اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
خوب حرفی در اینکه واقعا 13600K پردازنده بسیار خوبی هم برای Game و هم برای Productivity نیست. به طور کلی اینتل به خاطر هسته های خسته در مسایل غیر گیم که با اختلاف برتری داره. شاید کمی از 7900X یا 7600X در گیم ضعیف باشه (که اونم تو Margin of Error قرار میگیره). خودم هم به شدت علاقهمند هستم اگر هزینه ها رو بشه هندل کنم سیستم جمع کنم با این CPU.کلا با اومدن 13600 اینتل همه پردازنده ها غیر از اون بی ارزش شدن مگه برای کار رندر برای گیم فقط 13600 چون از 12900 هم در تمامی گیم ها یا 7900 هم بهتر عمل می کنه دماشم قابل کنترله مصرفشم در نهایت اورکلاک 250 واته البته توی نرم افزار من بالای 149 ندیدم حتی با برداشتن تمامی لیمیت ها
الان ddr5 ارزون شده و با اومدن نسخه های 3d اوضاع 7700 با 7600 بهتر می شه
الان 700 با 7600 بدون x هم دارن میان خیلی اختلاف قیمت با x دارش دارن به همین خاطره 70 80 دلار اختلاف دارن خیلیم بوستشون فرقی نمی کنه تازه
کلا دادن سری 7000 غیر 3d فقط کار یک مدیر احمق می تونست باشه چون به خاطر نداشتن هسته خسته قطعا توی کارهای مختلف غیر از گیم که از انتل نسل 12 هم جا می موند کاملا مشخص بود توی گیم هم که جا موند دادنش هیچ ارزشی نداشت با مادربردهای گرون و رم گرون قیمتش
دوستان این رکود اقتصادی که دارین اشاره میکنین باعث گرونی قطعات میشه یا ارزونی؟ الان به نظرتون موقعیت مناسبی برای خرید هست یا خیر ؟ ممنون4090 کلا برای عوام نیست برای Geek هاست اونا هم خریدن رفته.
کارت های Mainstream با این قیمت های فضایی فروش خوبی نخواهند داشت. به خصوص این که رکود اقتصادی داره شروع می شه و 2023 سال سختی هست.
AMD هم من انتظار دارم به زودی (احتمالا Q1 2023) کاهش قیمت بزنه روی مادربورد و پردازنده های AM5.
این سوال نداشت قطعا گرون می شه دیگه پس چرا تا الان اینقدر گرون شدهدوستان این رکود اقتصادی که دارین اشاره میکنین باعث گرونی قطعات میشه یا ارزونی؟ الان به نظرتون موقعیت مناسبی برای خرید هست یا خیر ؟ ممنون
به صورت کلی در رکودها تثبیت یا کاهش قیمت رخ میده اما کشورهایی که اقتصادشون مبتنی بر صادرات مواد خام ـه، در دوران رکود دچار تورمهای به نسبت بزرگ میشن.دوستان این رکود اقتصادی که دارین اشاره میکنین باعث گرونی قطعات میشه یا ارزونی؟ الان به نظرتون موقعیت مناسبی برای خرید هست یا خیر ؟ ممنون
13600k همه جا با اختلاف از تمامی سری 7000 ها بهترهخوب حرفی در اینکه واقعا 13600K پردازنده بسیار خوبی هم برای Game و هم برای Productivity نیست. به طور کلی اینتل به خاطر هسته های خسته در مسایل غیر گیم که با اختلاف برتری داره. شاید کمی از 7900X یا 7600X در گیم ضعیف باشه (که اونم تو Margin of Error قرار میگیره). خودم هم به شدت علاقهمند هستم اگر هزینه ها رو بشه هندل کنم سیستم جمع کنم با این CPU.
خارج از بحث این تاپیک، یک سوالی که من دارم آیا میشه این CPU رو با کیس هایی که Air flow خوبی دارند مثلا (Fractal Torrent) و Air Cooler های خوب مثل Noctua NH-D15 یا Noctua NH-U12A خنک کرد یا حتما باید AIO باشه؟
View attachment 277073View attachment 277074
میترسم جواب شما را بدم ....دوستان این رکود اقتصادی که دارین اشاره میکنین باعث گرونی قطعات میشه یا ارزونی؟ الان به نظرتون موقعیت مناسبی برای خرید هست یا خیر ؟ ممنون
آره. من سه ماه پیش یکی گرفتم 3 تومن.کارت rx580 8gb به 70 دلار قیمتش رسید و البته خارج از تصورم نبود و من حدود یکسال پیش در موردش هشدار داده بودم که نخرید پاسرال این کارت 17 18 فروخته می شد الان 3 تومن می خرنش
تازه پردازنده های اینتل 10nm هستند پردازنده های amd همشون 5nm وای بحال اینکه اینتل تو سری های بعدی بره رو 5nm7950x پردازنده 16 هسته ای به دلیل باخت سنگینی که amd به اینتل داد به جای قیمت 700 دلار با قیمت 550 دلاری فروخته می شه یعنی قیمتش جایگزین قیمت قبلی 7900 با 12 هسته شده