جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

مهمم نیست حالا آنچنان ، مهم اینکه خودم ازشون 2 بار خرید داشتم و دوستانمم داشتن ! یعنی اعتبار دارن حالا اصلا چند روز دیرتر زودتر :D موقعه ای که اینجا دوستان 2080Ti قیمت میدادن 60-70 میلیون ! من از اونجا قیمت تحویل فوری گرفتم 45 میلیون : ))

به هر حال ، امیدوارم قیمتا بیاد پایینتر حتی !
خوب شما باز گرون خریدی من زمانی که 80 می گفتن بدون گارانتی strix oc بهم 43 گفتن تحویل انی
شما حساب کن کارت 1250 دلاری با دلار 22 تومنی بازم 43 چقدر بالاتره
حالا می خوای کارت 3070 با دلار 30 تومنی با قیمت 550 دلار اونم در حالی که در دنیا هم گیر نمیاد چند بدن؟
من که دلال نیستم خودمم منتظرم قیمتا درست بشه بخرم سر 3080 گفتم فعلا چند ماه اولش سر می برن اما اصلا فکرشم نمی کردم با قیمت 64 ملیونی تازه مدل tuf معمولی که دقیق قیمتش 700 دلاره با این قیمت بیاد.
"این کارت دیگه خیلی پیر شده"
"با اکثرشم ماین شده"
"فن هاشم مرخص حساب کنید"
"تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده"

؟!!! :D
خدا نکنه کسی ازت بخواد مشاوره بگیره مهندس :D

یادم نبود شما 1080ti دارید بهتون بر می خوره:D
به هر حال عمر این کارت دیگه تموم شده الان کلی بازی ری تریسینگ یا dlss دار داریم که سری 1000 ها ازش محروم می شن شما بگو هزار فریم اصلا) البته اگه باز نمی خوای بگی من فن سونی هستم و کنسول باز برام ری مهم نیست چون ps5 هم از ری پشتیبانی می کنه :D
بعد من برای کسایی گفتم که می خوان بخرن نه کسایی که دارن بیش از 3 سال از عمر این کارت می گذره دادن 17 18 ملیون برای کارتی که اکثرا باهاش ماین شده خیلی هاشم از دوبی استوک وارد شده از نظر من عقلانی و منطقی نیست مگه از اشنا بخری یا طرف بدونی گیمر بوده و فاکتور فروش روز اولشم به اسم خودش داشته باشه

• Smile
Reactions: mobile1199
یادم نبود شما 1080ti دارید بهتون بر می خوره:D
به هر حال عمر این کارت دیگه تموم شده الان کلی بازی ری تریسینگ یا dlss دار داریم که سری 1000 ها ازش محروم می شن شما بگو هزار فریم اصلا) البته اگه باز نمی خوای بگی من فن سونی هستم و کنسول باز برام ری مهم نیست چون ps5 هم از ری پشتیبانی می کنه :D
بعد من برای کسایی گفتم که می خوان بخرن نه کسایی که دارن بیش از 3 سال از عمر این کارت می گذره دادن 17 18 ملیون برای کارتی که اکثرا باهاش ماین شده خیلی هاشم از دوبی استوک وارد شده از نظر من عقلانی و منطقی نیست مگه از اشنا بخری یا طرف بدونی گیمر بوده و فاکتور فروش روز اولشم به اسم خودش داشته باشه

خدا میدونه بحث اونش نیست خودتم میدونی :D من با یه r7870 داشتم کیف عالم رو میبردم، یه بنده خدایی برگشت همین فرمایش شما رو گفت دو روز بعد با قوی ترین کانفیگ گیمینگ اون زمان تو کل فروم اومدم همه چشماشون گرد شد :D دیگه دوستان بهتر خاطرشون هست و اصلا نیازی به توضیح من نیست :D

بحث سر اینه که استفاده به جا از قید رو بلد نیستی مهندس :D این که کارت دو تا ویژگی تبلیغاتی رو نتونه اجرا کنه ماجراش زمین تا آسمون متفاوته با این که "خیلی پیر" شده :D والا اون زمان با همون r7870 که میتونستم گیم رو med-high خوب فریم بگیرم کافی بود، بعدش که 980ti SLI کردم و حتی بعدش که اومدم پاسکال، تا یه مدت فقط "حواشی" ماجرا جلوه میکرد. عقیده شخص من هم نیست، یه چرخ بزنن دوستان تو PCMR و امثالهم خودشون به عرض بنده میرسن. (چون میدونم ممکنه شیطنت کنی بگی PCMR هم شد جا، از همین الان میگم که خودتو خسته نکنی مهندس :D شما هر چی بگی میذاریم رو چشممون :D:D)

میدونی تفاوت این جاست که شما به کل موضوع از زاویه یه پلیر عادی داری نگاه میکنی که غلط هم نیست، ولی من کلان ماجرا رو دارم میبینم که پلی دادن گیم فقط یه بخش کوچیکشه :D نود و نه تا بخش دیگش سیاست های این کمپانی هاست برای منافع خودشون. وگرنه یه بچه 5 ساله هم جلوش 3090 رو بذاری دو تا کانفیگ این ور اون ور کنه گیمش رو پلی میده نهایتا، بالاخره یه تفاوتی بین دیدگاه یه آدم بالغ با اون بچه بعد این همه سال باید باشه دیگه :D تو یه مرحله فکری درجا زدن که فایده نداره.

من که در هر صورت تعصب روی پلتفرم خاصی ندارم و شکر خدا همه رو با هم دیگه گرفتم همیشه :D و واقعا هم اگر احساس کنم از چیزی قراره "محروم" بشم روز اول میرم تهیه ـش میکنم و کاری با حرف این و اون ندارم. ولی بالاخره بعد این همه سال همه پلتفرم ها حتی میان نسلی ها رو کنار هم داشتن، تجربه ام میگه اون ـی که بخواد از گیم لذت ببره لذتش رو میبره. میخواد همین الان گیم رو روی نسل 7 با AA و تکسچرهای داغون پلی بده، میخواد روی نسل 9 با کلی مخلفات باشه. بقیه ـش فقط داستانیه که کمپانی تعریف کرده برای پلیرا :D

دوستان بنظرتون برای بازی‌های آینده میشه رو 1080ti حساب کرد؟

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

به شما هم طبق "همین منطق" پیشنهاد میکنم صبر کنین تا کارت های جدید از راه برسن. چون با این منطق وقتی پرچمدار پاسکال این قدر سریع از دور خارج میشه، میان رده تیورینگ که یه سال دیگه بیشتر عمر نمیکنه :D ما اگه میگیم کارت از دور خارج شده به خاطر موارد نرم افزاری هست، و گرنه سخت افزار ماشین نیست که بخواد استهلاک داشته باشه به اون شکل اصلا.
ولی اگر براتون اهمیت نداره این حواشی، اصلا وسواس به خرج ندین سر خرید. اگر ری تریسینگ جزو فاکتورهای شماست، که تیورینگ همین الان هم هست. اگر نه که 1080ti هم پرچم دار پاسکال بوده، چیزی رو از دست نمیدی تضمینی :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Paradise Lost
خدا میدونه بحث اونش نیست خودتم میدونی :D من با یه r7870 داشتم کیف عالم رو میبردم، یه بنده خدایی برگشت همین فرمایش شما رو گفت دو روز بعد با قوی ترین کانفیگ گیمینگ اون زمان تو کل فروم اومدم همه چشماشون گرد شد :D دیگه دوستان بهتر خاطرشون هست و اصلا نیازی به توضیح من نیست :D

بحث سر اینه که استفاده به جا از قید رو بلد نیستی مهندس :D این که کارت دو تا ویژگی تبلیغاتی رو نتونه اجرا کنه ماجراش زمین تا آسمون متفاوته با این که "خیلی پیر" شده :D والا اون زمان با همون r7870 که میتونستم گیم رو med-high خوب فریم بگیرم کافی بود، بعدش که 980ti SLI کردم و حتی بعدش که اومدم پاسکال، تا یه مدت فقط "حواشی" ماجرا جلوه میکرد. عقیده شخص من هم نیست، یه چرخ بزنن دوستان تو PCMR و امثالهم خودشون به عرض بنده میرسن. (چون میدونم ممکنه شیطنت کنی بگی PCMR هم شد جا، از همین الان میگم که خودتو خسته نکنی مهندس :D شما هر چی بگی میذاریم رو چشممون :D:D)

میدونی تفاوت این جاست که شما به کل موضوع از زاویه یه پلیر عادی داری نگاه میکنی که غلط هم نیست، ولی من کلان ماجرا رو دارم میبینم که پلی دادن گیم فقط یه بخش کوچیکشه :D نود و نه تا بخش دیگش سیاست های این کمپانی هاست برای منافع خودشون. وگرنه یه بچه 5 ساله هم جلوش 3090 رو بذاری دو تا کانفیگ این ور اون ور کنه گیمش رو پلی میده نهایتا، بالاخره یه تفاوتی بین دیدگاه یه آدم بالغ با اون بچه بعد این همه سال باید باشه دیگه :D تو یه مرحله فکری درجا زدن که فایده نداره.

من که در هر صورت تعصب روی پلتفرم خاصی ندارم و شکر خدا همه رو با هم دیگه گرفتم همیشه :D و واقعا هم اگر احساس کنم از چیزی قراره "محروم" بشم روز اول میرم تهیه ـش میکنم و کاری با حرف این و اون ندارم. ولی بالاخره بعد این همه سال همه پلتفرم ها حتی میان نسلی ها رو کنار هم داشتن، تجربه ام میگه اون ـی که بخواد از گیم لذت ببره لذتش رو میبره. میخواد همین الان گیم رو روی نسل 7 با AA و تکسچرهای داغون پلی بده، میخواد روی نسل 9 با کلی مخلفات باشه. بقیه ـش فقط داستانیه که کمپانی تعریف کرده برای پلیرا :D

به شما هم طبق "همین منطق" پیشنهاد میکنم صبر کنین تا کارت های جدید از راه برسن. چون با این منطق وقتی پرچمدار پاسکال این قدر سریع از دور خارج میشه، میان رده تیورینگ که یه سال دیگه بیشتر عمر نمیکنه :D ما اگه میگیم کارت از دور خارج شده به خاطر موارد نرم افزاری هست، و گرنه سخت افزار ماشین نیست که بخواد استهلاک داشته باشه به اون شکل اصلا.
ولی اگر براتون اهمیت نداره این حواشی، اصلا وسواس به خرج ندین سر خرید. اگر ری تریسینگ جزو فاکتورهای شماست، که تیورینگ همین الان هم هست. اگر نه که 1080ti هم پرچم دار پاسکال بوده، چیزی رو از دست نمیدی تضمینی :D

پیر شدن نه از بابت بلااستفاده شدن گفتن از لحاظ کارکرد برای خرید دست دومش گفتم کارت گرافیک 1 عمری داره که عمرش بستگی به مدل و میزان استفاده و نحوه ی استفاده و البته بخشی هم شانس داره
شما 1 کارت که 3.5 سال کار کرده رو از 1 بابایی می خری که گارانتیم دیگه نداره کلیم سرش هزینه می کنی ممکنه این کارت 10 دست چرخیده باشه و کافیه دست 1 ادم ناشی که متاسفانه کمم نیست افتاده باشه
اما حالا تورینگ شما 1 کارتی می خری که برای ماین مناسب نبوده گارانتیم داره و نهایت 1 سالم کار کرده حتی هستن 1 2 ماه کارکرده هم اگه اینقدر هزینه ها بالا نرفته بود شاید 1080 خریدش منطقی بود اما الان جنسی از دست بدی جایگزین کردنش خیلی سخته کسی که می ره دنبال دست دوم یعنی بودجه براش مهمه و الا همه دوست اکبند بخرن
پست های منو درست بخون خیلی منطقی و روان دارم می گم و صرفا اینا پیشنهاده یکی ریسکش می پذیره یکی نه 1080ti پرچمدار یعنی اینکه خیلی پر مصرفه و پر حرارته که خودمم داشتم پس قطعا عمر کمتریم داره
ضمنا 1 چیزی هست به اسم پیشرفت چه بخوای چه نخوای ری تریسینگ اینده گیمینگ هست و من بعد از دیدنش معتادش شدم هم ری هم dlss 2 مد کیفیتش کسی که 1080 داری که هیچی اما کسی که الان می خواد بخره صبرم نداره بهتره تورینگ بخره البته صبر کردن در ایران اکثرا نتیجه عکس می ده کی فکرش می کرد 1080ti که قبل عید 6 تومن می دادن الان شده باشه 18 تومن یعنی کسی اون زمان صبر کرد باخت خرید برد هم سرمایش 3 برابر شده هم کلی این مدت باهاش گیم زده سرش گرم شده

• Like
Reactions: mobile1199
متاسفانه وضعیت عجیبی شده این روزا، از یک طرف میبینی مثلا 3050Ti داره میاد با قیمت خیلی مناسب که 2.5 برابر 1060ti هسته CUDA داره یا مثلا 3060ti میاد که زیر 400 دلار هست ولی از یک طرف بازی گادفال رو داریم که حداقل 8 گیگ رم می خواد پس عملا نسل جدید اگه بخواد اینجوری پیش بره VRAM با ظرفیت 6 گیگابایت هیچ ارزشی نداره و چه بخوای چه نخوای برای تجربه بازی های نسل جدید باید بالای 500 دلار برای کارت گرافیک هزینه کنی و هرچی کارت گرافیک زیر 8 گیگ VRAM هست رو فراموش کنی چون ری تریسینگ شده فناوری چشم نواز نسل جدید.

من خودم خیلی به 3060Ti امیدوار بودم گفتم با 350 دلار یک کارت گرافیک میگیری که از 2070ti هم قوی تر خواهد بود (مثلا یا شاید هم واقعا!) ولی وقتی دیدم گاد فال که هنوز اول نسل اومده اینجوری ناامید شدم گفتم زیر 3070ti یا 6800 ارزش خرید نداره. بازم امیدوارم شما منو از گمراهی در بیارید، چون دیگه رزولوشن 1080p به معنای واقعی فرسوده شده و حداقل باید بری سمت 2K و 144 هرتز.

3060 یه کارته برای 1080.فوقش 1440 .
بنابه اینها نگاه کنید.و یه بازی رو مقیاس قرار ندید.
نسل pc یه روزه متحول نمیشه در طول نسل تغییر میکنه. gears xsx همون نسخه اولترا pc هست. و تو نسل حاضر تو آغاز نسل گرافیک بازیها میرسه اولترای pc
بعد pc آپدیت میشه با تکنیکهای جدید اونا میشن مدیوم pc.
و اینکه صبر کنید چهار تا بنچ بیاد. به این زودیا هم سری امپر پاش به ایران باز نمیشه در حدی که قیمت معقول بشه. همون نیمه دوم 2020 زمان خوبیه.

• Like
Reactions: masoud101
3070 | Newegg.com

اینو می ذارم برای تحلیل های غلطی که می گفتید 3070 به مشابه 3080 موجودیش نمی شه از روز عرضه تا الان همه ی سری های 3070 OUT OF STOCK هستن.

به جای راهنمایی های اشتباه بهتره حداقل یکم تحلیل های افراد حرفه ای رو گوش بدیم که با 1 سرچ پیدا می شه به راحتی بعد نظر یا فکت صادر کنیم.

کارت های 8 گیگ هم برای 2 سال اینده بعید می دونم به مشکل چندانی برخورن مگه چنتا بازی خاص اما بعدش کاملا ارزششون رو از دست می دن کارت های 6 گیگم که خیلی وقته منسوخ شدن و اگه 3050 6 گیگ باشه اصلا ارزش خرید نداره
ضمنا 3060TI قیمتش بین 400 تا 450 دلاره احتمالا طبق شابعات نه 350 تا

• Like
Reactions: Sterben
AMD Ryzen 5 5600X review

چه می کنه این بازیکن بدبخت شدیم رفت اینتلمون روی دستمون باد کرد :))
الان این ترول هست یا جدی؟ اون شکلکه که حس ترول میده! تقریبا تو گیم پرفورمنسش در رقابت با Core I9 10900 و 9900 هست تو همین رفرنسی که دادید. با توجه به قیمتش به نظرم کم چیزی نیستا!

چرا شماها همش توهم دشمن فرضی دارید؟:D
نه جدی گفتم 5600X برای گیمرا با قیمت 300 دلار PCIE4 با مصرف و حرارت کمتر فوق العادس
الان منی که برای بخاری 9900K بیش از 500 دلار پول دادم خوب ترولم داره :))

دشمن فرضی که نه این چه حرفیه، ولی شکلک رو دیدم اول فکر کردم خیلی خوب عمل نکرده، بعد دیدم اکی هست که، برای همین گفتم.

آخرین ویرایش:
الان این ترول هست یا جدی؟ اون شکلکه که حس ترول میده! تقریبا تو گیم پرفورمنسش در رقابت با Core I9 10900 و 9900 هست تو همین رفرنسی که دادید. با توجه به قیمتش به نظرم کم چیزی نیستا!

چرا شماها همش توهم دشمن فرضی دارید؟:D
نه جدی گفتم 5600X برای گیمرا با قیمت 300 دلار PCIE4 با مصرف و حرارت کمتر فوق العادس
الان منی که برای بخاری 9900K بیش از 500 دلار پول دادم خوب ترولم داره :))

177978

این پردازنده ها برای گیمرها هیچ ارزش خریدی ندارند وقتی با قیمت خیلی کمتر میشه با اینتل پرفورمنس یکسان گرفت، این همه بوق و کرنا کردن همین بود رسیدن به اینتل بعد از نزدیک به یک سال تاخیر اونم با قیمت بیشتر؟!
تازه خیلی از بازیها اینتل بهتر بوده و AMD فقط به خاطر اینکه در یکی دو تا بازی مثله CS:GO به جای 500 فریم مثلا 600 فریم گرفته اختلافش زیادتر بوده در نتیجه میانگین بهتر ظاهر شده!

View attachment 177978

این پردازنده ها برای گیمرها هیچ ارزش خریدی ندارند وقتی با قیمت خیلی کمتر میشه با اینتل پرفورمنس یکسان گرفت، این همه بوق و کرنا کردن همین بود رسیدن به اینتل بعد از نزدیک به یک سال تاخیر اونم با قیمت بیشتر؟!
تازه خیلی از بازیها اینتل بهتر بوده و AMD فقط به خاطر اینکه در یکی دو تا بازی مثله CS:GO به جای 500 فریم مثلا 600 فریم گرفته اختلافش زیادتر بوده در نتیجه میانگین بهتر ظاهر شده!

دقیقا این پردازنده ها چرا برای گیمیر ها هیچ ارزشی نداره ؟! 5600X با قیمت 300 دلار داره نزدیک 5% توی بازی ها FPS کمتری میگیره نسبت به 10900K که به نظر خیلی خوب میاد ، توجه کنید 10900K الان 599 دلار هست.
اونطرفم 5900X با قیمت 549 دلار توی همه بنچمارک ها (به شخصه 25 تا دیدم) از 10900K باز قوی تر بود.

حالا دقیقا چرا شما میفرمایید به درد گیمر نمی خوره و ارزشی نداره ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or