اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
مدل KS بین های گلچین شده توسط اینتل هستش که همه شون بالای +6ghz بوست میشن. بعضی از مدل های K هم اگه bin خوبی باشن، به راحتی تا 6ghz بوست میشن. بورد های گیگابایت و ASUS ویژگی 6ghz برای سری 13 دارن. مدل KS احتمالا ۵-۱۰ درصد بهتره مثل سال قبل. برای خودم 13900K تا بین 6 تا 6.2 گیگاهرتز بوست میشه برای حالت single thread.View attachment 279395
13900KS در تاریخ 6 JAN سال جدید عرضه می شه حدود 100 تا 200 دلار گرون تره و اولین پردازنده 6 گیگاهرتزی دنیا محسوب می شه
دیگه نمیشه تکنولوژی جدید رو بخوایم ولی افزایش سایز و دما و مصرف نخواییم و بعد ثبات قیمت هم بخوایم، تورم 10 درصدی هم که هست و بعضا یکسری مواد افزایش بیشتر هم داشتن.سیستم خنک کننده مورد نیاز PC ها (اعم از لپتاپ پ دسکتاپ) در سالیان پیش رو:
View attachment 279482
احتمالا خرید 7900 نسبت به 7700X معقولتر نیست؟
برا گیم باید همون 7600 3D زد که احتمالا 300 تا 350 تا بیاد البته 13600 هم با 300 دلار عالیه چون کل بکراند اپ ها دست می گیره توی رندر هم خیلی سر ترهسیستم خنک کننده مورد نیاز PC ها (اعم از لپتاپ پ دسکتاپ) در سالیان پیش رو:
View attachment 279482
احتمالا خرید 7900 نسبت به 7700X معقولتر نیست؟
چرا نباید خواست ولی؟دیگه نمیشه تکنولوژی جدید رو بخوایم ولی افزایش سایز و دما و مصرف نخواییم
باید طراحی این مادربردهای منسوخ عوض بشه این طراحی ماله 30 ساله پیشه کلا باید شکل پی سی تغییر پیدا کنهچرا نباید خواست ولی؟
بعضی وقتا کمی ناامید میشم از تکنولوژی سر همین قضیه، میان میگن امسال ترکوندیم 2x پرفورمنس نسبت به نسل قبلمون تونستیم بگیریم و فلان! حالا سایزشم 2x رفته روش قیمت میانرده نسل جدید شده اندازه پرچم دار نسل قبل، مصرفش قله های جدیدی رو فتح کرده، به شخصه اصلا حس پیشرفت نمیده بهم.
مخصوصا کارت گرافیکا اگه بخوان با همین سرعت به بزرگ شدن ادامه بدن کیسای عادی تا چند سال دیگه به خاطرات میپیونده یا هم شروع میکنن ارتفاعشو زیاد میکنن با میخ باید بکوبی که مادربرد بتونه نگهش داره، چه وضعشه
چون تراشه های سیلیکونی دارن به محدودیتشون نزدیک می شن و راهی جز تا خرخره ازشون کار کشیدن نیست.چرا نباید خواست ولی؟
یک بار سعی کردن با BTX عوض کنن با کله خوردن زمینباید طراحی این مادربردهای منسوخ عوض بشه این طراحی ماله 30 ساله پیشه کلا باید شکل پی سی تغییر پیدا کنه
بعدم گرافیک ها خیلی کوچیک هستن برد ایسوس 4090 رسما 12 سانته فقط اما حرارت به شدت بالایی که دارن فقط با 3 کیلوگرم اهن پاره خنک می شه
این ارقام 2x یا مثلا 80 درصد ریتریس بهتر amd با عنوان up to میاد، این واژه تا رو باید مد نظر قرار بدی عزیزم.رو یکسری بازیا به این سطح میرسن.چرا نباید خواست ولی؟
بعضی وقتا کمی ناامید میشم از تکنولوژی سر همین قضیه، میان میگن امسال ترکوندیم 2x پرفورمنس نسبت به نسل قبلمون تونستیم بگیریم و فلان! حالا سایزشم 2x رفته روش قیمت میانرده نسل جدید شده اندازه پرچم دار نسل قبل، مصرفش قله های جدیدی رو فتح کرده، به شخصه اصلا حس پیشرفت نمیده بهم.
مخصوصا کارت گرافیکا اگه بخوان با همین سرعت به بزرگ شدن ادامه بدن کیسای عادی تا چند سال دیگه به خاطرات میپیونده یا هم شروع میکنن ارتفاعشو زیاد میکنن با میخ باید بکوبی که مادربرد بتونه نگهش داره، چه وضعشه
من خودم عاشق تکنولوژیم و نگفتم کلا ناامید شدم ناامیدیم واسه زیاد شدن حجمش هست یکم، از بخش تکنیکیه قضیه سر در نمیارم که بخوام معماریشو زیر سوال ببرم اما بنظر من سایز فعلی پی سی باید حفظ بشه حداقل تا روزی که کل دنیا به Cloud دسترسی داشته باشن و نیاز به سخت افزار نباشه.این ارقام 2x یا مثلا 80 درصد ریتریس بهتر amd با عنوان up to میاد، این واژه تا رو باید مد نظر قرار بدی عزیزم.رو یکسری بازیا به این سطح میرسن.
تکنولوژی هنوزم پیشرفتش زیاده، ولی دلیل این حس بخاطر شیب دو دهه قبله، مثلا ما از 360p به 1080 رسیدیم، تفاوت این از 1080 به 4k برا ما بیشتر بود.
_________
تکنولوژی جدیدم دارهمیاد، کلود. اون نیاز به هیچی هم نداره، یکی دیگه سیستمشو داره، ما باهاش بازی میکنیم. همین هفته تسلا، از استیم رونمایی کردم تو دو تا مدل ماشینش، با موس و کیبوردم میشه بازی کرد ، فکر کنم 16 گیگم رم داره.
نا امید نشو، خواستی و نداشتی، فلاپی و ... دارم، برات بفرستم، بزارش کنار رمهای micro sd ، این جوری دلسرد نمیشی.
صحبت ما جهانیه نه داخلی، اما در مورد اندازه، احتمالا tear down این کارتو دیدیمن خودم عاشق تکنولوژیم و نگفتم کلا ناامید شدم ناامیدیم واسه زیاد شدن حجمش هست یکم، از بخش تکنیکیه قضیه سر در نمیارم که بخوام معماریشو زیر سوال ببرم اما بنظر من سایز فعلی پی سی باید حفظ بشه حداقل تا روزی که کل دنیا به Cloud دسترسی داشته باشن و نیاز به سخت افزار نباشه.
سایز خیلی مهمه ( ) یک زمانی ماشین حساب اندازه اتاق جا میگرفته بعد کامپیوتر خونگی تونست جاشو بگیره الانم یک گوشی چند اینچی در حد یک کامپیوتر قوی 7-8 سال پیش قدرت داره، حالا سایز 4090 ـو نگاه میکنی انگار 2-3 تا کارت چسبوندن بهم اینقد گندس پرفورمنسش پشم ریزانه واقعا اما وقتی میبینم اینقد رفته رو سایز و مصرفش اون حس پیشرفتی که تو ذهنمه رو بهم نمیده، شاید یکی دو نسل دیگه که نسبت پرفورمنس به حجم منطقی تر بشه این حسو بده ولی فعلا نه.
در مورد Cloud هم که خوش به حال خارجیا قطعا با پیشرفت اینترنت و کم کردن اینپوت لگ هی بیشتر جای سخت افزار رو میگیره اما تو ایران که فعلا همین که نت رو هنوز قطع نکردن باید خداروشکر کرد، Cloud فک نکنم چیزی باشه که به این زودیا بتونیم کوچ کنیم بهش، اینترنتای خونگی که تو 10 سال پیش گیر کرده اینترنتای همراه هم که پر سرعت هست قیمتش به هیچ وجه منطقی نیست بخوای 24 ساعته ازشون برا کلود استفاده کنی رسما کل حقوقتو باید بدی
X86 نمی شه عوض کرد اصلا پلتفرمش قابل تعویض نیست با این حجم از برنامه ساخته شده براشیک بار سعی کردن با BTX عوض کنن با کله خوردن زمین
ATX اگر قرار باشه عوض بشه احتمالا زمانیه که x86 هم باهاش به رحمت خدا می ره