جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

روی 1080 هم کم میاره ؟ اصولا بحث اینجا سره این بود که 8 گیگ برای 1080 هم کمه !
بله قطعا کم میاره چون کلی بازی هست که 1080p لب مرز 8 گیگ هستن چنتا بازی هم 8 گیگ رد می کنن پس با شروع نسل جدید و اینکه قطعا amd هم 1 کارایی می کنه مشابه همین بازی
مخصوصا که انویدیا هم کارت جدیدترش بده که دیگه هیچی سازنده ها با خیال راحت این کارو می کنن چه فایده که 3070 بخری اما نتونی از تکسچرهای الترا یا hd استفاده کنی؟ همه چیز فقط فریم دهی نیست.
این دو تا بررسی شرایط بازار هست.

دوستان بنظرتون برای بازی‌های آینده میشه رو 1080ti حساب کرد؟

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
این کارت دیگه خیلی پیر شده با اکثرشم ماین شده ماین یعنی عمرش 5 تا 10 برابر بیشتر شده فن هاشم مرخص حساب کنید چون اکثرا 100 درصد گذاشتن و تا ماه ها مداوم 100 درصد هم فن ها هم کارت استفاده شدن
شما باید 2070s جایگزینش کنید هم با گارانتیش گیر میاد هم خیلی بعیده باهاش ماین شده باشه هم اینکه در تقریبا تمامی بازی های مطرح روز فریم دهیش از 1080ti بیشتر شده میزان 8 گیگ رمشم با توجه به قدرتش کافی به نظر می رسه البته dlss با ری هم دارین که خیلی چیزهای مهمی هستن.
تازه 2070s می تونید اکبندشم بخرید با کمترین امار خرابی هم که 1 درصد هستن داره برخلاف 2070 که 3 یا 4 درصد بودش خیالتون هم راحت تره

آخرین ویرایش:
۸ گیگ برای ۱۰۸۰ کافیه به نظرم. چون بیس کنسول هم همینه تازه اونا با ۸ می‌خوام ۴k پلی بدن

منم با نظر شما موافقم ، میدونید منو یاده چی میندازه !؟ اون شخصی که هی میگه بارون میباره بارون میباره ، نه دیگه فردا بارون میباره ! هی هر روز میگه تا آخرش بعد از سه ماه بارون میباره ، میگین دیدین گفتم بارون میباره امروز !!!

خوب بله ، 8 گیگ هم بلاخره کم میاد یک روزی برای رزولوشن Full-HD ، ولی اینکه یک عده چندین ماه میان اینجا هی میگن نه دیگه الان کم میاد دیگه الان کم میاد رو من متوجه نمیشم :D

اصلا یک نگاه به استیم انداختین ؟! استیم چقدر کاربر داشت نزدیک 150 میلیون نفر اگر اشتباه نکنم ، طبق Hardware Survey استیم این افراد 80% گرافیک زیره 300 دلار دارن که میشه 6 گیگ و 4 گیگ !
یعنی واقعا قراره این عده زیاد نادیده گرفته بشن و بازیا روی Full-HD هم رم 6 گیگ کم بیارن ، چه برسه به 8 گیگ ؟ اون موقع که فروش بازی هام میاد پایین !

از این دست مثال ها زیاد میشه زد ، 4-5 ماه پیشم گفتم 8 گیگ برای Full-HD کافی خواهد بود ، حالا هی بیاین تا چند سال دیگه هی بگین و بگین آخرشم کم آمد بگین دیدین گفتم :D

یک سری دوستان چند سال دیگه : دیدین گفتم 8 گیگ کم میاره روی Full-HD :D

• Like
Reactions: xxxmah
کدوم بازی ها دقیقا تا حالا با 8 گیگ به مشکل خوردن برای رزولوشن Full-HD ؟!
هر جفت cod هم جدیده هم قبلی رد می کنن marvel با پک الترا با watch dog hd tex بقیه شم درست یادم نمیاد فکر کنم 2 3 تا دیگه هم بودن
ضمنا تیکه نندازین من گفتم بین 2 تا 3 سال دیگه کم میاره و خودشون خوب نشون می ده زمانی که بازی ها بر مبنای نسل بعد ساخته بشن فعلا بر مبنای نسله قبله که 1 ماله روش می کشن می شه نسل بعد
زمانی که بازی های الان لب مرز 8 هستن خیلیاشون پس با 1 حساب کتاب ساده 8 کمه
۸ گیگ برای ۱۰۸۰ کافیه به نظرم. چون بیس کنسول هم همینه تازه اونا با ۸ می‌خوان ۴k پلی بدن
بیس کنسول ها 16 گیگه نسل قبل 8 بوده که 3 گیگش برای سیستم عامل بود تقریبا مبنا full hd بود پس این نسل 16 مبناش 4k داینامیک بگو عملا 2k هست پس برای full hd هر شکلی حساب بشه حداقل 10 می خواد اما خیال راحتی 12 می خواد دیگه
اینا همش پیش بینی هست نه فکت اما اکثر منتقدا و حرفه ای ها نظر به کم بودن 8 دارن.

هر جفت cod هم جدیده هم قبلی رد می کنن marvel با پک الترا با watch dog hd tex بقیه شم درست یادم نمیاد فکر کنم 2 3 تا دیگه هم بودن
ضمنا تیکه نندازین من گفتم بین 2 تا 3 سال دیگه کم میاره و خودشون خوب نشون می ده زمانی که بازی ها بر مبنای نسل بعد ساخته بشن فعلا بر مبنای نسله قبله که 1 ماله روش می کشن می شه نسل بعد

بیس کنسول ها 16 گیگه نسل قبل 8 بوده که 3 گیگش برای سیستم عامل بود تقریبا مبنا full hd بود پس این نسل 16 مبناش 4k داینامیک بگو عملا 2k هست پس برای full hd هر شکلی حساب بشه حداقل 10 می خواد اما خیال راحتی 12 می خواد دیگه
اینا همش پیش بینی هست نه فکت اما اکثر منتقدا و حرفه ای ها نظر به کم بودن 8 دارن.
هر جفت کود هایی که فرمودین ، شما 16 گیگ هم داشته باشین تا ته پر می کنن ، بین 8 گیگ و 12 گیگ هیچ تفاوتی توی پرفرنس نبود روی Full-HD جفتشونم تا ته پر میکرد ، تایید شد که انجینشون هرچقدر شما جا داشته V-Ram تون بازم پر میکنه !

بله ، منم همین نظر رو دارم که 2-3 سال دیگه کم میاره (البته 6 ماه پیش اینو گفتم گذشته ازش) ولی قطعا اون موقع دیگه کم میاره.خوب پس این بحثا که الان کم میاره یا چی رو متوجه نمیشم !

اوندفعه هم خدمتتون گفتم ، کنسول PS5 از 16 گیگش اگر اشتباه نکنم (توی پستهای قبلیم کامل توضیح داده بودم عدد رو درست یادم نیست) 3 گیگش رزرو بود برای OS و 2.5 گیگش با فرکانس پایینتری بود برای کارهای سبکتر ، نزدیک 12 گیگ در نتیجه میموند بازی که برای 4K میشد در اصل.پس 16 گیگ کامل برای گیم و گرفتن 4K نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rahyarpaul
یک سوال! اگه برای یک بازی vram کم بیاد، وجود رم سیستم با حجم و سرعت بالا نمی تونه کمک کنه؟ اگر رم سیستم کمک نمیکنه، پس چرا برای سیستم های گیمینگ عده ای رم ۳۲ گیگ و بالاتر میبندن؟

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or