اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
چرا آخهAMD Ryzen 7 9700X & Ryzen 5 9600X “Zen 5” CPU Sales Off To A Slow Start, Only 50 Chips Sold At Germany’s Largest Retailer During First Week
طبق انتظار فروش افتضاح بوده
دلیلش گفتم قبلا تا 7800X3D با قیمت مشابه ش هست کسی سمت اینا نمی ره شما یا صبر کن 9800 بخر یا همین 7800 بگیرش برهچرا آخه
دماهاشون که فوقالعاده بود و کارایی هم در حد پرچمدارای اینتل
همینکه من خواستم سوییچ کنم رو amd به این روز افتاد
وقتی رقابت توی صنعت نباشه همین میشهچرا حس میکنم دوباره داریم برمیگردیم به اون بازار کسل کننده قبل رایزن که اتفاق جذابی توش نمیوفتاد!
از سری 5000 که خیلی بازارو تغییر داد به اینور شاید فقط یه 7800x3D ارزش بحث کردن داشته باشه، اینتل که ریــد با این دو نسل آخرش، AMD هم که شل کرده نسل 9000 ـش حداقل تا زمانی که x3D ـش نیاد خیلی ارزشی نداره.
امیدوارم یک تغییر اساسی بدن جفتشون واسه نسل بعد.
فعلا اینا شایعه س اما اکثر منابع از قبل گفتن نسل جدید اینتل مالی نیستکسانی که منتظر نسل بعد اینتل بودن تا ببینن چقدر از لحاظ عملکرد پردازشی پیشرفت داشته باید بگم متاسفانه ناچیز بوده تو پرچمدارا البته تو میانرده core ultra 245k تونسته نسبت به i5 13600k حدود ۱۸٪ عملکرد بهتری رو از خودش نشون بده ولی تو بالارده ها کمتر از ۱۰٪ بوده
بنظرم ارزش انتظار نداره کسی که میخواد الان باندل ارتقا بده همین الان انجام بده چون تو ایران بحث افزایش نرخ ارز و تورم هم مطرحه و ارزش ۶ ماه انتظار رو نداره تا زمستون صبر کرد
باشه.فعلا اینا شایعه س