جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

dlss بیش از حد خوبه بنظرم فعلا نباید انتظار داشت amd معجزه کنه، ولی همینم اگه تا سال دیگه قوی ترش کنه تا نزدیک تصویر اصلی هم بشه کافیه در عوض خوبیش اینه روی کارتای قدیمی هم کار میکنه تو این وضعی که نمیشه کارت جدید خرید.
یک مساله هست که بهبود کیفیت تصویر DLSS توی تصاویر ثابت مشخص نیست
به فرض در حالت خاموش کل صفحه پر شده از آرتیفکت ها و نویز های رفلکشن) خیلی درشت ...(حتی با سمپل 8 ) ... به محض اینکه DLSS را حتی در حالت Ultra Performance میگذاریم ... یکدفعه مثل بلک مجیک نویز ها رفتند ! حتی نیاز به سمپل 8 نیست (توی این مثال) ... با سمپل 3 کافیه !
از طرفی ضعفش توی سایه مستقیم هستش( فاصله نزدیک ) ! در واقع افکت های سنگین را حل میکنه ولی افکت های چیپ را بدتر میکنه ! که با یکی دو تا تغییر میشه درست کرد سایه های مستقیم را

آخرین ویرایش:
دوستان یعنی این تکنولوژی amd برای کسانی که کارت nvidia دارن هم فعال میشه ؟
آره، جوری که تو این ویدئو نشون دادن رو 1060 تعریف خاصی نداشت باید صبر کرد تا تستای واقعیش بیاد اینجا که زیاد نمیشد مقایسه دقیق کرد مخصوصا اینکه Motion blur ـم داشت دیگه بدتر.

ما حالا یک بحثی داشتیم که دوستان ای ام دی باز می گفتن dlss به درد نمی خوره مات می کنه نمی دونم اخرم قبول کردن یا نه اما انصافا اونی که مات می کنه همین super res amd هست Dlss 2.0 یا شفاف تر می کنه یا نهایت همون کیفیت می مونه ممکنه البته توی برخی رز ها یکمی هم بسته بازیش که چقدر روش کار شده مات هم بشه اما به جاش لبه های تیز کاملا درست می شن بر خلاف taa که کلا بازی 720p می کنه

اما حالا یکم انویدیا ترول کنم 3080ti واقعا بی ارزش ترین عضو گروه هست 500 دلار برای 10 درصد با 2 گیگ رم؟ یعنی افزایش 70 درصدی قیمت

ما حالا یک بحثی داشتیم که دوستان ای ام دی باز می گفتن dlss به درد نمی خوره مات می کنه نمی دونم اخرم قبول کردن یا نه اما انصافا اونی که مات می کنه همین super res amd هست Dlss 2.0 یا شفاف تر می کنه یا نهایت همون کیفیت می مونه ممکنه البته توی برخی رز ها یکمی هم بسته بازیش که چقدر روش کار شده مات هم بشه اما به جاش لبه های تیز کاملا درست می شن بر خلاف taa که کلا بازی 720p می کنه

اما حالا یکم انویدیا ترول کنم 3080ti واقعا بی ارزش ترین عضو گروه هست 500 دلار برای 10 درصد با 2 گیگ رم؟ یعنی افزایش 70 درصدی قیمت

من هنوز سواله برام ....
1070 8 گیگ وی رم داشت 3070 چرا باید 8 گیگ داشته باشه ؟!!!

چون شما مجبور بشید بعدا که vram بیشتری نیاز شد، با کارت نسل جدید عوض کنید.
البته فک کنم یه دلیلش اینه که این gdd6x ها فعلا تو مدل یک گیگی منتشر میشن
مدل دو گیگی شون امسال قراره بیاد
نگاه کنی تمام کارت های amd مدل های g6 هستن که 16 گیگ vram دارن یا خود 3060 12 گیگ (فعلا نمیصرفه استفاده از g6x تو مقدار حافظه های بالا)
ولی من بنظرم مدل های 16 گیگی و 20 گیگی 3070ti و 3080ti هم بالاخره میان حالا یا با g6 یا g6x
به هر حال کارتی که قرار نیست بدست کسی برسه اصلا چه فرقی داره چند گیگ باشه با این وضعیت کمبود تراشه ... :D فک کنم ضد ماین هم نیستن

البته فک کنم یه دلیلش اینه که این gdd6x ها فعلا تو مدل یک گیگی منتشر میشن
مدل دو گیگی شون امسال قراره بیاد
نگاه کنی تمام کارت های amd مدل های g6 هستن که 16 گیگ vram دارن یا خود 3060 12 گیگ (فعلا نمیصرفه استفاده از g6x تو مقدار حافظه های بالا)
ولی من بنظرم مدل های 16 گیگی و 20 گیگی 3070ti و 3080ti هم بالاخره میان حالا یا با g6 یا g6x
به هر حال کارتی که قرار نیست بدست کسی برسه اصلا چه فرقی داره چند گیگ باشه با این وضعیت کمبود تراشه ... :D فک کنم ضد ماین هم نیستن

Attachments

• 2021-06-01_22-03-35.jpg
    2021-06-01_22-03-35.jpg
    139.9 KB · مشاهده: 31
آخرین ویرایش:
من هنوز سواله برام ....
1070 8 گیگ وی رم داشت 3070 چرا باید 8 گیگ داشته باشه ؟!!!
من اصلا نمی دونم در این همه کمبود کارت این همه تنوع کارت چی می گه؟ قبلا هم کارت ها همه جا پیدا می شد تنوع خیلی کمتر بود حالا هر 2 3 ماه سری جدید داریم

3080ti که لیمیتر داره به درد ماین نمی خوره بخوره هم 500 دلارش بعیده جبران افزایش کم هش بکنه خیلیم قدرتش بیشتر نیست 12 گیگ 1.200 تا شده خوب 300 تا دیگه طرف می ذاره روش 3090 می گیره 12 تا دیگه هم می ره روش یعنی 2 گیگ 500 اما 12 گیگ 300 بدو بدو حراجه:D اون پهنای باند هم که درد 8k می خوره که با 12 گیگ رم باز جوکه

3080ti ابتدا رمش 20 بود بعد شد 16 اخرش با 12 اومد یعنی یکم دیگه تاخیر می خورد عین 3070ti با رم 8 می یومد

البته 3080ti یک پیشرفتی داشته ها خیلی بی دقت هستید رمش نسبت به 2080ti یک گیگ بیشتر شده:D

الان سوال من اینه این FidelityFX دقیقا به چه دردی می خوره؟ گرافیک بازی رو می ترکونه که فریم اضافه کنه؟
خوب ما همین کارو با کم کردن تنظیمات گرافیکی بازی ما انجام می دادیم نیاز نبود این همه زحمت بکشن :D
DLSS هم در نسخه اولیه عملکرد جالبی نداشت در اپدیت 2.0 این حالت پشم ریزونو پیدا کرده بنظرم باید به این هم فرصت داد تا دید چی میشه و به چه جایی میرسه

control-nvidia-dlss-2-3-1.jpg control-nvidia-dlss-2.jpg control-nvidia-dlss-2.0-comparison-002.png

این که می گید کیفیت رو خراب میکنه رو از روی همین ویدیو های یوتیوب حدس میزنید یا مقایسه کیفیت بالاش هم اومده؟
مشکل از خریدار و مقایسه کننده نیست .
مشکل از خود AMD هستش که از زمان معرفی RDNA2 پروپاگاندا راه انداخته (اطلاعات رسمی هستش و نه لیک شده ! )
از عملکرد AMD در گذشته میدونم اگر چیزی کامل و قابل رقابت داشته باشه میاد و کامل توضیح میده

ما اینجا چی داریم ؟
رقیبی برای DLSS که از نیروهای غیب کمک میگیره و پیکسل ها را ریکانسترکت میکنه !
رقیب DLSS نه از یونیت های مخصوص استفاده میکنه و نه پروسه ی دیپ لرنینگ داره !
جالب اینجاست که خود AMD اشاره ای به رقابت با DLSS نکرده و یک جمعیت عظیمی از طرفداردانش (که البته اکثرا کارت NVIDIA را ترجیح میدن به AMD) !
و منجمله سردسته ی این گروه یعنی Hardware unboxed تیتر بزرگ زده رقیبی DLSS بالاخره رسید ؟!!

من آدمهای زیادی(نزدیک به 98 درصد مردم) را میبینم که شاکی هستند که چرا وضعیت زندگیشون اینطوری هست و چرا اینطور رفتار میشه باهاشون (یا این جمله که اگر من به جای فلانی بودم دنیا را بهشت میکردم )
در صورتی که همون آدمها توی یک مقایسه ساده و بیسیک مثل این نمیتونند فن بازی و گرفتن یک طرف را بی خیال بشن !

اینکه این بحث انقدر طول کشیده و ما داریم به جای AMD برای نمایش ناقص و بی کیفیتش (در تصاویر رسمی خودش ) بهانه تراشی میکنیم شامل همین چند خط بالا میشه که گفتم !

خلاصه ی مطلب :
زمانی که یک کمپانی اطلاعات کافی نداده ما به همون اطلاعات موجود بسنده کنیم و فرض را بر همون نمایش رسمی خودش میگیریم نه اینکه مثل یک کارمند بدون حقوق توی فروم ها جلوی نقد ها سینه سپر کنیم !
چیزی که موجود هست AMD توی دوربین نگاه میکنه و با اعتماد به نفس و افتخار دروغ میگه !
چه دروغی ؟ میگه کیفیت تصاویر FSR عملا مشابه تصویر Native هستش ! (میشه تصور کرد اگر انویدیا اینطوری دروغ میگفت اینترنت پر میشد از میم های Jensen Huang که از چشماش داره آتیش میاد بیرون ! )

DLSS هم در نسخه اولیه عملکرد جالبی نداشت در اپدیت 2.0 این حالت پشم ریزونو پیدا کرده بنظرم باید به این هم فرصت داد تا دید چی میشه و به چه جایی میرسه
اون چند تا تصویر که همه جا باز نشر شده فقط قسمتی از داستان هستش !
همین الان هم تصاویر زیادی میشه پیدا کرد که DLSS2.0 توی بعضی بخش ها خیلی خوب عمل نکنه !

مساله این هست که تصویر هایی که AMD با افتخار گفت عملا شبیه نیتیو هستش یک نکته ی مثبت نداره ؟

این هم تصویر سایت خود تک اسپات از DLSS 1.0 (تصویر غیر رسمی )

F-1.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or