اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
توی خبری که بالا گذاشتم نسل جدید اصلا های اند نداره فقط میان رده خلاص
ندادن چون نتونستنسری RDNA3 هم اومدن گفتن خودشون که قرار نیست با 4090 رقابت کنن تارگتشون 4080 و پایین تر بود، ولی بازم همه Pikachu face بودن موقع عرضه 7900XTX و خیلی جدی انتظار داشتن کارت 1000 دلاری با کارت 1600 دلاری رقابت کنه
تصورات
ندادن چون نتونستن خیلی اشتباهه به نظرم، RDNA 2 رسما بهتر بود عملکرد خالصش از لحاظ fps per watt و fps per dollar حتی اصلا 1:1.. مثلا 6950XT از 3090 بهتر بود, 6800XT از 3080 و 6700XT از 3070، مخصوصا بعد یه مدت که درایورای بهینه تر عرضه شدن و قضیه Fine wine یکم جلوتر رفت.ندادن چون نتونستن
اما 7900 با اینکه کارت خوبی بود اما توی ری تریسینگ به 4070 هم نمی رسه 4080 که بماند خوب طرف 1000 دلار می ده که ری تریسینگ ببینه دیگه جدای از این درایورهای بی باگ تر و بهینه تر انویدیا dlss 2 با 3 هم چاشنی کارشون بود
بهتر بود 7900 اینا 12 گیگ می دادن اما به جاش قیمت 700 دلار می شد یا نهایت 800 دلار خیلی اوضاعش بهتر بود تا 20 با 24 گیگ بلا استفاده
4090 اگر 24 گیگ وی رم داره چون به کارشم میاد صرفا هم برای کل کل این سری که همون تایتان قدیمه می دادن اما چون کارت خیلی خوبی شد فروشش واقعا به نسبت قیمتش عالی شد
amd شرکت خیلی بهتری نسبت به قبل شده اما هنوزم حماقت هاش با درایورهای افتضاحش پا برجاست
همینطوره7900 اینا 12 گیگ می دادن اما به جاش قیمت 700 دلار می شد یا نهایت 800 دلار خیلی اوضاعش بهتر بود تا 20 با 24 گیگ بلا استفاده
اینم جز همین مشکلای AMDعه که اینهمه ساله این مشکلاتو رفع کردن ولی هنوز یکی مثل شما که اینقدر دنبال میکنه این داستانارو نمیدونه هنوز که مشکلات درایوری این دو تا سازنده دقیقا یه اندازه اسدرایورهای افتضاحش پا برجاست
خوب من هیچ وقت فن نبودم توی زندگیم و از همه برندها مدام بد می گم چون سود مشتری توی بد گفتنه نه خوب گفتنندادن چون نتونستن خیلی اشتباهه به نظرم، RDNA 2 رسما بهتر بود عملکرد خالصش از لحاظ fps per watt و fps per dollar حتی اصلا 1:1.. مثلا 6950XT از 3090 بهتر بود, 6800XT از 3080 و 6700XT از 3070، مخصوصا بعد یه مدت که درایورای بهینه تر عرضه شدن و قضیه Fine wine یکم جلوتر رفت.
ثابت شد با همون RDNA2 که از لحاظ تونستنش میتونه راحت رقیب فلگشیپ بده، صرفا بحث اینه که سگ نمیخره این کارتارو به هر دلیلی و رسما ضرر میکنن AIB هاشون از یه جایی به بعد. بیشترشم همین تصورات و نا آگاهیه به هر دلیلی که ملت چه راجبه cpu چه گرافیک اسم AMD میاد خود به خود تو ذهن کاربر جنس نامرغوب و آشغالی متجسم میشه و عملا فک میکنن AMD شیائومیه، انویدیا آیفون پرو مکس که دور از واقعیته خیلی ولی خب نهایتا تا وقتی که قرار باشه از لحاظ تکنولوژی یه نسل عقب باشه و Catch up بازی کنه با انویدیا همینه وضعیت.
این دیگه از اون حرفا بودا من گرافیک AMD داشتم سراسر باگ داشت اعصاب برام نذاشت چون من زیاد با تنظیمات ها بازی می کنم AMD اصلا قاط می زداینم جز همین مشکلای AMDعه که اینهمه ساله این مشکلاتو رفع کردن ولی هنوز یکی مثل شما که اینقدر دنبال میکنه این داستانارو نمیدونه هنوز که مشکلات درایوری این دو تا سازنده دقیقا یه اندازه اس
کی گفت حالا من فن برند خاصی ام که شما اینقدر اصرار داری بگی فن نیستی و مصرف کننده ایخوب من هیچ وقت فن نبودم توی زندگیم و از همه برندها مدام بد می گم چون سود مشتری توی بد گفتنه نه خوب گفتن
هر زمان سهام دارشون شدم حالا شاید خوبم گفتم
من از همه ی برندها داشتم که حرفش می زنم دیگه نسل پیش 6 7 کارت عوض کردم که AMD هم داخلش بود پس تجربه م خیلی بیشتره
طرف میاد 1000 دلار می ده کارت که RT ببینه دیگه الان هر بازی خوبی RT داره حتی بازی های قدیمی هم دارن با مد براشون RT می دن تا AMD توی RT ضعیف هست ارزش خرید نداره ربطی به نا اگاهی اینا نداره اتفاقا چون اگاه هستن نمی خرن
بگذریم که FSR با FSR 3 هم خیلی کیفیت پایین تری به نسب انویدیا دارن تازه FSR 3 با کلی تاخیر هم اومد جفتشونم کپی ناقصی از دستپخت انویدیا هستن
این حرفتم اشتباهه، تصور تو در این حده که مثلا این بدبختایی که AMD دارن ری تریسینگ روشن میکنن 90% فریم ریتشونو از دست میدن اینطوری نیست اصلا، خیلی نزدیک تر از چیزیه که فکر میکنی.الان هر بازی خوبی RT داره حتی بازی های قدیمی هم دارن با مد براشون RT می دن تا AMD توی RT ضعیف هست ارزش خرید نداره ربطی به نا اگاهی اینا نداره اتفاقا چون اگاه هستن نمی خرن
مشکل درایور بیشتر به مصرف شخصیت ربط داره، بری تو سایت انویدیا یا AMD قسمت درایورا یه بخش هست برای Known issues، یه مشکلاییو میبینی که تاحالا یه بارم متوجهش نشدی ولی برای یه نفر دیگه با یه مصرف خاص دیگه اون مشکلا چشمگیر باشهاین دیگه از اون حرفا بودا من گرافیک AMD داشتم سراسر باگ داشت اعصاب برام نذاشت چون من زیاد با تنظیمات ها بازی می کنم AMD اصلا قاط می زد
تقصیر ایسوس بود این ، ولی خب موضع شمارو همیاری نمیکنه، پس تقصیره AMD عهکه خیلی حرفه اینقدرا شوت باشید که پردازنده منفجر بشه یا کارت گرافیک برای فریمورهای غلط)
سری 5000 پردازنده هم برید ببینید چقدر مشکلات داشت
اصلا اینتل در این سطح و حجم باگ ندارن
اگه بتونه رقابت کنه که خیلی خوبه اما نمی تونه چون انویدیا عالی داره عمل می کنهانویدیا اگر DLSS نداشت با این قیمت قاطی باقالیا بود
AMD اگر بتونه یک چیزی هم تای DLSS ایجاد کنه انویدیا هم مثل اینتل به زیر می کشه اینجوری خیلی به نفع کاربرها تمام میشه
جناب آقای :اگه بتونه رقابت کنه که خیلی خوبه اما نمی تونه چون انویدیا عالی داره عمل می کنه
انویدیا خیلیم راحت کارت جدید می ده با قیمت های درست ببینه فروشش کم شده سریع دست به کار می شه
مشکل اصلی AMD هم ری تریسینگ هست اگر نسل جدید بتونه مشابه انویدیا عمل کنه تا حدی قیمت میان رده ها بهتر می شه بالا رده که اصلا نداره
اینتل سال ها گند زد تا این شد انویدیا چون رقیبی نداره گرون کرده بعید می دونم با هوش بالایی که داره AMD حالا حالاها حریفش بشه خود AMD هم کم خنگ بازی در نمیاره و الا خیلی قبل از اینا از اینتل جلو می زد حتی فروش الانشم بهتر می شد
من هیچ وقت فن نبودم توی زندگیم و از همه برندها مدام بد می گم چون سود مشتری توی بد گفتنه نه خوب گفتن