جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

سری s هم 2 گیگ از رم 56gb/s :)) و 8 گیگ 224gb/s

این مدل صحبت ها طرز حرف زدنا نگه دار برای همون تاپیک VS ! اینجا ترول بازی و مسخره بازی نیست بزرگوار.

نکته مهمی که وجود داره اینکه در PS5 چیزی به نام محدودیت رم مطرح نیست

درسته ، اصلا کل 1 ترابایت SSD کنسول PS5 میشه به عنوان Ram استفاده کرد !

این بحث های این مدلیتونو لطفا نیارین تو بقیه تاپیک ها

این کارت دیگه خیلی پیر شده با اکثرشم ماین شده ماین یعنی عمرش 5 تا 10 برابر بیشتر شده فن هاشم مرخص حساب کنید چون اکثرا 100 درصد گذاشتن و تا ماه ها مداوم 100 درصد هم فن ها هم کارت استفاده شدن
شما باید 2070s جایگزینش کنید هم با گارانتیش گیر میاد هم خیلی بعیده باهاش ماین شده باشه هم اینکه در تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده میزان 8 گیگ رمشم با توجه به قدرتش کافی به نظر می رسه البته dlss با ری هم دارین که خیلی چیزهای مهمی هستن.
تازه 2070s می تونید اکبندشم بخرید با کمترین امار خرابی هم که 1 درصد هستن داره برخلاف 2070 که 3 یا 4 درصد بودش خیالتون هم راحت تره

من خودم بیشتر از دو ساله 1080ti دارم دوست عزیز. اینو هم پرسیدم که بفهمم تعویضش کنم یا فعلا زوده و منتظر سری‌های جدبد بمونم

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

من خودم بیشتر از دو ساله 1080ti دارم دوست عزیز. اینو هم پرسیدم که بفهمم تعویضش کنم یا فعلا زوده و منتظر سری‌های جدبد بمونم

بله اگه قیمت سری جدید مناسب شد به نظرم عوض کنید بهتره الانم 1080ti خوب می خرن می تونید با سری 2000 هم تعویض کنید.
می تونید یکم دیگه هم صبر کنید قیمت 3070 هم دربیاد اما بعید می دونم زیر 35 قیمت بخوره تازه 35 خوش بینانه هست 40 به بالا حساب کنید اما بازم بد نیست صبر کنید شاید معجزه ای چیزی شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sampler
یک سوال! اگه برای یک بازی vram کم بیاد، وجود رم سیستم با حجم و سرعت بالا نمی تونه کمک کنه؟ اگر رم سیستم کمک نمیکنه، پس چرا برای سیستم های گیمینگ عده ای رم ۳۲ گیگ و بالاتر میبندن؟

چرا کمک می کنه هر چقدرم پردازنده با رم بهتر باشه بهتر کمک می کنه اما 1 حدی داره این کمک و خیلی به برنامه نویس انجین بازی بستگی داره که چطوری از منابع استفاده کنه بعضی وقت ها افت کمه بعضی وقت ها شدیده بحثش یکم پیچیدس اما در کل رم سیستم بله کمک می کنه.
32 گیگ رم هم کمک های دیگه ای هم می کنه بر فرض من از شبیه ساز yuzu که استفاده می کنم کل بازی می شینه روی حافظه یعنی مصرفش شده بالای 16 گیگ هم بره یا اینکه رزرو رم سیستم بیشتر می شه در کل بخوای حساب کنی لگ کلی سیستمت کاهش پیدا می کنه. بازی ها هم 1 بخششون page file استفاده می کنن که هر چی رم بیشتر باشه میاد به جاش از رم استفاده می کنه که بازم در روانی کلی بازی تاثیر داره.

کلا برای سیستم های اند پیشنهاد 16 گیگ vram با 32 گیگ رم با پردازنده 8 هسته 16 ترد می شه. اما بحث پول باشه فعلا 16 گیگ رم با 8 گیگ vram با پردازنده 6 12 یا 8 هسته 9700 کافیه

• Like
Reactions: Locker
الان سری 2000 ارزش خرید دارن؟

چرا نداشته باشه به احتمال 90 درصد که از ارا مشخصه ترامپ می شه خوشبینی ها به یاس تبدیل می شه بعدم شما کارتت الان بیشتر ارزش واقعیش حاضرن براش پول بدن می تونی یکم روش بذاری 1 کارت اکبند با 3 سال گارانتی بخری

می تونید یکم دیگه هم صبر کنید قیمت 3070 هم دربیاد اما بعید می دونم زیر 35 قیمت بخوره تازه 35 خوش بینانه هست 40 به بالا حساب کنید اما بازم بد نیست صبر کنید شاید معجزه ای چیزی شد.
یکی از عزیزان که وارد کننده هست مدل گیگابایت رو 25.600 زده. میشه امیدوار بود به محدوده های 20 تا 30 (با توجه به شناخته بودن برند ها). خودم امیدوارم حداقل ROGش تا 25 باشه و بشه راحت تهیه کرد.

یکی از عزیزان که وارد کننده هست مدل گیگابایت رو 25.600 زده. میشه امیدوار بود به محدوده های 20 تا 30 (با توجه به شناخته بودن برند ها). خودم امیدوارم حداقل ROGش تا 25 باشه و بشه راحت تهیه کرد.
کدوم یکی از عزیزان؟ راگ که قیمتش 630 دلاره اصلا امکان نداره اما گیگاشم بعید می دونم این قیمتا بدن بارشم تازه خریداری شده تا نرسه هم امکان نداره قیمت گذاری بکنن
همین راگ سایت نزدیک به انویدیا اورکلاکر گذاشته برای پری اردر 630 پوند مدل oc هم 680 پوند تازه Asus در ایران قیمتش فضایی همیشه بالاست
1 سری سایت ها هستن که اعتباریم ندارن اصلا می تونید ریسک کنید ازشون بخرین قیمتاشون بد نیست 1 ماه دیگه ام می گن میارن البته اونا هم بالای 30 می افته

بله ، 3070 الان از 25.600 میلیون زدن تا 32.000 میلیون ! تحویل فوری هست الان با ساپورت صحبت کردم.
3080 و 3090 یک هفته الی دو هفته بعد تحویل داده میشه به ترتیب ارزون ترین 37.000 و 62.000 میلیون هستند.

• Like
Reactions: rahyarpaul
کدوم یکی از عزیزان؟ راگ که قیمتش 630 دلاره اصلا امکان نداره اما گیگاشم بعید می دونم این قیمتا بدن بارشم تازه خریداری شده تا نرسه هم امکان نداره قیمت گذاری بکنن
همین راگ سایت نزدیک به انویدیا اورکلاکر گذاشته برای پری اردر 630 پوند مدل oc هم 680 پوند تازه Asus در ایران قیمتش فضایی همیشه بالاست
1 سری سایت ها هستن که اعتباریم ندارن اصلا می تونید ریسک کنید ازشون بخرین قیمتاشون بد نیست 1 ماه دیگه ام می گن میارن البته اونا هم بالای 30 می افته
گفتم که امیدوارم که بشه نگفتم الان میاد با قیمت 25 تومن الان روانه بازار میشه. همین الانش 2070 رو دارن با این قیمت میدن چه برسه به 3070. یه کور سوی امیدی هست به این قیمت که امیدوارم بمونه.

بله ، 3070 الان از 25.600 میلیون زدن تا 32.000 میلیون ! تحویل فوری هست الان با ساپورت صحبت کردم.
3080 و 3090 یک هفته الی دو هفته بعد تحویل داده میشه به ترتیب ارزون ترین 37.000 و 62.000 میلیون هستند.
یکی از دوستام که خرید داشت ازشون گفت یکم تاخیر میندازن اینطوری نیست که قطعا سر تایم تحویل بدن.

یک سوال! اگه برای یک بازی vram کم بیاد، وجود رم سیستم با حجم و سرعت بالا نمی تونه کمک کنه؟ اگر رم سیستم کمک نمیکنه، پس چرا برای سیستم های گیمینگ عده ای رم ۳۲ گیگ و بالاتر میبندن؟
نه.سرعت رم گرافیک رو ببین و سرعت رم pc رو.
رم pc باید شیر بشه تا بتونه گرافیک استفاده کنه و اون سرعت پایین گلوگاه میشه. میشه شیرش کرد ولی مثل لپ تاپ به مشکل میخوری

یه شایعه دیگه برا 3080 ti دادن. فعلا همینجوری میسازن. تو این یکی کوداها هم اندازه 3090 هست با 20 گیگ رم. شایعه خوبیه
2020-11-04_15-23-17.jpg

مثل اینکه 3060ti گیگا بایت eagle . مدل رفرنسی معرفی نشده فعلا.

آخرین ویرایش:
گفتم که امیدوارم که بشه نگفتم الان میاد با قیمت 25 تومن الان روانه بازار میشه. همین الانش 2070 رو دارن با این قیمت میدن چه برسه به 3070. یه کور سوی امیدی هست به این قیمت که امیدوارم بمونه.

یکی از دوستام که خرید داشت ازشون گفت یکم تاخیر میندازن اینطوری نیست که قطعا سر تایم تحویل بدن.

مهمم نیست حالا آنچنان ، مهم اینکه خودم ازشون 2 بار خرید داشتم و دوستانمم داشتن ! یعنی اعتبار دارن حالا اصلا چند روز دیرتر زودتر :D موقعه ای که اینجا دوستان 2080Ti قیمت میدادن 60-70 میلیون ! من از اونجا قیمت تحویل فوری گرفتم 45 میلیون : ))

به هر حال ، امیدوارم قیمتا بیاد پایینتر حتی !

این کارت دیگه خیلی پیر شده با اکثرشم ماین شده ماین یعنی عمرش 5 تا 10 برابر بیشتر شده فن هاشم مرخص حساب کنید چون اکثرا 100 درصد گذاشتن و تا ماه ها مداوم 100 درصد هم فن ها هم کارت استفاده شدن
شما باید 2070s جایگزینش کنید هم با گارانتیش گیر میاد هم خیلی بعیده باهاش ماین شده باشه هم اینکه در تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده میزان 8 گیگ رمشم با توجه به قدرتش کافی به نظر می رسه البته dlss با ری هم دارین که خیلی چیزهای مهمی هستن.
تازه 2070s می تونید اکبندشم بخرید با کمترین امار خرابی هم که 1 درصد هستن داره برخلاف 2070 که 3 یا 4 درصد بودش خیالتون هم راحت تره

"این کارت دیگه خیلی پیر شده"
"با اکثرشم ماین شده"
"فن هاشم مرخص حساب کنید"
"تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده"

؟!!! :D
خدا نکنه کسی ازت بخواد مشاوره بگیره مهندس :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or