اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
DLSS 3.7 که Q مدش از نیتیو هم شفاف تر می شه تصویر من خیلی بازی ها چک کردم اصلا از کیفیت تصویر نمی زنه کارش خیلی درستهانپاپیولار اپنیون:
DLSS و FSR، بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن و براساس اعداد خوبن ولی در عمل نه
بنظرم باید تعادل بیشتری بین فریم ریت و image quality قائل بشن، این الان رو performance mode و ray tracing و max settings داره ۶۰ف میده با RTX 4060 ولی قول میدم یک ویدیو از بازی رو همین تنظیمات بذارن از نظر بصری از تنظیمات Low بدون DLSS گرافیک داغون تری داره
رو Quality Mode وضعیت بهتره ولی اون هم بنظرم حداقل ۳۰-۲۰٪ از Native Image Quality میزنه تا فریم بیشتری بده
منم با نمایشگر 4K تنها رو DLSS Ultra Performance هست که تازه حس میکنم IQ تصویر پایین اومده و رو مودهای Performance، Balanced و Quality هیچ تفاوتی خاصی با 4K TAA نمیبینم حتی با شونصد درصد زوم.DLSS 3.7 که Q مدش از نیتیو هم شفاف تر می شه تصویر من خیلی بازی ها چک کردم اصلا از کیفیت تصویر نمی زنه کارش خیلی درسته
بعدشم DLSS باید باشه تا لبه ها رو درست کنه
همین DLSS P هم بازم از TAA که یک عده با لذت ازش استفاده می کردن شفاف تر هست اوضاعش اونقدرا هم بد نیست
اما به شخصه همیشه Q مد استفاده می کنم که هیچ افت کیفیت تصویری نداره
کسی که 4060 داره بهتره 2K Q مد بذاره با DLSS 3 قشنگ 60 فریم بهش می ده بدون افت کیفیت
بعد اصلا تنظیمات اپ اسکیل ربطی به تنظیمات کیفیت بازی نداشت که بیان کردید
DLSS 3 بعدیش اضافه کردن اینپوت لگ حالت صابونی با کمی سایه اندازه موقع حرکت سریع هست
البته روز به روز داره بهتر می شه الان مشکل بصری دیگه تقریبا نداره و اینپوت لگش هم خیلی اوضاعش بهتر شده اما همچنان قابل لمس هست اما برای برخی از بازی ها ضروری هست که اصلا فریم نمی دن
این قیمتا یخورده عجیب به نظر میرسه.Alleged AMD Ryzen 9000 “Zen 5” Desktop CPU Prices Revealed: 9950X $499, 9900X $399, 9700X $299, 9600X $229
اینتل راه سختی در پیش داره اگر از خرابی های زیاد نسل 13 14 بگذریم
الان 7800 شده 330 تا 7900X3D شده 310 دلار به نظرم کار درستیه با این قیمتا حتی جا داره کمترم بکنهاین قیمتا یخورده عجیب به نظر میرسه.
به نظر من خیلی کم هستن.
یادمه زمانی که که 7700x لانچ شد، حدود ۴۰۰ دلار بود
بعد هی کم کم ارزون شد.
البته با توجه به اینکه الان 7800x3d حدود ۴۰۰ دلاره و حتی از 9700x هم بهتره
میتونه منطقی باشه.
۱۰ روز دیگه سی پی یو ها لانچ میشن و همه چی مشخص میشه
برای گیم های اند فقط باید رفت سمت X3D اینتل که می سوزه یا کرش می کنه یا ای کورش تاخیر می ندازه یا فریم کم می کنه AMD هم که بدون تری دی خیلی اختلاف داره (AMD اصلا باید سری X7 به پایین فقط X3D بده مفت گرونه بدون اون نه برای گیم خوبه نه رندرینگ. بایدم همزمان با هم همه رو عرضه کنه. کلا شعور بازاریابیشون صفره)View attachment 344549
عملکرد نا امید کننده 9900x در مقابل 7800x3d
پس الکی نبود که amd قیمت پایه 7800x3d رو برگردوند روی ۴۰۰ دلار و سری ۹۰۰۰ هم قیمت پایه ارزونتری داره.
من 13600k دارم مشکلی نداشتم تا الان جریان چیه؟مثل اینکه مشکل پردازنده های نسل ۱۳ و ۱۴ اینتل حل نمیشه!!!
View attachment 344787
There is no fix for Intel’s crashing 13th and 14th Gen CPUs — any damage is permanent
مشکل بیشتر درگیر i7 و i9 هستشمن 13600k دارم مشکلی نداشتم تا الان جریان چیه؟