اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
بخاطر همون کیفیت تصویر و گیمپلی گفتم همچین چیزی رو چک کنید.
در غیر بنا به فرمودهتون برای کمپینگ مد و سینگل پلیر به های اند احتیاجی نیست. سونی نمیدونم چی بود این وسط
این 5700xt کلا مشکل داشت انگار، من الان هرجا میبینم کسی از درایورا AMD گله داره خود به خود ذهنم میره سمت 5700xt الانم پستت خوندم مطمئن بودم جلوتر میگی 5700xt دارمبزرگوار یه مدت !؟ نزدیک یک سال شد ، کما اینکه هنوز برای یک سری حل نشده !
من واو میزنم خیلی مواقع ، یکی داشتیم توی گیلدمون 2080Ti داشت ، خیلی خوشحال همون اوایل عرضه رفت خرید انگلستان زندگی میکرد ، اولین بار که آمد توی بازی رفتیم ریید سیستممش کرش کرد !!! نزدیک 2 ماه طول کشید ولی مشکلش به طور کامل حل شد ... بعد منم 5700XT داشتم منم به مشکل خورده بودم ولی ماله من تازه چند ماه پیش مشکلش حل شدنزدیک یک سال طول کشید تا مشکلم حل بشه !
واقعیت رو بگم به نظرم هیچوقت دیگه گرافیک AMD نخواهم خرید چون درایوراش خیلی مریضن و خیلی طول میکشه درست بشن و این واقعا تجربه خیلی بدی بود برای من یکی مخصوصا توی ذهنم مونده.هرچند سعی می کنم اگر مثل الان سری معرفی کردن نظر Biased نباشه و بدون این اتفاقی که برام افتاده نظر بدم ، ولی واقعا تجربه گندی بود.
این 5700xt کلا مشکل داشت انگار، من الان هرجا میبینم کسی از درایورا AMD گله داره خود به خود ذهنم میره سمت 5700xt الانم پستت خوندم مطمئن بودم جلوتر میگی 5700xt دارمبماند میگفتن کولینگ بعضی از مدلا مثل Asus کلا بد بوده.
من دو کارت آخرم AMD بود هیچ مشکلی نداشته برام ته مشکلش کرش بتلفیلد 5 بود که فیکس کردن، فن بوی AMD نیستم هنوزم نظرم رو 3070 هست (بیشتر سر dlss) بعد از نمایش دیشب ولی خب بنظرم نمیشه با این چندتا مدل مشکل دار قضاوت کرد باید ببینی تکرار میکنه دوباره این مشکلاتشو یا نه، وقتی با کله افتاده رقابت با انویدیا خودشم خوب میدونه نباید از این سوتیا بده.
بحث تاپیک که گرافیکه، اینکه Benchmark مربوط به CPU هست. حالا الان پرفورمنس CPU نسل 3000 AMD نکته عکس هست که خنده داره؟
رزولوشن 4k چی ؟
عرضه نشدهرزولوشن 4k چی ؟
1080 که به ملکوت اعلی پیوسته
رایزن 5000 چرا نیست؟
سری پردازنده 5000 هست و قابلیت smart فعالهView attachment 176886
View attachment 176887
View attachment 176888
View attachment 176889
AMD چطوری بنچمارک گرفته که 3080 فریمش رسیده به 140![]()
خوبه که amd کارت قوی ساخته ولی بچه بازی قشنگ نیست.میگه مثل اینکه ریج مود فعاله smart هم که فعاله. بعد خود wccfetch هم میگه انویدیا با اینتل بهتر فریم میده.There are some things to consider here as NVIDIA graphics cards generally offer better graphics performance on Intel platform so that needs to be tested out too. Furthermore, AMD doesn't seems to be using its RAGE mode feature in these benchmarks as that hasn't been mentioned anywhere. The auto overclocking tool allows for even better performance than what we're seeing here so we can expect that to be tested extensively when the final reviews hit.
اتفاقا 1080P استاندارد فوق العاده ای هست که عمرش حالا حالاها ادامه داره چون اکثرا فرقشم نمی فهمن مخصوصا برای تلویزیون هارزولوشن 4k چی ؟
1080 که به ملکوت اعلی پیوسته
رایزن 5000 چرا نیست؟