جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

با 4090 احتمالا یه 3-4 فریمی می ده :D
رو 8k فریم ریت منفی می شه.
کلا انویدیا خیلی می گفت مد جدید هم بهتره کیفیتش هم فریم به مراتب بهتری فقط روی سری 4000 می ده
دیجیتال فاندری که با این مد توی اون دو تا بازی بی گرافیک خیلی حال کرده بود و می گفت واقعی هست
اگه واقعا توی سری 4000 بتونه دوبل فریم بده تازه کیفیتشم بهتر بشه رسما سری 4000 خیلی می تونه بالا بکشه amd هم بهتره بره دنبال بازیش که هنوزم بعد این همه سال حتی توی نسخه معمولی ری ضعیف عمل می کنه
من تازه زمانی که بازی های 5 بازی می کنم می فهمم که چقدر ری توی واقع گرایانه بودن بازی ها تاثیر داره

کلا انویدیا خیلی می گفت مد جدید هم بهتره کیفیتش هم فریم به مراتب بهتری فقط روی سری 4000 می ده
دیجیتال فاندری که با این مد توی اون دو تا بازی بی گرافیک خیلی حال کرده بود و می گفت واقعی هست
اگه واقعا توی سری 4000 بتونه دوبل فریم بده تازه کیفیتشم بهتر بشه رسما سری 4000 خیلی می تونه بالا بکشه amd هم بهتره بره دنبال بازیش که هنوزم بعد این همه سال حتی توی نسخه معمولی ری ضعیف عمل می کنه
من تازه زمانی که بازی های 5 بازی می کنم می فهمم که چقدر ری توی واقع گرایانه بودن بازی ها تاثیر داره
من نمی‌دونم دلیل این همه تنفر نسبت به AMD چیه! در مورد RT خوب یک نسل از رقیبش و تازه با پرچمدارش نزدیک 3090 شده ولی نیمه دیگه لیوان هم باید دید به هر شکل.
AMD به طور کلی فعلا تو نسل جدید برای 4090 رقیبی عرضه نکرده ولی وقتی به بقیه محصولا نگاه کنی نمیشه خیلی راحت گفت انتخاب بدون چون و چرا محصول انودیا هست به خصوص بعد از کاهش قیمتی که 7900XT داشته و عملا الان با 4070TI با اون محدودیت رمش هم قیمت شده. من خوب در ابتدا تو فکر خرید 4080 بودم تو تخفیف های Easter، ولی سر یک خرابکاری مجبور شدم مادربورد رو کامل عوض کنم و الان بودجم رو 4070TI و 7900XT هست.
همین الان به طور مثال اگر Fortnite وقتی RT نرم افزاری داشته باشیم که از نظر کیفیتی هم دسته کمی از نمونه های سخت افزاریش نداره 7900XT فریم دهی بهتری از 4070Ti داره. در کنارش وقتی محدودیتهای رم 4070Ti رو ادم میبینه نسبت به خرید بیشتر دل سرد میشه.
اینکه مثلا یک گرافیک تو این رنج قیمت بخری ولی نشه Texture ها رو در نهایت کیفیت قرار بدی و RT هم داشته باشی سر محدودیت حتی تو 1440p خوب خیلی جالب نیست. از طرف دیگه هیچ کدوم اینا بازم دلیل نیست بازم 7900XT حتی بعد از کاهش قیمتش محصول بهتریه.
در نهایت صحبتم این هست این همه Nvidia محدود نمیشه به 4090 و گرافیک های رده پایینش هم مد نظر بگیرید که خیلی تو اونا جالب به فعلا ظاهر نشده.

من نمی‌دونم دلیل این همه تنفر نسبت به AMD چیه! در مورد RT خوب یک نسل از رقیبش و تازه با پرچمدارش نزدیک 3090 شده ولی نیمه دیگه لیوان هم باید دید به هر شکل.
AMD به طور کلی فعلا تو نسل جدید برای 4090 رقیبی عرضه نکرده ولی وقتی به بقیه محصولا نگاه کنی نمیشه خیلی راحت گفت انتخاب بدون چون و چرا محصول انودیا هست به خصوص بعد از کاهش قیمتی که 7900XT داشته و عملا الان با 4070TI با اون محدودیت رمش هم قیمت شده. من خوب در ابتدا تو فکر خرید 4080 بودم تو تخفیف های Easter، ولی سر یک خرابکاری مجبور شدم مادربورد رو کامل عوض کنم و الان بودجم رو 4070TI و 7900XT هست.
همین الان به طور مثال اگر Fortnite وقتی RT نرم افزاری داشته باشیم که از نظر کیفیتی هم دسته کمی از نمونه های سخت افزاریش نداره 7900XT فریم دهی بهتری از 4070Ti داره. در کنارش وقتی محدودیتهای رم 4070Ti رو ادم میبینه نسبت به خرید بیشتر دل سرد میشه.
اینکه مثلا یک گرافیک تو این رنج قیمت بخری ولی نشه Texture ها رو در نهایت کیفیت قرار بدی و RT هم داشته باشی سر محدودیت حتی تو 1440p خوب خیلی جالب نیست. از طرف دیگه هیچ کدوم اینا بازم دلیل نیست بازم 7900XT حتی بعد از کاهش قیمتش محصول بهتریه.
در نهایت صحبتم این هست این همه Nvidia محدود نمیشه به 4090 و گرافیک های رده پایینش هم مد نظر بگیرید که خیلی تو اونا جالب به فعلا ظاهر نشده.
تنفر نیست که حقیقته اگر amd درست کار کنه nvidia هم اینقدر نمی تازونه شما در حقیقت با زیر پا گذاشتن حقیقت و طرفداری بی دلیل از یک برند به خودتون و اون برند دارید ضربه می زنید دیگه الان نسلی نیست که ارتی مهم نباشه هر کسی که می خواد میان رده به بالا بخره قطعا ارتی براش فاکتور خیلی مهمیه تازه حالا بگذریم توی dlss 2 3 هم عقبه توی دما توی کیفیت ساخت خرابی همه ی اینا هم عقبه
من اصلا باورم نمی شد این نسلم بازم توی ارتی اینقدر ضعیف عمل کنه و عین نسل پیشش تقریبا باشه
amd مشکلات دیگه هم داره چندین ماه برای نسل 6000 که جدید بود درایور نداد بعد یک درایور داد کارت ها منفجر شدن بعد کارت های مدل پایه مشکل دمای شدید مموری 110 درجه داشتن دیگه این همه خرابکاری حتی نمی شه ماست مالیش کرد
انویدیا سری فاندرز 4000 برید ببینید از اکثر کاستوم ها هم برد بهتر و گرون تری داره اون مشکل 12 پین هم مشکل انویدیا نبود بلکه مشکل اینتل بود که اون درست طراحیش نکرده بود

amd اگر بازار کنسول ها رو نداشت یعنی ati خالی همچنان داشتیم تا حالا صد بار ورشکست شده بود

اخرین خبرم اینکه اینتل گفته کابل های سری جدید atx 3.0 به زودی به بازار می ده و کاملا مشکل درست جا نرفتنش رو حل کرده احتمالا انعطاف پذیری بیشتری هم داشته باشه
INTEL-POWER-HERO-BANNER-1456x622.jpg.webp

قیمت MSRP اه کارت 4070 برابر 749$ خواهد بود و مدل کاستوم AIB ها قیمتی نزدیک به 4070 Ti خواهند داشت.
----
من موندم الان کی برای 50$ کمتر می ره 4070 بگیره؟ واقعا افرادی که در این قیمت گذاری های مسخره Nvidia دخیل ان رو باید با بیل از کمپانی بریزن بیرون.

قیمت MSRP اه کارت 4070 برابر 749$ خواهد بود و مدل کاستوم AIB ها قیمتی نزدیک به 4070 Ti خواهند داشت.
----
من موندم الان کی برای 50$ کمتر می ره 4070 بگیره؟ واقعا افرادی که در این قیمت گذاری های مسخره Nvidia دخیل ان رو باید با بیل از کمپانی بریزن بیرون.
یا mlid شب زیاد زده یا عمو جنسن.
کاررته، با این تعداد هسته به 3080، تهش 3080ti میرسه، اونموقع از اونا گرونتره.
اینجوری امکان فروش براش وجود نداره، بعید میدونم اینقدر احمق باشه، انویدیا
_____
چند روز دیگه معلوم میشه کدومشون زیاد زده

----
اینو دیدم احتمالا راسته و قیمت برای نسخه 16 گیگش هست مسخره بازی که سر 3060 هم انجام داد
احتمالا نسخه 12 ش 650 بشه 10 هم 600
اما منطقی ترش اینکه 100 تا از هر کدوم کم کنه اما خلاصه کلام خیلی براش مهم نیست این نسل بفروشه یا نفروشه چون قبلی هاش همچنان ازش مونده

آخرین ویرایش:
شرکت متا 10 هزار نفر دیگه نیرو تعدیل کرد.
این شرکت در نوامبر سال گذشته هم 13 هزار نفر نیرو تعدیل کرده بود و در نتیجه در کمتر از شش ماه 23 هزار نیرو تعدیل کرده.
اینجوری که متا پیش میره آخر سر خود ذاکر میمونه فقط

اینجوری که متا پیش میره آخر سر خود ذاکر میمونه فقط
متا نیروش تو کوید دوبل شد و به 87 هزار رسید
Zuckerberg’s Meta to lay off another 10,000 employees
الان با این دو تا اخراج که 21 هزار میششه و میرسه به 66 هزار
بلافاصله هم سهامشون 7 درصد کشید بالا.
________
گزارشی که میده، میگه از اول 2023 تا حالا 100 هزار تا اخراجی داشتن شرکتها تو زمینه تکنولوژی.
12 هزار گوگل 2 هزار پی پل و 11 هزار ماکرو و 18 تا آمازون و توییتر و ... و ...

NVIDIA-GAME-BUNDLE.jpg
________
قبلا هم رو سری 70 و 60 کارتای amd اون tlou part 1 رو رایگان کرده بود

آخرین ویرایش:
Tom's Hardware یه مقاله داده و گفته VBS یا Core Isolation تا ۱۰ درصد پرفورمنس بازیا رو کاهش میده. با 13900k و 4090 این نتایج داده:

View attachment 287161

تو Warhammer 3 تا ۳۸ درصد تو 1% low کاهش داشته!
اگه انتی ویروس داشته باشید خودش غیر فعالش می کنه و سیستم خودش فعال می کنه اگه کسیم انتی ویروس حرفه ای روی سیستمش نیست باید به گیمر بودنش شک کرد چون انتی خود ویندوز به هیچ دردی نمی خوره 4 تا سایت باز کنی ویروس دونی شده
همه تنظیمات VIRTUAL هم بهتره از بایوس بسته باشه چون اکثرا هیچ استفاده ای ازش نداره

اگه انتی ویروس داشته باشید خودش غیر فعالش می کنه و سیستم خودش فعال می کنه اگه کسیم انتی ویروس حرفه ای روی سیستمش نیست باید به گیمر بودنش شک کرد چون انتی خود ویندوز به هیچ دردی نمی خوره 4 تا سایت باز کنی ویروس دونی شده
همه تنظیمات VIRTUAL هم بهتره از بایوس بسته باشه چون اکثرا هیچ استفاده ای ازش نداره
من از ویندوز ۱۰ به بعد انتی ویروس حرفه ای! نریختم. گیمور هم هستم. ۴ تا سایتم بیشتر باز کردم و ویروس دونی نشده 😂😂

این حرفا چیه! ۲۰۱۰ که نیست دیگه. اگه کسی خیلی وسواس زیاد داره یا خیلی نرم افزار غیر مطمئن از اینور و اونور نصب میکنه باید به فکر باشه وگرنه واسه کاربرای عادی کافیه همین.

من از ویندوز ۱۰ به بعد انتی ویروس حرفه ای! نریختم. گیمور هم هستم. ۴ تا سایتم بیشتر باز کردم و ویروس دونی نشده 😂😂

این حرفا چیه! ۲۰۱۰ که نیست دیگه. اگه کسی خیلی وسواس زیاد داره یا خیلی نرم افزار غیر مطمئن از اینور و اونور نصب میکنه باید به فکر باشه وگرنه واسه کاربرای عادی کافیه همین.
خوب شما کلی داری خبر نداری همین می شه که بعد از یک مدت مجبور می شید ویندوز عوض کنید یا فکر می کنید باگ ویندوز هست
حتی سایت های معروف ممکنه دچار بشن حتی همین سایت که تنها با باز کردنش دچارش بشید حالا بماند که کلی سایت هم هست که از عمد همچین چیزهایی داره
منی که کسپر اینترنت دارم بارها شده سایتی رو خواستم برم داخل جلوی دانلود فایل مخرب که اتوماتیک وارد سیستم می شه رو گرفته
اتفاقا از سال 2010 هم به همین طرف تعداد نرم افزارهای مخرب بیشتر شده
خوب همین کارا می کنید که از یک ایرانی فلش می گیری انتی ویروس خودش حلق اویز می کنه :D
بعدشم مشکل اصلی انتی اصلی ویندوز فیک الارم هاش هست که به خیلی از کرک ها گیر می ده الکی پاکشون می کنه یا کرک یا کیجن نرم افزارها
ماکروسافت اگه بلد بود باگ های اصلی ویندوزش رو درست می کرد نه اینکه با هر اپدیتشم 4 تا بهش اضافه کنه انتی ویروس نمی خواد بسازه

خوب شما کلی داری خبر نداری همین می شه که بعد از یک مدت مجبور می شید ویندوز عوض کنید یا فکر می کنید باگ ویندوز هست
حتی سایت های معروف ممکنه دچار بشن حتی همین سایت که تنها با باز کردنش دچارش بشید حالا بماند که کلی سایت هم هست که از عمد همچین چیزهایی داره
منی که کسپر اینترنت دارم بارها شده سایتی رو خواستم برم داخل جلوی دانلود فایل مخرب که اتوماتیک وارد سیستم می شه رو گرفته
اتفاقا از سال 2010 هم به همین طرف تعداد نرم افزارهای مخرب بیشتر شده
خوب همین کارا می کنید که از یک ایرانی فلش می گیری انتی ویروس خودش حلق اویز می کنه :D
بعدشم مشکل اصلی انتی اصلی ویندوز فیک الارم هاش هست که به خیلی از کرک ها گیر می ده الکی پاکشون می کنه یا کرک یا کیجن نرم افزارها
ماکروسافت اگه بلد بود باگ های اصلی ویندوزش رو درست می کرد نه اینکه با هر اپدیتشم 4 تا بهش اضافه کنه انتی ویروس نمی خواد بسازه
من به مشکلایی که میگی بر نخوردم. بحثی هم که داری مثل vs میمونه ته نداره.
این که میگی کسپر یا بیت دیفندر امنیت بیشتری داره خب مشخصه. اگه قرار بود مایکروسافت دیفندر بهترین و کاملترین باشه که دیگه اینا باید تعطیل میکردن. ولی هرکسی براساس نیازش میاد از یکی ازینا استفاده میکنه. مثل کلوز های بیمه میمونه. هرکسی واسه شرایط خودش انتخاب میکنه. من اگه مثلا تایپ و تکثیر داشتم قطعا یه آنتی ویروس قوی میریختم ولی الان نیازی نمیبینم. شما استفاده ت با من فرق داره هرچی دوس داری نصب کن ولی نیا اینجا بنویس: "اگه کسیم انتی ویروس حرفه ای روی سیستمش نیست باید به گیمر بودنش شک کرد" :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or