اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
به عنوان کسی که ۲۴ ساعته داره پایرت متریال از اینور اونور دانلود میکنه باعث تعجبه که توی سال ۲۰۲۳ هنوز به آنتی ویروس حرفهای باور داریدبه عنوان کسی که توی دانشگاه برنامه نویسی تدریس می کنه و همیشه توصیه کرده اولین کار بعد از نصب ویندوز باید نصب انتی ویروس حرفه ای خوب باشه باعث تعجبم بود که توی سال 2023 تقریبا همه ی افرادی که اینجا هستن انتی ویروس حرفه ای ندارن
منم همینطور البته من اطلاعات خیلی مهم رو همیشه رو google drive یه کپی ازش دارم که اگه به فنا رفت داشته باشم . بقیشم مهم نیست یه ویندوز دوباره میزنمبه عنوان کسی که ۲۴ ساعته داره پایرت متریال از اینور اونور دانلود میکنه باعث تعجبه که توی سال ۲۰۲۳ هنوز به آنتی ویروس حرفهای باور دارید
منم از ۲۰۱۶/۱۷ که ویندوز ۱۰ نصب کردم تا همین ۲۰۲۱ که ۱۱ نصب کردم هیچ مشکلی نه برای ویندوز نه اکانتام پیش اومد.
و به نظرم بزرگترین scam تاریخ همین آنتی ویروسه
خوب خودتو نباید مقایسه کنی با کسی که اطلاعات کافی نداره، آنتی ویروس برای اون قشر هست در واقع که هرچی میبینن دانلود روش کلیک می کننبه عنوان کسی که ۲۴ ساعته داره پایرت متریال از اینور اونور دانلود میکنه باعث تعجبه که توی سال ۲۰۲۳ هنوز به آنتی ویروس حرفهای باور دارید
منم از ۲۰۱۶/۱۷ که ویندوز ۱۰ نصب کردم تا همین ۲۰۲۱ که ۱۱ نصب کردم هیچ مشکلی نه برای ویندوز نه اکانتام پیش اومد.
و به نظرم بزرگترین scam تاریخ همین آنتی ویروسه
خوب خودتو نباید مقایسه کنی با کسی که اطلاعات کافی نداره، آنتی ویروس برای اون قشر هست در واقع که هرچی میبینن دانلود روش کلیک می کنن
احتمالا دلیلش سخت لایسنس شدن انتی ویروس ها هست و زیر بار نرفتن هزینه براش و خوب بهانه تراشی برای راضی کردن خودتونه
خوب ایشون هم اطلاعات کافی ندارن چون خیلی از ویروس ها که حالا انواع مختلف داره فقط با باز کردن لینک اتفاق می افتهخوب خودتو نباید مقایسه کنی با کسی که اطلاعات کافی نداره، آنتی ویروس برای اون قشر هست در واقع که هرچی میبینن دانلود روش کلیک می کنن
وقتی جلو بابات میای تو بازی سنترخوب ایشون هم اطلاعات کافی ندارن چون خیلی از ویروس ها که حالا انواع مختلف داره فقط با باز کردن لینک اتفاق می افته
مشکل شما اینجاست که فکر می کنید ویروس فقط از طریق سایت مخرب که کلیک کنی روی YES یا نصب برنامه ناشناس میاد اما کلی متد جدید هست که خیلی راحت دخول انجام می شه و کلی هم احتمالا هست که هنوز کشف نشده دارن روش کار می کنن
گفتم مشکل اینجاست اکثرا اشتراکی بازی می کنن اپدیت می بندن که بازی نپره نکته بعدی دیفندر 5 تای اول توی سایت های خوب نیست بعدشم کلا یک تکنیکی داره که به همه چیز گیر می ده از کرک بازی و نرم افزار گرفته تا خوراکش ترینر بازی ها به همه چیز گیر می دهوقتی جلو بابات میای تو بازی سنتر
پ.ن: بنظرم نیازی دیگه نیست به آنتی ویروس چون الان دیگه مثل قدیما نیست که ویندوز ۳ سال بیارم آپدیت میداد و آنتی ویروس جدا باید میریختی هی آپدیت میکرد الان ویندوز دیفندر تند تند آپدیت میشه و تو نقد و تست سایتها تقریبا همیشه جزو ۵ تا آنتی ویروس بذاره...
به عنوان کسی که توی دانشگاه برنامه نویسی تدریس می کنه و همیشه توصیه کرده اولین کار بعد از نصب ویندوز باید نصب انتی ویروس حرفه ای خوب باشه
چه گلی به سر amd زده بود که بخواد اینجا کاری کنه؟اقای raja کمپانی اینتل رو بعد از ۵ سال ترک کرد...قرار بود زیر نظر ایشون، اینتل تو زمینه ی گرافیک با amd و انویدیا رقابت نزدیکی داشته باشه
View attachment 287773
چه گلی به سر amd زده بود که بخواد اینجا کاری کنه؟
جایگزینش رو اعلام نکردن ؟