جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

شایعه شده 4070ti با قیمت 1000 دلار قراره عرضه بشه چون با این قیمت در چین مشاهده شده
he graphics card is supposed to be priced under the $1000 US price range but reports from the Chinese tech outlet, HSWView attachment 277470, seem to suggest that consumers in China will have to pay a very high price of 7199 RMB or $1000 US to acquire this graphics card

احتمالا همون 900 دلار بمونه و قطعا با پولش 3080ti بخرید خیلی بهتره عملا یک کاری داره می کنه تا سری 3000 اول فروش بره توی ماه های اخیرم روند کاهشی گرافیکی افزایشی شد مخصوصا بالا رده ها
خدایی خرید 7900xtx خیلی بهتر از همه ایناست
گرافیک 1000 تایی بیشتر مواقع از 4080 1200 تایی یک سر و گردن بالاتره البته منهای RT که البته اونم بنظرم واقعا چیز خاصی رو از دست نمیدیم
بشخصه برام فرق زیادی نداشته با RT و بدون RT
دیگه 4070Ti چی میخواد باشه که ارزش خرید داشته باشه
الان که یک دونه 3080ti دست دوم بخرید با 17 18 تومن عشق بکنید تا ته نسل 9 بنظرم نسل 4000 اصلا ارزش خرید نداره
ارتقا نسل نه به نسل 10 انودیا واقعا عالی بود یا از 10 به 30 تغییر واقعا خوب بود ولی این نسل بغیر از 4090 باقیش اصلا ارزش خرید نداره
اونم اینقدر گرونه که با همون 3080Ti سر کردن بهترین گزینه اس

خدایی خرید 7900xtx خیلی بهتر از همه ایناست
گرافیک 1000 تایی بیشتر مواقع از 4080 1200 تایی یک سر و گردن بالاتره البته منهای RT که البته اونم بنظرم واقعا چیز خاصی رو از دست نمیدیم
بشخصه برام فرق زیادی نداشته با RT و بدون RT
دیگه 4070Ti چی میخواد باشه که ارزش خرید داشته باشه
الان که یک دونه 3080ti دست دوم بخرید با 17 18 تومن عشق بکنید تا ته نسل 9 بنظرم نسل 4000 اصلا ارزش خرید نداره
ارتقا نسل نه به نسل 10 انودیا واقعا عالی بود یا از 10 به 30 تغییر واقعا خوب بود ولی این نسل بغیر از 4090 باقیش اصلا ارزش خرید نداره
اونم اینقدر گرونه که با همون 3080Ti سر کردن بهترین گزینه اس
کلا انویدیا براش مهم نیست چون همین طوریشم تولیدش کاهش داده از عمد سری 4000 هم نمی ده یعنی بده هم باد می کنه البته روی دستش
3080 تی ای یا 3090 گزینه های خیلی بهترین 7900 هم بیاد ایران قیمتش فضایی می شه چون مشتری خاص داره تک میاد با قیمت فضایی

انصافا ارتی یکی از بهترین تکنیک های گرافیکی هست و گرافیک بازی ها باهاش زیر و می شه با این قسمت حرغتون موافق نیستم ضمنا کسی که می ره های اند می خره همه چیز با هم می خواد که فقط انویدیا بهش می ده
حالا شاید برای میان رده ها ارتی مهم نباشه اما برای بالا رده ها ارتی با dlss قطعا مهمه

منم به نظرم قدرت پردازشی RT سری 7000 نقش سرنوشت سازی داره برای این نسل
اگر بتونه از این نظر با 4080 رقابت کنه و تولیدش هم به اندازه مورد نیاز بالا باشه واقعا میتونه بخش قابل توجهی از بازار Nvidia رو تصاحب کنه.
خلاصه که فرصت بی نظیری درست شده برای AMD باید ببینیم چقدر ازش استفاده میکنه

اگر بتونه از این نظر با 4080 رقابت کنه و تولیدش هم به اندازه مورد نیاز بالا باشه واقعا میتونه بخش قابل توجهی از بازار Nvidia رو تصاحب کنه.
توی RT با 4080 رقابت کنه؟ :D
عمرا حتی نزدیکشم نمی شه.

Amd تو شرایط فعلی عملا هیچ توان رقابتی نداره اتفاقا اشتباه فکر میکنید فرصتی براش درست نشده درواقع با بدترین شرایطه دست و پنجه نرم میکنه با انحصار و قدرتی که انویدیا برای خودش درست کرده کل بازار کارت گرافیکو دستش گرفته اگه انویدیا ذره ای احساس خطر میکرد کارتای جدیدشو اینجور قیمت گذاری نمیکرد و بیخیال تبود.
اگه اشتباه نکنم مارکت شِیر نیمه سوم سال فقط ۸ درصدش برای AMD بود تقریبا کل بازار دست انویدیا هست من به شخصه امیدی به amd برای ایجاد رقابت ندارم بیشتر امیدوارم شرکتای چینی وارد این بازار بشن و رقابت ایجاد کنن

• Like
Reactions: {ehsan}
Amd تو شرایط فعلی عملا هیچ توان رقابتی نداره اتفاقا اشتباه فکر میکنید فرصتی براش درست نشده درواقع با بدترین شرایطه دست و پنجه نرم میکنه با انحصار و قدرتی که انویدیا برای خودش درست کرده کل بازار کارت گرافیکو دستش گرفته اگه انویدیا ذره ای احساس خطر میکرد کارتای جدیدشو اینجور قیمت گذاری نمیکرد و بیخیال تبود.
اگه اشتباه نکنم مارکت شِیر نیمه سوم سال فقط ۸ درصدش برای AMD بود تقریبا کل بازار دست انویدیا هست من به شخصه امیدی به amd برای ایجاد رقابت ندارم بیشتر امیدوارم شرکتای چینی وارد این بازار بشن و رقابت ایجاد کنن

خب پس با این حساب این قیمت گذاری نجومی کاملا منطقیه
شاید خیلیم لطف کرده 4090 رو فقط صد دلار گرون کرده!

کلا انویدیا براش مهم نیست چون همین طوریشم تولیدش کاهش داده از عمد سری 4000 هم نمی ده یعنی بده هم باد می کنه البته روی دستش
3080 تی ای یا 3090 گزینه های خیلی بهترین 7900 هم بیاد ایران قیمتش فضایی می شه چون مشتری خاص داره تک میاد با قیمت فضایی

انصافا ارتی یکی از بهترین تکنیک های گرافیکی هست و گرافیک بازی ها باهاش زیر و می شه با این قسمت حرغتون موافق نیستم ضمنا کسی که می ره های اند می خره همه چیز با هم می خواد که فقط انویدیا بهش می ده
حالا شاید برای میان رده ها ارتی مهم نباشه اما برای بالا رده ها ارتی با dlss قطعا مهمه
خود من 3080 دارم و توی بازی های مختلفی RT رو فعال کردم مثل bright memory control spiderman اما تغییرات برام اونقدر گسترده نبود که بخوام بگم وای واقعا ارزشش رو داره که فریم رو نابود کنم بجاش این افکت ها ر وببینم
یکی از ویژگی های کارت های AMD همیشه خوقی قیمت بودنش در ایران بوده جوری که یادمه 3080 یک زمانی با 6900 اومد قشنگ نصف قیمت 3080 بود با اینکه تازه 300 دلار کارخونه ای گرون تر بود
البته بحث ماین هم کمی اغراق آمیز ترش هم کرد
به هر حال 4080 هم بیاد زیر 55 که عمرا نیاد ولی بنظرم اینو بشه تا 50 روش یک فکر هایی کرد

• Like
Reactions: jetalpha
خود من 3080 دارم و توی بازی های مختلفی RT رو فعال کردم مثل bright memory control spiderman اما تغییرات برام اونقدر گسترده نبود که بخوام بگم وای واقعا ارزشش رو داره که فریم رو نابود کنم بجاش این افکت ها ر وببینم
یکی از ویژگی های کارت های AMD همیشه خوقی قیمت بودنش در ایران بوده جوری که یادمه 3080 یک زمانی با 6900 اومد قشنگ نصف قیمت 3080 بود با اینکه تازه 300 دلار کارخونه ای گرون تر بود
البته بحث ماین هم کمی اغراق آمیز ترش هم کرد
به هر حال 4080 هم بیاد زیر 55 که عمرا نیاد ولی بنظرم اینو بشه تا 50 روش یک فکر هایی کرد
3080 همه بازی ها با dlss 2k راحت فریم عالی می ده نمی دونم این شاید سلیقه ای باشه اما حتی دیجیتال فاندری هم عاشق این تکنیک هست و تقریبا همه اینده ی بازی ها می دوننش چرا که همه چیز رو به شدت واقعی تر می کنه حتی شاید با این تکنیک برخی جاها حس بکنی گرافیک کمتر شده چون واقعی تر شده
یعنی ری کاری می کنه که هر چه بیشتر بازی شبیه به واقعیت بشه
به نظرم برید راجب تکنیکش مطالعه کنید و این چیزی نیست که انویدیا ساخته باشش بلکه هنرش این بوده که تونسته بیارش توی بازی های کامپیوتری و حقم داره به خودش افتخار کنه وقتی که هنوز amd بعد از 4 سال نتونسته در حد نسل اولی انویدیا توی این زمینه ظاهر بشه پس نشون می ده کارش خیلی دشوار بوده
من راستش پولم بهم بدن سمت پنل پر باگ amd نمی رم به علاوه 5 تومن بیشتر راضیم بدم 4080 بگیرم
تا زمانیم که می شه با 20 تومن 3080 تی ای تر و تمیز خرید یا حتی با نهایت 30 تومن می شه 3090 ماین نشده حتی خرید اصلا نسل جدید می شه خط زد به راحتی مگه فقط 4090 ش به خاطر بیش از حد قوی بودنش ادم بره سمتش

3080 همه بازی ها با dlss 2k راحت فریم عالی می ده نمی دونم این شاید سلیقه ای باشه اما حتی دیجیتال فاندری هم عاشق این تکنیک هست و تقریبا همه اینده ی بازی ها می دوننش چرا که همه چیز رو به شدت واقعی تر می کنه حتی شاید با این تکنیک برخی جاها حس بکنی گرافیک کمتر شده چون واقعی تر شده
یعنی ری کاری می کنه که هر چه بیشتر بازی شبیه به واقعیت بشه
به نظرم برید راجب تکنیکش مطالعه کنید و این چیزی نیست که انویدیا ساخته باشش بلکه هنرش این بوده که تونسته بیارش توی بازی های کامپیوتری و حقم داره به خودش افتخار کنه وقتی که هنوز amd بعد از 4 سال نتونسته در حد نسل اولی انویدیا توی این زمینه ظاهر بشه پس نشون می ده کارش خیلی دشوار بوده
من راستش پولم بهم بدن سمت پنل پر باگ amd نمی رم به علاوه 5 تومن بیشتر راضیم بدم 4080 بگیرم
تا زمانیم که می شه با 20 تومن 3080 تی ای تر و تمیز خرید یا حتی با نهایت 30 تومن می شه 3090 ماین نشده حتی خرید اصلا نسل جدید می شه خط زد به راحتی مگه فقط 4090 ش به خاطر بیش از حد قوی بودنش ادم بره سمتش
به هر حال برای کسی که میخواد از نسل های عقب تر بیاد جلو و پول زیادی داره نسل 4000 خوبه اما برای کسی مثل من اصلا توجیه ارتقا وجود نداره
باید فعلا یک فکری به حال مصرف سیستم بکنن مصرف قطعات کامپیوتر خیلی بالا رفته الان یک سیستم های اند بخری راحت 1300 وات برق مصرف میکنه :-w

به هر حال برای کسی که میخواد از نسل های عقب تر بیاد جلو و پول زیادی داره نسل 4000 خوبه اما برای کسی مثل من اصلا توجیه ارتقا وجود نداره
باید فعلا یک فکری به حال مصرف سیستم بکنن مصرف قطعات کامپیوتر خیلی بالا رفته الان یک سیستم های اند بخری راحت 1300 وات برق مصرف میکنه :-w
خوبه که منطقی نیست بر فرض 4080 فقط 30 تا 40 درصد از 3090 بهتره با رم کمتر با پهنای رم کمتر خوب اما قیمتش 2.5 برابرشه که توی رقم بالا بیشترم حس می شه یعنی بر فرض 30 تومن کجا 70 تومن کجا
4090 هم که 3 برابر قیمتشه
الان اینقدر این رنج قیمت خریدار نداره که 4090 کلا چنتا دونه اوردن سرچ کنید همشون هنوز هست در صورتی که نسل قبلی به لطف ماینرها بیشتر از چند روز نمی موند اما الان بعد از یک ماه فقط 4 5 تا استریکس هاش رفته که اونم الان باز ازش هست
خوب فروشنده های ما احمقم هستن زمانی که برای تاف مشتری 77 8 تومنی نبوده چرا الان باید بکننش 90 تومن؟؟؟ یا با خودشون چی فکر کردن که 4080 ش 65 فروش می ره؟ خیلی می خوان زورشون بزنن که سود های انچنانی بگیرن اما اخرشم مجبور می شن با ضرر بفروشنش اتفاقی که برای سری 3000 ها افتاد و الان حتی با ضرر هم ازشون نمی خرنش بعد من یادمه اون زمان به خاطر 100 تومن که هیچی نیست به طرف کارت 3060ti به قیمت 30 تومن نمی فروختن حالا همون کارت ازشون 16 تومنم نمی خرن اینجوری ادم خار و خفیف می شه زمانی که پست و طمع کار می شه

خیلی جالبه فکر می کنن اگر با هم دست به یکی هم بکنن و بگن که از فلان قیمت هیچ کس پایین تر نفروشه یا الان برای پردازنده های اینتلم گفتن فقط با مادربرد سری جدید z790 بفروشیدش چون قیمت مادربرد هاش غیر منطقیه همه چیز درست می شه
این در حالی که خودم خیلی راحت با مادربرد z690 خریدمش بالاخره هستن کسایی که پول لازمن می فروشن
کلا همه چیز توی این مملکت زوریه و دیکتاتوریه

The specific variant of the AMD Radeon RX 6500 XT graphics card that is available on sale is the TUF Gaming custom model from ASUS. , a drop of $80 US from its $179.99 US MSRP. The best part of this deal is that it even comes with a free $60 US game in the form of a copy of Dead Island 2. So overall, you are getting $240 US worth of value by paying just $100 US at Newegg.

ASUS-AMD-Radeon-RX-6500-XT-TUF-Gaming-Graphics-Card-Newegg-99-US.png

بیا اونا با اون درامدهاشون اینطوری براشون شب عیدی جور می کنن بعد شب عید ما قیمتا می ره بالا

100 دلار می دین یک کارت گرافیک با 60 دلار بازی گیرتون میاد فقط با 3.5 میلیون تومان حتی توی ایرانشم مفته
لامصب حتی کارتم ایسوس تاف هست یه چیز درپیتی نیست :))

The specific variant of the AMD Radeon RX 6500 XT graphics card that is available on sale is the TUF Gaming custom model from ASUS. , a drop of $80 US from its $179.99 US MSRP. The best part of this deal is that it even comes with a free $60 US game in the form of a copy of Dead Island 2. So overall, you are getting $240 US worth of value by paying just $100 US at Newegg.

ASUS-AMD-Radeon-RX-6500-XT-TUF-Gaming-Graphics-Card-Newegg-99-US.png

بیا اونا با اون درامدهاشون اینطوری براشون شب عیدی جور می کنن بعد شب عید ما قیمتا می ره بالا

100 دلار می دین یک کارت گرافیک با 60 دلار بازی گیرتون میاد فقط با 3.5 میلیون تومان حتی توی ایرانشم مفته
لامصب حتی کارتم ایسوس تاف هست یه چیز درپیتی نیست :))
ما مردم متاسفانه بد شدیم خیلی هم بد شدیم
اصلا رحم نمیکنیم بهم

دوستان کسی میدونه چرا موجودی سری 5000 ـه AMD اینقد افتضاحه؟ خارجم همینطوریه یا ایران فقط؟
یکم فک کردم بیخیال مادربرد شدم گفتم با همین سوکت AM4 و چندرغاز آپگرید میشه راحت کشید تا 3-4 سال دیگه اگه از سری 5000 بزارم اما الان میبینم کلا چندتا سایت نچندان معروف فقط موجود دارن، برعکس سری 3000 و 7000 خوب پیدا میشه :|
خارج به وفور موجوده.
تولید سری 5000 هنوز متوقف نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or