اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
همون قدر که 1080ti پیر شده و ارزشش کم شده، 2080ti هم دیگه بدرد نمیخوره،نه اکبندش نه کارکرده اش. بالا بری پایین بیای باید با قیمت خیلی پایین ردش کنی بره
و این که انقدر سنگ amd رو به سینه میزنید، میخوام ببینم واقعا چند نفرتون میره amd میخره؟ تو سایتا و فرومای ایرانی و خارجی همیشه هایپ زیادی واسه محصولات جدید amd وجود داره ولی کسی نمیره ازش محصول high end بخره
دیدم بنده خدایی رو که کلی طرفداری وگا 64 رو میکرد اخرم رفت 1070 خرید. میگفت ارزش اون همه مشکل رو نداره amd بخری!
حالا انشالله شما اولین نفر باشی که اینجا 6900xt بخره و برامون بررسی هاشو بذاری!
دیدید گفتم همون کسانی که همش تعریف میکنن از AMD خودشون هیچوقت نمیخرن، فقط بقیه رو میندازن تو چاهفکر کنم منو با 1 نفر دیگه اشتباه گرفتی
همه می دونن که من فن چیزی نیستم چون از همه چیز و همه کس بد می گم(به موقعش اگه واقعا بد باشه) اما توی ایران عادت شده یا باید فقط خوب بگی یا فقط بد کلا هیچ چیزی خط تعادل نداره اگه بد بگی می شی فن اون طرف اگه خوب بگی می شی فن اینطرف
من که هیچ وقت AMD نمی خرم به خاطر 1 سری از دلایل که مهم ترینش باگ های نرم افزاریشه و اینکه برای هر بازیم 1 تنظیمات خاص از داخل پنل انویدیام کردم که شامل هزاران بازی می شه که روی 40 ترا هارد قرار دارن
اما راجب 2080TI گفتی من خیلی وقته فروختمش یعنی در حقیقت داستان داره کلی اما اگه می خوای بدونی نترس اصلا ضرر نکردم به موقع دادمش رفتالان 1 عدد 1070 با 1 عدد 2070S دارم تا بعدا چی پیش بیاد با این قیمتا که عمرا بخرم شماها هم تشویق می کنم که گرون نخرید اگه برای پول ارزش قائلید.
بعدم AMD بعد از قرن ها داره خوب کار می کنه چرا ازش تعریف نکنیم؟ همین رقیب اگه نبود باید با کارت های 8 گیگی تا چند سال دیگه سر می کردیم یا با ناموجود بودن کارت ها اینتل هم که اگه AMD نبود باید با 4 هسته 8 ترد تا سال 2031 سر می کردیم سالی 1 مادربرد هم عوض می کردیم
دیگه یوتیوبری نمونده که تیکه به انویدیا ننداخته باشه سر 3070 هم نقدش یکی بود گفت کارت خوبیه برید بخرید تایم گرفت 3 ثانیه بعد گفت خوب تموم شد فرصتتون اگه نخردین که هیچ اگه خریدین حالا سوال اینجاست می خواین نگهش دارین یا بذارین EBAY با 2 برابر قیمت بفروشیدش![]()
MSI accused for selling their Ampere GeForce RTX 3080 cards at an inflated price on EBay | News Breakعجب وضعیه طرف 3070 وارد کرده بعد قیمت 43+ تومن گذاشته اونم نمایندگی رسمی!موندم خوده ایسوس خبر داره از قیمت های که این نماینده ها میزارن روش یا نه؟از اون بدتر کلی ادم هم خریدن و ناموجود شده!ادم وفتی میفهمه با همیچن ادمای تو یک کشور زندگی میکنه حالش بهم میخوره بعد میگن چرا وضع....
نمی دونم چرا وضع عرضه کارت ها خرابه اونم تو خارج قبلنا بود ولی نه به این شدت!چیزی که نشون میده سطح رفاه دنیا خیلی خیلی رفته بالا که مساویست با افزایش تقاضای کالاها نیمه لوکس !همین چینی ها اینفدر وضع اشون خوب شده که یه دنیا می خواد اینارو باید تامیین کنند فروش ایفون تو چینی از همه جا زده جلو یا همین کارت های سری 3080 و....قدیما اصلا اینطوری نبود یه تعداد خیلی خیلی کم فقط می تونستن همچین کارتهای بخرن ولی الا همه جا موجودی کمه چه برسه به کشور های جهان سومی مثل ایران که برسه دستش کالا...
منم منتظر 3070 بودم با این وضع تا سال بعد خرداد اینا همین برسه دستمون اونم با قیمت معقول!دارم دیگه خودم اماده میکنم یه 2070super بگیرم دی اینا...
قسمت اخبار گرافیک داریم ولی بیشتر با اینجا دارن حال میکنن و گر نه خبر amd هم گذاشته شده سری ناوی 2 ولی بحث اونم اومد اینجااگه یه تاپیک جامع اخبار و بررسی سخت افزار داشتیم خیلی خوب بود.میتونستیم همه بحث ها رو ببریم اونجا (بقیه فروم های سخت افزار همه خلوت شدن)
How is Intel Beating AMD Zen 3 Ryzen in Gaming?
NVIDIA GeForce RTX 3060 rumored with up to 12GB memory to launch in January - VideoCardz.com
دیدید گفتم همون کسانی که همش تعریف میکنن از AMD خودشون هیچوقت نمیخرن، فقط بقیه رو میندازن تو چاهالبته من خودم AMD دارم ولی پایین رده هست و تو پایین رده ها سروری میکنه
من amd پایین رده دارم، تو پایین رده ها خوبه. قبلا هم انویدیا داشتم هم amdاحمدی نژاد بازی درنیار خودت AMD داری بعد برای انویدیا داری سینه چاک می دی
شما هم تعریف انویدیا می کنی بعد می ری AMD می خری![]()
1 پست پیدا کن که من تشویق به خرید AMD کرده باشم.من amd پایین رده دارم، تو پایین رده ها خوبه. قبلا هم انویدیا داشتم هم amd
مثل شما نیستم که مثل رونالدینیو ملت رو به سمت amd تشویق میکنید خودتون انویدیا میخرید![]()
هم با intel و هم با amd سازگاره و مادربورد pci 3 فقط میخواد فقط رو سری امپرانویدیا گفته تکنولوژی مشابه sam در کارتهای رادئون سری ۶۰۰۰ داره کار میکنه و برای سری امپر کارتهای خودش در دسترس خواهد بود.
Nvidia Says Feature Similar to AMD's Smart Access Memory Tech is Coming to Ampere
برای اینکه محصول جدیدش رو بخرنNvidia تنها کمپانی که توی دنیا با مشکل کمبود موجودی مواجه شده، نیست. نمیدونم مشکل امسال چیه ولی اکثر کمپانی های سخت افزاری با این مشکل مواجه شدن. Xbox SX و Ps5 که یه نسل جدید هستن و کمپانی های بیلیون دلاری هم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن. شک ندارم وقتی کارت های AMD هم بیاد همین مشکل رو خواهند داشت.
پ.ن: اگه درست باشه و Nvidia تونسته باشه Smart access رو توی تمام CPU و مادربورد های جدید اعمال کرده باشه، پس چرا AMD فقط برای CPU های جدیدش تونسته این تکنولوژی رو اعمال کنه؟