اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
بر میاد.نه چون 660 وات از پس 16 پین بر نمیاد مکسش 600 هست
منطقی 4080 این هست که بشه 1000 تا 4070 تی ای هم 800 تا 4070 هم 700 تا اما گویا فعلا خبری نیست نهایت 4080 می شه 1100 تا
اون چیزی که شما بهش می گی یک ذره توی همون آمریکا به معنی 60% پول بیشتره.والا یه ذره رو پولم میزارم 4090 میخرم با خیال راحت حالشو میبرم
توی RT ضعیفه وظیفه شه این مشکلو حل کنه . برای معماریش تحقیق و هزینه کنه ( هزینه توسعه تحقیق معماری تراشه های گرافیکی وحشتناک بالاس کهAMD سالهاست توش گیر کرده )AMD به وضوح توی RT عقبه و همه اینو می دونن.
لب مرز که کار نمی کنن چون افت هاشم حساب و ریسک هاش PCIE هم 75 اکثرا نمی تونه بده مخصوصا اگر رایزر چیزی هم استفاده بشه توی حساب کتاب همیشه 5 درصد کمتر محاسبه می کنن ضمن اینکه این کارت همیشه مد می کنن تا 1000 تا بازش می کنن که باهاش رکورد بزننبر میاد.
600 وات خود کانکتور می ده 75 وات هم اسلات PCIe.
کارت Galax HoF با دو تا ۱۶ پین برای XOC هستش که تا ۱۰۰۰ وات مصرف کارت زیر LN2 میره. بعدا رکورد های اورکلاک 4090 با این کارت جا به جا میشه.من احتمال میدم دو تا 16 پینش کرده که داستان ذوب شدن اتفاق نیافته
چون جریان برق تقیسم میشه در نتیجه حرارت کمتر میشه
اگر قصد خرید 4090 دارید، می تونید تهیه اش کنید بدون تحقیق زیاد.برم هزار دلار پول 7900XTX بدم که دلم خوش باشه کارت گرافیکم فقط دو فریم میگیره ؟ مغزمو خر گاز گرفته مگه
والا یه ذره رو پولم میزارم 4090 میخرم با خیال راحت حالشو میبرم
در کل تا هفته دیگه از 4090 خودم رو نمایی میکنم
داداش جسارت نباشه دلیل نمیشه یک بازی معیار قرار داده بشه ضمن اینکه بشخصه RT رو یک امکان نچندان خفن میدونم نهایت چند تا چاله آب و بازتاب توی شیشه اس
برم هزار دلار پول 7900XTX بدم که دلم خوش باشه کارت گرافیکم فقط دو فریم میگیره ؟ مغزمو خر گاز گرفته مگه
والا یه ذره رو پولم میزارم 4090 میخرم با خیال راحت حالشو میبرم
در کل تا هفته دیگه از 4090 خودم رو نمایی میکنم
داداش جسارت نباشه دلیل نمیشه یک بازی معیار قرار داده بشه ضمن اینکه بشخصه RT رو یک امکان نچندان خفن میدونم نهایت چند تا چاله آب و بازتاب توی شیشه اس
انگشت شمار هستن بازی هایی که توی RT به نحو احسن استفاه شده باشه که بازم من فریم رو به گرافیکش ترجیح میدم
6900xt واقعا گرافیک خوبی هست مخصوصا با قیمتی که الان داره واقعا جذاب شده
7900xtx قطعا یک گرافیک فوق رقابتی و دردسر ساز برای انویدیا خواهد بود
مگه چند تا عنوان از 76 هزار عنوان استیم، نیاز به یه فناوری مثل dlss دارن رو کارتای نسل 20 و 30 و 40 برا اجرا، بیش از 250 تا بازی dlss دارن و حدود 200 تا fsr .جفت RT و DLSS در حال حاضر فقط "شعار" حساب میان ! شاید سه-چهار نسل گرافیکی دیگه بشه بهشون گفت "تاثیر گذار" ولی الان اصلا اینطوری نیست.RT که روی همه گیما نیست ، اگرم باشه معمولا به شدت فریم رو میاره پایین ، DLSS هم که برای یک سری گرافیک با یک سری بازی فقط هست (فکر کنم تازه امسال شد حدود 100 تا گیم) حالا شما حساب کن که پی سی گیمر باشی با چند صد هزار عنوان روی پی سی و RT و DLSS رو فقط برای همون چند ده تا عناوین ، مهم بدونی اینم شگرد کمپانی هاست که اینطوری بتونن مشتری رو بدوشن.
تا قبل از اینکه بخرید شعاره بعدش فنش می شیدجفت RT و DLSS در حال حاضر فقط "شعار" حساب میان ! شاید سه-چهار نسل گرافیکی دیگه بشه بهشون گفت "تاثیر گذار" ولی الان اصلا اینطوری نیست.RT که روی همه گیما نیست ، اگرم باشه معمولا به شدت فریم رو میاره پایین ، DLSS هم که برای یک سری گرافیک با یک سری بازی فقط هست (فکر کنم تازه امسال شد حدود 100 تا گیم) حالا شما حساب کن که پی سی گیمر باشی با چند صد هزار عنوان روی پی سی و RT و DLSS رو فقط برای همون چند ده تا عناوین ، مهم بدونی اینم شگرد کمپانی هاست که اینطوری بتونن مشتری رو بدوشن.
تو RT حدود ۱۷ درصد از ۴۰۸۰ عقب تره که البته این تستا اومده بهترین شرایط واسه amd در نظر گرفته فاصله واقعی خیلی بیشتر از ایناست مدل xtx حتی جلوی ۳۰۹۰ هم کم میاره مدل xt هم که احتمالا تا ۵۰ درصد از ۴۰۸۰ عقب تره تو RT، حالا تو این تستا به DLSS 3.0 که روز به روز داره بهتر میشه رو لحاظ کنن چی میشه نتیجه !تو رستر که xtx با 4080 برابره و تو 4k حدود 4 درصد قویتر
xt هم از 3090ti حدود 8 درصد قویتره تو رزولوشنهای پایننتر تو 4k براربن
تو ریتریس هم xt میشه 3090 و xtx هم حدود 17 درصد از 4090 ضعیفتره
View attachment 278943View attachment 278944
مصرف هم طبیعتا کمتره
View attachment 278945
تست verge
View attachment 278946