اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
بنده تست نکردم عزیز ولی منابع خارجی گفتن این کاهش پرفورمنس فقط داخل برنامه ها بوده و تو gaming هیچ تاثیری نداشته
عکس از خود منبع هست و زیرشم میکرو کد جدید زدهاین کاهش برای مادربردهای ایسوس بوده وقتی که بصورت بتا عرضه شد
The performance degradation seen in the testing referenced throughout this article appear to be isolated to Asus motherboards, specifically. Testing by (watch below), using an MSI motherboard and a variety of Intel 14th-gen CPUs, revealed negligible performance changes after installing the 0x129 microcode update. While the performance degradations on Asus motherboards may not have been caused by Intel's microcode, they may have been a side effect of trying to push out a BIOS update quickly to mitigate further CPU damage. Thanks to our astute readers for pointing this out
منبع:notebookcheck
مشکل همینه که اینتل نمیخواد دست از خط تولید 10 نانومتریش بکشه و هر سال هم فرکانس رو افزایش میده که پرفورمنس بهتری بگیره نسبت به نسلای قبلی و اصلا به فکر خنک کردنشون نیست! این همه پول در میارن حداقل یه کولر اختصاصی خوب بسازن و پولش رو بگیرن!عکس از خود منبع هست و زیرشم میکرو کد جدید زده
اصلا امکان نداره با کاهش ولتاژ کاهش پرفورمنس نباشه
من سال پیش که 13600 خریدم و فقطم 13600 خریدم چون می دونستم بقیه چقدر کوره هستن نمی شه خنکش کرد با این حال همون اول کاری راش زیاد ولتاژ توش دیدم دستی اوردمش روی یک عدد خیلی خوب گذاشتمش تمام هسته ها هم روی 5.3 ست کردم عجیبه این بی شعورها بعد هیچ فکری به حالش نکردن
بعدشم اگر 13600K با واتر 360 استریکس ایسوس با خمیر گریزلی که بهترینه خمیر بازاره بازم بالای 90 درجه می رفت باید رفت سر در اینتل اسهال کرد توی همین تست TECHPOWERUP یادمه 14900 به 115 درجه هم رسیده بود تازه اونای توی دمای خنک 20 درجه با سیستم اپن لوپ تستش کرده بودن و خمیر سیلیکون هم نوی نو بوده
اینتل با اون معماری منسوخش سال هاست که مورد انتقاده تا بود چسبید به 14 نانو و الانم بیخیال 10 نمی شه زمانی که همه ی روی 3 یا 4 نانو هستن
خوب شد اتفاقا تا بلکه ادم بشه حداقل نسل جدیدش دیگه 3 نانو بده هر اشغالی می داد ملت براش صف می کشیدن
اون قضیه مادربردهاش هر دو سال یکی که واقعا ازار دهنده هست مگه اتحادیه اروپا براش قانونی چیزی بذاره جلوش بگیرهمشکل همینه که اینتل نمیخواد دست از خط تولید 10 نانومتریش بکشه و هر سال هم فرکانس رو افزایش میده که پرفورمنس بهتری بگیره نسبت به نسلای قبلی و اصلا به فکر خنک کردنشون نیست! این همه پول در میارن حداقل یه کولر اختصاصی خوب بسازن و پولش رو بگیرن!
مشکل دیگه ای هم که هست اینه که هر سال اینتل یه چیپست جدید میده و بیخیال آپدیت کردن قدیمیا میشه...
من بعد از 6700k که داشتم دیگه سمت اینتل نرفتم به دلایل بالا.
شما که ماشالا هزار ماشالا چشم حسود کور اینقدر هزینه میکنی چرا یه custom loop نمیبندی خودتو راحت کنی جای اینکارا اگه قرار بود چیز داغی بگیری بگیر بیار من رایگان برات انجام میدم جدی اگه تهرانی.من سال پیش که 13600 خریدم و فقطم 13600 خریدم چون می دونستم بقیه چقدر کوره هستن نمی شه خنکش کرد با این حال همون اول کاری راش زیاد ولتاژ توش دیدم دستی اوردمش روی یک عدد خیلی خوب گذاشتمش تمام هسته ها هم روی 5.3 ست کردم عجیبه این بی شعورها بعد هیچ فکری به حالش نکردن
بعدشم اگر 13600K با واتر 360 استریکس ایسوس با خمیر گریزلی که بهترینه خمیر بازاره بازم بالای 90 درجه می رفت باید رفت سر در اینتل اسهال کرد توی همین تست TECHPOWERUP یادمه 14900 به 115 درجه هم رسیده بود تازه اونای توی دمای خنک 20 درجه با سیستم اپن لوپ تستش کرده بودن و خمیر سیلیکون هم نوی نو بوده
کاستوم لوپ داستان های خودش داره هزینه شم خیلی بالاتره خوشبختانه 7800 زیاد داغ نمی کنه که نیاز به کاستوم باشهشما که ماشالا هزار ماشالا چشم حسود کور اینقدر هزینه میکنی چرا یه custom loop نمیبندی خودتو راحت کنی جای اینکارا اگه قرار بود چیز داغی بگیری بگیر بیار من رایگان برات انجام میدم جدی اگه تهرانی.
خدا بیامرز یکی از 13900Kهای ما روی کاستوم لوپ خودم یادمه87/88 درجه بود max temp پکیجش با 1.45v
عه 7800X3D گرفتی؟ مبارکه عرض کردم اگه قرار بود چیز داغ بگیری، اینو با خمیر دندونا پونه هم میشه خنک نگه داشت خداروشکرخوشبختانه 7800 زیاد داغ نمی کنه که نیاز به کاستوم باشه
بالا بری پایین بیای برای اینکه بتونی جایی بابت سیستمت به ضُعَفا پز بدی باید کاستوم لوپ باشه؛ AIO های 200 دلاری پز دادن نداره دیگه یه 7-8 سالهکاستوم لوپ داستان های خودش داره هزینه شم خیلی بالاتره
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!عه 7800X3D گرفتی؟ مبارکه عرض کردم اگه قرار بود چیز داغ بگیری، اینو با خمیر دندونا پونه هم میشه خنک نگه داشت خداروشکر
بالا بری پایین بیای برای اینکه بتونی جایی بابت سیستمت به ضُعَفا پز بدی باید کاستوم لوپ باشه؛ AIO های 200 دلاری پز دادن نداره دیگه یه 7-8 ساله
من یه 3-4 تا بیلد کردم برای دوستان خر پُز اپن لوپ cpu و گرافیک، دستم راه افتاد
مزاح میکنم بیشتر.سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
طرف اول بیاد کلی هزینه کنه که اینتل بگیره.
بعد بگه خوب داغه حالا کاستوم لوپ ببندم باز یه هزینه بزاره رو دست خودش.
بعد کاستوم لوپ نشت کنه پی سی منفجر بشه کلا!
یه 7800x3d میبندی با خنک کننده بادی هم جوابه! پرفورمنسش هم بهتر از بخاریای اینتل هست!
پز دادن چه سودی داره جز اینکه فحش می خوریبالا بری پایین بیای برای اینکه بتونی جایی بابت سیستمت به ضُعَفا پز بدی باید کاستوم لوپ باشه؛ AIO های 200 دلاری پز دادن نداره دیگه یه 7-8 ساله
من یه 3-4 تا بیلد کردم برای دوستان خر پُز اپن لوپ cpu و گرافیک، دستم راه افتاد