اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اوضاع AMD حداقل توی پردازنده دسکتاپ خوبه و فعلا سریعترین پردازنده 9950X هست.اون زمانی که خیلی ها امید داشتن AMD بهش برسه من گفتم انویدیا شرکت عجیب باهوشی هست و خیلی فاصله ازش زیاده انویدیا اصلا چند سالیه لولش فرق کرده خیلی فراتر از گیم و سرگرمی رفته
البته این خبر برای ماها بده نسل بعدی معلوم نیست قیمتا کجا بره
AMD نسل جدید و سال 2025 شانس خیلی کمتری برای رقابت با دو تا غول انویدیا و اینتل داره از طرفی اینتل این نسل جهش بزرگی ظاهرا داره که حتی اسم ها هم به خاطرش عوض کرده به کل انویدیا هم تکلیفش مشخصه دومین شرکت با ارزش ای تی شده و حالا فقط ماکروسافت سر راهشه
AMD پیشرفت CPU هاش توی سری 5000 واقعا خوب بود و البته مدیون 10 نانومتر موندن اینتل هم هستناوضاع AMD حداقل توی پردازنده دسکتاپ خوبه و فعلا سریعترین پردازنده 9950X هست.
رشد nvidia هم بخاطر ai هست و خیلی ها دارند وارد این بازار میشن
خود AMD هم امکان ورودش هست
ولی توی گرافیک تاج همچنان و احتمالا دراز مدت روی سر انویدیا هست و میمونه.
به حرف اینا اعتمادی نیستمساله مصرف انرژی رو دست کم نگیرید!
65 وات یعنی پردازنده با همون کولر چسکی توی جعبه (اگر حذف نشده باشه) کارایی عالی میده.
و از اون مهمتر نسخههای APU این سری هم اگر همین قدر بهبود توان حرارتی داشته باشن، نسل بعدی PC های قابل حمل ممکنه وضعشون بهتر بشه.
کسی بخواد از همون Wraith Stealth Cooler استفاده کنه باید قید خیلی از کارهای سنگین رو بزنه! حتی بعضی از بازیها تو رزولوشن های بالا! (البته برای کاربرای زیادی نرماله)مساله مصرف انرژی رو دست کم نگیرید!
65 وات یعنی پردازنده با همون کولر چسکی توی جعبه (اگر حذف نشده باشه) کارایی عالی میده.
و از اون مهمتر نسخههای APU این سری هم اگر همین قدر بهبود توان حرارتی داشته باشن، نسل بعدی PC های قابل حمل ممکنه وضعشون بهتر بشه.
البته دانیال جان این شایعه س و هر سال انویدیا جو الکی به بازار تزریق می کنه من از انویدیا خسیس انتظار پهنای باند تا این حد بالا رو ندارم اصلا هیچ گیمی هم به همچین پهنایی نیاز نداره فکر نمی کنم حتی 8k هم اینقدر بخوادیه مشخصاتی از چیپ های Blackwell انویدیا لیک شده که جالب به نظر میاد:
View attachment 340824
GB202 چیپی هست که احتمالا با تغییراتی در RTX 5090 استفاده خواهد شد، حافظه GDDR7 هم گفته شده سرعت کلاکش حدودا 28Gbps هست که با پهنای باند 512 بیتی یه چیزی حدود 1792 گیگابایت بر ثانیه پهنای باند حافظه ـش میشه! (مقایسه کنید با تعداد کودا کور 16384 و پهنای باند 1008 گیگابایت بر ثانیه ایه RTX 4090)
بقیه چیپ ها هم باز با اعمال تغییرات و احتمالا کات کردن مشخصات در کارت های رده پایین تر سری 5000 استفاده میشه
https://www.techpowerup.com/323495/possible-specs-of-nvidia-geforce-blackwell-gpu-lineup-leaked
بله منم اشاره کردم که اینا مشخصات چیپه و نسل قبلم ورژن کامل چیپ AD102 رو داخل 4090 نذاشت، چون اصلا رقیبی هم از سمت AMD نداشت و انتشار 4090Ti هم بی معنی بودالبته دانیال جان این شایعه س و هر سال انویدیا جو الکی به بازار تزریق می کنه من از انویدیا خسیس انتظار پهنای باند تا این حد بالا رو ندارم اصلا هیچ گیمی هم به همچین پهنایی نیاز نداره فکر نمی کنم حتی 8k هم اینقدر بخواد
یعنی گارانتی کشک!؟ببینید چه دزدیه این ایسوس
View attachment 342333
حالا اینجوریام نیست که همه جا همیشه اینطوری می شه اینا برای ویو گرفتن هم از این کارا می کننیعنی گارانتی کشک!؟
3700 بدی که کلا یه سیستم دیگه میبندی!
انپاپیولار اپنیون: