جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

به هر شکل من نمی‌دونم بعضی دوستان چطوری انتظار داشتن AMD گرافیک 1000 دلاری بده، خروجی بهتری هم از گرافیک 1600$ محصول Nvidia تحویل مشتری بده.
از ابتدا قرار بوده رقابت 7900XTX با 4080 باشه. در Rasterization خوب نشون داد عملکرد بهتری داره. در مورد RT باز مبنا مقایسه رو 4090 در نظر می‌گیرند! چیزی که الان هست تقریبا 7900XTX تو RT پا به پای 3090Ti داره خروجی میده.
مثلا با رفرنس به چارت های زیر از Hardware Unboxed میشه دید که تو F122 با RT High و بدون Upscaling کارت 7900XTX داره 56 فریم میانگین میده و 4080 خروجی میانگین 64 فریم داره. بسته به اینکه مبنا رو کدوم کارت قرار بدید میشه گفت 4080 نسبت به 7900XTX مثلا 14.2% سریع تر هست یا 7900XTX نسبت به 4080 مقدار 13.5 درصد کندتر.
برای Watchdogs Legion این عدد ها به ترتیب به 22.7% و 18.6% تبدیل میشه. (بسته به اینکه مبنا محاسبه سریعتر و کندتر رو کدوم گرافیک قرار بدید)
بیشترین فاصله رو هم به نظر در حال حاضر Cyberpunk داشته که به 4080 حدود 55% سریعتر از 7900XTX بوده.
برای Control با RT هم میشه چارتی که Gamers Nexus قرار داده رو چک کرد که بازم تقریبا پابه‌پای 3090Ti بوده خروجی و برتری 14.2% برای 4080 رو میشه نسبت به 7900XTX دید.
حرف من هم دیروز همین بود، کسی که داره 1000$ میده مگه واقعا از تمام قسمت های دیگه سیستم زده باشه خیلی شاید براش سخت نباشه که 200$ بیشتر هم بده 4080 رو بگیره که هم Upscaling بهتری داره هم RT بهتر و شاید با کمی قیمت گذاری رقابتی تر میشد انتخاب رو به سمت خودش یک طرفه کنه. ولی خوب در کل گرافیک بدی نبوده! شاید 4 روز دیگه هم مدلی که CPU ها رو ارزونتر کرد گرافیک رو هم یک درصدی کاهش قیمت بده. حالا نامیدی بعضی دوستان به خاطر انتظار رقابت با 4090 فکر کنم میشه ناشی از بالا بردن انتظار خودشون، ولی به هر شکل از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آش میخوری‌، نمیشه انتظار داشد با 60 درصد قیمت بیشتر خروجی یکسان گرفت.

View attachment 279038View attachment 279039View attachment 279040View attachment 279041View attachment 279042
View attachment 279043
انویدیا چون محبوبیتش بیشتره و درایورهای بهتریم داره حتی اگه رقابت برابر هم بشه باز انویدیا برنده هست عین سامسونگ با اپل یا در ادامه سامسونگ با شیامی اگه گوشی شیامی دقیقا برابر سامسونگ باشه با همون قیمت همه سامسونگ می خرن الانم همینه با این حال amd عقب ترم هست با این حرف های که ار تی مهم نیست اینا هم کاری از پیش نمی ره زمانی که حتی همه ی بازی های خوب کنسولی الان ار تی دارن و روی پی سی کاملش عرضه می شه
بحث منطق و عقل هست اگه بحث رستر مهم بود که الان 6900 که توی ایران دارن 14 تومن نمونه تمیزش می دن باید خیلی مشتری می داشت نه اینکه 1 ماهم بازم برای فروشش زمان ببره یا توی خارج نمی شد 600 دلار بازم مشتری نداشته باشه
تازه همه ی این ها رو گفتم بازم 4080 فروشش افتضاحه حتی لانچ خوبیم نداشته amd که دیگه بماند 4090 هم لانچش خوب بود که چون یک عده همیشه دنبال بهترین هستن اونم در ادامه فروشش خیلی کم می شه
کلا زمانی که توی خارج می شه با 700 دلار نمونه با گارانتی تمیز 3090 خرید بازم کسی سمت 4080 نمی ره برای 30 درصد یا کسی حاضر نیست 3090 ش بفروشه بره 4080 بخره تازه 8 گیگم رمش کمتره پهانی رمش کمتره

آخرین ویرایش:
تا دیروز همه high end ها دنبال مانیتور های 165 و 240 هرتز بودن و اصلا زیر 120 فریم افت کلاس محسوب میشد ولی دو روزه RT شد فاکتور اصلی ؟!
اگه کسی که 1000 دلار gpu میده 200 براش مهم نیست خب از اون طرف هم میشه گفت اگه کسی 1200 دلار میده دیگه خرید 4080 هم توجیهی نداره و مستقیم میره 4090 میخره
29 فریم برای high end کلا مردوده حالا هر چقدر هم از 21 فریم قویتر باشه ! بی خودی با اینچیزها خودتون رو high end نبینید !

من مطمئنم amd در نسل بعد پرفورمنس RT رو در کارت هایی با قیمت برابر مشابه کنه - اون موقع بنچمارک پیدا میکنن که انویدیا در فلان بازی 8k مثلا 10 فریم میده ولی amd فقط 6 فریم میده پس 40 درصد ضعیفتره. اوج منطق بعضی بنچمارک ها =))
به نظرم فن های انویدیا اصلا نمیتونن هضم کنن که کارت با قیمت 200 دلار کمتر داره فریم بیشتری میده ! یه زمانی هم اینتل فن ها نمیتونستن رایزن هضم کنن که بالاخره مجبور شدن :)

آخرین ویرایش:
تا دیروز همه high end ها دنبال مانیتور های 165 و 240 هرتز بودن و اصلا زیر 120 فریم افت کلاس محسوب میشد ولی دو روزه RT شد فاکتور اصلی ؟!
اگه کسی که 1000 دلار gpu میده 200 براش مهم نیست خب از اون طرف هم میشه گفت اگه کسی 1200 دلار میده دیگه خرید 4080 هم توجیهی نداره و مستقیم میره 4090 میخره
بحث خاصی نیست که بخوایم بزرگش کنیم ، مخصوصا توی این روزا. فقط توی حرفام، من منظورم پرفومانس خام بود. از RT خوشم نمیاد ولی DLSS رو دوس دارم. دوم اینکه 4080 حدود 1300 یور هست ولی 4090 نزدیک 1900 یورو. 200 یورو برای چیزی که میگیری، شاید ارزش داشته باشه ولی 600 یورو نه. همین.

• Like
Reactions: jetalpha
من ریویوی بیشتری خوندم و بنظرم باید بنچمارکهای تک پاورآپ و تامزهاردویر رو کلا فاکتور گرفت چون کل قضیه رو نشون نمیدن و جامع نیستن.
در عوض ریویوی دیجیتال فاندری عالی بود، بازی‌ها رو عالی انتخاب کردن، همچنین عالی هم بخش بندی کردن، اون بازی‌هایی که تا الان بهتر روی کارتای ای ام دی فریم میدن هم تو بخش جدا بررسی شدن.
هیتمن 3 که با آپدیت جدید، ری تریسینگ بهش اضافه شده و فک برانداز هم هست تو بنچمارک آوردن، بازیهایی که ری تریس الکی دارن مثل رزیدنت 8 فارکرای 6 کلا حذف شدن. بازی ایی مثل اساسین والهالا که تخیلی فریم بالاتری میده روی ای ام دی و چارت overall رو بهم میریزه هم حذف شده.

تو بخش ری تریس دوتا آنومالی موجود هست، سایبر و مترو. تو مترو 4080 میانگین 30 درصد و تو وان پرسنت لو 50 درصد بهتره. تو سایبر و باقی بازیا پرفورمنس همونی هست که دوستان بالا گفتن.

ولی در کل ری تریس در حد 3090ti هست. وقتی با نسل قبل مقایسه کنیم که پیشرفت خوب بوده من حساب کردم بین 50 تا 70 درصد بهتر شده در مقایسه با 6900xt.
اگه 7900xtx قیمتش 899 دلار میشد، کلا ورق برمیگشت. 7900xt هم 699 دلار، ولی افسوس که جفت کمپانیا سوراخ دعارو پیدا کردن.
نتیجه گیری کلی: باید این نسل دست به دامان اینتل شد.

البته الان همه دست به دست هم دادن که این سوراخو ببندن، امیدوارم نتیجه بده.
من خودم پارسال 21600 پول کارت 6600xt دادم، اونموقع دلار 28 تومن بود، یعنی 750 دلار پول پایین‌رده. دوستانی بودن اینجا 1300 دلار دادن برای 3070.
این دوتا کمپانی خوابای بدی دیدن برای ما، 7600 چهارصد دلاری یا 4060 پونصد دلاری!

تا amd توی ری تریسینگ حرفی برای گفتن نداشته باشه اوضاعش خوب نمی شه اگه همین کارت ارتیشم در حد 4080 می شد بعد اون وقت رقابت جالبی می شد
اما با این اوضاع قیمت amd باید یکی 200 دلار کم بشه تا شاید بتونه فروش خوبی تجربه کنه
800 دلار با 700 دلار باشه 4080 هم 1000 تا بشه 4070 تی ای 800 تا 4070 هم 700 تا
غیر از این رقم ها باشن فروششون افتضاح خواهد بود کما که 4080 از همون اول فروشی نداشته
اوضاع amd ارتباطی به RT نداره
سال های اخیر تولید و عرضه انویدیا 2 تا 5 برابر AMD بوده
1670942993661.png

• Like
Reactions: jetalpha
اولا با توجه به رنج قیمتی 7900XTX باید با 4070 یا همون 4080 12 گیگ که هنوز نیامده مقایسه بشه اگر از اونها ضعیف تر بود اونوقت باید انتقاد کرد
دوما همین الانم این بنچمارکها که میگذارید و با 4080 مقایسه میکنید به خاطر RT هست که گیمرهای حرفه ای هیچ وقت نمیان به خاطر این قابلیت خودشان رو 20 فریم و 30 فریم محدود کنند و عملا جنبه تزئینی داره و فقط روی 4090 شاید بصرفه اجراش کرد
همین RT تزئینی که کنار بگزارید با 4080 رقابت میکنه و 200 دلارم ارزانتره در حالی که گفتم باید 4070 مقایسه بشه

==========

بعد AMD رقابت اصلی تو کنسولها برده و الان میلیون ها کنسول با چیپ های AMD فروش میره و این بازار هم فقط برای رفع تکلیف ادامه میده

آخرین ویرایش:
اوضاع amd ارتباطی به RT نداره
سال های اخیر تولید و عرضه انویدیا 2 تا 5 برابر AMD بوده
View attachment 279050
حرفم همین بود پس با این کارت ها بازم بازی همین شکلی می مونه ای ام دی بازم نتوسنته تهدیدی برای انویدیا با حتی قیمت های فضاییش باشه انوبدیا هم بازیش خوب بلده
اولا با توجه به رنج قیمتی 7900XTX باید با 4070 یا همون 4080 12 گیگ که هنوز نیامده مقایسه بشه اگر از اونها ضعیف تر بود اونوقت باید انتقاد کرد
دوما همین الانم این بنچمارکها که میگذارید و با 4080 مقایسه میکنید به خاطر RT هست که گیمرهای حرفه ای هیچ وقت نمیان به خاطر این قابلیت خودشان رو 20 فریم و 30 فریم محدود کنند و عملا جنبه تزئینی داره و فقط روی 4090 شاید بصرفه اجراش کرد
همین RT تزئینی که کنار بگزارید با 4080 رقابت میکنه و 200 دلارم ارزانتره در حالی که گفتم باید 4070 مقایسه بشه

==========

بعد AMD رقابت اصلی تو کنسولها برده و الان میلیون ها کنسول با چیپ های AMD فروش میره و این بازار هم فقط برای رفع تکلیف ادامه میده
شما که کارتتون انویدیاست نمی دونم چرا هر کسی هم از amd طرفداری می کنه کارت خودش انویدیاس:D
من دوستم با 3060 هم ارتی روشن می کرد شما با dlss با رزولوشن ور بری خیلی راحت 60 به بالا می گیرید
من با 3090 تمامی بازی ها رو دارم بالاترین تنظیمات ممکن 4k 2k بازی می کنم فریم ها همه عالی ابدا تزیینی نیست من حتی با 2080ti هم همه رو با ارتی می رفتم اون زمان 1080 پی می رفتم الان 2k یا 4k
amd باید کارت هاش 16 گیگ می کرد به جاش قیمت 700 با 800 دلار می ذاشت تا یک فشاری به انویدیا می اورد
این کارت ها با این قیمت ها خیلی بعیده فروش خوبی داشته باشن حرف اینکه حتی به نظرم افتضاح می شه فروشش

• Like
Reactions: Erebor
https://s2.uupload.ir/files/cyberpunk-2077-rt-3840-2160_-_2022-12-13t002003.540_ubqb.png

https://s2.uupload.ir/files/control-rt-3840-2160_lj72.png

https://s2.uupload.ir/files/-5816616029802052468_120_fjb8.jpg

:lol:
برا همین میان نتایج رو میانگین میدن، چون از همون نقدی که برداشتی، یکی مثل فارکرای هم میاد و اینجوری میشه

2022-12-13_17-25-40.jpg

و نتیجه میانگین میشه در حد 3090ti .یکسری این اسپانسره، اون افتضاجه و بالعکس برا همین میانگینو میدن
بازار کنسول بردن خاصی نداره، چون سودش با بازار گرافیک جدا قابل قیاس نیست. کل کنسول 500 دلاره با سی پی یو و گرافیک (apu) و ssd و ... در حالی که همون چیپ گرافیکی کنسولها بصورت گرافیک مجزا چه قیمتی میخوره.

خوب یادداشت میکنیم
این نسل هم برنده بلامنازه قویترین تراشه گرافیکی جهان RTX4090 لقب میگیره
قویترین کارت گرافیک سیاره با اختلاف تا این لحظه

تا دوسال این برتری باقی میمونه مگر اینکه NVIDIA تصمیم بگیره با RTX4090 TI دوباره خودش رکورد خودشو بشکنه.

شما که کارتتون انویدیاست نمی دونم چرا هر کسی هم از amd طرفداری می کنه کارت خودش انویدیاس:D
من دوستم با 3060 هم ارتی روشن می کرد شما با dlss با رزولوشن ور بری خیلی راحت 60 به بالا می گیرید
من با 3090 تمامی بازی ها رو دارم بالاترین تنظیمات ممکن 4k 2k بازی می کنم فریم ها همه عالی ابدا تزیینی نیست من حتی با 2080ti هم همه رو با ارتی می رفتم اون زمان 1080 پی می رفتم الان 2k یا 4k
amd باید کارت هاش 16 گیگ می کرد به جاش قیمت 700 با 800 دلار می ذاشت تا یک فشاری به انویدیا می اورد
این کارت ها با این قیمت ها خیلی بعیده فروش خوبی داشته باشن حرف اینکه حتی به نظرم افتضاح می شه فروشش

انویدیا هم بازار دستشه هم محبوبیت داره و منطقیه که آدم بره سمت انویدیا و انتخاب منم قطعا کارتهای انویدیاست اما اگر رقابت با Amd از بین بره ضررش مصرف کننده ها میبینن و انویدیا هر جور دلش میخواد دهن ملت صاف میکنه به خاطر همین بیخودی و بی جهت نباید Amd بکوبیم و بیشتر از حقش تخریبش کنیم
الان این کارتها آخر زور Amd هست و بازم خودش تو رقابت قرار داده و بیشتر از این دیگه توان رقابت نداره

انویدیا هم بازار دستشه هم محبوبیت داره و منطقیه که آدم بره سمت انویدیا و انتخاب منم قطعا کارتهای انویدیاست اما اگر رقابت با Amd از بین بره ضررش مصرف کننده ها میبینن و انویدیا هر جور دلش میخواد دهن ملت صاف میکنه به خاطر همین بیخودی و بی جهت نباید Amd بکوبیم و بیشتر از حقش تخریبش کنیم
الان این کارتها آخر زور Amd هست و بازم خودش تو رقابت قرار داده و بیشتر از این دیگه توان رقابت نداره
منم از همین ناراحتم شما ببین نسل 5000 با intel چیکار کرد که اینتل ترکوند نسل قبلی هم خوش درخشید حتی با اینکه 10 نانومتریه هنوز
اما این نسل هم cpu هاش هم گرافیک هاش مالی نشدن که رقیب رو تکون بده حالا باز برای پردازنده هاش 3d ش هست که بشه بهش امیدوار شد اما گرافیک هاش امیدی بهش نیست ضمن اینکه انویدیا خیلی باهوش تر از اینتلم هست
باید 200 تا از قیمتش می زده بی خودی رم 24 20 هم گذاشت روش 16 کافی بود بعدا یک چیزی مشابه 4090 می داد با 24 گیگ رم که ارزش خریدیم نمی داشت نسل قبل این کار رو کرد این نسل گند زد بای کارت اصلیش 700 یا نهایت 800 دلاری می شد حالا این کار رو می کنه بعد گند می زنه 200 تا کمش می کنه اخرش اما خوب شروعش بد بره بعدش دیگه باخته حتی اگه خوب پیش بره
برای پردازنده هاشم اون احمق نباید اصلا مدل ساده می داد یا باید با هم می داد 3d کش چرا اینقدر با تاخیر دارن می دن زمانی که مدل های ساده ش به هیچ دردی نمی خوره نه توی رندر حرفی داره نه توی گیم که بعد با ابرو ریزی بیان 1 ماه نشده کلی کاهش قیمت بزنن تازه بازم فروشش خوب نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or