جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

این سیستم آنتی ویروس و... ویندوز 10 و 11 کافی نیست واقعا به تنهایی. یکی از آشناها که خیلی هم اهل گشت و گذار تو نت نیست سر دانلود یه اپلیکیشن کرک شده سیستمش باج افزار (ransomware) گرفته بود و کلی فایل مهم شخصیش به فنا رفت. به شخصه هم یه سری سایت میخوام باز کنم eset جلوشون رو میگیره یا یه برنامه مخربی پیدا میکنه سریع پاک میکنه. البته ربطی به گیمر بودن نداره فکر میکنم این نصب آنتی ویروس، کلا کافی نیست چیزی که رو ویندوز وجود داره به تنهایی

این سیستم آنتی ویروس و... ویندوز 10 و 11 کافی نیست واقعا به تنهایی. یکی از آشناها که خیلی هم اهل گشت و گذار تو نت نیست سر دانلود یه اپلیکیشن کرک شده سیستمش باج افزار (ransomware) گرفته بود و کلی فایل مهم شخصیش به فنا رفت. به شخصه هم یه سری سایت میخوام باز کنم eset جلوشون رو میگیره یا یه برنامه مخربی پیدا میکنه سریع پاک میکنه. البته ربطی به گیمر بودن نداره فکر میکنم این نصب آنتی ویروس، کلا کافی نیست چیزی که رو ویندوز وجود داره به تنهایی
اصلا در مورد اینکه انتی ویروس حرفه ای روی سیستم باید نصب باشه و ضروری هست هیچ شکی نیست تازه با وجود اون ها هم سیستم الوده می شه به نوع هایی که راحت قابل شناسایی نیستن اگر یکم اطلاعات بد افزارها داشته باشیم می دونیم که حتی بد افزارهایی بودن که سال ها بعد کشف شدن توسط تازه فقط یکی از انتی ویروس های معروف
من بارها شده سایت های معروف دانلود یا حتی ایرانی باز کردم کسپر جلوی دانلود بد افزارش گرفته خیلی وقت ها حتی سایت های معروف الوده می شن تا بیان بر طرفش کنن مدت زمانی طول می کشه یکسری سایت های دانلود بازی های کپی برای سوییچ یا ایمیج بازی های قدیمی که کلا توشون پره یعنی اونا که عمدی گذاشتن همین سایت هایی که کلیک می کنید یک صفحه اضافه هم براتون باز می کنه اون همون پیج مشکل دارشون هست یا حتی برخی سایت های ترینر برای پی سی
تازه انتی ویندوز به خیلی از کرک بازی ها گیر می ده یا کرک نرم افرارها به نظرم بهترینش کسپر هست چون همه ی روس ها بازی کرکی یا نرم افزار پچ شده استفاده می کنن فالس الارمش توی این چیزا خیلی خیلی کمه می شه راحت بهش اعتماد کرد مشکل اپدیت اینا هم نداره

• Like
Reactions: mohsen_mzh
اگه کسیم انتی ویروس حرفه ای روی سیستمش نیست باید به گیمر بودنش شک کرد چون انتی خود ویندوز به هیچ دردی نمی خوره 4 تا سایت باز کنی ویروس دونی شده
این ادبیات همه‌چیز دانی خیلی زشت و توهین آمیزه. شما می‌تونی بگی «به نظر من هر کسی که گیمره باید یه آنتی‌ویروس پولی روی سیستمش داشته باشه» و بعد چندتا مقاله تخصصی از سایت‌های معتبر که مقاله‌شون هم اسپانسر دار نیست در تایید حرف خودت بیاری
اما این چیزی که گفتی نه تنها ادبیات درستی نداره بلکه حرف غلطیه.

اصلا در مورد اینکه انتی ویروس حرفه ای روی سیستم باید نصب باشه و ضروری هست هیچ شکی نیست
بازم همون ایراد توی این پست هست. چرا شکی نیست؟ بر اساس کدوم تست و نمونه آماری به این عدم شک رسیدی؟

منم می‌تونم بگم ترکیب ویندوز دیفندر به علاوه داشتن مغز در کاربر برای نگرفتن ویروس کافیه و خریدن هر آنتی‌ویروسی پول هدر دادنه. یک ادعای بی‌اساس در برابر یک ادعای بی‌اساس دیگه و می‌تونی تا ابد به یه پاسخ در برابر پاسخ پینگ‌پنگی ادامه بدیم.

والا من تا یه مدت هر وقت شهر سخت افزار باز میکردم یه نمودار گذاشته بود از بهترین آنتی ویروس ماه و ویندوز دفندر مایکروسافت همیشه یا اول بود یا دوم بود یا تشخیصش 90 و خورده ای درست بود تو بخش آفلاین یا کمتر بود تو بخش آنلاین.

واقعا حوصله اینکه سیستممو که همینجوریش هم با برنامه های مسخره کند هست، با نصب آنتی ویروس و دنبال گشتن لایسنس و مشکل آپدیت و ... کندتر کنم ندارم.

این ادبیات همه‌چیز دانی خیلی زشت و توهین آمیزه. شما می‌تونی بگی «به نظر من هر کسی که گیمره باید یه آنتی‌ویروس پولی روی سیستمش داشته باشه» و بعد چندتا مقاله تخصصی از سایت‌های معتبر که مقاله‌شون هم اسپانسر دار نیست در تایید حرف خودت بیاری
اما این چیزی که گفتی نه تنها ادبیات درستی نداره بلکه حرف غلطیه.

بازم همون ایراد توی این پست هست. چرا شکی نیست؟ بر اساس کدوم تست و نمونه آماری به این عدم شک رسیدی؟

منم می‌تونم بگم ترکیب ویندوز دیفندر به علاوه داشتن مغز در کاربر برای نگرفتن ویروس کافیه و خریدن هر آنتی‌ویروسی پول هدر دادنه. یک ادعای بی‌اساس در برابر یک ادعای بی‌اساس دیگه و می‌تونی تا ابد به یه پاسخ در برابر پاسخ پینگ‌پنگی ادامه بدیم.
اگه گفتن حقیقت و چیز به این واضحی که هر سیستمی نیاز به انتی ویروس حرفه ای داره بر خوردن داره پس همون بهتر بهتون بر بخوره چون اصلا ادبیاتم توش کلمات توهین امیز نداشت حالا اینکه سر بی اطلاعی یا تنبلی یا هر چیز دیگه ای نریختید دیگه لاقل بحث نکنید عین این افرادی که می گن دین من بهتره بت من بهتره اما هیچ منطقی پشت حرف هیچ کدومشون نیست
این حرف منم اینقدر دیگه واضحه و پیشنهاد هر سایتی معتبری هست که دیگه نیازی به منبع ندیدم که بذارم یک سرچ ساده هم کافیه
اصل مطلب اینجاست مخصوصا برای ایرانی ها که همه ی نرم افزارهاشون غیر اورجینال هست
a good antivirus program will protect your devices far more effectively than the basic protections built into your device ever could.

الان همین سایت معروف بازی نینتندو که همه ازش بازی می گیرن بفرمایید کلیک کنید ازش بازی بگیرید اما ویروس هم همراش وارد می شه اما ببینم دینفدر ویندوز می تونه پیداش کنه؟

هشدار: خطر به فنا رفتنون هست الکی کلیک نکنید
Hyrule Warriors: Age of Calamity Switch NSP XCI NSZ | nsw2u.com

این لینک های بالا داخلشون و زیر لایه شون لینک های مخرب هست که کلیک نکنید فقط نمونه گذاشتم که بدونید بدون انتی ویروس حرفه ای سیستمتون چقدر نا ایمن هست ضمنا پیشنهادم اینکه نرم افزار MALWAREBYTE بگیرید یک اسکن بکنید تا منظور حرفم بفهمید

آخرین ویرایش:
نظر شخصی: آدم سیستمش ویروس بگیره آنتی ویروس نگیره :D یکی از سمی ترین چیزای دوران کارم با پی سی بود، اینقد که سیستمای قدیمی رو کند میکرد و با کرکا و چیزا مختلف مشکل داشت، درگیری تمدید و اکانتو این شر ورا به کنار.

فک میکنم الان 10 سال شده که آنتی ویروس نصب ندارم، با اینکه تقریبا کل روز پای کامپیوتر هستم و از هزار جور سایت ایرانیو خارجی و تورنتم دانلود میکنم هیچ مشکلی پیش نیومده (خیر چیزی هم تو بک گراند در حال ماین کردن نیست :p)
بنظرم اگه بدونی از چه جاهایی بگیری از چه جاهایی نه مشکلی پیش نمیاد، مگه اینکه واقعا مجبور باشی واسه پیدا کردن یک فایل کمیاب وارد سایتای عجیب غریب ناشناخته بشی مخصوصا این سایتای کیجن و ... که رسما ویروسن در قالب سایت :D

در غیر این صورت واقعا ویندوز 10/11 بشدت Safe هستن نسبت به 7/8، قدیم یادمه فلشو زدم به سیستمای ویندوز 7 دانشگاه رسما فعالیت پنجاه تا ویروس مختلف روی فلش میدیدم که چیز میز جابجا میکردن چون چاره ای نداشتم و به فایلاشم نیاز داشتم گفتم گورباباش زدم به پی سی خودم که ویندوز 10 بود برعکس اینور رسما بی خاصیت بودن و هیچ فعالیتی از خودشون نشون نمیدادن، در نهایت هم به هیچ چیزی آلوده نشد ویندوز.

عمر بالای ویندوز 10 هم بنظرم نشون دهنده همین قضیه هست، از روزای اولی که ویندوز 10 ریلیز شد تا الان فک کنم کلا 3-4 بار ویندوز عوض کردم اونم بخاطر تعویض سیستم یا SSD جدید بود و هیچ ربطی به ویروسی شدن و کند شدن نداشت، الانم که رو 11 هستم هنوز همون ویندوز 10 قدیمیه که آپدیت کردم به این، رسما هیچ کارش نمیشه ویندوز :D

آخرین ویرایش:
Screenshot-2023-03-15-135308.png.webp

نظر شخصی: آدم سیستمش ویروس بگیره آنتی ویروس نگیره :D یکی از سمی ترین چیزای دوران کارم با پی سی بود، اینقد که سیستمای قدیمی رو کند میکرد و با کرکا و چیزا مختلف مشکل داشت، درگیری تمدید و اکانتو این شر ورا به کنار.

فک میکنم الان 10 سال شده که آنتی ویروس نصب ندارم، با اینکه تقریبا کل روز پای کامپیوتر هستم و از هزار جور سایت ایرانیو خارجی و تورنتم دانلود میکنم هیچ مشکلی پیش نیومده (خیر چیزی هم تو بک گراند در حال ماین کردن نیست :p)
بنظرم اگه بدونی از چه جاهایی بگیری از چه جاهایی نه مشکلی پیش نمیاد، مگه اینکه واقعا مجبور باشی واسه پیدا کردن یک فایل کمیاب وارد سایتای عجیب غریب ناشناخته بشی مخصوصا این سایتای کیجن و ... که رسما ویروسن در قالب سایت :D

در غیر این صورت واقعا ویندوز 10/11 بشدت Safe هستن نسبت به 7/8، قدیم یادمه فلشو زدم به سیستمای ویندوز 7 دانشگاه رسما فعالیت پنجاه تا ویروس مختلف روی فلش میدیدم که چیز میز جابجا میکردن چون چاره ای نداشتم و به فایلاشم نیاز داشتم گفتم گورباباش زدم به پی سی خودم که ویندوز 10 بود برعکس اینور رسما بی خاصیت بودن و هیچ فعالیتی از خودشون نشون نمیدادن، در نهایت هم به هیچ چیزی آلوده نشد ویندوز.

عمر بالای ویندوز 10 هم بنظرم نشون دهنده همین قضیه هست، از روزای اولی که ویندوز 10 ریلیز شد تا الان فک کنم کلا 3-4 بار ویندوز عوض کردم اونم بخاطر تعویض سیستم یا SSD جدید بود و هیچ ربطی به ویروسی شدن و کند شدن نداشت، الانم که رو 11 هستم هنوز همون ویندوز 10 قدیمیه که آپدیت کردم به این، رسما هیچ کارش نمیشه ویندوز :D
توی انتی ویروس های درست و حسابی جدید 2 تا گزینه برای یکیش چنانچه پردازش زیاد می شه انتی ویروس فعالیتش محدود می شه یکی هم برای گیم هست که توی گیم مد عملا غیر فعال می شه فقط بخش های اصلیش که سورس خیلی کمی نیاز دارن فعال می مونه

ضمنا دیگه اینقدر سیستم های جدید قوی شدن که انتی ویروس باعث کندیشون نشه اگه ویندوز پیشرفت کرده انتی ویروس ها هم پیشرفت کردن
نمی دونستم اینقدر توی سایت بدون انتی ویروس می چرخن حقیقتا برگام ریخت

• Like
Reactions: Erebor
شماها انتی ویروس دارید؟ من اخرین باری که انتی ویروس داشتم زمان وبندوز xp خدابیامرز بود :D بالای ده ساله هیچ انتی ویروسی نصب نکردم و حتی از همون ویندوز دیفندر هم متنفرم چجوری با این انتی ویروسا از سیستم استفاده میکنید واقعا یا الکی به سایتا گیر میدن یا کرک چیزایی که دانلود کردیو پاک میکنن و… از نظر من مزخرف تربن چیزه

شماها انتی ویروس دارید؟ من اخرین باری که انتی ویروس داشتم زمان وبندوز xp خدابیامرز بود :D بالای ده ساله هیچ انتی ویروسی نصب نکردم و حتی از همون ویندوز دیفندر هم متنفرم چجوری با این انتی ویروسا از سیستم استفاده میکنید واقعا یا الکی به سایتا گیر میدن یا کرک چیزایی که دانلود کردیو پاک میکنن و… از نظر من مزخرف تربن چیزه
تقریبا موافقم ، دیگه الان زمان ویندوز XP یا 7 نیست :D خوده ویندوز خیلی کامله جدایه اون آنتی ویروس خوده ویندوزم کافیه در اکثر مواقع در حدی که لازم نباشه آنتی ویروس دیگه بگیری ! من یه زمانی خیلی حساس بودم ( تا قبله 8.1 تقریبا) و به مدت چندین سال چند کاربره کاسپر یا بیت میخریدم ، علاوه بر خودم برای کل خانواده هم میزدم :D ولی الان تقریبا 6-7 سالی میشه که اصلا نیازشو حس نمی کنم ، راضیم هستم :D
به نظرم ویندوز همیشه آپدیت در کنار خوده آنتی ویروس ویندوز که اونم همیشه آپدیت کاملا کفایت می کنه.

به قول فیتگرل بهترین آنتی ویروس مغز شماست!
The best antivirus is your brain. Don’t download suspicious software, don’t open attachments in your email, keep your browser up-to-date, disable Flash and Java. This will protect you from 99% of potential malware. You can use antivirus in scan mode on daily basis, with VERBOSE mode, when you will see, what AV counts a real danger.​
منم یادم نمیاد آخرین بار کی آنتی ویروس داشتم
حالا اصلا از کجا می دونید چیزایی که آنتی ویروستون ویروس تشخیص میده واقعا ویروسه؟ LOL مث این تعمیرکارای حقه باز که هزارتا عیب در میارن که بگن که ما خیلی تعمیر کار حرفه ای هستیم :))
خوبه خودتونم میگید کرکا و Key Generator ها و ... تماما بدافزار تشخیص میده!
این همه نرم افزار کرکی داریم از خود ویندوز گرفته معلومه آنتی ویروسو اجرا کنی صدتا ویروس تشخیص میده
البته از حق نگذریم توی 10 سال اخیر فقط 1بار سیستم ویروسی شد که علتش نصب نرم افزار چرت و پرت از سورس متفرقه بود، منتهی کاملا مشهود بود و متوجه شدم که سیستم مشکل پیدا کرده سریعا همون MALWAREBYTE رو نصب کردم پیداش کرد و بعدم مجددا دیلیتش کردم رفت :Biggrin: (مث کارگر روزمزد)

من باب بی خاصیت بودن اکثر آنتی ویروس ها در مقابل اکثر خطرات:

Why experts say you don’t need antivirus software anymore.

Is Antivirus Useless 2021 [#1 Antivirus Guide]

You Don’t Need to Buy Antivirus Software

آخرین ویرایش:
به عنوان کسی که توی دانشگاه برنامه نویسی تدریس می کنه و همیشه توصیه کرده اولین کار بعد از نصب ویندوز باید نصب انتی ویروس حرفه ای خوب باشه باعث تعجبم بود که توی سال 2023 تقریبا همه ی افرادی که اینجا هستن انتی ویروس حرفه ای ندارن

احتمالا دلیلش سخت لایسنس شدن انتی ویروس ها هست و زیر بار نرفتن هزینه براش و خوب بهانه تراشی برای راضی کردن خودتونه
سیستم عاملی مشابه ویندوز اینقدر راحت می تونه ویروس بگیره حتی ویروس های اساسی که اسیب جدی به سیستم می زنن که حد نداره حتی خیلی ها توی سال های اخیر درگیر باج افزارها که جز بدترین نمونه هاش هستن شدن
که کل هارد ها رمز گذاری و قفل می شن با هیچ انتی ویروسی هم دیگه نمی شه بازش کرد کلا همه چیزتون رو از دست می دین
یا همین نرم افزار های ماین کردن که راحت به سیستمتونم می تونن اسیب بزنن
زامبی شدن سیستم که اکثرا دچارش می شن شاید بشه گفت انچان خطری نداره معمولا اما می تونه هم باشه
توی ایران که باید کلی VPN درپیت اجرا کنید که درصد ریسک خیلی خیلی بالاتره
همین نرم افزار MSI AFTER BURNER با یک سایت جعلی که اتفاقا برای خیلی ها اولین سایت سرچ گوگل هم شده بود نرم افزار مد شده همون براتون نصب می کرد روی همین وین 10 یا 11 هم خیلی خوب کار می کرد و از سیستم مواقع بیکاری یا شب ها برای ماین استفاده می کرده که حتی توی سایت MSI هم الان برید هشدارش هست چیز جدیدیم هست
مشکل اینجاست که برای ماین باید ولتاژ با فرکانس کارت خیلی کاهش پیدا کنه و اگه نکنه خیلی سریع کارت اورهیت می شه حساب کنید می تونه تا چه حد خطرناک باشه
مورد خطرناک بعدی فیشینگ هست که حساب بانکیتون خالی می کنه این مورد توی ایران چون به بانک های جهانی وصل نیستیم خیلی شایع نیست اما بازم زخم خورده کم نداشتیم که حسابشون رو خالی کردن چون توی ایرانم درگاه های جعلی به شدت رو به افزایشه
تازه اینجور نرم افزارها رو می شه توی .... هم خرید که توی تلگرام خیلی ها مشغولن توش
دیگه حتی همین انویدیا یا سامسونگ هم کامل هک شدن با کلی شرکت معتبر دیگه توی همین یک سال بعد شماها دم از امنیت درپیت سیستم عامل هاتون می زنید که نه این XP نیست بله XP نیست اما هکرها هم اون هکرهای سابق نیستن
در روز این همه اکانت سونی هک می شه توی تلگرام مدام در حال فروششون هستن سونی یا بقیه ی شرکت ها هم هر کاری کردن نتونستن همچنان جلوش بگیرن بعد دم از امنیت می زنید بهتره برید کمی تحقیق کنید ببینید چقدر فضای مجازی ناامنه
همین امشب رفتم ترینر بازی سونیک بگیرم که همیشه از سایت FLING می گیرمش چون ترینرهاش معتبره ویروس هم ندارن بر عکس همیشه که سایتش سیو داشتم به خاطر دلایلی سرچش کردم داخل گوگل سایتش رو و اولین رو انتخاب کردم گرفتمش که بعدش کسپر گفت این تروجان فلان مدله که می شناختمش همین ویروس مخصوص ماین بود شک کردم چون FLING خیلی بعیده همچین چیزی داخلش بذاره که ادرس سایت نگاه کردم دیدم بله یک دش ریز اضافه داره و خود سایت هم با سایت اصلی مو نمی زد کلی ها هم زیر کلی از چیت ها زده بودن که چرا باز نمی شه یا چرا کار نمی کنه از این حرفا یعنی قشنگ کلی ادم الوده ش شده بودن و جالبه که هنوز ویندوز یا حتی خود گوگل اقدام به بلاک کردن سایتش نکرده
تازه بگذریم انتی ویروس باید به ساعت به روز باشه همین طوریشم از این ویروس سازهای سوپر حرفه ای نابغه عقب هستن تا بیان بفهمن یا شناساییشون کنن اما توی ایران که طرف برای اینکه بازی اشتراکیش نپره کلا اپدیت ویندوز که اپدیت های امنیتی با اپدیت های همون دینفندر هم داخلشه برای مدت طولانی می بندن

فقط می تونم به عنوان یک عاشق کامپیوتر بهتون پیشنهاد کنم که به هر قیمتی هم که شده یک انتی ویروس خوب برای خودتون تهیه کنید تا دیر نشده من برای کسایی که توی ایران هستن KASPERSKY INTERNET SECURITY با اختلاف پیشنهاد می کنم می تونید بخش هاییش که ازارتون می ده هم خاموشش کنید من خودم APP CONTROL با چند تا چیز دیگه بستم سرچ های تصادفیش هم حداقل کردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• bezad
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or