اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
این مدل به گفته ایسوس مشابه پاورهاش کاستوم هیت سینک خودش داره و به این راحتی ها برن بشو نیست به گفته خودش البتهAsus از اولین مانیتور 27 اینچ OLED اش با رزولوشن 1440P و نرخ نوسازی 240Hz در CES رونمایی می کنه.
PG27AQDM
View attachment 278693
کلا این مسائله این که بر می دارن پشت مانیتور RGB می زارن رو من هم نمی فهمم. با این لیزر زیر مانیتور های Asus من حال می کنم باحاله ولی RGB پشت مانیتور رو نمی فهمم.این مدل به گفته ایسوس مشابه پاورهاش کاستوم هیت سینک خودش داره و به این راحتی ها برن بشو نیست به گفته خودش البته
اون ارم راگ ار جی بی پشتش هم نمی دونم قراره کی ببینش pointless
اما طبق معمول همیشه شیک ترین طراحی رو داره
چون اون کیفیت رو نداره و خارج از ایران بین 3 تا 5 سال هم گارانتی برن بهتون می دن پس از کارشون مطمئننمن نمیدونم چه اصراریه که این اولد که هر کاریش بکنی بالاخره burn میشه رو بذارن تو مانیتور که پتانسیل برن شدنش بخاطر ثابت بودن قسمتهایی از تصویر بیشتر هست؟ همون MiniLED تولید کنید تا قیمتش هم بهتر بشه
من کمی بیشتر از ۱.۵ سالی هست C1 الجی رو گرفتم. با اپشنهایی که روش گذاشتن و عمل بهشون، هیچ مشکلی پیش نمیاد. من کلا فیلم و گیم روش میزنم و گذرا فوتبال یا شبکههای ماه vare هم میبینم. هیچیش نمیشه.من نمیدونم چه اصراریه که این اولد که هر کاریش بکنی بالاخره burn میشه رو بذارن تو مانیتور که پتانسیل برن شدنش بخاطر ثابت بودن قسمتهایی از تصویر بیشتر هست؟ همون MiniLED تولید کنید تا قیمتش هم بهتر بشه
تفاوت کیفیتشون بقدری وحشتناکه که از نزدیک ببینی . ریسک برن با تمام وجود به جون میخری هرچند مشکل برن تا حدود زیادی برطرف شدهمن نمیدونم چه اصراریه که این اولد که هر کاریش بکنی بالاخره burn میشه رو بذارن تو مانیتور که پتانسیل برن شدنش بخاطر ثابت بودن قسمتهایی از تصویر بیشتر هست؟ همون MiniLED تولید کنید تا قیمتش هم بهتر بشه
بعدیش میشه 32 اینج 4K 120Hz پس برا خرید مانیتور اصلا عجله نمیکنمAsus از اولین مانیتور 27 اینچ OLED اش با رزولوشن 1440P و نرخ نوسازی 240Hz در CES رونمایی می کنه.
PG27AQDM
View attachment 278693
پیشاپیش تبریک میگم ولی بشخصه برای مانتیور 2k 240hz رو ترجیح میدمتفاوت کیفیتشون بقدری وحشتناکه که از نزدیک ببینی . ریسک برن با تمام وجود به جون میخری هرچند مشکل برن تا حدود زیادی برطرف شده
هفته دیگه 4090 خودمو میخرم بعدش تارگت OLED 4K
بعدیش میشه 32 اینج 4K 120Hz پس برا خرید مانیتور اصلا عجله نمیکنم
من احتمال میدم دو تا 16 پینش کرده که داستان ذوب شدن اتفاق نیافته
2 تا 16 پین دارن ایشون جهت سریع تر ذوب شدن
4090 hof با پاور لیمیت 660 واتی که همیشه رکورد دار اورکلاک هم بودن
نه چون 660 وات از پس 16 پین بر نمیاد مکسش 600 هستمن احتمال میدم دو تا 16 پینش کرده که داستان ذوب شدن اتفاق نیافته
چون جریان برق تقیسم میشه در نتیجه حرارت کمتر میشه