اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
پردازنده ام برای نسل 12 هست گفتم صبر کنم نسل ۱۴ میگیرم که دیدم همون نسل ۱۳ هست ریبرند کردن!گفتم نسل بعد amd احتمالا پر قدرت ظاهر میشه که دیدیم نسل ۹۰۰۰ عجب مزخرفی هستهمون اول که معرفی شد گفتم چیز چرتیه طرف با 300 دلار الان می تونه 7900x3d بخره هم برای گیم خوبه هم رندرینگ از طرفیم با 330 دلار 7800x3d می دن که توی گیم بالاترینه مصرفشم نهایت 90 واته یعنی اصلا اجازه بالای 90 وات هم بهش داده نمی شه حتی لحظه ای
گفتم اصلا اینا باید جز 9950 بقیه شون فقط نسخه x3d ش می دادن شعور که نباشه جان در عذاب است
اینجوری پیش بری هیچ نمی خریپردازنده ام برای نسل 12 هست گفتم صبر کنم نسل ۱۴ میگیرم که دیدم همون نسل ۱۳ هست ریبرند کردن!گفتم نسل بعد amd احتمالا پر قدرت ظاهر میشه که دیدیم نسل ۹۰۰۰ عجب مزخرفی هست
برای گیمینگ آخرین امید همین core ultra اینتل هست امیدوارم زود بیاد آپگرید کنیم
واقعا بعد از این همه گندکاری اینتل و خرابی سی پی یو هاش چطور میتونید بهش اعتماد کنید؟پردازنده ام برای نسل 12 هست گفتم صبر کنم نسل ۱۴ میگیرم که دیدم همون نسل ۱۳ هست ریبرند کردن!گفتم نسل بعد amd احتمالا پر قدرت ظاهر میشه که دیدیم نسل ۹۰۰۰ عجب مزخرفی هست
برای گیمینگ آخرین امید همین core ultra اینتل هست امیدوارم زود بیاد آپگرید کنیم
نهایت میخوام در حد ۲۵ تومن هزینه کنم با مین بردشاینجوری پیش بری هیچ نمی خری
شما 7800X3D چرا نمی خری؟ بالای همه ی چارت ها هست منتظر چی هستید؟
اینتل جدیدم توی همه شایعات نا امید کننده بود مگه اخر سری کاری بکنه اما خیالتون راحت کنم بازی های جدید نیاز به کش بالا دارن هزاریم بهتر بشن کش پایین گلوگاه می شه تازه همه گفتن بازم منم می گم X3D علاوه بر فریم بیشتر خیلی بازی شما روان تر اجرا می کنه استاتر هم به شدت کمتر می شن اصل ارزشش به نظرم همینه
دما و مصرفشم که عالیه قیمتشم مناسبه مادربردهاشم همه چی تموم هستن حتی NVME 5.0 هم دارن که اینتل نداره تا 3 4 سال اینده هم ساپورت می شن مقاومت برای چی؟
خرابی تو بعضی مدلهاش پیش اومد اونم نه به صورت گسترده حتی براش بایوس فیکس دادن تا حد زیادی حل میکنهواقعا بعد از این همه گندکاری اینتل و خرابی سی پی یو هاش چطور میتونید بهش اعتماد کنید؟
داداش شما توی یه بعد دیگه زندگی میکنی؟نهایت میخوام در حد ۲۵ تومن هزینه کنم با مین بردش
این مدلی که شما گفتید قطعا عالیه ولی خب اینقد نمیخوام هزینه کنم با احتساب خرید مین برد براش
خرابی تو بعضی مدلهاش پیش اومد اونم نه به صورت گسترده حتی براش بایوس فیکس دادن تا حد زیادی حل میکنه
ته دلم روشنه نسل بعد اینتل از این سوتی ها نمیده
باشهسهامشم که شدید افت کرده و خلاصه اوضاع خیطه.
بعد از اپدیت به میکروکد جدید نیازه تغییرات خاصی تو بایوس بدیم ؟ پروفایل اینتل انتخاب کردی یا سازنده مادربرد؟آپدیت بایوس برای میکرو کد "0x129" برای اکثر مادربردها رلیز شده و مشکل ۱۳۷۰۰k و14700k گویا کمتر میشه
البته شخصا من تو این یک سال زیر پردازشهای سنگین مشکلی با ۱۳۷۰۰k نداشتم
خودم هم آپدیت کردم و هیچگونه کاهش پرفرمنس ی ندیدم و پردازنده کمی خنکتر کار میکرد
شک کردم شاید دارم اشتباه میکنم ولی الان سایت wccftech بررسی کرده و هیچگونه کاهش پرفرمنس دیده نشده که خبر خوبی هست
Intel's "0x129" Microcode Mitigates 14th Gen & 13th Gen CPU Instability Issues, Benchmarks Reveal No Performance Downgrades
بنچمارکها رو برید داخل سایت ببینید تا متوجه بشید چرا هنوز خیلی ها پلتفرم اینتل رو ترجیه میدن به amd
شخصا هم تجربه خوبی از cpu های amd ندارم آخریش هم ryzen5 3600 بود که ۵ دقیقه طول میکشید مادربرد بوت کنه و ناسازگاری با رم ها هم که بماند
آپدیت بایوس برای میکرو کد "0x129" برای اکثر مادربردها رلیز شده و مشکل ۱۳۷۰۰k و14700k گویا کمتر میشه
البته شخصا من تو این یک سال زیر پردازشهای سنگین مشکلی با ۱۳۷۰۰k نداشتم
خودم هم آپدیت کردم و هیچگونه کاهش پرفرمنس ی ندیدم و پردازنده کمی خنکتر کار میکرد
شک کردم شاید دارم اشتباه میکنم ولی الان سایت wccftech بررسی کرده و هیچگونه کاهش پرفرمنس دیده نشده که خبر خوبی هست
Intel's "0x129" Microcode Mitigates 14th Gen & 13th Gen CPU Instability Issues, Benchmarks Reveal No Performance Downgrades
بنچمارکها رو برید داخل سایت ببینید تا متوجه بشید چرا هنوز خیلی ها پلتفرم اینتل رو ترجیه میدن به amd
شخصا هم تجربه خوبی از cpu های amd ندارم آخریش هم ryzen5 3600 بود که ۵ دقیقه طول میکشید مادربرد بوت کنه و ناسازگاری با رم ها هم که بماند
این کاهش برای مادربردهای ایسوس بوده وقتی که بصورت بتا عرضه شدView attachment 346198
اره تیتر خبر زده کاهشی نداشته اما بازش می کنی 10 درصد افت پرفورمنس نشون می ده (حساب کنید می شه 10 درصد که خیلیه)
کار خاصی نمیخواد بکنیبعد از اپدیت به میکروکد جدید نیازه تغییرات خاصی تو بایوس بدیم ؟ پروفایل اینتل انتخاب کردی یا سازنده مادربرد؟
هنوز بتا هست ظاهرا من رفتم برای بورد خودم بگیرم زده betaاین کاهش برای مادربردهای ایسوس بوده وقتی که بصورت بتا عرضه شد
The performance degradation seen in the testing referenced throughout this article appear to be isolated to Asus motherboards, specifically. Testing by (watch below), using an MSI motherboard and a variety of Intel 14th-gen CPUs, revealed negligible performance changes after installing the 0x129 microcode update. While the performance degradations on Asus motherboards may not have been caused by Intel's microcode, they may have been a side effect of trying to push out a BIOS update quickly to mitigate further CPU damage. Thanks to our astute readers for pointing this out
منبع:notebookcheck