اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
کدوم کاهش پرفورمنس؟هست یا نه چون این کاهش پرفورمنس عجیب فقط برای amd های سری 7000 به بعد بوده
گویا از یک اپدیتی به بعد پردازنده های amd بی دلیل پرفورمنسشون بیش از حد کاهش یافته هیچ کسیم نفهمیده تا اینکه نسل جدید عرضه شده amd دیده با تست های خودش نتایج فرق دارن پیگیر شده دیده یک باگی در ویندوز 11 هست که با اکانت انلاین یوزرها پرفورمنس الکی کم می شده فقط با اکانت لوکال ادمین درست کار می کردهکدوم کاهش پرفورمنس؟
For better or worse, we’ve reached the end of a long journey – one that started with a review of an AMD processor, and has ended with the review of an AMD processor. It’s fittingly poetic, but it is also a testament to the fact that we’ve spent the last 27 years doing what we love, covering the chips that are the lifeblood of the computing industry.سایت anandtech بعد از 27 سال تعطیل می شود
AnandTech shuts down: major tech publication ceases operations after 27 years - VideoCardz.com
---------------------------------------------------------
31آگست 25مین سالگرداولین کارت گرافیک انویدیا بود
جدول زیر مقایسه کارت 25 سال پیش با آخرین نسل
View attachment 348315
اونطوری من یادمه اولی کارت انویدیا مدل tnt nvidia بود که دو مدل 16 مگ و 32 مگ داشت بعدش کارت های جیفورس عرضه شدسایت anandtech بعد از 27 سال تعطیل می شود
AnandTech shuts down: major tech publication ceases operations after 27 years - VideoCardz.com
---------------------------------------------------------
31آگست 25مین سالگرداولین کارت گرافیک انویدیا بود
جدول زیر مقایسه کارت 25 سال پیش با آخرین نسل
View attachment 348315
تو عنوان خبر نوشته بود NVIDIA GeForce 256: “The world’s first GPU” marks its 25th anniversaryاونطوری من یادمه اولی کارت انویدیا مدل tnt nvidia بود که دو مدل 16 مگ و 32 مگ داشت بعدش کارت های جیفورس عرضه شد
تو عنوان خبر نوشته بود NVIDIA GeForce 256: “The world’s first GPU” marks its 25th anniversary
شما که گفتید ، رفتم نگاه کردم . مثل اینکه انویدیا به جی فورس 256 میگه اولین gpu جهان ، برای اینکه مثل سری قبل( tnt) که شما اشاره کردید ، نیاز به چیب جداگانه برای transform and lighting نداره
GeForce 256 - Wikipedia
NVIDIA GeForce 256: "The world's first GPU" marks its 25th anniversary - VideoCardz.com