جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

بخاطر همون کیفیت تصویر و گیم‌پلی گفتم همچین چیزی رو چک کنید.

در غیر بنا به فرموده‌تون برای کمپینگ مد و سینگل پلیر به های اند احتیاجی نیست. سونی نمی‌دونم چی بود این وسط

میدونم عزیز
کلی گفتم
اون سونی هم منظورم این بود که من به کنسول قانعم البته تو فریم ریتx_x

• Smile
  • Wow
Reactions: VahiD VFSDF and s.1
بزرگوار یه مدت !؟ نزدیک یک سال شد ، کما اینکه هنوز برای یک سری حل نشده !

من واو میزنم خیلی مواقع ، یکی داشتیم توی گیلدمون 2080Ti داشت ، خیلی خوشحال همون اوایل عرضه رفت خرید انگلستان زندگی میکرد ، اولین بار که آمد توی بازی رفتیم ریید سیستممش کرش کرد !!! نزدیک 2 ماه طول کشید ولی مشکلش به طور کامل حل شد ... بعد منم 5700XT داشتم منم به مشکل خورده بودم ولی ماله من تازه چند ماه پیش مشکلش حل شد :D نزدیک یک سال طول کشید تا مشکلم حل بشه !

واقعیت رو بگم به نظرم هیچوقت دیگه گرافیک AMD نخواهم خرید چون درایوراش خیلی مریضن و خیلی طول میکشه درست بشن و این واقعا تجربه خیلی بدی بود برای من یکی مخصوصا توی ذهنم مونده.هرچند سعی می کنم اگر مثل الان سری معرفی کردن نظر Biased نباشه و بدون این اتفاقی که برام افتاده نظر بدم ، ولی واقعا تجربه گندی بود.
این 5700xt کلا مشکل داشت انگار، من الان هرجا میبینم کسی از درایورا AMD گله داره خود به خود ذهنم میره سمت 5700xt الانم پستت خوندم مطمئن بودم جلوتر میگی 5700xt دارم :D بماند میگفتن کولینگ بعضی از مدلا مثل Asus کلا بد بوده.
من دو کارت آخرم AMD بود هیچ مشکلی نداشته برام ته مشکلش کرش بتلفیلد 5 بود که فیکس کردن، فن بوی AMD نیستم هنوزم نظرم رو 3070 هست (بیشتر سر dlss :-") بعد از نمایش دیشب ولی خب بنظرم نمیشه با این چندتا مدل مشکل دار قضاوت کرد باید ببینی تکرار میکنه دوباره این مشکلاتشو یا نه، وقتی با کله افتاده رقابت با انویدیا خودشم خوب میدونه نباید از این سوتیا بده.

این 5700xt کلا مشکل داشت انگار، من الان هرجا میبینم کسی از درایورا AMD گله داره خود به خود ذهنم میره سمت 5700xt الانم پستت خوندم مطمئن بودم جلوتر میگی 5700xt دارم :D بماند میگفتن کولینگ بعضی از مدلا مثل Asus کلا بد بوده.
من دو کارت آخرم AMD بود هیچ مشکلی نداشته برام ته مشکلش کرش بتلفیلد 5 بود که فیکس کردن، فن بوی AMD نیستم هنوزم نظرم رو 3070 هست (بیشتر سر dlss :-") بعد از نمایش دیشب ولی خب بنظرم نمیشه با این چندتا مدل مشکل دار قضاوت کرد باید ببینی تکرار میکنه دوباره این مشکلاتشو یا نه، وقتی با کله افتاده رقابت با انویدیا خودشم خوب میدونه نباید از این سوتیا بده.

منم با شما موافقم ، مدل 10 گیگ یا 12 گیگ 3070 یا حتی 3060 از Nvidia با dlss رو خیلی بیشتر ترجیح میدم حتی به Big Navi ! سرمایه گذاری که Nvidia داره روی این قابلیت می کنه و چیزایی که داره عملی میشه به طرز عجیبی خوبه !!!

بنچمارک خسته WATCH DOG هم اومده رسما برای انجام این بازی روی FULL HD باید 3080 یا 3090 داشته باشید.

176741
176742
چهارتا از این شرکت ها داشته باشیم 4K چیه در 1080P هم موندیم.
اگرم نگاه کنید 2060 معمولی به خاطر کم اوردن رم زیر 1070TI قرار گرفته در فول اچ دی در 2K هم حداقل فریمش به 580 رسیده

Attachments

• Screenshot (4193).png
    Screenshot (4193).png
    316 KB · مشاهده: 15
https://uupload.ir/files/6k9y_photo_2020-10-30_15-04-22.jpg

:))

3070 هم به مشابه 3080 دچار کمبود شده و هیچ جا پیدا نمی شه البته انتظاری هم غیر از این نمی رفت.
باید دید AMD پای حرفش می مونه یا نه گفته هم ساپلای خیلی بزرگی داره هم اینکه کلی پروتکل گذاشته که دست دلال جماعت و ماینر ازش کم بشه

View attachment 176886

View attachment 176887
View attachment 176888
View attachment 176889

AMD چطوری بنچمارک گرفته که 3080 فریمش رسیده به 140:D
سری پردازنده 5000 هست و قابلیت smart فعاله
There are some things to consider here as NVIDIA graphics cards generally offer better graphics performance on Intel platform so that needs to be tested out too. Furthermore, AMD doesn't seems to be using its RAGE mode feature in these benchmarks as that hasn't been mentioned anywhere. The auto overclocking tool allows for even better performance than what we're seeing here so we can expect that to be tested extensively when the final reviews hit.
خوبه که amd کارت قوی ساخته ولی بچه بازی قشنگ نیست.میگه مثل اینکه ریج مود فعاله smart هم که فعاله. بعد خود wccfetch هم میگه انویدیا با اینتل بهتر فریم میده.
خیلی خوبه amd اومده تو مبارزه ولی مردونه بنچمارک بده. با کارتای خودشم تست کنه. نه اینکه انویدیا رو ضعیف کنه خودشو اور کنه. اینا قشنگ نیست.

رزولوشن 4k چی ؟
1080 که به ملکوت اعلی پیوسته
رایزن 5000 چرا نیست؟
اتفاقا 1080P استاندارد فوق العاده ای هست که عمرش حالا حالاها ادامه داره چون اکثرا فرقشم نمی فهمن مخصوصا برای تلویزیون ها
ضمن اینکه من 2080TI داشتم اکثر بازی های مطرح به من 60 ثابت نمی دادن در نتیجه 1080 120 بازی می کردم لذت ریفرش بالا هم به نظرم بیشتر از رزولوشن هست.
اما تمامی بنچمارک های CPU در رزولوشن پایین حتی 720 انجام می شه تا گرافیک گلوگاه نشه و مشخص بشه توان پردازنده ها و اختلافشون چقدره یعنی بهترین راه تست پایین ترین تنظیمات بازی با رزولوشن پایین هست. الانم اگه مبحث فریم بالا باشه اهمیت 240 یا 360 هرتز مطرح می شه قطعا برای همچین فریم هایی باید CPU های اند داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or