جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

چند وقت پیش یه 13400برا اشنا گرفتم. اینجور که میگن برا 65وات هاهم مشکل پیش میاد.
احتمالش کمه مشکلی پیش بیاد یا اینو با یه 12600عوض کنم؟

الان چی اینجا گارانتی رسمی داره اصلا؟ ژاپن کره هم ندارن، بعد اسراییل؟
Cpu تو جیب جا میشه، گارانتیش هم اینترنشناله، میتونی جا به جا کن برو از گارانتیش استفاده کن.
اگر جعبه داشت که همه جا میگیرن، اگر tray بود باید ببری توزیع کننده رسمی،
زاویه دیدت مصرف کنندست قضیه پیچ خورده برات. نمایندگی گرفتن اینتل تو ایران اصلا برا دردسرش نیست، نه اون میده، نه اینجا میزارن بگیری، دردسر چیه؟
لصلا بحث نمایندگی رسمی تو ایران نیست، بحثِ شخصه بعنوان مالک cpu که اینتل شرایط خدماتش مشخصه وقتی recall بکنه یه شرکت بیاد بقولت جانفشانی )) کنه همه tray هارو جمع کنه ببره بده توزیع کننده که محدود و مشخصن کجان، گارانتیشو استفاده کنه.
هنوزم که هنوزه ملتفت نشدی (:
"نه اون میده نه اون میگیره" همون دلیلیه که گفتم.
البته برای تو طبیعیه تازه با این مارکت آشنا شدی خیلی چیزا از جمله همین داستان گارانتي نکردن رو اینتل رو هنوز نمیدونی (:
حالا هروقت اون شرکت خیالی که میگی اومد و پردازنده ها را جمع کرد ببره برای گارانتی منو کوت کن. از کوت کردن من هم نترس (:

چند وقت پیش یه 13400برا اشنا گرفتم. اینجور که میگن برا 65وات هاهم مشکل پیش میاد.
احتمالش کمه مشکلی پیش بیاد یا اینو با یه 12600عوض کنم؟
فقط سری K

یه مرور از چیزهایی که یاد گرفتی:
-Tray گارانتی داره مستقیم برای توزیع کننده، وقتی کار به ریکال سراسری برسه موقعیت محیا میشه.
-شرکتِ واسط، کلیم گارانتی بکنه اسمش جانفشانی)) نیست. داره پولشو میگیره، جنس هم دستشه
-اینکه شرکتها اینجا نمایندگی ندارن بخاطر دردسر )) نیست، اصلا نمیتونن داشته باشن. دردسر یعنی میشه ولی مشکلات بعدی هست درصورتی که کلا دو طرفه نمیشه، اونور تحریم، اینور منع قانونی.
خوبی فروم اینه، مصرف کننده معمولی با دید شرکتی هم اشنا میشه

-Tray گارانتی داره مستقیم برای توزیع کننده، وقتی کار به ریکال سراسری برسه موقعیت محیا میشه.
-شرکتِ واسط، کلیم گارانتی بکنه اسمش جانفشانی)) نیست. داره پولشو میگیره، جنس هم دستشه
-اینکه شرکتها اینجا نمایندگی ندارن بخاطر دردسر )) نیست، اصلا نمیتونن داشته باشن. دردسر یعنی میشه ولی مشکلات بعدی هست درصورتی که کلا دو طرفه نمیشه، اونور تحریم، اینور منع قانونی.
داستان سرایی نکن (:
گفتم که هرموقع اون شرکت خیالیت پردازنده ها را تحویل گرفت منو کوت کن (؛

علاوه بر یادگیری بدیهیات، یه راه حل ابتکاری هم به گوشت خورد، قدردان باش عوض طلبکاری
یه کمی باهات بحث کردم کیف کردیا .
نه شما هنوزم همون ثابت شده ی قبل هستی.
شما به حماسه سازی در فروشگاههای زنجیره ای مشغول باش (:

کاش اینجوری برونریزی نمیکردی، یاد اون تاپیکه افتادم: "امیدوارم جواب بدی" یادته؟
حالام که احساست رو پروجکت میکنی رو من، بعدا باز شاکی میشی که چرا جواب نمیدم، اوکیه، قابل پیش بینی هستی دیگه

• Smile
Reactions: Vice City FM
برای کسانی که وسط بحث‌ها ممکنه مطلب از دستشون در رفته باشه:دی

-در نقاطی که پردازنده‌های اینتل به صورت رسمی به فروش می‌رسه:

CPU های باکس اینتل ۳ سال وارانتی دارن و در صورت تایید مشکل میشه اونا رو برگردوند و میری توی پروسه RMA‌ و این داستان‌ها
CPU های تری اینتل در حالت عادی یک سال وارانتی دارن و من نشنیدم توی این وقایع اخیر مدتش رو زیاد کرده باشن. البته مدت وارانتی پردازنده به مصرف کننده نهایی مربوط نمیشه و ارائه دهنده سیستم با اینتل سر و کار داره. مصرف کننده نهایی بنابر شرایط کسی که پردازنده رو ازش خریده باید عمل کنه.

کسایی که باکس خریدن می‌تونن به فروشنده مراجعه کنن که فروشنده یا می‌پذیره یا اونا رو ارجاع میده به پشتیبانی اینتل و یه جوری گلیمش از آب بیرون کشیده میشه.

خریدارهای پردازنده‌های تری هم در واقع احتمالا سیستم اسمبل شده خریدن و میرن سراغ فروشنده سیستم و باز مثل بالا. فقط ارجاع به اینتل و RMA باید توسط فروشنده سیستم انجام بشه و خریدار نهایی نمی‌تونه مستقیم با اینتل مکاتبه کنه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

-در نقاطی که اینتل به صورت رسمی به فروش نمیرسه:

در این حالت مصرف کننده هر چی که خریده باشه در عمل دستش به خال‌های باقر هم بند نیست و کاری نمی‌تونه بکنه مگر این که فروشنده یا یه فرد ثالثی تصمیم بگیره پردازنده رو بگیره و ببره توی یکی از کشورهای شامل گروه بالا و فرآیند RMA‌ رو به شکلی انجام بده.

کاش اینجوری برونریزی نمیکردی، یاد اون تاپیکه افتادم: "امیدوارم جواب بدی" یادته؟
حالام که احساست رو پروجکت میکنی رو من، بعدا باز شاکی میشی که چرا جواب نمیدم، اوکیه، قابل پیش بینی هستی دیگه
متاسفانه متوجه منظورت نمیشم. احتمالا بخاطر حماسه اکانت قبلیت خیلی دست به عصا هستی که نمیتونی واضح حرفتو بزنی یا حتی راحت کوت کنی. بهرحال من سعیم این بود به اندازه کافی بقیه را متوجه کاربر همیشه تاکسیک فروم بکنم (:

CPU های تری اینتل در حالت عادی یک سال وارانتی دارن و من نشنیدم توی این وقایع اخیر مدتش رو زیاد کرده باشن.
از سایت اینتل:
Starting with the 12th Generation Intel® Desktop tray processors, Intel’s limited warranty to direct customers (OEMs, and Intel authorized distributors) is extended to three years.
برای وقایع اخیر نیست، از نسل ۱۲ برای tray هم کرده ۳سال
مگر این که فروشنده یا یه فرد ثالثی تصمیم بگیره پردازنده رو بگیره و ببره توی یکی از کشورهای شامل گروه بالا و فرآیند RMA‌ رو به شکلی انجام بده.
باز ممنون به زبان ساده جمع بندی کردی، طرف هم بدون جبهه گیری کامنتت رو خوند بالاخره فهمید چی به چیه، لایک هم کرد.

از سایت اینتل:
Starting with the 12th Generation Intel® Desktop tray processors, Intel’s limited warranty to direct customers (OEMs, and Intel authorized distributors) is extended to three years.
برای وقایع اخیر نیست، از نسل ۱۲ برای tray هم کرده ۳سال

باز ممنون به زبان ساده جمع بندی کردی، طرف هم بدون جبهه گیری کامنتت رو خوند بالاخره فهمید چی به چیه، لایک هم کرد.
عه؟ پس درستش کردن؟ یه زمانی خیلی ملت از سیاست RMA اینتل نالان بودن (البته واقعا کم خراب می‌شدن:دی) اما الان توی ردیت می‌بینم ملت نسبتا تعریف می‌کنن.

والا کاری به بحث خونین شما نداشتم، گفتم یه چیزی بنویسم بعداً بمونه برای ملت:دی

خریدارای باکس میرن به این سایت

Online Case Management Lightning

2024-07-29_22-42-49.jpg

میرن به محل فروش اصلی که نماینده داره اگه تاریخ داشته باشه و 3 ساله
_______
در مورد tray دو بحثه، یکسری که به صورت اینتل dcs هست که کد داره و prebuilt هست که بحثش جداست
در مورد tray داخلی، همونطور که گفتن از نسل 12 شده 3 ال ولی کالا باید بره بجایی که ازش خریداری شده وکه یا شرکتای oem هستن یا فروشنده های معتبر

شما هر وقت دیدی دیجی کالا، لیون کامپیوتر، پی سی ماد و هزاران سایت و فروشگاه فیزیکی دیگه بنر بزرگ زدن سر در سایت و مغازشون که "آی خریداران پردازنده های اینتل نسل 13 و 14، تشریف بیارید با فاکتور خرید، پردازنده خود را بدهید و جایگزین آن را دریافت کنید" اون موقع میتونی از مراحل تعویض پردازنده حمایت کنی. تا اون زمان شامورتی بازی رو بزار کنار که تو ایران زندگی میکنی!

حالا درسته این موضوعات برا کانسیومر لول خیلی روتین نیست ولی دیگه فرق توزیع کننده رسمی و وارد کننده و پخش کننده داخلی رو دیگه باید فهمیده باشید؟
لیون و جیجی کالا مگه چکارن که cpu rma کنن؟
کس دیگه میاره میده اینا پخش میکنن.
شرکت واسطی (liaison) میاد بین مالک نهایی و شرکت مادر، هزینشو میگیره و کارای rma رو انجام میده. مخصوصا شرایط استثنایی الان که آمار برگشتی بالاست و مخصوصا اگر recall بده، از fpo و atpo سیپییو توزیع کننده اصلی مشخص بشه که برای گارانتی tray ببرن پیشش‌.
box که فقط هزینه جابه جاییه.
البته که این کارا برای اینور خط شامورتی بازی بنظر میاد...

شما هر وقت دیدی دیجی کالا، لیون کامپیوتر، پی سی ماد و هزاران سایت و فروشگاه فیزیکی دیگه بنر بزرگ زدن سر در سایت و مغازشون که "آی خریداران پردازنده های اینتل نسل 13 و 14، تشریف بیارید با فاکتور خرید، پردازنده خود را بدهید و جایگزین آن را دریافت کنید" اون موقع میتونی از مراحل تعویض پردازنده حمایت کنی. تا اون زمان شامورتی بازی رو بزار کنار که تو ایران زندگی میکنی!
تو اگه دیدی فقط سر سوزنی این داستان‌هایی که این بابا میبافه ذره ایش اجرا شد بیاد هرچی دلت خواست به من بگو (:
یه چیزیی پروند فکر کرد مثلا خیلی حالیشه اینکه یه شرکت داخلی بیاد و این قضیه را جمع کنه :))
این هنوز نمیدونه کجا داره زندگی میکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or