جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

نقد Gamer Nexus برای 5600x هم منتشر شد.
نتایج شگفت انگیزه:

اسکرین از بنچمارک بازیها:

تو این بنچمارک ها تنها بازی که این cpu کمی ضعیف عمل کرده در rdr 2 بوده
میشه اینطور نتیجه گیری کرد که رقیب اصلی 5600x اینتل 10900 هست.
با قیمت 299$ :D
فقط امیدوارم وقتی به ایران میرسه قیمتش تخیلی نشه

آخرین ویرایش:
چیزی که من با خوندن بررسی ها متوجه شدم اینه که خرید اینتل خیلی اشتباهه. الان AMD چه توی گیم چه کارهای مولتی ترد دست بالا رو داره. خرج پلتفورمشم خیلی کمتر اینتل میشه. به قول یکی از بررسی ها باید فن بوی باشید که برید سراغ اینتل :D و به عبارتی Amd is the new Intel

چیزی که من با خوندن بررسی ها متوجه شدم اینه که خرید اینتل خیلی اشتباهه. الان AMD چه توی گیم چه کارهای مولتی ترد دست بالا رو داره. خرج پلتفورمشم خیلی کمتر اینتل میشه. به قول یکی از بررسی ها باید فن بوی باشید که برید سراغ اینتل :D و به عبارتی Amd is the new Intel

بله واقعا ! همون 5600X داره اندازه 10900 تقریبا قدرت میده ! شما اینو در نظر بگیر من یک مادربورد B450 گرفتم برای Ryzen سری 1 و 2 و 3 استفاده کردم ، الانم سری 5 بیاد میرم روش :D البته این آخرین نسله که ساپورت میکنه مادربوردهای سری اول ولی خوب AMD به قولش عمل کرد و واقعا 5 سال شما می تونستی با یک مادربورد سر کنی کما اینکه برای منم همین شد !

178051

بعد از یک سال تاخیر 10900K را در قالب 5900X داده بیرون که از لحاظ قیمت و پرفورمنس گیمینگ یکی هستند یه دست جیغ و هورا برای AMD :D

آخرین ویرایش:
View attachment 178051

بعد از یک سال تاخیر 10900K را در قالب 5900X داده بیرون که از لحاظ قیمت و پرفورمنس گیمینگ یکی هستند یه دست جیغ و هورا برای AMD :D

*6 ماه و اینکه باید دید قیمتا چطوریه، 10900 همین جوری نگاه کنید بالاتر از اینا الان فروش میره. در هر صورت هنوزم 5600X هست که بدون اورکلاک با اختلاف جزئی نسبت به 10900 (مثلا در نظر بگیریم 5-10 درصد) بین 1.48 و 1.55 $ قرار می‌گیره. حالا شما بیشتر صبر کنید با نسل بعد اینتل مقایسه کنید فکر کنم منطقی تر باشه، الان خیلی بحثی نداره واقعا.

*6 ماه و اینکه باید دید قیمتا چطوریه، 10900 همین جوری نگاه کنید بالاتر از اینا الان فروش میره. در هر صورت هنوزم 5600X هست که بدون اورکلاک با اختلاف جزئی نسبت به 10900 (مثلا در نظر بگیریم 5-10 درصد) بین 1.48 و 1.55 $ قرار می‌گیره. حالا شما بیشتر صبر کنید با نسل بعد اینتل مقایسه کنید فکر کنم منطقی تر باشه، الان خیلی بحثی نداره واقعا.
این نکته روهم در نظر بگیرید که همونطور که gamer nexus هم اشاره کرد، 5600x بهترین cpu برای گیمینگه. اگر گیم رو کنار بزاریم، تو بقیه تست ها مثل رندرینگ، انکودینگ، سینتتیک و... 5900X با اختلاف بسیار زیاد از 10900 قویتره. من خیلی کم دیدم 10900 حتی بتونه به 5900x نزدیک بشه.
منظور اینکه به گفته شما باید منتظر نسل بعدی اینتل موند که ببینیم چیکار میکنه. چون در حال حاضر اینتل هیچ حرفی واسه گفتن نداره

اینتل با اینکه هنوز تو بخش گیمینگ حرف واسه گفتن داره و احتمال داره با نسل بعدش باز جلو بزنه اما بقیه نظرا باید یک فکر اساسی بکنه، الان هر جور حساب کنی یک Content Creator، استریمر، انیمیتور یا کسی که کارش با ادیت ویدئو ها هست هیچ دلیلی واسه خرید اینتل نداره، تا دو نسل پیش چون AMD هنوز ضعیف تر بود تو بخش گیمینگ، ترازو میرفت سمت اینتل اما الان چی؟
1.png 2.PNG 3.PNG 4.PNG
فتوشاپ که تنها برتری اینتل تو بخش غیر گیمینگ بود همونم امسال عقب افتاد.

آخرین ویرایش:
View attachment 178051

با ترول کردن رایزن کار خیلی چیپی داری تو این تاپیک انجام میدی که عملا باعث ترول شدن خودت میشه!
دیگه عملکرد سری جدید جای هیچ بحثی رو باقی نذاشته
همین رایزن و حرکتای چند سال اخیر AMD نبود شما الان داشتی همچنان Core i7 10700 رو با 4 هسته و 8 ترد و معماری 14nm++++++++++++!!! با 2 درصد بهبود عملکرد نسبت به سری 7000 رو سیستمت میذاشتی و جیغ و هورا برا اینتل میکشیدی :))

من 1 پست دادم تاپیک به هم ریخت

به نظرم بحث CPU تاپیکش ادامه بدید در کل 5600X به شدت ارزش خریدش بالاست اما بقیه سری چندان نه مخصوصا 5800X که اصلا ارزشی تداره با قیمت بالاترش اما بقیه برای رندر خوب خیلی مناسب ترن برای گیم 5600X اما برای کسی که بالاترش بخواد 10700K بهتره که در نرم افزارها بهتر باشه اما کلا خنک کردن 10700K کار سختیه مگه اورش نکنی 10900K هم که اصلا نمی شه خنکش کرد مگه با سیستم اپن لوپ

با ترول کردن رایزن کار خیلی چیپی داری تو این تاپیک انجام میدی که عملا باعث ترول شدن خودت میشه!
دیگه عملکرد سری جدید جای هیچ بحثی رو باقی نذاشته
همین رایزن و حرکتای چند سال اخیر AMD نبود شما الان داشتی همچنان Core i7 10700 رو با 4 هسته و 8 ترد و معماری 14nm++++++++++++!!! با 2 درصد بهبود عملکرد نسبت به سری 7000 رو سیستمت میذاشتی و جیغ و هورا برا اینتل میکشیدی :))
اگر اون چارت باعث نارحتیت شده بدیم برات رنگش کنن:D
فکر میکنم AMD به تعداد همون مثبت هایی که گذاشتی زور زده تا برسه به اینتل هر مثبت یک سال:D
حالا اینکه قرار دادن نتایج بنچمارک باعث ترول شما شده بنده بی تقصیر هستم اجازه بده چندتا بنچمارک 360p یا 100p بزارم که متهم به فن بودن نشیم:D

a3df62ebcd4d47ddc6c27bc523fad93cc1100067febaf57b59b040f0a34f587a.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه پایه ترین و بدترین کارت 3070 بازار رفتن اوردن که حتی 1 نقد هم ازش نیست فقط چون اسم ایسوس روشه می دونن خوش فروشه(برای 1 عده کژوال البته که فقط ایسوس ایسوس می کنن) قیمتش دقیقا با فاندرز یکی هست 500 دلاره بین 34 تا 37 در سایت ها به فروش می رسه تازه با اینکه دلار زیر 30 اومده
حالا بازم هستن کسایی که بگن نه من بدبین هستم با قیمت بین 20 تا 25 میاد؟ استریکس این مدل فکر کنم بیاد بالای 40 قیمت می خوره البته در اینده قیمتش کاهش پیدا می کنه اما من حرفم برای حال بود.
کارت 500 دلاری شده 1500 دلار این قیمتا جدا جای تاسف داره
کلا مافیای ایران جای تاسف داره 1 سری حرف مسخره هم می زنن که مرزها بستس یا گمرگ ترخیص نمی کنه که همش دروغه محضه هر جنسی که طرفدار داشته ظرف 2 3 هفته وارد شده وقتیم گارانتی داره یعنی گمرگش پرداخت شده

این کارت دیگه خیلی پیر شده با اکثرشم ماین شده ماین یعنی عمرش 5 تا 10 برابر بیشتر شده فن هاشم مرخص حساب کنید چون اکثرا 100 درصد گذاشتن و تا ماه ها مداوم 100 درصد هم فن ها هم کارت استفاده شدن
شما باید 2070s جایگزینش کنید هم با گارانتیش گیر میاد هم خیلی بعیده باهاش ماین شده باشه هم اینکه در تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده میزان 8 گیگ رمشم با توجه به قدرتش کافی به نظر می رسه البته dlss با ری هم دارین که خیلی چیزهای مهمی هستن.
تازه 2070s می تونید اکبندشم بخرید با کمترین امار خرابی هم که 1 درصد هستن داره برخلاف 2070 که 3 یا 4 درصد بودش خیالتون هم راحت تره
همون قدر که 1080ti پیر شده و ارزشش کم شده، 2080ti هم دیگه بدرد نمیخوره،نه اکبندش نه کارکرده اش. بالا بری پایین بیای باید با قیمت خیلی پایین ردش کنی بره:D
و این که انقدر سنگ amd رو به سینه میزنید، میخوام ببینم واقعا چند نفرتون میره amd میخره؟ تو سایتا و فرومای ایرانی و خارجی همیشه هایپ زیادی واسه محصولات جدید amd وجود داره ولی کسی نمیره ازش محصول high end بخره
دیدم بنده خدایی رو که کلی طرفداری وگا 64 رو میکرد اخرم رفت 1070 خرید. میگفت ارزش اون همه مشکل رو نداره amd بخری!
حالا انشالله شما اولین نفر باشی که اینجا 6900xt بخره و برامون بررسی هاشو بذاری!

• Smile
Reactions: Gwynbleidd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or