جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

چه گلی به سر amd زده بود که بخواد اینجا کاری کنه؟

جایگزینش رو اعلام نکردن ؟
axg رو اینتل منحل کرد و کل تیم گرافیک اومد زیر بخش اصلی طراحی.از موقعی که اینکارو کردن سرعت ریلیز درایورا خوب شده.
بعد این شد chief architect از دسامبر.
الان پت گفته از آخر مارس همکاری تمومه. ولی پولاریس کار این بود.
رانداهیر هم اخراج شد
_______
رفته مثل اینکه تو کار ai این کادوری و شرکت زده تو این موضوع

شاید باور نکنید من نه تنها آنتی ویروس نصب نمیکنم بلکه دیفندر ویندوز هم خاموش میکنم
کلا از دو تا سایت بازی دانلود میکنم و دوتا 2 هیچ کاربری دیگه هم ندارم با سیستم
کافیه وارد سایت چرت و پرت نشید و ایمیل الکی باز نکنید
براحتی از همه ی ویروس ها در امانید
فلش مردم هم نمیارم بزنم به سیستمم

آنتی ویروس اسمش که میاد یا این کاورهایی که میندازن روی کیبورد تا خاک و آشغال نگیره!!!! میفتم. به چه قیمت؟ ر×یدن تو تجربه کاربری :-h بعد زیرشو باز میکنی میبینی عه هنوز آشغال هست.

بزار آشغال بگیره. وارونه کن یکی بزن پس گردنش، هرچی خورده رو بالا میاره.

همون ویندوز دفندر رو هم زیر سیبیلی بهش فرصت خودنمایی میدیم یوقت پر رو نشه.

دوستان تاپیک دیگه نداریم بپرسم.
چند روزه یه اکانت قدیمی توئیتر داشتم هک شد.
یارو اول پسورد بعد نام و ایمیل رو تغییر داد. تایید دو مرحله ای گوگل هم داشتم ولی یه بار غیر فعال کردم یادم نیست دوباره فعال کردم یانه.
الان دیگه هیچ دسترسی به اکانت ندارم به پشتیبانی توئیتر درخواست دادم هنوز جواب ندادن. امیدی هست اکانتم برگرده یا دیگه پیگیرش نباشم؟

خدایا به تو پناه میبرم از این همه نفرت و هیت از آنتی ویروس
کلا این همه چیز دونستن ایرانی ها معروفه راجب هر چیزی صحبت کنی صد تا کارشناس پیدا می شه :D
الان بگید دنده عقب توی اتوبان خیلی خطرناکه هم کلی ادم با یک سال سابقه ی رانندگی میان می گن نه ما بارها دنده عقب گرفتیم چیزی نشده
یا اینایی که توی مه شدید توی گردنه سر پیچ ازت سبقت می گیرن
اصلا هم امار مهم نیست اینکه 40 ساله همیشه عیدها کلی کشته و زحمی می دیم بازم روال همونه تقصیر می ندازیم گردن ماشین یا جاده های نا امن بله اینا نا امنن پس ما باید بیشتر احتیاط کنیم درسته ش اینه نه اینکه توی برف شدید با پراید لاستیک ایرانی 60 70 تا بریم(تازه جاده ها توی عید همیشه ترافیک هست و اصلا نمی شه تند رفت یعنی حتی مجروحم نباید شد)
در مورد واکسن کرونا هم باز روال همین بود طرف اصلا هیچی از بایولوژیک و بایوتکنولوژی نمی دونست اما برات کلی دلیل می اورد که نه نزنید بده
نتیجه ی این همه چی دونستن ها این می شه که توی همه چیزهای بد در حال رکورد زدنیم دولت می ندازه تقصیر مردم یا دشمن مردم هم می ندازن گردن دولت جفتشونم از جنس همن متاسفانه

الان این همه بحث کارشناسی می دونید نتیجه ش چی شده این امار شده

The 5 worst countries for cybersecurity

1. Algeria
2. Tajikistan
3. Turkmenistan
4. Syria
5. Iran

که ایران از لحاظ امنیت مجازی با این همه نتش محدوده کشور بزرگیم نیست باز رتبه ی پنجم رو داره چون عین کسایی که به واکسن کرونا اعتقادی نداشتن به انتی ویروس هم اعتقادی ندارن اصلا خود کلمه ی اعتقاد دارم معنیش یعنی اینکه با من از منطق حرف نزن

https://www.techpowerup.com/review/...are-2-warzone-2-0-fsr-2-1-vs-dlss-comparison/

مقایسه بین تمامی حالت های اپ اسکیل هست برنده اول DLAA هست بعد با اختلاف کمی DLSS Q بعدش FSMAA و در نهایت FSR 2.1 شده که هم فریم کمتری اضافه می کنه هم تصاویر مات تر هستن هم مشکل SHIMMERING داره و هم گوستینک در موشن داره مشکل SMEARING با FLICKERING هم داره
توضیحات بیشتر داخل لینک هست با عکس های مقایسه ای که قابلیت زوم کردن هم دارن جهت موس هر سمتی که باشه همون سمت داره نشون می شه

با کمال تاسف یکی دیگه از سایت های شیرینگ بزرگ پایرت بسته شد

ZIPPYSHARE

این سایت بین معدود سایت هایی شیرینگ پایرت بود که فایل ها رو پاک نمی کرد شیلتر نبود ویروسی هم نبود که تا کلیک کنید یک پیج فیک باز کنه براتون از همه مهتر بسیار سرعت خوبی داشت قابلیت RESUME هم داشت و محدود به یک بار دانلود در روز هم نبود

به همه ی پایرت بازها تسلیت می گم بعد از خبر تخته شدن E3 بدترین خبر امسال بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or