اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
هیچوقت نظر شخصی و غلطت رو از طرف یک جامعه ابراز نکن.
View attachment 177985
در مقایسه با قیمتی که طلب میکنه هیچ ارزشی ندارند در مقابل 5600X چیزی به اسم 10600K با 60$ ارزونتر داریم که راحت اورکلاک میشه و با رم خوب از 5600X هم جلو میزنه!دقیقا این پردازنده ها چرا برای گیمیر ها هیچ ارزشی نداره ؟! 5600X با قیمت 300 دلار داره نزدیک 5% توی بازی ها FPS کمتری میگیره نسبت به 10900K که به نظر خیلی خوب میاد ، توجه کنید 10900K الان 599 دلار هست.
اونطرفم 5900X با قیمت 549 دلار توی همه بنچمارک ها (به شخصه 25 تا دیدم) از 10900K باز قوی تر بود.
حالا دقیقا چرا شما میفرمایید به درد گیمر نمی خوره و ارزشی نداره ؟!
باشه!هیچوقت نظر شخصی و غلطت رو از طرف یک جامعه ابراز نکن.
View attachment 177985
چطوری 5600X رغیب 10600K هست وقتی فقط 5% کمتر از 10900K داره FPS میگیرهدر مقایسه با قیمتی که طلب میکنه هیچ ارزشی ندارند در مقابل 5600X چیزی به اسم 10600K با 60$ ارزونتر داریم که راحت اورکلاک میشه و با رم خوب از 5600X هم جلو میزنه!
اینجا جای بحث در مورد این مسائل نیست زیاد هم حساس نشید هر چیزی که AMD با 5000 معرفی کرده کاربران گیمر اینتل چند سال پیش با قیمت کمتر داشتن
باشه!![]()
تعصب چرا وقتی این همه شواهد و مدرک هست بریم پس سمت نتایج غیراورکلاک شده؟!یعنی هر کسی که گرافیک و سی پی یو میخره قراره اورکلاک بکنه ؟! بنده خودم به شخصه هیچوقت اورکلاک نکردم و علاقه ای هم ندارم اورکلاک بکنم.اکثریت بازار هم هیچ علاقه ای به اورکلاک ندارن.چرا باید برم یک Motherboard گرون بخرم با یک Fan گرونتر برای اورکلاک بعد برم و یک 10600K بگیرم و اورکلاکش بکنم وقتی میتونم یک 5600X با فن توی خوده جعبه و یک مادربورد خیلی معمولی و ارزونتر با پایینترین قیمت چیزی اندازه 10900K بگیرم ؟!
بزرگوار تعصبتو بذار کنار ، Intel خیلی وقته شکست خورده.
تعصب چرا وقتی این همه شواهد و مدرک هست بریم پس سمت نتایج غیراورکلاک شده؟!
View attachment 177989
View attachment 177988
View attachment 177987
عجب!در مقایسه با قیمتی که طلب میکنه هیچ ارزشی ندارند در مقابل 5600X چیزی به اسم 10600K با 60$ ارزونتر داریم که راحت اورکلاک میشه و با رم خوب از 5600X هم جلو میزنه!
اینجا جای بحث در مورد این مسائل نیست زیاد هم حساس نشید هر چیزی که AMD با 5000 معرفی کرده کاربران گیمر اینتل چند سال پیش با قیمت کمتر داشتن
باشه!
راستی هنوز منتظر مقالات و اسناد شما در مورد مشکل داشتن معماری Ampere هستم.......![]()
از این بنچمارک ها زیاده تا بعد از ظهر وقت دارم خواستی در خدمتمکاره خوبی می کنید که بنچمارک هایی که فقط اینتل توشون قوی تر هست رو میارید ! یک چیزی هست به اسمه میانگین ، میخواین منم برم 5 تا بازی بیارم که توشون 5600X قوی تره از 10900K ؟! از همین سایتی که دادین ؟!
بگذریم ، بنده ترجیح میدم دیگه با شما در این مورد بحث نکنم ! هر چی شما میگین درسته![]()
عجب!
مثل اینکه کلن داری تو یه دنیای موازی زندگی میکنی.تو دنیای شما مشکل خازن و اورکلاک رو هم چراغ قوه من داشته نه سری امپر.همونه که فکر میکنی کسی cpu های amd رو نمیخره
![]()
10900 اینتل رقیب جدی برای 5600از این بنچمارک ها زیاده تا بعد از ظهر وقت دارم خواستی در خدمتم
خب 10600K هم با قیمت خیلی کمتر با 10900K مشابه بوده تفاوتش رو نفهمیدم چون AMD بوده یعنی بهتره؟!![]()
خیلی ممنون. من علاقه ای به مواد توهم زا ندارم.خواستی شما رو هم میبرم با موازات اون دنیا آشنا میکنم تعارف نکنی ناراحت میشم![]()
6 متر چارت گذاشتی ولی من یک نتیجه از 10600K ندیدم10900 اینتل رقیب جدی برای 5600
خیلی ممنون. من علاقه ای به مواد توهم زا ندارم.![]()
به صورت کلی بنچماک cpu در بازیهارو باید با پایین ترین تنظیمات گرافیکی یا نهایتن تنظیمات مدیوم مد نظر قرار داد. تنظیمات گرافیکی اولترا به خاطر گلوگاه شدن gpu ، ارزش زیادی نداره. و از اون مهمتر عملکرد ضعیف یک cpu در یک بازی خاص سطحی ترین نوع قضاوته.
نمیدونم چرا انقدر داری تلاش میکنی که اطلاعات غلط بدی. کل نت رو شخم میزنی که یه وبسایت پیدا کنی که تو اون وبسایت در یک بازی خاص 10600 بهتر از 5600x باشه.
من جای اینتل بودم بهت یه گلدن آوارد میدادم.
تست ها و بنچمارکها همه جا هست 99.9% منتقدین هم به بهتر بودن سری پنج amd نسبت به اینتل اذعان داشتن.
حالا اینجا میخای کی رو تحت تاثیر حرفات قرار بدی، خدا داند. قاعدتن کسی با اطلاعات غلط و گزینشی شما تصمیم به خرید cpu نمیگیره.
اینها از همون سایتیه که ازش بنچمارک گذاشتی. حالا تو دنیای فانتزیت فکر میکنی کسی نمیتونه بره اون سایت رو چک کنه و تو برنده مبارزه میشی و گلدن آوارد رو به دست میاری!
View attachment 178024
View attachment 178025