اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
الان پردازنده بدون مادربرد که نمیدن بهتون مجید جاندوستان کسی میدونه چرا موجودی سری 5000 ـه AMD اینقد افتضاحه؟ خارجم همینطوریه یا ایران فقط؟
یکم فک کردم بیخیال مادربرد شدم گفتم با همین سوکت AM4 و چندرغاز آپگرید میشه راحت کشید تا 3-4 سال دیگه اگه از سری 5000 بزارم اما الان میبینم کلا چندتا سایت نچندان معروف فقط موجود دارن، برعکس سری 3000 و 7000 پیدا میشه
تو ایران اینقدر زیاده 3080 راگ سفید امروز 16 تومن میفروختن خخخموجودی سری کارت های 3000 انویدیا به شدت کم شده و به همین دلیل قیمت کارت های دست دوم تا 2 برابر افزایش پیدا کرده.
کارت های با این قیمت به شدت ماین شده و خیلی هاشون باز و بسته شدنتو ایران اینقدر زیاده 3080 راگ سفید امروز 16 تومن میفروختن خخخ
فکر کنم بخاطر بحث قرنطینه و آشوب چین باشه
قطعا گرون می شه زمانی که کارت های ماین فروش بره و بازار مجدد دست یوزر بیافتهموجودی سری کارت های 3000 انویدیا به شدت کم شده و به همین دلیل قیمت کارت های دست دوم تا 2 برابر افزایش پیدا کرده.
3080 سالم با جعبه ش 16 تا 18 از برندهای معتبر هست چینی هاش 15 تا 16تو ایران اینقدر زیاده 3080 راگ سفید امروز 16 تومن میفروختن خخخ
فکر کنم بخاطر بحث قرنطینه و آشوب چین باشه
3080 سالم با جعبه ش 16 تا 18 از برندهای معتبر هست چینی هاش 15 تا 16
اگه کمتر از این هست یا پیچ پشت پلمپ نیست یا جعبه نداره(دزدیه) یا دما و نویز بالایی داره
فعلا تا چند ماهی قیمتای خوب پیدا می شه به نظر الان به شدت وقت خرید کارت گرافیکه
من دست دوم گفتم عزیز اکبندش همینه قیمت اینا چون باهاشون ماین شده ارزوننآقا من هر چی تو این سایت ها نگاه میکنم مدل های مید رنج 3080 برندهای معتبر هم بالا ۳۰ قیمت میدن
ممنون میشم با این قیمت جایی سراغ داری برام پ.خ کنی. ممنون.
The specific variant of the AMD Radeon RX 6500 XT graphics card that is available on sale is the TUF Gaming custom model from ASUS. , a drop of $80 US from its $179.99 US MSRP. The best part of this deal is that it even comes with a free $60 US game in the form of a copy of Dead Island 2. So overall, you are getting $240 US worth of value by paying just $100 US at Newegg.
بیا اونا با اون درامدهاشون اینطوری براشون شب عیدی جور می کنن بعد شب عید ما قیمتا می ره بالا
100 دلار می دین یک کارت گرافیک با 60 دلار بازی گیرتون میاد فقط با 3.5 میلیون تومان حتی توی ایرانشم مفته
لامصب حتی کارتم ایسوس تاف هست یه چیز درپیتی نیست
در کل CPU های نسل ۱۲ یا ۱۳ اینتل الان بهتر هستش برای gaming نسبت به سری ۵۰۰۰ رایزن.درست میگی اول هم تو همین فکر بودم، ولی خب دیدم اگه مثلا 5600x بشه بدون مادربرد گیر آورد با 7 تومن مثلا میشه سیستمو تا حداقل 3 سال دیگه کشوند بدون گلوگاه شدن تو بازیا، تا اون موقع هم قیمت رم و مادربردا DDR5 خوب شده کلا سیستم جدید ببندم.
الان بخوام مثلا یک میانرده اینتل بزارم درسته عملکردش بهتر از سری 5000 ـه ولی باز مادربرد درست و حسابی هم که نصف یک سی پی یو قیمتشه در نهایتم همون 4 سال دیگه باز باید به فکر سیستم جدید باشی مخصوصا اینتل که باز سوکتاش منقرض میشه تند تند
همین 5600x و 5800x ـم چند تا فروشنده تو ایمالز و ترب بدون مادربرد میفروشن ولی خب نمیدونم چقد میشه اعتماد کرد بهشون.
سیستم بازار رضایی رفتار کردندوستان scalper تعدادی زیادی 4080 خریدن به امید اینکه بعدا با قیمت های تخیلی بفروشن کارت ها فروش نرفتن که هیچ فروشگاه ها هم امکان refund هم حذف کردن
View attachment 277973
Scalpers struggling to sell RTX 4080 cards, now 'graciously' offering them at MSRP - VideoCardz.com