جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

هیچوقت نظر شخصی و غلطت رو از طرف یک جامعه ابراز نکن.
View attachment 177985

پیرو همین عکس شما ، توی استیم تا قبل از عرضه سری ریزن فقط 3 درصد افراد از سی پی یو های AMD استفاده میکردند ، الان نزدیک 30% شده !!!

خیلی راحت با همین وضعیت تا چند وقت دیگه به بیشتر از 50% هم میرسه :)

(قابل توجه اینکه استیم نزدیک 150 میلیون کاربر داره)

دقیقا این پردازنده ها چرا برای گیمیر ها هیچ ارزشی نداره ؟! 5600X با قیمت 300 دلار داره نزدیک 5% توی بازی ها FPS کمتری میگیره نسبت به 10900K که به نظر خیلی خوب میاد ، توجه کنید 10900K الان 599 دلار هست.
اونطرفم 5900X با قیمت 549 دلار توی همه بنچمارک ها (به شخصه 25 تا دیدم) از 10900K باز قوی تر بود.
حالا دقیقا چرا شما میفرمایید به درد گیمر نمی خوره و ارزشی نداره ؟!
در مقایسه با قیمتی که طلب میکنه هیچ ارزشی ندارند در مقابل 5600X چیزی به اسم 10600K با 60$ ارزونتر داریم که راحت اورکلاک میشه و با رم خوب از 5600X هم جلو میزنه!
اینجا جای بحث در مورد این مسائل نیست زیاد هم حساس نشید هر چیزی که AMD با 5000 معرفی کرده کاربران گیمر اینتل چند سال پیش با قیمت کمتر داشتن
هیچوقت نظر شخصی و غلطت رو از طرف یک جامعه ابراز نکن.
View attachment 177985
باشه!:D
راستی هنوز منتظر مقالات و اسناد شما در مورد مشکل داشتن معماری Ampere هستم.......:D

در مقایسه با قیمتی که طلب میکنه هیچ ارزشی ندارند در مقابل 5600X چیزی به اسم 10600K با 60$ ارزونتر داریم که راحت اورکلاک میشه و با رم خوب از 5600X هم جلو میزنه!
اینجا جای بحث در مورد این مسائل نیست زیاد هم حساس نشید هر چیزی که AMD با 5000 معرفی کرده کاربران گیمر اینتل چند سال پیش با قیمت کمتر داشتن

چطوری 5600X رغیب 10600K هست وقتی فقط 5% کمتر از 10900K داره FPS میگیره :D ؟!

بزرگوار من به نظر شما احترام میذارم ولی فکر می کنم دیدگاه Intel هم به بازار روز حال حاضر همین طوری مثل شما هست که اینطوری داره توی فروش و قدرت و ... همه چیز عقب میوفته همش :D

چطوری 5600X رغیب 10600K هست وقتی فقط 5% کمتر از 10900K داره FPS میگیره :D ؟!

بزرگوار من به نظر شما احترام میذارم ولی فکر می کنم دیدگاه Intel هم به بازار روز حال حاضر همین طوری مثل شما هست که اینطوری داره توی فروش و قدرت و ... همه چیز عقب میوفته همش :D

اینطوری:D
177986

یعنی هر کسی که گرافیک و سی پی یو میخره قراره اورکلاک بکنه ؟! بنده خودم به شخصه هیچوقت اورکلاک نکردم و علاقه ای هم ندارم اورکلاک بکنم.اکثریت بازار هم هیچ علاقه ای به اورکلاک ندارن.چرا باید برم یک Motherboard گرون بخرم با یک Fan گرونتر برای اورکلاک بعد برم و یک 10600K بگیرم و اورکلاکش بکنم وقتی میتونم یک 5600X با فن توی خوده جعبه و یک مادربورد خیلی معمولی و ارزونتر با پایینترین قیمت چیزی اندازه 10900K بگیرم ؟! شما میفرمایید 10600 نزدیک 60$ دلار ارزونتره و با اورکلاک به 5600X میرسه ، پس لطفا بفرمایید که باید یک فن خیلی خوب که حداقل 80 دلار قیمت داره با یک مادربورد که بتونه خوب هم اورکلاک کنه که اونم حداقل +100 دلار گرونتره از مادربورد های معمولی بگیرین !!! یعنی شما همه اینارو حاضرین انجام بدین که فقط بگین 10600K از 5600X قویتره با اورکلاک :D

بزرگوار تعصبتو بذار کنار ، Intel خیلی وقته شکست خورده.

آخرین ویرایش:
یعنی هر کسی که گرافیک و سی پی یو میخره قراره اورکلاک بکنه ؟! بنده خودم به شخصه هیچوقت اورکلاک نکردم و علاقه ای هم ندارم اورکلاک بکنم.اکثریت بازار هم هیچ علاقه ای به اورکلاک ندارن.چرا باید برم یک Motherboard گرون بخرم با یک Fan گرونتر برای اورکلاک بعد برم و یک 10600K بگیرم و اورکلاکش بکنم وقتی میتونم یک 5600X با فن توی خوده جعبه و یک مادربورد خیلی معمولی و ارزونتر با پایینترین قیمت چیزی اندازه 10900K بگیرم ؟!

بزرگوار تعصبتو بذار کنار ، Intel خیلی وقته شکست خورده.
تعصب چرا وقتی این همه شواهد و مدرک هست بریم پس سمت نتایج غیراورکلاک شده؟!:D

4.PNG
3.PNG
2.PNG

در ضمن من نگفتم 10600K با اورکلاک میرسه به 5600X بلکه پشت سر میزاره:D

تعصب چرا وقتی این همه شواهد و مدرک هست بریم پس سمت نتایج غیراورکلاک شده؟!:D

View attachment 177989
View attachment 177988
View attachment 177987

کاره خوبی می کنید که بنچمارک هایی که فقط اینتل توشون قوی تر هست رو میارید ! یک چیزی هست به اسمه میانگین ، معمولا میانگین بنچمارک هارو حساب می کنند نه 3 تا بنچمارک که توش طرفی که شما دوست دارین قویتره :D میخواین منم برم 5 تا بازی بیارم که توشون 5600X قوی تره از 10900K ؟! از همین سایتی که دادین ؟!
چه بخواین چه نخواین 5600X با قیمت 300 دلار از 10900K با قیمت 600 دلار توی میانگین FPS حدودا 5% ضعیفتره :D:p
بگذریم ، بنده ترجیح میدم دیگه با شما در این مورد بحث نکنم !

راستی هنوز منتظر مقالات و اسناد شما در مورد مشکل داشتن معماری Ampere هستم.......:D
عجب!
مثل اینکه کلن داری تو یه دنیای موازی زندگی میکنی.تو دنیای شما مشکل خازن و اورکلاک رو هم چراغ قوه من داشته نه سری امپر. :D همونه که فکر میکنی کسی cpu های amd رو نمیخره:))

کاره خوبی می کنید که بنچمارک هایی که فقط اینتل توشون قوی تر هست رو میارید ! یک چیزی هست به اسمه میانگین ، میخواین منم برم 5 تا بازی بیارم که توشون 5600X قوی تره از 10900K ؟! از همین سایتی که دادین ؟!
بگذریم ، بنده ترجیح میدم دیگه با شما در این مورد بحث نکنم ! هر چی شما میگین درسته :D
از این بنچمارک ها زیاده تا بعد از ظهر وقت دارم خواستی در خدمتم:D
خب 10600K هم با قیمت خیلی کمتر با 10900K مشابه بوده تفاوتش رو نفهمیدم چون AMD بوده یعنی بهتره؟!:D
عجب!
مثل اینکه کلن داری تو یه دنیای موازی زندگی میکنی.تو دنیای شما مشکل خازن و اورکلاک رو هم چراغ قوه من داشته نه سری امپر. :D همونه که فکر میکنی کسی cpu های amd رو نمیخره:))

خواستی شما رو هم میبرم با موازات اون دنیا آشنا میکنم تعارف نکنی ناراحت میشم:D
استفاده از خازن ها در معماری GPU هم روش نوینی هست که جدیدا به وسیله دستان توانا شما ابداع شده :D

• Like
Reactions: soheil_63
از این بنچمارک ها زیاده تا بعد از ظهر وقت دارم خواستی در خدمتم:D
خب 10600K هم با قیمت خیلی کمتر با 10900K مشابه بوده تفاوتش رو نفهمیدم چون AMD بوده یعنی بهتره؟!:D
10900 اینتل رقیب جدی برای 5600 :D
خواستی شما رو هم میبرم با موازات اون دنیا آشنا میکنم تعارف نکنی ناراحت میشم:D
خیلی ممنون. من علاقه ای به مواد توهم زا ندارم.:D

آخرین ویرایش:
10900 اینتل رقیب جدی برای 5600 :D

خیلی ممنون. من علاقه ای به مواد توهم زا ندارم.:D
6 متر چارت گذاشتی ولی من یک نتیجه از 10600K ندیدم:D
اگر اشتباه نکنم این نتایج از یک فروشگاه چیپ برزیلی منتشر شده و فکر کنم هم مثله نتایج لاینس چراغ خاموش بوده!:D
177999

راستی کاربرد خازن‌ها در معماری GPUها نوشته ای از.......:D(شما که اصلا نیاز به مواد نداری....:D)

به صورت کلی بنچماک cpu در بازیهارو باید با پایین ترین تنظیمات گرافیکی یا نهایتن تنظیمات مدیوم مد نظر قرار داد. تنظیمات گرافیکی اولترا به خاطر گلوگاه شدن gpu ، ارزش زیادی نداره. و از اون مهمتر عملکرد ضعیف یک cpu در یک بازی خاص سطحی ترین نوع قضاوته.

نمیدونم چرا انقدر داری تلاش میکنی که اطلاعات غلط بدی. کل نت رو شخم میزنی که یه وبسایت پیدا کنی که تو اون وبسایت در یک بازی خاص 10600 بهتر از 5600x باشه.
من جای اینتل بودم بهت یه گلدن آوارد میدادم.:D
تست ها و بنچمارکها همه جا هست 99.9% منتقدین هم به بهتر بودن سری پنج amd نسبت به اینتل اذعان داشتن.
حالا اینجا میخای کی رو تحت تاثیر حرفات قرار بدی، خدا داند. قاعدتن کسی با اطلاعات غلط و گزینشی شما تصمیم به خرید cpu نمیگیره.
اینها از همون سایتیه که ازش بنچمارک گذاشتی. حالا تو دنیای فانتزیت فکر میکنی کسی نمیتونه بره اون سایت رو چک کنه و تو برنده مبارزه میشی و گلدن آوارد رو به دست میاری!:D

View attachment 178024

View attachment 178025

چری پیک کردن کاری نداره پسرم شما چری پیک کردی منم برات گذاشتم تا هر وقت که خواستی میتونم در خدمت باشم:D
چیزی که منم میبینم 10600K با 60 70$ قیمت کمتر خیلی بهتره، اگر اون 99.9% نتایج چراغ خاموش رو هم در نظر بگیریم که AMD چند سال هست از همه جلو زده:D
راستی بیگ اوارد گلد رو باید دو دستی به شما تقدیم کنیم که به خاطر زحمات و تلاش‌های شبانه روزی شما کاربرد خازن در معماری GPU را تشریح کردید........
در مورد دنیای فانتزی و موازات هم گفتم هر وقت خواستی با موازات یا طول و عرض دنیاش در خدمتیم:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or