اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
watch dogs legion هم برای اولترا تکسچر به بیش از 11 گیگ رم نیاز دارهبله بازی شروع شد برای همین از رم 3070 انتقاد می کردم.
Godfall will use 12GB of VRAM at 4K Ultra settings - The RTX 3080 has 10GB...
بله قطعا کم میاره چون کلی بازی هست که 1080p لب مرز 8 گیگ هستن چنتا بازی هم 8 گیگ رد می کنن پس با شروع نسل جدید و اینکه قطعا amd هم 1 کارایی می کنه مشابه همین بازیروی 1080 هم کم میاره ؟ اصولا بحث اینجا سره این بود که 8 گیگ برای 1080 هم کمه !
این کارت دیگه خیلی پیر شده با اکثرشم ماین شده ماین یعنی عمرش 5 تا 10 برابر بیشتر شده فن هاشم مرخص حساب کنید چون اکثرا 100 درصد گذاشتن و تا ماه ها مداوم 100 درصد هم فن ها هم کارت استفاده شدندوستان بنظرتون برای بازیهای آینده میشه رو 1080ti حساب کرد؟
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
۸ گیگ برای ۱۰۸۰ کافیه به نظرم. چون بیس کنسول هم همینه تازه اونا با ۸ میخوان ۴k پلی بدنکدوم بازی ها دقیقا تا حالا با 8 گیگ به مشکل خوردن برای رزولوشن Full-HD ؟!
۸ گیگ برای ۱۰۸۰ کافیه به نظرم. چون بیس کنسول هم همینه تازه اونا با ۸ میخوام ۴k پلی بدن
فعلا با این قیمتا مجبوریم گول بزنیمخودتون رو گول نزنید 8 گیگ VRAM برای نسل بعد کمه.رو همون رزولوشن 1080 هم بنظرم کار به افت فریم و لگ زیاد و فریز میکشه.
فعلا با این قیمتا مجبوریم گول بزنیم![]()
هر جفت cod هم جدیده هم قبلی رد می کنن marvel با پک الترا با watch dog hd tex بقیه شم درست یادم نمیاد فکر کنم 2 3 تا دیگه هم بودنکدوم بازی ها دقیقا تا حالا با 8 گیگ به مشکل خوردن برای رزولوشن Full-HD ؟!
بیس کنسول ها 16 گیگه نسل قبل 8 بوده که 3 گیگش برای سیستم عامل بود تقریبا مبنا full hd بود پس این نسل 16 مبناش 4k داینامیک بگو عملا 2k هست پس برای full hd هر شکلی حساب بشه حداقل 10 می خواد اما خیال راحتی 12 می خواد دیگه۸ گیگ برای ۱۰۸۰ کافیه به نظرم. چون بیس کنسول هم همینه تازه اونا با ۸ میخوان ۴k پلی بدن
هر جفت کود هایی که فرمودین ، شما 16 گیگ هم داشته باشین تا ته پر می کنن ، بین 8 گیگ و 12 گیگ هیچ تفاوتی توی پرفرنس نبود روی Full-HD جفتشونم تا ته پر میکرد ، تایید شد که انجینشون هرچقدر شما جا داشته V-Ram تون بازم پر میکنه !هر جفت cod هم جدیده هم قبلی رد می کنن marvel با پک الترا با watch dog hd tex بقیه شم درست یادم نمیاد فکر کنم 2 3 تا دیگه هم بودن
ضمنا تیکه نندازین من گفتم بین 2 تا 3 سال دیگه کم میاره و خودشون خوب نشون می ده زمانی که بازی ها بر مبنای نسل بعد ساخته بشن فعلا بر مبنای نسله قبله که 1 ماله روش می کشن می شه نسل بعد
بیس کنسول ها 16 گیگه نسل قبل 8 بوده که 3 گیگش برای سیستم عامل بود تقریبا مبنا full hd بود پس این نسل 16 مبناش 4k داینامیک بگو عملا 2k هست پس برای full hd هر شکلی حساب بشه حداقل 10 می خواد اما خیال راحتی 12 می خواد دیگه
اینا همش پیش بینی هست نه فکت اما اکثر منتقدا و حرفه ای ها نظر به کم بودن 8 دارن.
بیس کنسول ها 16 گیگه نسل قبل 8 بوده که 3 گیگش برای سیستم عامل بود تقریبا مبنا full hd بود پس این نسل 16 مبناش 4k داینامیک بگو عملا 2k هست پس برای full hd هر شکلی حساب بشه حداقل 10 می خواد اما خیال راحتی 12 می خواد دیگه
اینا همش پیش بینی هست نه فکت اما اکثر منتقدا و حرفه ای ها نظر به کم بودن 8 دارن.