جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

این کاهش برای مادربردهای ایسوس بوده وقتی که بصورت بتا عرضه شد

The performance degradation seen in the testing referenced throughout this article appear to be isolated to Asus motherboards, specifically. Testing by (watch below), using an MSI motherboard and a variety of Intel 14th-gen CPUs, revealed negligible performance changes after installing the 0x129 microcode update. While the performance degradations on Asus motherboards may not have been caused by Intel's microcode, they may have been a side effect of trying to push out a BIOS update quickly to mitigate further CPU damage. Thanks to our astute readers for pointing this out

منبع:notebookcheck
عکس از خود منبع هست و زیرشم میکرو کد جدید زده
اصلا امکان نداره با کاهش ولتاژ کاهش پرفورمنس نباشه

من سال پیش که 13600 خریدم و فقطم 13600 خریدم چون می دونستم بقیه چقدر کوره هستن نمی شه خنکش کرد با این حال همون اول کاری راش زیاد ولتاژ توش دیدم دستی اوردمش روی یک عدد خیلی خوب گذاشتمش تمام هسته ها هم روی 5.3 ست کردم عجیبه این بی شعورها بعد هیچ فکری به حالش نکردن
بعدشم اگر 13600K با واتر 360 استریکس ایسوس با خمیر گریزلی که بهترینه خمیر بازاره بازم بالای 90 درجه می رفت باید رفت سر در اینتل اسهال کرد توی همین تست TECHPOWERUP یادمه 14900 به 115 درجه هم رسیده بود تازه اونای توی دمای خنک 20 درجه با سیستم اپن لوپ تستش کرده بودن و خمیر سیلیکون هم نوی نو بوده

اینتل با اون معماری منسوخش سال هاست که مورد انتقاده تا بود چسبید به 14 نانو و الانم بیخیال 10 نمی شه زمانی که همه ی روی 3 یا 4 نانو هستن
خوب شد اتفاقا تا بلکه ادم بشه حداقل نسل جدیدش دیگه 3 نانو بده هر اشغالی می داد ملت براش صف می کشیدن

عکس از خود منبع هست و زیرشم میکرو کد جدید زده
اصلا امکان نداره با کاهش ولتاژ کاهش پرفورمنس نباشه

من سال پیش که 13600 خریدم و فقطم 13600 خریدم چون می دونستم بقیه چقدر کوره هستن نمی شه خنکش کرد با این حال همون اول کاری راش زیاد ولتاژ توش دیدم دستی اوردمش روی یک عدد خیلی خوب گذاشتمش تمام هسته ها هم روی 5.3 ست کردم عجیبه این بی شعورها بعد هیچ فکری به حالش نکردن
بعدشم اگر 13600K با واتر 360 استریکس ایسوس با خمیر گریزلی که بهترینه خمیر بازاره بازم بالای 90 درجه می رفت باید رفت سر در اینتل اسهال کرد توی همین تست TECHPOWERUP یادمه 14900 به 115 درجه هم رسیده بود تازه اونای توی دمای خنک 20 درجه با سیستم اپن لوپ تستش کرده بودن و خمیر سیلیکون هم نوی نو بوده

اینتل با اون معماری منسوخش سال هاست که مورد انتقاده تا بود چسبید به 14 نانو و الانم بیخیال 10 نمی شه زمانی که همه ی روی 3 یا 4 نانو هستن
خوب شد اتفاقا تا بلکه ادم بشه حداقل نسل جدیدش دیگه 3 نانو بده هر اشغالی می داد ملت براش صف می کشیدن
مشکل همینه که اینتل نمیخواد دست از خط تولید 10 نانومتریش بکشه و هر سال هم فرکانس رو افزایش میده که پرفورمنس بهتری بگیره نسبت به نسلای قبلی و اصلا به فکر خنک کردنشون نیست! این همه پول در میارن حداقل یه کولر اختصاصی خوب بسازن و پولش رو بگیرن!
مشکل دیگه ای هم که هست اینه که هر سال اینتل یه چیپست جدید میده و بیخیال آپدیت کردن قدیمیا میشه...
من بعد از 6700k که داشتم دیگه سمت اینتل نرفتم به دلایل بالا.

آخرین ویرایش:
مشکل همینه که اینتل نمیخواد دست از خط تولید 10 نانومتریش بکشه و هر سال هم فرکانس رو افزایش میده که پرفورمنس بهتری بگیره نسبت به نسلای قبلی و اصلا به فکر خنک کردنشون نیست! این همه پول در میارن حداقل یه کولر اختصاصی خوب بسازن و پولش رو بگیرن!
مشکل دیگه ای هم که هست اینه که هر سال اینتل یه چیپست جدید میده و بیخیال آپدیت کردن قدیمیا میشه...
من بعد از 6700k که داشتم دیگه سمت اینتل نرفتم به دلایل بالا.
اون قضیه مادربردهاش هر دو سال یکی که واقعا ازار دهنده هست مگه اتحادیه اروپا براش قانونی چیزی بذاره جلوش بگیره

اینتل شرکت خوبیه اما مدیریتش این چند ساله افتضاح بود اگر نانوش کم کنه اونم l4 chache 3d به پردازنده هاش اضافه کنه قشنگ amd می خوره
دیگه کش های 20 30 مگی جوابگوی بازی ها نیستن همون طوری که 9700 هم دیدیم توی گیم فرقی با 7700 نکرده عملا من همون زمانی هم که معرفی شد اینجا پست گذاشتم که مالی نیستن باید 9600 با 9700 فقط با نسخه x3d عرضه می شدن مختص گیمرها

Intel hit with lawsuit over $32 billion loss, shareholders complain company hid problems
اینو شنیده بودید؟ سهام دارای اینتل دارن ازش شکایت میکنن
اتهامی هم زدن بهشون این بوده که اینتل میدونسته از همون اوایل و قایم کرده بود از همه این مشکلات رو ( که هممون میدونستیم :D)
حالا خدا میدونه چه عواقبی پیدا کنه این دادگاه و نتایجش

شما که ماشالا هزار ماشالا چشم حسود کور :دی اینقدر هزینه میکنی چرا یه custom loop نمیبندی خودتو راحت کنی جای اینکارا :D اگه قرار بود چیز داغی بگیری بگیر بیار من رایگان برات انجام میدم جدی اگه تهرانی.
خدا بیامرز یکی از 13900Kهای ما روی کاستوم لوپ خودم یادمه87/88 درجه بود max temp پکیجش با 1.45v

آخرین ویرایش:
شما که ماشالا هزار ماشالا چشم حسود کور :دی اینقدر هزینه میکنی چرا یه custom loop نمیبندی خودتو راحت کنی جای اینکارا :D اگه قرار بود چیز داغی بگیری بگیر بیار من رایگان برات انجام میدم جدی اگه تهرانی.
خدا بیامرز یکی از 13900Kهای ما روی کاستوم لوپ خودم یادمه87/88 درجه بود max temp پکیجش با 1.45v
کاستوم لوپ داستان های خودش داره هزینه شم خیلی بالاتره خوشبختانه 7800 زیاد داغ نمی کنه که نیاز به کاستوم باشه

• Like
Reactions: Sobhan_23 and drak
خوشبختانه 7800 زیاد داغ نمی کنه که نیاز به کاستوم باشه
عه 7800X3D گرفتی؟ مبارکه :D عرض کردم اگه قرار بود چیز داغ بگیری، اینو با خمیر دندونا پونه هم میشه خنک نگه داشت خداروشکر
کاستوم لوپ داستان های خودش داره هزینه شم خیلی بالاتره
بالا بری پایین بیای برای اینکه بتونی جایی بابت سیستمت به ضُعَفا پز بدی باید کاستوم لوپ باشه؛ AIO های 200 دلاری پز دادن نداره دیگه یه 7-8 ساله
من یه 3-4 تا بیلد کردم برای دوستان خر پُز اپن لوپ cpu و گرافیک، دستم راه افتاد

عه 7800X3D گرفتی؟ مبارکه :D عرض کردم اگه قرار بود چیز داغ بگیری، اینو با خمیر دندونا پونه هم میشه خنک نگه داشت خداروشکر

بالا بری پایین بیای برای اینکه بتونی جایی بابت سیستمت به ضُعَفا پز بدی باید کاستوم لوپ باشه؛ AIO های 200 دلاری پز دادن نداره دیگه یه 7-8 ساله
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
طرف اول بیاد کلی هزینه کنه که اینتل بگیره.
بعد بگه خوب داغه حالا کاستوم لوپ ببندم باز یه هزینه بزاره رو دست خودش.
بعد کاستوم لوپ نشت کنه پی سی منفجر بشه کلا!

یه 7800x3d میبندی با خنک کننده بادی هم جوابه! پرفورمنسش هم بهتر از بخاریای اینتل هست!

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
طرف اول بیاد کلی هزینه کنه که اینتل بگیره.
بعد بگه خوب داغه حالا کاستوم لوپ ببندم باز یه هزینه بزاره رو دست خودش.
بعد کاستوم لوپ نشت کنه پی سی منفجر بشه کلا!

یه 7800x3d میبندی با خنک کننده بادی هم جوابه! پرفورمنسش هم بهتر از بخاریای اینتل هست!
مزاح میکنم بیشتر.
کار و نیازم گیمینگ نیست من به شخصه. خودم هر سال چیزیو میگیرم که بیشتر ازش ارزش عملکرد میده بهم

چهار سال پیش تقریبا هرچی داشتم تو شرکت R9 5950x بود با aio های معمولی 240 میلی متری icue
سال بعدش دوتا ادیتور گرفتیم که با پریمیر پرو کار میکردن براشون 12900K گرفتم
تا سال پیش که حجم پروژه ها و سفارشات زیاد شد با حجوم Ai و فروختیم 5950x ها و 12900K ها رو جوگیر شدم یه تعداد خیلی زیادی 13900K و 14700K گرفتم با همین کاستوم لوپ و کلی خرج اضافه
الانم تقریبا همه رو فروختیم و موقتا برگشتیم 12900K/12900KS داریم 7900x/7950x جایگزین میکنیم یا ببینم اگه شرکتو ورشکست نمیکنم Threadripper 7965X بگیرم یه تعداد :D
البته وسط اینهمه ضرر قضیه کاستوم لوپا همچین بدم نشد چون اینایی که داریم می‌خریم دست کمی ندارن از اون اینتل قبلیامون از لحاظ دما هیچکدومش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GPSY and m.d.makan
برای اینکه بهتر بشه 23% از پرفورمنس مولتی کور رو هضم کرد جالبه بدونید عملکرد نسبی یه 13700K حدودا 22% بیشتر از یه 12400 هست..
تو این یه مورد مخصوصا باید کلا اون "دستاورد"های دو سال اخیر این دو نسل و نادیده گرفت اگه قراره به زور تف مالی و در این حد ناپایدار با سری 7000 رقابت کنه
بیشتر دلم به حال مصرف کننده های معمولی میسوزه که با پس انداز و قرض و وام و این چیزا یه سیستم خوب بستن مثلا و الانم هفته ای یه بار یه دلقک بازی جدید براشون پیش میاد با اینتل

پز دادن چه سودی داره جز اینکه فحش می خوری :D
ادم باید چیزی رو بگیره که نیاز داره بعدش سیفتی بعدش زیبایی در مرحله اخرش
کلا اگرم کاریم کردم برای دل خودم بوده دیگران که میان می بینن می گن کوفتش بشه:D

• Like
Reactions: drak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or