کلا شد یک مربع 2 بعدی با رنگ بسیار زشت هنر می ره این همه بی سلیقگی
گذشته از این ها زمانی که ویندوز سلطان سیستم عامل های خونگی هست و تقریبا بی رقیب نباید شبیه به مگ بشه بلکه مگ هست که باید شبیه به ویندوز بشه اصلا محیط کار ویندوز اصلی با پنجره های در وسط که کمباین هم نمی شن بالاترین سرعت رو در ادیت و انجام کارها به ادم می ده و سوییچ کردن بینشون خیلی سریع و با دقت انجام می شه چیزی که خوبه و یک عمره ازش نتیجه گرفتن نباید الکی بهش دست بزنن مشابه کنترل پنل که به اون بلوغ عالی رسیده بود زدن عوض کردن خرابشم کردن
کلا هنر اینا بر عکسه یعنی هنر تخریب بخش های خوب رو داره جدا همین الان 7 با قابلیت های روز 10 بدن همه می رن سمتش یک نفرم توی 10 نمی مونه
قطعا قابل تغییر هست و این به عنوان یک گزینه اضافی هست ضمنا حالا حالا ها 10 ساپورت می شه و دلیلی به مهاجرت نیست مگر اینکه چیز بهتری بدنوالا من از این وسواسی ها هستم که همه چی باید تر و تمیز باشه(دسکتاپم از بس تمیزه انگار خونه نو عروس ها)برای همین یا باید اپدیت رسمی باشه یا اینکه کلا باید پاک کنم و از اول ویندوز بزنم.
شکلش هم دقیقا داشتم به همین فکر میکردم.من خودم کارم طراحی 3 بعدی هست برای همین زیاد کارهای طراحی میبینم.واقعا برام سوال بود این همه نخبه طراحی تو دنیا هست بعد زارتی باید برن مک رو کپی کنن؟البته باز باید نسخه رسمی بیاد تا کامل معلوم بشه
ویندوز 11 خدا کنه آپدیتی هم بشه ارتقا داد.واقعا حسش نیست این همه برنامه و پلاگین و کوفت و زهرمار دوباره نصب کنم
ولی این شکلش تو عکس ها خیلی حال نکردم.همینا که رنگ روشن هست.ولی امروز تو پیج آستین دیدم نصب کرده بود رو لپ تاپ و حالت شیشه ای و شفاف داشت ولی خیلی واضح نشون نداد اما از این عکس ها خیلی خوشگلتر بود به نظرم.