جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

سری پردازنده 5000 هست و قابلیت smart فعاله

خوبه که amd کارت قوی ساخته ولی بچه بازی قشنگ نیست.میگه مثل اینکه ریج مود فعاله smart هم که فعاله. بعد خود wccfetch هم میگه انویدیا با اینتل بهتر فریم میده.
خیلی خوبه amd اومده تو مبارزه ولی مردونه بنچمارک بده. با کارتای خودشم تست کنه. نه اینکه انویدیا رو ضعیف کنه خودشو اور کنه. اینا قشنگ نیست.
من نمیدونم cpu اینتل رو این بنچمارک چقدر میتونه تاثیر داشته باشه. ولی تو این متنی که شما فرستادی صراحتن نوشته که amd از فیچرهاش استفاده نکرده!
There are some things to consider here as NVIDIA graphics cards generally offer better graphics performance on Intel platform so that needs to be tested out too. Furthermore, AMD doesn't seems to be using its RAGE mode feature in these benchmarks as that hasn't been mentioned anywhere. The auto overclocking tool allows for even better performance than what we're seeing here so we can expect that to be tested extensively when the final reviews hit
حالا عجله ای نیست. به زودی کارتها عرضه میشه و انواع اقسام نقد و بررسی بیرون میاد.
ولی اگر شرایط همینطوری باشه که نشون میدن، میشه اینطور نتیجه گیری کرد که amd صرفن یک کارت گرافیک خوب نساخته. رسمن از رو انویدیا رد شده.

لازم به ذکره که من فن هیچکدوم از این دو کمپانی بزرگوار نیستم. اصولن هرکدوم که قویتر باشن (پرفرمنس پر دلار)، همون رو میخرم و استفاده میکنم.

من نمیدونم cpu اینتل رو این بنچمارک چقدر میتونه تاثیر داشته باشه. ولی تو این متنی که شما فرستادی صراحتن نوشته که amd از فیچرهاش استفاده نکرده!
There are some things to consider here as NVIDIA graphics cards generally offer better graphics performance on Intel platform so that needs to be tested out too. Furthermore, AMD doesn't seems to be using its RAGE mode feature in these benchmarks as that hasn't been mentioned anywhere. The auto overclocking tool allows for even better performance than what we're seeing here so we can expect that to be tested extensively when the final reviews hit
حالا عجله ای نیست. به زودی کارتها عرضه میشه و انواع اقسام نقد و بررسی بیرون میاد.
ولی اگر شرایط همینطوری باشه که نشون میدن، میشه اینطور نتیجه گیری کرد که amd صرفن یک کارت گرافیک خوب نساخته. رسمن از رو انویدیا رد شده.

لازم به ذکره که من فن هیچکدوم از این دو کمپانی بزرگوار نیستم. اصولن هرکدوم که قویتر باشن (پرفرمنس پر دلار)، همون رو میخرم و استفاده میکنم.
بعید می‌دونم استفاده نکرده باشه ولی بازم مقایسه آدما مهمه. توی همه حالت ها نمایش میدن و خروجی می‌گیرن. اونجاست که میبینیم واقعی هست یا نه.

سوتی دادم. doesnot رو ندیدم . =))=))
اما اسمارت فعال بوده.البته گفته به نظر نمیاد و بقول خودتون باید صبرید تا نتایج نقدها بیاد.منم دوست دارم amd قوی باشه و دو رقیب با هم باشن تا مثل اینتل نشه.
ولی amd یا باید بنچها رو تو حالت برابر بده. یا باید با خودش مقایسه کنه.
amd بگه،6900xt ده درصد از 3090 حتی ضعیفتره. ولی قیمت 500 دلار کمتره. من میگم عالیه. ولی نتایج تو شرایط برابر باشه.
2020-10-31_14-51-35.jpg

این میانگین 14 تاست .ولی میتونی ریزشو تو لینک ببینی.
مثل اینکه تو این 14 تا. تو 4k یکی هستند . و تو 1440 هم 5 درصد و 1080 هم 8 درصد

آخرین ویرایش:
سوتی دادم. doesnot رو ندیدم . =))=))
اما اسمارت فعال بوده.البته گفته به نظر نمیاد و بقول خودتون باید صبرید تا نتایج نقدها بیاد.منم دوست دارم amd قوی باشه و دو رقیب با هم باشن تا مثل اینتل نشه.
ولی amd یا باید بنچها رو تو حالت برابر بده. یا باید با خودش مقایسه کنه.
amd بگه،6900xt ده درصد از 3090 حتی ضعیفتره. ولی قیمت 500 دلار کمتره. من میگم عالیه. ولی نتایج تو شرایط برابر باشه.
View attachment 176984

این میانگین 14 تاست .ولی میتونی ریزشو تو لینک ببینی.
مثل اینکه تو این 14 تا. تو 4k یکی هستند . و تو 1440 هم 5 درصد و 1080 هم 8 درصد
بله من حرف شما رو قبول دارم که باید در شرایط مختلف این بنچمارک ها گرفته بشه. ولی واقعن اینکار وظیفه amd نیست. اینا خاستن یه شمای کلی از قدرت کارتهاشون در اختیار کاربرها بزارن. خودتم میدونی که به زودی فیها خالدون همشون به روشهای مختلف درمیاد:D
ولی یک نکته که هستش تو این بنچمارک amd از سری جدید cpu هاشون استفاده کردن. نه از سری 3.
توی بنچمارکی که قبلن از 5800x ای ام دی منتشر شد، نسبت به 10900 روی 2080 فریم بالاتری هم میده.
176995

تازه تو بنچمارک کارتهای جدیدش، amd از 5900x استفاده کرده. پس عملن این حرف که کارتهای انویدیا رو cpu های اینتل پرفرمنس بالاتری دارن، بی اساسه. (من منظورم سری جدید amd هست وگرنه در مدلهای قدمیتر این اختلاف وجود داشته)
در نهایت بازهم تاکید میکنم که باید منتظر موند و نتیجه تست های تردپارتی رو هم دید. اونجوری به گفته شما میشه قضاوت بهتری کرد

آخرین ویرایش:
بله من حرف شما رو قبول دارم که باید در شرایط مختلف این بنچمارک ها گرفته بشه. ولی واقعن اینکار وظیفه amd نیست. اینا خاستن یه شمای کلی از قدرت کارتهاشون در اختیار کاربرها بزارن. خودتم میدونی که به زودی فیها خالدون همشون به روشهای مختلف درمیاد:D
ولی یک نکته که هستش تو این بنچمارک amd از سری جدید cpu هاشون استفاده کردن. نه از سری 3.
توی بنچمارکی که قبلن از 5800x ای ام دی منتشر شد، نسبت به 10900 روی 2080 فریم بالاتری هم میده.
View attachment 176995

تازه تو بنچمارک کارتهای جدیدش، amd از 5900x استفاده کرده. پس عملن این حرف که کارتهای انویدیا رو cpu های اینتل پرفرمنس بالاتری دارن، بی اساسه. (من منظورم سری جدید amd هست وگرنه در مدلهای قدمیتر این اختلاف وجود داشته)
در نهایت بازهم تاکید میکنم که باید منتظر موند و نتیجه تست های تردپارتی رو هم دید. اونجوری به گفته شما میشه قضاوت بهتری کرد
همون صبره بهتره. چون تو همینم میشه سوال دوباره مطرح کرد.
5 نوامبر نسل zen 3 میاد البته دیگه برتری رو قیمت خاصی ندارن و اومدن رو بازی قدرت. اینتل هم چهارمین یا پنجمین نسله که داره 14 اپتیمایز میکنه
و هنوز راکت لیک رو میخواد 14 بده و خدا بخواد تو نیمه دوم 2021 بالاخره رو الدر میره رو 10 و گفتن تو 2022 یا 2023 رو متور میرن رو 7.

مثل اینکه 3060ti میاد 17 نوامبر

اینم newegg گفته بود که موجودی 3070 بیش از 3080 و 3090 بوده ولی سریع تموم شده.چون به اندازه تقاضا نبوده.

آخرین ویرایش:
1 سری بنچمارک منتشر شده که نشون می ده 6800 معمولی در ری 15 تا 20 درصد از 3070 یا 2080ti بهتره
تست تایم اسپای هم که من خیلی قبولش دارم 3 هزار تا بیشتر از 3070 هست 16.500 شده در مقابل 3080 که 17500 شده
هر چند به نظر من اختلاف فریم های 5 6 تایی یا 10 یا 5 درصدی هیچی نیست و گیمر تفاوتشم اصلا احساس نمی کنه 1 جورایی این کارا فقط بازی با ذهن هست اما چیزی که مهم تره درایورها و قابلیت ها هستش که به نظرم انویدیا بهتره اما میزان Vram هم بارها بهم ثابت شده که جز مهم ترین فاکتورها هست که amd به طرز محسوسی درش بهتره

1 سری بنچمارک منتشر شده که نشون می ده 6800 معمولی در ری 15 تا 20 درصد از 3070 یا 2080ti بهتره
تست تایم اسپای هم که من خیلی قبولش دارم 3 هزار تا بیشتر از 3070 هست 16.500 شده در مقابل 3080 که 17500 شده
هر چند به نظر من اختلاف فریم های 5 6 تایی یا 10 یا 5 درصدی هیچی نیست و گیمر تفاوتشم اصلا احساس نمی کنه 1 جورایی این کارا فقط بازی با ذهن هست اما چیزی که مهم تره درایورها و قابلیت ها هستش که به نظرم انویدیا بهتره اما میزان Vram هم بارها بهم ثابت شده که جز مهم ترین فاکتورها هست که amd به طرز محسوسی درش بهتره

اگر 6800xt توی ری تریسینگ به اندازه 2080ti هم باشه باز هم قابل قبوله.
اگر این که گفتید درست باشه یعنی 6800xt با ری در حدود 3080 هست که ای فوق العاده هست و اون را به جذاب ترین گزینه تبدیل میکنه.

اگر 6800xt توی ری تریسینگ به اندازه 2080ti هم باشه باز هم قابل قبوله.
اگر این که گفتید درست باشه یعنی 6800xt با ری در حدود 3080 هست که ای فوق العاده هست و اون را به جذاب ترین گزینه تبدیل میکنه.

بعید می دونم در ری در حدش بشه اما باید درایورهاش بیاد و قطعا برای بازی های جدید هم اختلاف کمترم می شه اما فعلا dlss هم باید یکاریش بکنه.

این بنچمارکا قابل اعتماده؟ یک جورایی عجیبه که تو ری تریسینگم بهتر از انویدیا باشه و شب نمایش تو حلقوم ما نکرد :دی
سر سی پی یو چون خیلی مطمئنن از خودشون در همه زمینه ها زدن له کردن رفتن ولی سر جی پی یو خیلی از موضوعا رو پرداخت نکردن بهش.

این بنچمارکا قابل اعتماده؟ یک جورایی عجیبه که تو ری تریسینگم بهتر از انویدیا باشه و شب نمایش تو حلقوم ما نکرد :D
سر سی پی یو چون خیلی مطمئنن از خودشون در همه زمینه ها زدن له کردن رفتن ولی سر جی پی یو خیلی از موضوعا رو پرداخت نکردن بهش.
سوالات زیاده
2020-11-01_20-15-45.jpg

مثلا فرانک آزور گفته تا قبل عرضه از سیستم مشابه dlss شون خبر میده. خب تو این فاصله دو هفته ای چه اتفاقی میتونه بیفته. همونجا تو ایونتتون میگفتی.
تو 3070 میده با dlss که میده 54 و 85
و بدون dlss هم میده 38 و 74.
2020-11-01_20-20-06.jpg

We still don't know which graphics card was used for this comparison as the RDNA 2 lineup includes the 60 RA RX 6800, 72 RA RX 6800 XT and the 80 RA 6900 XT graphics card. As for the benchmark itself, it is most likely that the default settings and resolution were used for this test since that was the case with my own benchmark run.
که گفتن چون بنابر این بنچمارک 6800 تو حالت بی dlss از 3070 قویتره پس xt از 3080 قویتره
2020-11-01_20-25-57.jpg

میزان هسته ری انویدیا از 70 به 80 حدودا 47 درصد بیشتره و به 90 حدود 78 درصد
ولی از 6800 معمولی به xt میشه 20 افزایش و به 6900 میشه 33 درصد

آخرین ویرایش:
این بنچمارکا قابل اعتماده؟ یک جورایی عجیبه که تو ری تریسینگم بهتر از انویدیا باشه و شب نمایش تو حلقوم ما نکرد :D

اینها فقط اخبار غیر رسمی هست.
تا کارتها عرضه نشه و حتی یک مدت از عرضه نگذره و حسابی بررسی نشه نمیشه نتیجه گرفت و اصلا مقایسه مستقیم با کارتهای nvidia نمیشه کرد.

به نظر من تنها چیزی که مشخصه اینه که AMD حتی در ری تریسینگ یک بازنده مطلق نیست.
توی سری 5000 ری تریسینگ غایب بود و تکلیف مشخص بود ولی سری 6000 به ری تریسینگ هم اهمیت داده و فقط یک چیز تزئینی نیست.

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or