اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
سری s هم 2 گیگ از رم 56gb/sو 8 گیگ 224gb/s
نکته مهمی که وجود داره اینکه در PS5 چیزی به نام محدودیت رم مطرح نیست
این کارت دیگه خیلی پیر شده با اکثرشم ماین شده ماین یعنی عمرش 5 تا 10 برابر بیشتر شده فن هاشم مرخص حساب کنید چون اکثرا 100 درصد گذاشتن و تا ماه ها مداوم 100 درصد هم فن ها هم کارت استفاده شدن
شما باید 2070s جایگزینش کنید هم با گارانتیش گیر میاد هم خیلی بعیده باهاش ماین شده باشه هم اینکه در تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده میزان 8 گیگ رمشم با توجه به قدرتش کافی به نظر می رسه البته dlss با ری هم دارین که خیلی چیزهای مهمی هستن.
تازه 2070s می تونید اکبندشم بخرید با کمترین امار خرابی هم که 1 درصد هستن داره برخلاف 2070 که 3 یا 4 درصد بودش خیالتون هم راحت تره
بله اگه قیمت سری جدید مناسب شد به نظرم عوض کنید بهتره الانم 1080ti خوب می خرن می تونید با سری 2000 هم تعویض کنید.من خودم بیشتر از دو ساله 1080ti دارم دوست عزیز. اینو هم پرسیدم که بفهمم تعویضش کنم یا فعلا زوده و منتظر سریهای جدبد بمونم
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
الان سری 2000 ارزش خرید دارن؟بله اگه قیمت سری جدید مناسب شد به نظرم عوض کنید بهتره الانم 1080ti خوب می خرن می تونید با سری 2000 هم تعویض کنید.
یک سوال! اگه برای یک بازی vram کم بیاد، وجود رم سیستم با حجم و سرعت بالا نمی تونه کمک کنه؟ اگر رم سیستم کمک نمیکنه، پس چرا برای سیستم های گیمینگ عده ای رم ۳۲ گیگ و بالاتر میبندن؟
چرا نداشته باشه به احتمال 90 درصد که از ارا مشخصه ترامپ می شه خوشبینی ها به یاس تبدیل می شه بعدم شما کارتت الان بیشتر ارزش واقعیش حاضرن براش پول بدن می تونی یکم روش بذاری 1 کارت اکبند با 3 سال گارانتی بخریالان سری 2000 ارزش خرید دارن؟
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
یکی از عزیزان که وارد کننده هست مدل گیگابایت رو 25.600 زده. میشه امیدوار بود به محدوده های 20 تا 30 (با توجه به شناخته بودن برند ها). خودم امیدوارم حداقل ROGش تا 25 باشه و بشه راحت تهیه کرد.می تونید یکم دیگه هم صبر کنید قیمت 3070 هم دربیاد اما بعید می دونم زیر 35 قیمت بخوره تازه 35 خوش بینانه هست 40 به بالا حساب کنید اما بازم بد نیست صبر کنید شاید معجزه ای چیزی شد.
کدوم یکی از عزیزان؟ راگ که قیمتش 630 دلاره اصلا امکان نداره اما گیگاشم بعید می دونم این قیمتا بدن بارشم تازه خریداری شده تا نرسه هم امکان نداره قیمت گذاری بکننیکی از عزیزان که وارد کننده هست مدل گیگابایت رو 25.600 زده. میشه امیدوار بود به محدوده های 20 تا 30 (با توجه به شناخته بودن برند ها). خودم امیدوارم حداقل ROGش تا 25 باشه و بشه راحت تهیه کرد.
یکی از عزیزان که وارد کننده هست مدل گیگابایت رو 25.600 زده. میشه امیدوار بود به محدوده های 20 تا 30 (با توجه به شناخته بودن برند ها). خودم امیدوارم حداقل ROGش تا 25 باشه و بشه راحت تهیه کرد.
گفتم که امیدوارم که بشه نگفتم الان میاد با قیمت 25 تومن الان روانه بازار میشه. همین الانش 2070 رو دارن با این قیمت میدن چه برسه به 3070. یه کور سوی امیدی هست به این قیمت که امیدوارم بمونه.کدوم یکی از عزیزان؟ راگ که قیمتش 630 دلاره اصلا امکان نداره اما گیگاشم بعید می دونم این قیمتا بدن بارشم تازه خریداری شده تا نرسه هم امکان نداره قیمت گذاری بکنن
همین راگ سایت نزدیک به انویدیا اورکلاکر گذاشته برای پری اردر 630 پوند مدل oc هم 680 پوند تازه Asus در ایران قیمتش فضایی همیشه بالاست
1 سری سایت ها هستن که اعتباریم ندارن اصلا می تونید ریسک کنید ازشون بخرین قیمتاشون بد نیست 1 ماه دیگه ام می گن میارن البته اونا هم بالای 30 می افته
یکی از دوستام که خرید داشت ازشون گفت یکم تاخیر میندازن اینطوری نیست که قطعا سر تایم تحویل بدن.بله ، 3070 الان از 25.600 میلیون زدن تا 32.000 میلیون ! تحویل فوری هست الان با ساپورت صحبت کردم.
3080 و 3090 یک هفته الی دو هفته بعد تحویل داده میشه به ترتیب ارزون ترین 37.000 و 62.000 میلیون هستند.
نه.سرعت رم گرافیک رو ببین و سرعت رم pc رو.یک سوال! اگه برای یک بازی vram کم بیاد، وجود رم سیستم با حجم و سرعت بالا نمی تونه کمک کنه؟ اگر رم سیستم کمک نمیکنه، پس چرا برای سیستم های گیمینگ عده ای رم ۳۲ گیگ و بالاتر میبندن؟
گفتم که امیدوارم که بشه نگفتم الان میاد با قیمت 25 تومن الان روانه بازار میشه. همین الانش 2070 رو دارن با این قیمت میدن چه برسه به 3070. یه کور سوی امیدی هست به این قیمت که امیدوارم بمونه.
یکی از دوستام که خرید داشت ازشون گفت یکم تاخیر میندازن اینطوری نیست که قطعا سر تایم تحویل بدن.
این کارت دیگه خیلی پیر شده با اکثرشم ماین شده ماین یعنی عمرش 5 تا 10 برابر بیشتر شده فن هاشم مرخص حساب کنید چون اکثرا 100 درصد گذاشتن و تا ماه ها مداوم 100 درصد هم فن ها هم کارت استفاده شدن
شما باید 2070s جایگزینش کنید هم با گارانتیش گیر میاد هم خیلی بعیده باهاش ماین شده باشه هم اینکه در تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده میزان 8 گیگ رمشم با توجه به قدرتش کافی به نظر می رسه البته dlss با ری هم دارین که خیلی چیزهای مهمی هستن.
تازه 2070s می تونید اکبندشم بخرید با کمترین امار خرابی هم که 1 درصد هستن داره برخلاف 2070 که 3 یا 4 درصد بودش خیالتون هم راحت تره