جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

همون قدر که 1080ti پیر شده و ارزشش کم شده، 2080ti هم دیگه بدرد نمیخوره،نه اکبندش نه کارکرده اش. بالا بری پایین بیای باید با قیمت خیلی پایین ردش کنی بره:D
و این که انقدر سنگ amd رو به سینه میزنید، میخوام ببینم واقعا چند نفرتون میره amd میخره؟ تو سایتا و فرومای ایرانی و خارجی همیشه هایپ زیادی واسه محصولات جدید amd وجود داره ولی کسی نمیره ازش محصول high end بخره
دیدم بنده خدایی رو که کلی طرفداری وگا 64 رو میکرد اخرم رفت 1070 خرید. میگفت ارزش اون همه مشکل رو نداره amd بخری!
حالا انشالله شما اولین نفر باشی که اینجا 6900xt بخره و برامون بررسی هاشو بذاری!

فکر کنم منو با 1 نفر دیگه اشتباه گرفتی
همه می دونن که من فن چیزی نیستم چون از همه چیز و همه کس بد می گم:D(به موقعش اگه واقعا بد باشه) اما توی ایران عادت شده یا باید فقط خوب بگی یا فقط بد کلا هیچ چیزی خط تعادل نداره اگه بد بگی می شی فن اون طرف اگه خوب بگی می شی فن اینطرف:D
من که هیچ وقت AMD نمی خرم به خاطر 1 سری از دلایل که مهم ترینش باگ های نرم افزاریشه و اینکه برای هر بازیم 1 تنظیمات خاص از داخل پنل انویدیام کردم که شامل هزاران بازی می شه که روی 40 ترا هارد قرار دارن
اما راجب 2080TI گفتی من خیلی وقته فروختمش یعنی در حقیقت داستان داره کلی اما اگه می خوای بدونی نترس اصلا ضرر نکردم به موقع دادمش رفت:D الان 1 عدد 1070 با 1 عدد 2070S دارم تا بعدا چی پیش بیاد با این قیمتا که عمرا بخرم شماها هم تشویق می کنم که گرون نخرید اگه برای پول ارزش قائلید.
بعدم AMD بعد از قرن ها داره خوب کار می کنه چرا ازش تعریف نکنیم؟ همین رقیب اگه نبود باید با کارت های 8 گیگی تا چند سال دیگه سر می کردیم یا با ناموجود بودن کارت ها اینتل هم که اگه AMD نبود باید با 4 هسته 8 ترد تا سال 2031 سر می کردیم سالی 1 مادربرد هم عوض می کردیم
دیگه یوتیوبری نمونده که تیکه به انویدیا ننداخته باشه سر 3070 هم نقدش یکی بود گفت کارت خوبیه برید بخرید تایم گرفت 3 ثانیه بعد گفت خوب تموم شد فرصتتون اگه نخردین که هیچ اگه خریدین حالا سوال اینجاست می خواین نگهش دارین یا بذارین EBAY با 2 برابر قیمت بفروشیدش:D

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: HIGH VOLTAGE
NVIDIA GeForce RTX 3060 rumored with up to 12GB memory to launch in January - VideoCardz.com

فکر کنم منو با 1 نفر دیگه اشتباه گرفتی
همه می دونن که من فن چیزی نیستم چون از همه چیز و همه کس بد می گم:D(به موقعش اگه واقعا بد باشه) اما توی ایران عادت شده یا باید فقط خوب بگی یا فقط بد کلا هیچ چیزی خط تعادل نداره اگه بد بگی می شی فن اون طرف اگه خوب بگی می شی فن اینطرف:D
من که هیچ وقت AMD نمی خرم به خاطر 1 سری از دلایل که مهم ترینش باگ های نرم افزاریشه و اینکه برای هر بازیم 1 تنظیمات خاص از داخل پنل انویدیام کردم که شامل هزاران بازی می شه که روی 40 ترا هارد قرار دارن
اما راجب 2080TI گفتی من خیلی وقته فروختمش یعنی در حقیقت داستان داره کلی اما اگه می خوای بدونی نترس اصلا ضرر نکردم به موقع دادمش رفت:D الان 1 عدد 1070 با 1 عدد 2070S دارم تا بعدا چی پیش بیاد با این قیمتا که عمرا بخرم شماها هم تشویق می کنم که گرون نخرید اگه برای پول ارزش قائلید.
بعدم AMD بعد از قرن ها داره خوب کار می کنه چرا ازش تعریف نکنیم؟ همین رقیب اگه نبود باید با کارت های 8 گیگی تا چند سال دیگه سر می کردیم یا با ناموجود بودن کارت ها اینتل هم که اگه AMD نبود باید با 4 هسته 8 ترد تا سال 2031 سر می کردیم سالی 1 مادربرد هم عوض می کردیم
دیگه یوتیوبری نمونده که تیکه به انویدیا ننداخته باشه سر 3070 هم نقدش یکی بود گفت کارت خوبیه برید بخرید تایم گرفت 3 ثانیه بعد گفت خوب تموم شد فرصتتون اگه نخردین که هیچ اگه خریدین حالا سوال اینجاست می خواین نگهش دارین یا بذارین EBAY با 2 برابر قیمت بفروشیدش:D
دیدید گفتم همون کسانی که همش تعریف میکنن از AMD خودشون هیچوقت نمیخرن، فقط بقیه رو میندازن تو چاه:D البته من خودم AMD دارم ولی پایین رده هست و تو پایین رده ها سروری میکنه

عجب وضعیه طرف 3070 وارد کرده بعد قیمت 43+ تومن گذاشته اونم نمایندگی رسمی!موندم خوده ایسوس خبر داره از قیمت های که این نماینده ها میزارن روش یا نه؟ :D از اون بدتر کلی ادم هم خریدن و ناموجود شده!ادم وفتی میفهمه با همیچن ادمای تو یک کشور زندگی میکنه حالش بهم میخوره بعد میگن چرا وضع....
نمی دونم چرا وضع عرضه کارت ها خرابه اونم تو خارج قبلنا بود ولی نه به این شدت!چیزی که نشون میده سطح رفاه دنیا خیلی خیلی رفته بالا که مساویست با افزایش تقاضای کالاها نیمه لوکس !همین چینی ها اینفدر وضع اشون خوب شده که یه دنیا می خواد اینارو باید تامیین کنند فروش ایفون تو چینی از همه جا زده جلو یا همین کارت های سری 3080 و....قدیما اصلا اینطوری نبود یه تعداد خیلی خیلی کم فقط می تونستن همچین کارتهای بخرن ولی الا همه جا موجودی کمه چه برسه به کشور های جهان سومی مثل ایران که برسه دستش کالا...
منم منتظر 3070 بودم با این وضع تا سال بعد خرداد اینا همین برسه دستمون اونم با قیمت معقول!دارم دیگه خودم اماده میکنم یه 2070super بگیرم دی اینا...

3060 ti به نظر دسامبر
3080 ti و 3060 ژانویه 2021 .
3050ti هم یا ژانویه یا فوریه 2021 با 3050.
دوباره دوستان قورباغه ها پرواز میکنند شروع شد که.یخورده گفتم چیزی نگیم شاید بحث بی ارزش تموم بشه ولی کسی که معنی و مفهوم یه جمله ساده که گفتم به نظرم سری آمپر از نیمه دوم 2021 به اندازه کافی موجود میشه رو نمیگیره من چی بگم،که مدام همونو تکرار میکنه.
3070 چند تا دونش اومده قربون دستشون. 37 تومن شده به من چه؟ما گفتیم جلوی امپر سری 20 ارزش نداره. همین النشم تو همیین کشور بی در و پیکر ما 3070 داره ارزونتر از 2080ti فروخته میشه.
در حالیکه تو امازون و اینا هیچ موجودی ازش وجود نداره و اصلا گیریم با دلار 400 هزار تومنی داره وارد میشه بازم ارزونتره.
خسته نباشید و خدا قوت که اینهمه پشتکار دارید.از آغاز این تاپیک با پیش بینیهاتون تا امروز.
پایدار و مستدام باشید
عجب وضعیه طرف 3070 وارد کرده بعد قیمت 43+ تومن گذاشته اونم نمایندگی رسمی!موندم خوده ایسوس خبر داره از قیمت های که این نماینده ها میزارن روش یا نه؟ :D از اون بدتر کلی ادم هم خریدن و ناموجود شده!ادم وفتی میفهمه با همیچن ادمای تو یک کشور زندگی میکنه حالش بهم میخوره بعد میگن چرا وضع....
نمی دونم چرا وضع عرضه کارت ها خرابه اونم تو خارج قبلنا بود ولی نه به این شدت!چیزی که نشون میده سطح رفاه دنیا خیلی خیلی رفته بالا که مساویست با افزایش تقاضای کالاها نیمه لوکس !همین چینی ها اینفدر وضع اشون خوب شده که یه دنیا می خواد اینارو باید تامیین کنند فروش ایفون تو چینی از همه جا زده جلو یا همین کارت های سری 3080 و....قدیما اصلا اینطوری نبود یه تعداد خیلی خیلی کم فقط می تونستن همچین کارتهای بخرن ولی الا همه جا موجودی کمه چه برسه به کشور های جهان سومی مثل ایران که برسه دستش کالا...
منم منتظر 3070 بودم با این وضع تا سال بعد خرداد اینا همین برسه دستمون اونم با قیمت معقول!دارم دیگه خودم اماده میکنم یه 2070super بگیرم دی اینا...
MSI accused for selling their Ampere GeForce RTX 3080 cards at an inflated price on EBay | News Break
خود msi متهم شده از طریق شرکت ثانویه تو ebay کارتهاشو با قیمت بالا فروخته. موجودی تو آغاز کمه. zen هم اومد کل سی پی یوهاش soldout شد. وقتی اینجوریه تا مدتی قیمتها کاذبه تا بازار اوکی بشه از نظر ظرفیت.
ظرفیت جوابگوی تقاضا نیست. یکم صبر کنید. فروشگاههای آمارون و newegg موجودیشون کافی بشه و بشه خرید از اونا آزاد بشه خود بخود قیمت ایران کاهش رو تجرزبه میکنه.

2020-11-12_20-45-11.jpg

NVIDIA Geforce RTX 3070 Founders Edition Graphics Card for sale online | eBay

گذاشته 850 تا.

2020-11-12_20-51-59.jpg 2020-11-12_20-50-30.jpg

اینم فروشگاهها هر کدوم چند تا دونه دارن گذاشتن با این قیمتها دارن میفروشن. این تو خود آمریکاست. میخوای برسن به ایران.
مدل دوم که ایسوسه همینی هست که تو ایران 37 تومنه. 950 دلار همین خرده فروش امازون با 5 درصد عوارض و 9 درصد مالیات میشه 1083 دلار.
هزینه انتقالم بکشید روش میگیم 17 دلار که رند بشه. بر این اساس 33 تومن دلاری پاتون میزاره.

اگه بدنبال رسیدگی کردن قیمتای اینا هستید. فکر کنم این فروشگاه بین المللی واجبتذ باشه تو نیوهمپشایر

آخرین ویرایش:
اگه یه تاپیک جامع اخبار و بررسی سخت افزار داشتیم خیلی خوب بود.میتونستیم همه بحث ها رو ببریم اونجا (بقیه فروم های سخت افزار همه خلوت شدن)
How is Intel Beating AMD Zen 3 Ryzen in Gaming?
قسمت اخبار گرافیک داریم ولی بیشتر با اینجا دارن حال میکنن و گر نه خبر amd هم گذاشته شده سری ناوی 2 ولی بحث اونم اومد اینجا
2020-11-12_23-32-36.jpg

مثل اینکه همشون مدلهای متفاوتی تو حجم رم دارن و فقط حجم 12 گیگ 3060 عجیبه که ویدیوکاردز میگه ما میتونیم تاییدش کنیم.

2020-11-12_23-36-39.jpg

یه حالت پیش بینی طوری داره که خودش حدس زده و براساس شایعاته.باید ببینیم چجوری قیمت گذاری میکنه انویدیا 3060ti رو . احتمالا اون تعیین کنه قیمت گذاریهای بعدی.

• Like
Reactions: m.a.t
NVIDIA GeForce RTX 3060 rumored with up to 12GB memory to launch in January - VideoCardz.com

دیدید گفتم همون کسانی که همش تعریف میکنن از AMD خودشون هیچوقت نمیخرن، فقط بقیه رو میندازن تو چاه:D البته من خودم AMD دارم ولی پایین رده هست و تو پایین رده ها سروری میکنه

احمدی نژاد بازی درنیار خودت AMD داری بعد برای انویدیا داری سینه چاک می دی:D
شما هم تعریف انویدیا می کنی بعد می ری AMD می خری :))

احمدی نژاد بازی درنیار خودت AMD داری بعد برای انویدیا داری سینه چاک می دی:D
شما هم تعریف انویدیا می کنی بعد می ری AMD می خری :))
من amd پایین رده دارم، تو پایین رده ها خوبه. قبلا هم انویدیا داشتم هم amd
مثل شما نیستم که مثل رونالدینیو ملت رو به سمت amd تشویق میکنید خودتون انویدیا میخرید:D

• Like
Reactions: s.1
من amd پایین رده دارم، تو پایین رده ها خوبه. قبلا هم انویدیا داشتم هم amd
مثل شما نیستم که مثل رونالدینیو ملت رو به سمت amd تشویق میکنید خودتون انویدیا میخرید:D
1 پست پیدا کن که من تشویق به خرید AMD کرده باشم.
چرا نمی خوای قبول کنی که AMD خیلی بهتر از گذشته داره عمل می کنه مخصوصا در زمینه های اند که هیچ کسی فکرشم نمی کردم مشکل انویدیا گرافیکاش فقط رم کمش هست که به زودی احتمالا درستش می کنه اما مشکل اساسی ترش نبود گرافیک هاش هست الان خیلی ها اینجا 3080 3070 می خوان از جمله خودم اما بعد از این همه انتظار بازم انتظار؟ /:)

انویدیا گفته تکنولوژی مشابه sam در کارتهای رادئون سری ۶۰۰۰ داره کار میکنه و برای سری امپر کارتهای خودش در دسترس خواهد بود.
Nvidia Says Feature Similar to AMD's Smart Access Memory Tech is Coming to Ampere
هم با intel و هم با amd سازگاره و مادربورد pci 3 فقط میخواد فقط رو سری امپر
اونور گفته بود سری 5000 از amd با کارتهای rdna 2 و مادربورد x570
تستهای اولیه نتیجشون رو گفته در سطح amd sam بوده. و با آپدیتهای بعدی فرم ویر رو درایورا میاد.
باید ببینیم کی میده.اگه یه dlss نرم افزاری و در واقع آپ اسکیل هم بده اضافه تر حداقل برا بازیهایی که dlss ساپورت نمیکنن هم بد نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Natural Killer
Nvidia تنها کمپانی که توی دنیا با مشکل کمبود موجودی مواجه شده، نیست. نمیدونم مشکل امسال چیه ولی اکثر کمپانی های سخت افزاری با این مشکل مواجه شدن. Xbox SX و Ps5 که یه نسل جدید هستن و کمپانی های بیلیون دلاری هم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن. شک ندارم وقتی کارت های AMD هم بیاد همین مشکل رو خواهند داشت.

پ.ن: اگه درست باشه و Nvidia تونسته باشه Smart access رو توی تمام CPU و مادربورد های جدید اعمال کرده باشه، پس چرا AMD فقط برای CPU های جدیدش تونسته این تکنولوژی رو اعمال کنه؟

Nvidia تنها کمپانی که توی دنیا با مشکل کمبود موجودی مواجه شده، نیست. نمیدونم مشکل امسال چیه ولی اکثر کمپانی های سخت افزاری با این مشکل مواجه شدن. Xbox SX و Ps5 که یه نسل جدید هستن و کمپانی های بیلیون دلاری هم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن. شک ندارم وقتی کارت های AMD هم بیاد همین مشکل رو خواهند داشت.

پ.ن: اگه درست باشه و Nvidia تونسته باشه Smart access رو توی تمام CPU و مادربورد های جدید اعمال کرده باشه، پس چرا AMD فقط برای CPU های جدیدش تونسته این تکنولوژی رو اعمال کنه؟
برای اینکه محصول جدیدش رو بخرن

• Smile
Reactions: s.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or