اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
Portal RTX اصلا ملاک خوبی برای بررسی عملکرد هیچ کارتی نیست. حتی روی خود کارتهای انویدیا هم نتایج عجیب و غریبی تولید میکنه. مثلا تحت یه شرایطی ۳۰۸۰ بهتر از ۳۰۹۰ ti نرخ فریم داشته.خوب نقدها هم منتشر شد!
به نظر رقیب خوبی برای 4080 هستن. XTX 7900 درسته هنوز هم تو RT عقب هست، ولی در حد 3090Ti عمل میکنه، 7900XT هم نزدیک به 3090 که بد نیست. (البته بدون در نظر گرفتن upscaling)
صحبتی که هست با اینکه قیمت بهتری داره، آیا مثلا اختلاف 200$ برای 7900 XTX با RTX 4080 کفایت میکنه برای کسی که میخواد 1000$ یا 1200$ برای گرافیک خرج کنه؟ یعنی واقعا تو اون رنج قیمت طرف گیر 200$ هست؟ بالاخره تو RT و Upscaling ضعیف تر ظاهر میشه. شاید اگر 100$ ارزونتر بودن هر کدوم انتخاب خیلی راحتتری وجود داشت. در کل 1000$ برای گرافیک کم نیست بازم. جدا از اینا 4080 هم به طور کل قیمت پرتی داره و نشون داده فروش جهانیش برای بازار محصول جذابی نیست و اینکه مثلا این ارزان تر هست خیلی دلیل جالبی نیست بگیم لزوما این خوش قیمته.
ولی از طرف دیگه گرافیک بسیار جذابی هست برای افرادی که بودجه کمتری دارند، 200 دلار براشون عدد معنی داری هست، و مثلا قطعات دیگه رو به I5 13600K یا Ryzen 5 7600X یا Ryzen 7 5800X3D محدود کنند و نهایت بودجه رو روی گرافیک قرار بدن.
پ.ن. برای اون آقایی هم که میاد پرفورمنس Portal RTX رو میزاره (که بازی رسما داره میگه RTX نه RT) بیاد اینجا پرفورمنس Call of Duty MW2 و Warzone رو نگاه کنه که 7900XTX با اختلاف بیش از 15 درصد در 1440P و 5 درصدی در 4K از حتی 4090 عمل میکنه! شما سر جمع چند ساعت قرار یک در واقع Tech Demo رو تجربه کنی، چند ساعت یک بازی آنلاین رو؟ (این پاراگراف درسته قیاس درستی نیست ولی سعی شد در حدی صحبت کنم که آقا وحید تو بحثا از چیزی که فنش هست دفاع میکنه، داستان گودرز و شقایق به هر شکل )
چجوری حساب کردین؟ 21 فریم تا 30 فریم 45 درصد می شه یعنی بگیرید 50 درصد منطقیه بازم؟200 دلار ارزونتره و 17 درصد تو RT ضعیفتر که به نظرم منطقیه
یک عده انتظار دارند کارتهای AMD قدرتش بیشتر باشه قیمتشم نصف باشه..! چیز دیگه ای نمیخواید؟ دوغ؟ نوشابه؟
ندیدم کسی همچین انتظاری رو داشته باشه. کل مطلب اینه که با این شایعه ها و حرف حدیث ها پرفومانس این کارت ها اصلا در حدی نبود که براش تبلیغات کردن. شخصا من خامی کردم و هم سو با یوتیوبر های معظم فکر میکردم الان 7900 xtx با این قیمتش رقیب بسیار جدی برای 4090 میشه و بالطبع 7900 XT هم با این قیمتش کارت خوبی از آب در بیاد. 7900 XT رو پیش خرید هم کرده بودم که همین صبح کنسلش کردم. 6900 XT با این کاهش قیمت آپشن بهتریه.200 دلار ارزونتره و 17 درصد تو RT ضعیفتر که به نظرم منطقیه
یک عده انتظار دارند کارتهای AMD قدرتش بیشتر باشه قیمتشم نصف باشه..! چیز دیگه ای نمیخواید؟ دوغ؟ نوشابه؟