اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
چیزی که من با خوندن بررسی ها متوجه شدم اینه که خرید اینتل خیلی اشتباهه. الان AMD چه توی گیم چه کارهای مولتی ترد دست بالا رو داره. خرج پلتفورمشم خیلی کمتر اینتل میشه. به قول یکی از بررسی ها باید فن بوی باشید که برید سراغ اینتلو به عبارتی Amd is the new Intel
View attachment 178051
بعد از یک سال تاخیر 10900K را در قالب 5900X داده بیرون که از لحاظ قیمت و پرفورمنس گیمینگ یکی هستند یه دست جیغ و هورا برای AMD![]()
این نکته روهم در نظر بگیرید که همونطور که gamer nexus هم اشاره کرد، 5600x بهترین cpu برای گیمینگه. اگر گیم رو کنار بزاریم، تو بقیه تست ها مثل رندرینگ، انکودینگ، سینتتیک و... 5900X با اختلاف بسیار زیاد از 10900 قویتره. من خیلی کم دیدم 10900 حتی بتونه به 5900x نزدیک بشه.*6 ماه و اینکه باید دید قیمتا چطوریه، 10900 همین جوری نگاه کنید بالاتر از اینا الان فروش میره. در هر صورت هنوزم 5600X هست که بدون اورکلاک با اختلاف جزئی نسبت به 10900 (مثلا در نظر بگیریم 5-10 درصد) بین 1.48 و 1.55 $ قرار میگیره. حالا شما بیشتر صبر کنید با نسل بعد اینتل مقایسه کنید فکر کنم منطقی تر باشه، الان خیلی بحثی نداره واقعا.
View attachment 178051
بعد از یک سال تاخیر 10900K را در قالب 5900X داده بیرون که از لحاظ قیمت و پرفورمنس گیمینگ یکی هستند یه دست جیغ و هورا برای AMD![]()
اگر اون چارت باعث نارحتیت شده بدیم برات رنگش کننبا ترول کردن رایزن کار خیلی چیپی داری تو این تاپیک انجام میدی که عملا باعث ترول شدن خودت میشه!
دیگه عملکرد سری جدید جای هیچ بحثی رو باقی نذاشته
همین رایزن و حرکتای چند سال اخیر AMD نبود شما الان داشتی همچنان Core i7 10700 رو با 4 هسته و 8 ترد و معماری 14nm++++++++++++!!! با 2 درصد بهبود عملکرد نسبت به سری 7000 رو سیستمت میذاشتی و جیغ و هورا برا اینتل میکشیدی![]()
همون قدر که 1080ti پیر شده و ارزشش کم شده، 2080ti هم دیگه بدرد نمیخوره،نه اکبندش نه کارکرده اش. بالا بری پایین بیای باید با قیمت خیلی پایین ردش کنی برهاین کارت دیگه خیلی پیر شده با اکثرشم ماین شده ماین یعنی عمرش 5 تا 10 برابر بیشتر شده فن هاشم مرخص حساب کنید چون اکثرا 100 درصد گذاشتن و تا ماه ها مداوم 100 درصد هم فن ها هم کارت استفاده شدن
شما باید 2070s جایگزینش کنید هم با گارانتیش گیر میاد هم خیلی بعیده باهاش ماین شده باشه هم اینکه در تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده میزان 8 گیگ رمشم با توجه به قدرتش کافی به نظر می رسه البته dlss با ری هم دارین که خیلی چیزهای مهمی هستن.
تازه 2070s می تونید اکبندشم بخرید با کمترین امار خرابی هم که 1 درصد هستن داره برخلاف 2070 که 3 یا 4 درصد بودش خیالتون هم راحت تره