اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اصلا در مورد اینکه انتی ویروس حرفه ای روی سیستم باید نصب باشه و ضروری هست هیچ شکی نیست تازه با وجود اون ها هم سیستم الوده می شه به نوع هایی که راحت قابل شناسایی نیستن اگر یکم اطلاعات بد افزارها داشته باشیم می دونیم که حتی بد افزارهایی بودن که سال ها بعد کشف شدن توسط تازه فقط یکی از انتی ویروس های معروفاین سیستم آنتی ویروس و... ویندوز 10 و 11 کافی نیست واقعا به تنهایی. یکی از آشناها که خیلی هم اهل گشت و گذار تو نت نیست سر دانلود یه اپلیکیشن کرک شده سیستمش باج افزار (ransomware) گرفته بود و کلی فایل مهم شخصیش به فنا رفت. به شخصه هم یه سری سایت میخوام باز کنم eset جلوشون رو میگیره یا یه برنامه مخربی پیدا میکنه سریع پاک میکنه. البته ربطی به گیمر بودن نداره فکر میکنم این نصب آنتی ویروس، کلا کافی نیست چیزی که رو ویندوز وجود داره به تنهایی
این ادبیات همهچیز دانی خیلی زشت و توهین آمیزه. شما میتونی بگی «به نظر من هر کسی که گیمره باید یه آنتیویروس پولی روی سیستمش داشته باشه» و بعد چندتا مقاله تخصصی از سایتهای معتبر که مقالهشون هم اسپانسر دار نیست در تایید حرف خودت بیاریاگه کسیم انتی ویروس حرفه ای روی سیستمش نیست باید به گیمر بودنش شک کرد چون انتی خود ویندوز به هیچ دردی نمی خوره 4 تا سایت باز کنی ویروس دونی شده
بازم همون ایراد توی این پست هست. چرا شکی نیست؟ بر اساس کدوم تست و نمونه آماری به این عدم شک رسیدی؟اصلا در مورد اینکه انتی ویروس حرفه ای روی سیستم باید نصب باشه و ضروری هست هیچ شکی نیست
اگه گفتن حقیقت و چیز به این واضحی که هر سیستمی نیاز به انتی ویروس حرفه ای داره بر خوردن داره پس همون بهتر بهتون بر بخوره چون اصلا ادبیاتم توش کلمات توهین امیز نداشت حالا اینکه سر بی اطلاعی یا تنبلی یا هر چیز دیگه ای نریختید دیگه لاقل بحث نکنید عین این افرادی که می گن دین من بهتره بت من بهتره اما هیچ منطقی پشت حرف هیچ کدومشون نیستاین ادبیات همهچیز دانی خیلی زشت و توهین آمیزه. شما میتونی بگی «به نظر من هر کسی که گیمره باید یه آنتیویروس پولی روی سیستمش داشته باشه» و بعد چندتا مقاله تخصصی از سایتهای معتبر که مقالهشون هم اسپانسر دار نیست در تایید حرف خودت بیاری
اما این چیزی که گفتی نه تنها ادبیات درستی نداره بلکه حرف غلطیه.
بازم همون ایراد توی این پست هست. چرا شکی نیست؟ بر اساس کدوم تست و نمونه آماری به این عدم شک رسیدی؟
منم میتونم بگم ترکیب ویندوز دیفندر به علاوه داشتن مغز در کاربر برای نگرفتن ویروس کافیه و خریدن هر آنتیویروسی پول هدر دادنه. یک ادعای بیاساس در برابر یک ادعای بیاساس دیگه و میتونی تا ابد به یه پاسخ در برابر پاسخ پینگپنگی ادامه بدیم.
توی انتی ویروس های درست و حسابی جدید 2 تا گزینه برای یکیش چنانچه پردازش زیاد می شه انتی ویروس فعالیتش محدود می شه یکی هم برای گیم هست که توی گیم مد عملا غیر فعال می شه فقط بخش های اصلیش که سورس خیلی کمی نیاز دارن فعال می مونهنظر شخصی: آدم سیستمش ویروس بگیره آنتی ویروس نگیره یکی از سمی ترین چیزای دوران کارم با پی سی بود، اینقد که سیستمای قدیمی رو کند میکرد و با کرکا و چیزا مختلف مشکل داشت، درگیری تمدید و اکانتو این شر ورا به کنار.
فک میکنم الان 10 سال شده که آنتی ویروس نصب ندارم، با اینکه تقریبا کل روز پای کامپیوتر هستم و از هزار جور سایت ایرانیو خارجی و تورنتم دانلود میکنم هیچ مشکلی پیش نیومده (خیر چیزی هم تو بک گراند در حال ماین کردن نیست )
بنظرم اگه بدونی از چه جاهایی بگیری از چه جاهایی نه مشکلی پیش نمیاد، مگه اینکه واقعا مجبور باشی واسه پیدا کردن یک فایل کمیاب وارد سایتای عجیب غریب ناشناخته بشی مخصوصا این سایتای کیجن و ... که رسما ویروسن در قالب سایت
در غیر این صورت واقعا ویندوز 10/11 بشدت Safe هستن نسبت به 7/8، قدیم یادمه فلشو زدم به سیستمای ویندوز 7 دانشگاه رسما فعالیت پنجاه تا ویروس مختلف روی فلش میدیدم که چیز میز جابجا میکردن چون چاره ای نداشتم و به فایلاشم نیاز داشتم گفتم گورباباش زدم به پی سی خودم که ویندوز 10 بود برعکس اینور رسما بی خاصیت بودن و هیچ فعالیتی از خودشون نشون نمیدادن، در نهایت هم به هیچ چیزی آلوده نشد ویندوز.
عمر بالای ویندوز 10 هم بنظرم نشون دهنده همین قضیه هست، از روزای اولی که ویندوز 10 ریلیز شد تا الان فک کنم کلا 3-4 بار ویندوز عوض کردم اونم بخاطر تعویض سیستم یا SSD جدید بود و هیچ ربطی به ویروسی شدن و کند شدن نداشت، الانم که رو 11 هستم هنوز همون ویندوز 10 قدیمیه که آپدیت کردم به این، رسما هیچ کارش نمیشه ویندوز
تقریبا موافقم ، دیگه الان زمان ویندوز XP یا 7 نیست خوده ویندوز خیلی کامله جدایه اون آنتی ویروس خوده ویندوزم کافیه در اکثر مواقع در حدی که لازم نباشه آنتی ویروس دیگه بگیری ! من یه زمانی خیلی حساس بودم ( تا قبله 8.1 تقریبا) و به مدت چندین سال چند کاربره کاسپر یا بیت میخریدم ، علاوه بر خودم برای کل خانواده هم میزدم ولی الان تقریبا 6-7 سالی میشه که اصلا نیازشو حس نمی کنم ، راضیم هستمشماها انتی ویروس دارید؟ من اخرین باری که انتی ویروس داشتم زمان وبندوز xp خدابیامرز بود بالای ده ساله هیچ انتی ویروسی نصب نکردم و حتی از همون ویندوز دیفندر هم متنفرم چجوری با این انتی ویروسا از سیستم استفاده میکنید واقعا یا الکی به سایتا گیر میدن یا کرک چیزایی که دانلود کردیو پاک میکنن و… از نظر من مزخرف تربن چیزه
منم یادم نمیاد آخرین بار کی آنتی ویروس داشتمThe best antivirus is your brain. Don’t download suspicious software, don’t open attachments in your email, keep your browser up-to-date, disable Flash and Java. This will protect you from 99% of potential malware. You can use antivirus in scan mode on daily basis, with VERBOSE mode, when you will see, what AV counts a real danger.