اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
گرافیک 4080 بزودی با قیمت 30 تومن همه جا موجود میشه ببینید کی گفتم خخخخخ
نگران نباش قشنگ میشکنه ولی از من به شما نصیحت یک دونه گرافیک بردار شده از 3000 nvidia یا 6000 AMDحالا که دلال جماعت حاضر شده این کارت رو با قیمت مصوب MSRP انویدیا بفروشه بدون شک قیمتش به زودی زیر قیمت مصوب هم میاد
هنوز کارت های رقیب عرضه نشدن. واقعا امیدوارم رقابتشون انقدری خوب باشه که کمر قیمت سری 4000 رو بشکونه
شش ماهه میخوام کارت بگیرم نه دلم میاد حالا که انقدر صبر کردم برم سراغ نسل قبل و 3000 بگیرم نه هزینه سری 4000 منطقیه که آدم بره سمتش!
برای اینکه مفت شده با پول 3060 قدیم الان می شه 3090 خریدنگران نباش قشنگ میشکنه ولی از من به شما نصیحت یک دونه گرافیک بردار شده از 3000 nvidia یا 6000 AMD
حداقل اگر قیمتشون رشد کنه گرافیک داری میتونه با فروشش یک گرافیک بهتر باز بخری
ریال نگه ندار
بعد فکر نکنید دیگه این نسل ضعیفه
فوق العاده گرافیک های قوی ای هستن
بابا ملت دارن هنوز با gtx 1060 1070 بازی میکنن
من نمیدونم توی این فروم چرا همه دور بر 3080 4090 میچرخن
از تلویزیون خریدن که دیگه نگم فقط oled پیشنهاد میدن
بله خیلی وقته که شده و کلا همه جا کارت گرون و حتی نایاب شده من نوتیفیکشن گرافیک دارم قبلا روزی 30 40 تا 3080 اگهی می شد الان هفته ای چنتا به بازار تزریق می شهمیگن باز قیمت کارتای کارکرده تو ebay افزایش پیدا کرده، دلیلشم هجوم جماعت حرومزاده اسکالپر برای بالا بردن دوباره قیمت کارتای نسل قبل هست، امیدشون از سری 4000 بریده شده فعلن، امیدوارم حقیقت نداشته باشه تازه قیمتا داشت خوب میشد هنوزم بالاست ولی خب بهتر میشد به مرور زمان اگه بزارن.
من خودم دقیقا یک سال بیش 21.5 دادم کارت 6600xt خریدم، الان ازم 5 تومن میخرن ولی میشه سه چهارتومن روش گذاشت و مثلا 6800 خرید، یک سال پیش اصلا 6800ی موجود نبود که بشه خرید.
Oled چیز عجیبیه. من خبط کردم گرفتم. واقعا دیگه نمیشه با TV دیگهای بازی کنی قضیه بنزه، بعدش پشت ماشین دیگهای صفا نمیدهنگران نباش قشنگ میشکنه ولی از من به شما نصیحت یک دونه گرافیک بردار شده از 3000 nvidia یا 6000 AMD
حداقل اگر قیمتشون رشد کنه گرافیک داری میتونه با فروشش یک گرافیک بهتر باز بخری
ریال نگه ندار
بعد فکر نکنید دیگه این نسل ضعیفه
فوق العاده گرافیک های قوی ای هستن
بابا ملت دارن هنوز با gtx 1060 1070 بازی میکنن
من نمیدونم توی این فروم چرا همه دور بر 3080 4090 میچرخن
از تلویزیون خریدن که دیگه نگم فقط oled پیشنهاد میدن
به جز این در حال حاضر شایعه نسبتا قوی، قیمت 4090 و 4080 در اروپا با قدرت گرفتن دوباره یورو نسبت به دلار 5 درصد کاهش پیدا کرد.بر طبق گزارش ها Nvidia قیمت کارت RTX 4080 رو در اواسط دسامبر کاهش می شه تا بتونه با 7900 XTX رقابت کنه.
الان که ارزشش بیشتره باید کمترم باشه 200 تا 250 یورو خیلیهقیمت 4080 و 4090 به خاطر تغییر ارزش یورو نسبت به دلار تو اروپا به ترتیب به 1399 و 1859 یورو کاهش پیدا میکنه
اصلا به صرفه نیست. مادربورد گرون، رم اش هم گرون. AMD هم مجبور شد تولید CPU رو کاهش و قیمتش هم کم کنه، چون به همین دلایل کسی نمی خرید.این مادربردهای x670 سری جدید amd ryzen x7 تو بازار ایران موجود شده ؟
کسی اطلاعی داره ؟
همینطور پردازنده های این سری از AMD ؟!
الان اونجا که هستی موجود شده رم و مادربرد و پردازنده هاش ؟؟اصلا به صرفه نیست. مادربورد گرون، رم اش هم گرون. AMD هم مجبور شد تولید CPU رو کاهش و قیمتش هم کم کنه، چون به همین دلایل کسی نمی خرید.
یک ماه پیش که من رفتم ایران اومده بود همه چیزش با گارانتی قیمتشم عین قیمت دلاریش بود و مناسب تر از اینتل اما مشتری براش نیستالان اونجا که هستی موجود شده رم و مادربرد و پردازنده هاش ؟؟