اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
خدایش این 3060TI رو تو بنچمارک ها میبینم فکر کنم یکی از بالانس ترین و بهترین کارتی هست که انویدیا تو این چند ساله داده بیرون!! فکر کنم از دستشون بد درفته که یه همچین چیزی رو دادن بیروناگه این مشکل کمبود و.... نداشت قشنگ کل بازار رو می کشید سمت خودش(خیلی بهتر از 1060GTX) و AMD رو رسما به زیر میکشید با این کارت!
من این کارت رو تهیه کردم واقعا راضی هستم ولی چون پردازنده قدیمی هست برام گلوگاه شدهprice/performance عجیبی داره ارزش خرید وحشتناک بالا![]()
من این کارت رو تهیه کردم واقعا راضی هستم ولی چون پردازنده قدیمی هست برام گلوگاه شده
بیت کوین داشت افت میکرد ولی ال سالوادور به عنوان اولین کشور رسما قبولش کرد و برگشت به 37 هزار تا
دقیقا چیزی که هست الا قیمت بالا به دهنشون مزه کرده و خیلی سخته شرایط به قبل خودش برگرده و از طرفی هنوز بازار تو شرایط هیجانی خودش قرار داره و فعلا قیمت ها پایین نمیاد و هم تقاضا فعلا چندبرابر عرضه هم هست!!!یک نکته جالبی که هست اینه که موجودی 3080 Ti بسیار خوبه.
یعنی حداقل جایی که من هستم از همه برند ها به صورت مداوم به تعداد زیاد داره تزریق می شه (به جز Asus البته).
ولی قیمت ها نجومی بالاست!!!
2199 یورو برای MSI 3080 TI SUPRIM X.
الان سوال من اینه, وقتی کارتی کمبود موجودی نداره چرا قیمتش بالاست؟ قیمت بالا مزه کرده؟
الان MSRP اه 1200 یورو ای تهش 200 یورو هم برای کاستوم بزارن روش می شه 1400 یورو ولی کارت زیر 1900 یورو نیست اصلا!!!
سوال خیلی خوبیه 2 تا دلیل یکی اینکه منتظرن ببینن راهی داره که لیمیت سخت افزارش دور زده بشه دوم اینکه گیمرها چاره ای ندارن جز اینکه به همین قناعت کنن یعنی چون 3080 بالای 3000 دلار معامله می شه برای گیمرها خوب 2000 تا با قدرت بیشتر با 2 گیگ قطعا اپشن بهتری هست اما خوب اکثرا 2000 یا ندارن یا عمرا نمی دن برای فقط کارت گرافیکیک نکته جالبی که هست اینه که موجودی 3080 Ti بسیار خوبه.
یعنی حداقل جایی که من هستم از همه برند ها به صورت مداوم به تعداد زیاد داره تزریق می شه (به جز Asus البته).
ولی قیمت ها نجومی بالاست!!!
2199 یورو برای MSI 3080 TI SUPRIM X.
الان سوال من اینه, وقتی کارتی کمبود موجودی نداره چرا قیمتش بالاست؟ قیمت بالا مزه کرده؟
الان MSRP اه 1200 یورو ای تهش 200 یورو هم برای کاستوم بزارن روش می شه 1400 یورو ولی کارت زیر 1900 یورو نیست اصلا!!!