جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

مثل اینکه amd میخواد بیشتر روی کارت‌ها میان رده و پایین رده تمرکز کنه

View attachment 349236
توی خبری که بالا گذاشتم نسل جدید اصلا های اند نداره فقط میان رده خلاص
قیمت 5080 با 5090 دیدنی می شن 1600 دلار با 2000 دلار شاید :D

• Poker Face
  • Sad
Reactions: m.a.t and Adam
سری RDNA3 هم اومدن گفتن خودشون که قرار نیست با 4090 رقابت کنن تارگتشون 4080 و پایین تر بود، ولی بازم همه Pikachu face بودن موقع عرضه 7900XTX و خیلی جدی انتظار داشتن کارت 1000 دلاری با کارت 1600 دلاری رقابت کنه :D

تصورات 💯💯

اینتل قراره دوباره آخر این ماه ( سپتامبر ) یه آپدیت دیگه بده برای مشکلات فعلی سی پیو های نسل 13 و 14
هنوزم خیلیا مشکل Vcore زیادی رو دارن و بعد از آپدیت مایکروکد 0x129 بالاتر هم رفته به نسبت قبل و بدتر شده با i7 و i5 حتی و میانگین دما هم بیشتر شده برای بعضی ها :D
باز حالا خوبه حداقل اقرار کردن به اینکه i3/i5 های non K به بالا همه شامل این موضوع میشن، یه ماه پیش هیچکی پایین تر از i9 14900K/13900K زیر بار نمیرفت
Intel plans to release a firmware update at the end of September to address stability problems in its 13th and 14th-generation Core processors
Screenshot_4.png

سری RDNA3 هم اومدن گفتن خودشون که قرار نیست با 4090 رقابت کنن تارگتشون 4080 و پایین تر بود، ولی بازم همه Pikachu face بودن موقع عرضه 7900XTX و خیلی جدی انتظار داشتن کارت 1000 دلاری با کارت 1600 دلاری رقابت کنه :D

تصورات 💯💯
ندادن چون نتونستن
اما 7900 با اینکه کارت خوبی بود اما توی ری تریسینگ به 4070 هم نمی رسه 4080 که بماند خوب طرف 1000 دلار می ده که ری تریسینگ ببینه دیگه جدای از این درایورهای بی باگ تر و بهینه تر انویدیا dlss 2 با 3 هم چاشنی کارشون بود
بهتر بود 7900 اینا 12 گیگ می دادن اما به جاش قیمت 700 دلار می شد یا نهایت 800 دلار خیلی اوضاعش بهتر بود تا 20 با 24 گیگ بلا استفاده
4090 اگر 24 گیگ وی رم داره چون به کارشم میاد صرفا هم برای کل کل این سری که همون تایتان قدیمه می دادن اما چون کارت خیلی خوبی شد فروشش واقعا به نسبت قیمتش عالی شد
amd شرکت خیلی بهتری نسبت به قبل شده اما هنوزم حماقت هاش با درایورهای افتضاحش پا برجاست

• Like
  • Smile
Reactions: Polaris and m.a.t
ندادن چون نتونستن
اما 7900 با اینکه کارت خوبی بود اما توی ری تریسینگ به 4070 هم نمی رسه 4080 که بماند خوب طرف 1000 دلار می ده که ری تریسینگ ببینه دیگه جدای از این درایورهای بی باگ تر و بهینه تر انویدیا dlss 2 با 3 هم چاشنی کارشون بود
بهتر بود 7900 اینا 12 گیگ می دادن اما به جاش قیمت 700 دلار می شد یا نهایت 800 دلار خیلی اوضاعش بهتر بود تا 20 با 24 گیگ بلا استفاده
4090 اگر 24 گیگ وی رم داره چون به کارشم میاد صرفا هم برای کل کل این سری که همون تایتان قدیمه می دادن اما چون کارت خیلی خوبی شد فروشش واقعا به نسبت قیمتش عالی شد
amd شرکت خیلی بهتری نسبت به قبل شده اما هنوزم حماقت هاش با درایورهای افتضاحش پا برجاست
ندادن چون نتونستن خیلی اشتباهه به نظرم، RDNA 2 رسما بهتر بود عملکرد خالصش از لحاظ fps per watt و fps per dollar حتی اصلا 1:1.. مثلا 6950XT از 3090 بهتر بود, 6800XT از 3080 و 6700XT از 3070، مخصوصا بعد یه مدت که درایورای بهینه تر عرضه شدن و قضیه Fine wine یکم جلوتر رفت.
ثابت شد با همون RDNA2 که از لحاظ تونستنش میتونه راحت رقیب فلگشیپ بده، صرفا بحث اینه که سگ نمیخره این کارتارو به هر دلیلی و رسما ضرر میکنن AIB هاشون از یه جایی به بعد. بیشترشم همین تصورات و نا آگاهیه به هر دلیلی که ملت چه راجبه cpu چه گرافیک اسم AMD میاد خود به خود تو ذهن کاربر جنس نامرغوب و آشغالی متجسم میشه و عملا فک میکنن AMD شیائومیه، انویدیا آیفون پرو مکس که دور از واقعیته خیلی ولی خب نهایتا تا وقتی که قرار باشه از لحاظ تکنولوژی یه نسل عقب باشه و Catch up بازی کنه با انویدیا همینه وضعیت.
7900 اینا 12 گیگ می دادن اما به جاش قیمت 700 دلار می شد یا نهایت 800 دلار خیلی اوضاعش بهتر بود تا 20 با 24 گیگ بلا استفاده
همینطوره
Screenshot_1.png
درایورهای افتضاحش پا برجاست
اینم جز همین مشکلای AMDعه که اینهمه ساله این مشکلاتو رفع کردن ولی هنوز یکی مثل شما که اینقدر دنبال میکنه این داستانارو نمیدونه هنوز که مشکلات درایوری این دو تا سازنده دقیقا یه اندازه اس :D

ندادن چون نتونستن خیلی اشتباهه به نظرم، RDNA 2 رسما بهتر بود عملکرد خالصش از لحاظ fps per watt و fps per dollar حتی اصلا 1:1.. مثلا 6950XT از 3090 بهتر بود, 6800XT از 3080 و 6700XT از 3070، مخصوصا بعد یه مدت که درایورای بهینه تر عرضه شدن و قضیه Fine wine یکم جلوتر رفت.
ثابت شد با همون RDNA2 که از لحاظ تونستنش میتونه راحت رقیب فلگشیپ بده، صرفا بحث اینه که سگ نمیخره این کارتارو به هر دلیلی و رسما ضرر میکنن AIB هاشون از یه جایی به بعد. بیشترشم همین تصورات و نا آگاهیه به هر دلیلی که ملت چه راجبه cpu چه گرافیک اسم AMD میاد خود به خود تو ذهن کاربر جنس نامرغوب و آشغالی متجسم میشه و عملا فک میکنن AMD شیائومیه، انویدیا آیفون پرو مکس که دور از واقعیته خیلی ولی خب نهایتا تا وقتی که قرار باشه از لحاظ تکنولوژی یه نسل عقب باشه و Catch up بازی کنه با انویدیا همینه وضعیت.
خوب من هیچ وقت فن نبودم توی زندگیم و از همه برندها مدام بد می گم چون سود مشتری توی بد گفتنه نه خوب گفتن
هر زمان سهام دارشون شدم حالا شاید خوبم گفتم
من از همه ی برندها داشتم که حرفش می زنم دیگه نسل پیش 6 7 کارت عوض کردم که AMD هم داخلش بود پس تجربه م خیلی بیشتره
طرف میاد 1000 دلار می ده کارت که RT ببینه دیگه الان هر بازی خوبی RT داره حتی بازی های قدیمی هم دارن با مد براشون RT می دن تا AMD توی RT ضعیف هست ارزش خرید نداره ربطی به نا اگاهی اینا نداره اتفاقا چون اگاه هستن نمی خرن
بگذریم که FSR با FSR 3 هم خیلی کیفیت پایین تری به نسب انویدیا دارن تازه FSR 3 با کلی تاخیر هم اومد جفتشونم کپی ناقصی از دستپخت انویدیا هستن
اینم جز همین مشکلای AMDعه که اینهمه ساله این مشکلاتو رفع کردن ولی هنوز یکی مثل شما که اینقدر دنبال میکنه این داستانارو نمیدونه هنوز که مشکلات درایوری این دو تا سازنده دقیقا یه اندازه اس :D
این دیگه از اون حرفا بودا من گرافیک AMD داشتم سراسر باگ داشت اعصاب برام نذاشت چون من زیاد با تنظیمات ها بازی می کنم AMD اصلا قاط می زد
اصلا NVIDIA این همه ساله داشتم به ندرت باگ گرفته چطوری می گید در یک سطحن حتی AMD درایوری داشت که کارت می سوخت تمامی دستاورد های گرافیکی و ابداعات هم برای انویدیا بوده از فیزیک ایکس تا SUPER RES تا MFAA تا ADAPTIVE SYNC تا GSYNC تا DLSS تا DLSS FE تا حتی خود ری تریسینگ کار انویدیا بودن این شرکت توی نرم افزار AMD نمی گیره می بلعه
شما فکر می کنی این حجم از پیشرفت و ارزش مالی برای انویدیایی که توی صنعت کنسولم تازه مشابه AMD نبوده شانسی بوده؟
گذشته از اینا من به محض اینکه AMD پردازنده 7800 داد 13600 با Z690 دادم خریدمش پس فن بودن برام معنا نداره اما با اینکه 6 ماه ازش گذشته بود قبلش که می سوختن منفجر می شدن به خاطر بایوس غلط(که خیلی حرفه اینقدرا شوت باشید که پردازنده منفجر بشه یا کارت گرافیک برای فریمورهای غلط) بعدش مشکل سازگاری با رم ها بود اصلا حتی 6000 هم روش بوت درست نمی شد بعد مشکل طولانی بوت شدن سیستم و حتی سیستم عامل بود اخریشم مشکل شبکه WIFI بود که همش قطع می شد یک سال طول کشید تا این همه مشکل اساسیش حل بشه
سری 5000 پردازنده هم برید ببینید چقدر مشکلات داشت
در یک سطحن معنیش چیه دقیقا برای شما؟ اصلا اینتل یا مخصوصا انویدیا در این سطح و حجم باگ ندارن
تازه از 2 تا باگی که کل سیستم دست هکر می داد گذر کردم که دومیش تازه چند هفته س درست شده

• Like
Reactions: Polaris
خوب من هیچ وقت فن نبودم توی زندگیم و از همه برندها مدام بد می گم چون سود مشتری توی بد گفتنه نه خوب گفتن
هر زمان سهام دارشون شدم حالا شاید خوبم گفتم
من از همه ی برندها داشتم که حرفش می زنم دیگه نسل پیش 6 7 کارت عوض کردم که AMD هم داخلش بود پس تجربه م خیلی بیشتره
طرف میاد 1000 دلار می ده کارت که RT ببینه دیگه الان هر بازی خوبی RT داره حتی بازی های قدیمی هم دارن با مد براشون RT می دن تا AMD توی RT ضعیف هست ارزش خرید نداره ربطی به نا اگاهی اینا نداره اتفاقا چون اگاه هستن نمی خرن
بگذریم که FSR با FSR 3 هم خیلی کیفیت پایین تری به نسب انویدیا دارن تازه FSR 3 با کلی تاخیر هم اومد جفتشونم کپی ناقصی از دستپخت انویدیا هستن
کی گفت حالا من فن برند خاصی ام که شما اینقدر اصرار داری بگی فن نیستی و مصرف کننده ای:دی
من از 13,14 تا کارت گرافیکی که همین الان دارم هر 14 تاش انویدیاس همین سری Ada lovelace :دی خونه هم 4080S دارم؛ همچین عاشق دو آتیشه AMD نیستم، واقع بینم

یه جمله گفتی نمیتونن بهت ثابت کردم اینطوری نیست.

صرفا برام جالب بود که یکی مثل تو که اینقدر دیدش نسبت به بقیه کاربرا از بالا به پایینه و دم از تجربه و هاردکور PC master race بودن میزنه اینقدر نظراتش اشتباهه و از روی علاقه های شخصی بیشتر نظر میده تا فکت و واقعیت :D
الان هر بازی خوبی RT داره حتی بازی های قدیمی هم دارن با مد براشون RT می دن تا AMD توی RT ضعیف هست ارزش خرید نداره ربطی به نا اگاهی اینا نداره اتفاقا چون اگاه هستن نمی خرن
این حرفتم اشتباهه، تصور تو در این حده که مثلا این بدبختایی که AMD دارن ری تریسینگ روشن میکنن 90% فریم ریتشونو از دست میدن :D اینطوری نیست اصلا، خیلی نزدیک تر از چیزیه که فکر میکنی.

RX 7900 XT vs RTX 4080 - Ray Tracing 8 Games Test

این دیگه از اون حرفا بودا من گرافیک AMD داشتم سراسر باگ داشت اعصاب برام نذاشت چون من زیاد با تنظیمات ها بازی می کنم AMD اصلا قاط می زد
مشکل درایور بیشتر به مصرف شخصیت ربط داره، بری تو سایت انویدیا یا AMD قسمت درایورا یه بخش هست برای Known issues، یه مشکلاییو میبینی که تاحالا یه بارم متوجهش نشدی ولی برای یه نفر دیگه با یه مصرف خاص دیگه اون مشکلا چشمگیر باشه
بری فرومای ردیت و جاهای دیگه از مصرف کننده هاش بپرسی، حداقل 7/8 سالی هست اوکی بودن از GCN 3 به بعد، با این صحبتایی که کردی مشخصه تجربیاتت باهاش مربوط به همون موقعاس
I Tried AMD to See How Bad It Really Is
Are there really still driver issues in 2024?
9 Months Ago I Switched From Nvidia to AMD - Long Term Update & My Verdict on Radeon
که خیلی حرفه اینقدرا شوت باشید که پردازنده منفجر بشه یا کارت گرافیک برای فریمورهای غلط)
تقصیر ایسوس بود این ، ولی خب موضع شمارو همیاری نمیکنه، پس تقصیره AMD عه :))
We Exploded the AMD Ryzen 7 7800X3D & Melted the Motherboard
سری 5000 پردازنده هم برید ببینید چقدر مشکلات داشت
اصلا اینتل در این سطح و حجم باگ ندارن
:دی :دی :دی :دی :دی :دی =)) =)) =)) =))
کاش اینو همون اوایل میخوندم جای اینکه تیکه تیکه بیام پایین زودتر میفهمیدم دارم تو چه levelیی بحث میکنم :D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
AMD FSR 4 To Go The Full "AI" Route, Follows NVIDIA DLSS & Intel XeSS To Deliver Better Visual Fidelity

قبلا خبرش اومده بود که amd میخواد تو نسل بعدی FSR بیشتر از AI استفاده کنه.
خب بالاخره AMD هم متوجه شد که نمیشه خلاف آب شنا کرد و برای upscale و ساخت فریم و حفظ کیفیت باید همون راه انویدیا و اینتل رو بره و درش بطور کامل از AI استفاده میکنه.
انتظار میره در سال بعد به همراه رسیدن کارتهای RDNA 4 معرفی کامل بشه.
=============================
به احتمال زیاد PSSR که به همراه سونی برای PS5 Pro توسعه دادن باید بر پایه همین تکنولوژی باشه که در FSR 4 استفاده میشه که خب اختصاصی برای پلی استیشن تغییراتی درش داده شده.

فقط باید دید FSR4 نیاز به پردازش توسط هسته های جدا داره یا خود کارت بار پردازشی رو به عهده میگیره؟
اینکه فقط کارتهای نسل جدید RDNA4 از این تکنولوژی میتونن استفاده کنن و یا نسلهای قبلی هم میتونن ازش بهره مند بشن؟

غیر از خریدارهای کارتهای خود AMD فکر کنم بهترین خبر برای نسخه های فعلی یا آینده کنسولهای دستی مثل Deck ، Ally و احتمالا کنسول دستی مایکروسافت باشه که واقعا نیاز مبرم بهش داشتن.

AMD Ryzen CPUs Dominate In Germany’s DIY Segment With 90% Market Share: X3D CPUs Selling Like Hotcakes​

AMD توی المان بیش از 90 درصد فروش CPU ها داشته و اینتل سهمش کمتر از 10 درصد بوده
X3D ها بیشترین فروش داشتن و نسخه 7800 بیش از سه برابر رتبه دوم جدول فروخته
AMD-vs-Intel-MF-sales-week-37.jpg

انویدیا اگر DLSS نداشت با این قیمت قاطی باقالیا بود
AMD اگر بتونه یک چیزی هم تای DLSS ایجاد کنه انویدیا هم مثل اینتل به زیر می کشه اینجوری خیلی به نفع کاربرها تمام میشه

انویدیا اگر DLSS نداشت با این قیمت قاطی باقالیا بود
AMD اگر بتونه یک چیزی هم تای DLSS ایجاد کنه انویدیا هم مثل اینتل به زیر می کشه اینجوری خیلی به نفع کاربرها تمام میشه
اگه بتونه رقابت کنه که خیلی خوبه اما نمی تونه چون انویدیا عالی داره عمل می کنه
انویدیا خیلیم راحت کارت جدید می ده با قیمت های درست ببینه فروشش کم شده سریع دست به کار می شه
مشکل اصلی AMD هم ری تریسینگ هست اگر نسل جدید بتونه مشابه انویدیا عمل کنه تا حدی قیمت میان رده ها بهتر می شه بالا رده که اصلا نداره
اینتل سال ها گند زد تا این شد انویدیا چون رقیبی نداره گرون کرده بعید می دونم با هوش بالایی که داره AMD حالا حالاها حریفش بشه خود AMD هم کم خنگ بازی در نمیاره و الا خیلی قبل از اینا از اینتل جلو می زد حتی فروش الانشم بهتر می شد

اگه بتونه رقابت کنه که خیلی خوبه اما نمی تونه چون انویدیا عالی داره عمل می کنه
انویدیا خیلیم راحت کارت جدید می ده با قیمت های درست ببینه فروشش کم شده سریع دست به کار می شه
مشکل اصلی AMD هم ری تریسینگ هست اگر نسل جدید بتونه مشابه انویدیا عمل کنه تا حدی قیمت میان رده ها بهتر می شه بالا رده که اصلا نداره
اینتل سال ها گند زد تا این شد انویدیا چون رقیبی نداره گرون کرده بعید می دونم با هوش بالایی که داره AMD حالا حالاها حریفش بشه خود AMD هم کم خنگ بازی در نمیاره و الا خیلی قبل از اینا از اینتل جلو می زد حتی فروش الانشم بهتر می شد
جناب آقای :
من هیچ وقت فن نبودم توی زندگیم و از همه برندها مدام بد می گم چون سود مشتری توی بد گفتنه نه خوب گفتن

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or