جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

به به مبارکتون باشه حالا چرا زوتک چینی؟ تاف می خریدید تنها مدلی که توی نقدها یکم دما نویزش بالا بود همین زوتک بود کلا به الماس ایران به طور اجباری و پک زوتک سر بار دادن تا اونم فروش بره یعنی پکیج ایسوس روش زوتک اجباری بود
توی بازار الان گیگا هم موجود شده و به نظر این نسل بد کار نکرده
من به نظرم حتی شرکت پلیت تایوانی با سابقه خیلی طولانی ترش(از ایسوس هم بیشتره) گزینه ی بهتری از زوتک هست
ممنون دادا . این نسل 4090 اکثرا همه مدلهای 4090 اورکیل و در یک سطحن
اتفاقا زوتک عالی کیفیت ساختشم حرف نداره

اصلا حرف از تاف نزن که دمای مموری نسبت به بقیه بسیار بالاتره بخاطر طراحی هیت سینک بد . ایسوس پول زور میگیره الکی گرون

https://s2.uupload.ir/files/photo_2022-12-22_16-48-38_c102.jpg

خیالت راحت این مدل زوتک از نظر استتیک بهترین 4090 هست

برند چینی؟ بقیه شون برند امریکان ؟ :D حرفات مارو یاد این فروشنده قلابی های ایسوس انداخت که میخان دولا پهنا حساب کنن
البته تو ایران اکثر گول برند ایسوس قیمتهای تخیلی شو میخورن

آخرین ویرایش:
درباره این ویدیو البته کمی به نظر ایشون تجربه کمتری داشته در overclock کردن گرافیک های AMD داشته.
و خوب فرداش هم آپدیت ویدیو برای نحوه درست overclock رو به اشتراک گذاشت.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

درباره گرافیک 4090 اون عزیز هم به هر شکل مبارکشون باشه، دیگه بعد از تعداد زیاد پست هایی که قرار دادن و اخبار قبلش فکر کنم 70-80 درصد سایت اطلاع داشته باشند که خدا رو شکر گرافیک مورد علاقه خودشون رو خریدن (دوستان Day One گرفتن گرافیک رو کمتر سر صدا کرد از خریدشون.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

درباره فروش 4080 هم که به صورت جزی فروشش بالا رفت، میشه گفت دقیقا فقط یک گروه خاص که تو اون رنج قیمت نظر داشتن خرید کنند، بعد از منتشر شدن نقد های سری 7000 AMD رفتن سمت 4080. ولی کماکان موجودی 4080 تو فروشگاها هست و خرید کار سختی نیست. 7900XTX تقریبا باید در صورت موجود شدن فعلا تو کمتر از 1-2 ساعت موجودیش تمام میشه. من هنوز هم حرفم این هست که هر دو کمپانی قیمت گزاری بدی داشتن جز 4090. 7900XTX و 4080 گرافیک های خوبی هستن، ولی تقریبا 200-300 دلار باید ارزونتر میشدن هر کدوم.
کارت هایی که الان سخت پیدا میشه از سریه 3000 کمپانیه Nvidia بیشتر محدود میشه به 3080 و 3090 و مدل های Ti هر دو، در کنارشون 4090 پیدا کردنش از فروشنده های رسمی نسبتا سخته (حداقل تو کانادا). از طرف دیگه تقریبا تو فروشگاه‌ها 4080 و 3070Ti به راحتی میشه مراجعه کرد و خرید. گرافیک های AMD هم تقریبا از 6800XT به بالا نمیشه کلا پیدا کرد.

کمی خارج از بحث این تاپیک، یک سوال برای خرید سخت افزار داشتم، که البته چند روز پیش هم مطرح کردم تو تاپیک مربوطش ولی فکر کنم با توجه به شرایط حال حاضر کمتر تاپیکش مورد توجه قرار می‌گیره.
برای یک سیستم با مشخصات زیر آیا پاور مناسبه؟ یا باید رفت برای 1200W.
be quiet! PURE POWER 11 FM 1000W US
be quiet! Pure Base 500 FX Mid-Tower ATX Case
be quiet! PURE LOOP 2 FX 360mm AIO Cooling
CORSAIR Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz C36 Black 1.25V
Intel Core i7-13700K Desktop Processor
MSI MPG Z690 EDGE WIFI
SAMSUNG 980 Pro 1TB
برای گرافیک هم احتمالا یکی از 4070Ti یا 4080 یا 7900XTX، ولی فعلا براش صبر می‌کنم.
کاملا کافیه شما می تونید 4090 هم بخرید
ممنون دادا . این نسل 4090 اکثرا همه مدلهای 4090 اورکیل و در یک سطحن
اتفاقا زوتک عالی کیفیت ساختشم حرف نداره

اصلا حرف از تاف نزن که دمای مموری نسبت به بقیه بسیار بالاتره بخاطر طراحی هیت سینک بد . ایسوس پول زور میگیره الکی گرون

https://s2.uupload.ir/files/photo_2022-12-22_16-48-38_c102.jpg

خیالت راحت این مدل زوتک از نظر استتیک بهترین 4090 هست
مموری زوتک که بدتره اتفاقا توی این نقد هم گیگا نویز فنش خیلی بالا هست و البته بهترین دمای مموری هم همین مدل داره حتی از استریکس بهتره دمای مموری اما دمای هات اسپات با خودش بالاتره و نویز نرمالایزش بالاتره

تاف با اکستریم کلا 100 دلار فرقشه توی ایرانم 4 میلیون فرقشونه اورپرایسی نیست به اون شکل اونم به خاطر فاز پاورهای 70 امپری با کنترلر با کیفیت ترش هست تاف طبق ادعاش در دمای 105 درجه می تونه 20 هزار ساعت دوام بیاره توی همین نقد هم اخرش می گه کیفیت ساختش بالاترین بین 4090 ها هست البته استریکس نقد نکرده استریکس کیفیت بهتره
تاف هم هیت سینکش مشکل نداره سری های اولش پد مموری درست نزدن ماله اونه کیت گرو توضیح داده حالا نمی دونم بعدش درست شده یا نه اما در کل مموری جانکشن 15 درجه با دمای واقعی فرق داره یعنی دمای زیر 90 برای مموری بهشته کارت های نسل قبلی که اکثرا بالای 100 می رفتن
1671787221568.png

الان طبق این نقد اگر تاف با گیگا 12 درجه اختلاف داره اینجا زوتک با گیگا مموریش 14 درجه اختلاف داره پس بازم تاف 2 درجه باید دمای مموریش بهتر باشه که البته نویز تاف طبق همون نقد چون از گیگا به مراتب کمتره پس با نویز کمتری هم تاف می تونه دمای بهتری داشته باشه یعنی توی نویز نرمالایز اختلاف بیشترم می شه
به هر حال زوتک چینی تاسیس 2006 هم نباید با ایسوس نامبر وان پی سی مقایسه کرد ضمنا 4090 تاف جایزه بهترین گرافیک سخت افزار اروپا هم گرفت کلا هر سال گرافیک با مادربرد که ایسوس می گیره

کاملا کافیه شما می تونید 4090 هم بخرید

مموری زوتک که بدتره اتفاقا توی این نقد هم گیگا نویز فنش خیلی بالا هست و البته بهترین دمای مموری هم همین مدل داره حتی از استریکس بهتره دمای مموری اما دمای هات اسپات با خودش بالاتره و نویز نرمالایزش بالاتره

تاف با اکستریم کلا 100 دلار فرقشه توی ایرانم 4 میلیون فرقشونه اورپرایسی نیست به اون شکل اونم به خاطر فاز پاورهای 70 امپری با کنترلر با کیفیت ترش هست تاف طبق ادعاش در دمای 105 درجه می تونه 20 هزار ساعت دوام بیاره توی همین نقد هم اخرش می گه کیفیت ساختش بالاترین بین 4090 ها هست البته استریکس نقد نکرده استریکس کیفیت بهتره
تاف هم هیت سینکش مشکل نداره سری های اولش پد مموری درست نزدن ماله اونه کیت گرو توضیح داده حالا نمی دونم بعدش درست شده یا نه اما در کل مموری جانکشن 15 درجه با دمای واقعی فرق داره یعنی دمای زیر 90 برای مموری بهشته کارت های نسل قبلی که اکثرا بالای 100 می رفتن
View attachment 279775

الان طبق این نقد اگر تاف با گیگا 12 درجه اختلاف داره اینجا زوتک با گیگا مموریش 14 درجه اختلاف داره پس بازم تاف 2 درجه باید دمای مموریش بهتر باشه که البته نویز تاف طبق همون نقد چون از گیگا به مراتب کمتره پس با نویز کمتری هم تاف می تونه دمای بهتری داشته باشه یعنی توی نویز نرمالایز اختلاف بیشترم می شه
به هر حال زوتک چینی تاسیس 2006 هم نباید با ایسوس نامبر وان پی سی مقایسه کرد ضمنا 4090 تاف جایزه بهترین گرافیک سخت افزار اروپا هم گرفت کلا هر سال گرافیک با مادربرد که ایسوس می گیره
👈

اگزوز N1 پی سی

صدای دریل دندان پزشکی از این اگزوز کمتره :lol:
فکر کن خداد تومن پول strix بدی بعد مشکل coil whine داشته باشه :))
برند چینی ؟ LOL

آخرین ویرایش:
کمی خارج از بحث این تاپیک، یک سوال برای خرید سخت افزار داشتم، که البته چند روز پیش هم مطرح کردم تو تاپیک مربوطش ولی فکر کنم با توجه به شرایط حال حاضر کمتر تاپیکش مورد توجه قرار می‌گیره.
برای یک سیستم با مشخصات زیر آیا پاور مناسبه؟ یا باید رفت برای 1200W.
be quiet! PURE POWER 11 FM 1000W US
be quiet! Pure Base 500 FX Mid-Tower ATX Case
be quiet! PURE LOOP 2 FX 360mm AIO Cooling
CORSAIR Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz C36 Black 1.25V
Intel Core i7-13700K Desktop Processor
MSI MPG Z690 EDGE WIFI
SAMSUNG 980 Pro 1TB
برای گرافیک هم احتمالا یکی از 4070Ti یا 4080 یا 7900XTX، ولی فعلا براش صبر می‌کنم.
جوابه.
ولی به نظرم پاور ATX 3.0 بگیر. CES احتمالا تعداد قابل توجهی معرفی بشن.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
👈

اگزوز N1 پی سی

صدای دریل دندان پزشکی از این اگزوز کمتره :lol:
فکر کن خداد تومن پول strix بدی بعد مشکل coil whine داشته باشه :))
برند چینی ؟ LOL
کویل واین همیشه توی کارت گرافیک ها مخصوصا بالا رده ها بوده و شانسیم هست برای برخی زیاده برای برخی کمه برای برخی هم بالای فرکانس 10 هزار هست که شنیده نمی شه اما کلا بازی بالای فریم 100 مخصوصا برخی بازی ها توی توان حداکثرشون که برای این کارت بالای 400 وات می شه صدا تولید می کنن این مورد هم ابدا ربطی به کیفیت کارت نداره صدا لرزش سیم پیچ ها هست

زوتک برند چینی هست دیگه عزیز سال 2006 توی چین تاسیس شده اگه اشتباه نکنم هم کمترین سابقه کاری بین بقیه برند ها داره چون inno3d چین هم سال 98 تاسیس شده
قصد ناراحت کردنتونم نداشتم فقط برام سوال بود چرا تا ایسوس هم قیمتش در ایران با همون گارانتی بوده رفتید سمت زوتکش

• Like
Reactions: {ehsan} and TOOL.
زوتک برند چینی هست دیگه عزیز سال 2006 توی چین تاسیس شده اگه اشتباه نکنم هم کمترین سابقه کاری بین بقیه برند ها داره چون inno3d چین هم سال 98 تاسیس شده
قصد ناراحت کردنتونم نداشتم فقط برام سوال بود چرا تا ایسوس هم قیمتش در ایران با همون گارانتی بوده رفتید سمت زوتکش
تولیدات کشور چین به سه دسته سطح 1 سطح دو سطح 3 تقسیم میشه . بدلیل بی ارزش بودن پول ایران همیشه تولیدات درجه سوم چینی وارد ایران میشه که اکثرا بی کیفیت ارزون هستن دید مردم ایران نسبت به تولیدات چین بد شده. تفکر غلطی که ایرانیا دارن
حرفی که میزنی کاملا بی ربطه . خیلی از تولیدات گوشی های نامبر وان دنیا حتی اپل در چین تولید میشه. زوتک پارتنر مستقیم انویدیاس . اینکه سابقه ش کمتره بازم دلیل بر بی کیفیت بودنش نیست
اینجوری باشه amd سالها قبلتر از nvidia تاسیس شده ولی در رقابت باهاش همیشه شکست میخوره.

اینو با دقت بخون ببین چقدر از 4090 زوتک تعریف کرده
Test karty graficznej Zotac GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO - Kosmiczna wydajność w kosmicznej cenie | PurePC.pl

بهت توصیه میکنم خیلی درگیر برند اسم شرکتها نباشی سعی کن نتایجی که میگیری با توجه به بررسی ها سایتهای معتبر تنظیم کنی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Deadmau5
پیرو صحبتتون ، من به شخصه خودم خیلی درگیر اسم برند و این چیزا نیستم ، واقعیت فقط به هر کسی که XFX یا Zotac یا Inno و ... اینارو میگیره یه تبریک میگم و میگم دمت گرم خیلی شجاعی :D من همچین شجاعتی ندارم.
زوتک نچسبون به این دوتا :D
من پول rog هم داشته باشم بازم همون زوتک میخرم چون چند سری دارم میخرم و کوچکترین مشکلی هم نداشته برام
5 برند خوب کارت بگیم یکیش همین زوتکه

هیچ کدوم از این اسما بنظرم ترس نداره مگه اونایی که واقعا ناشناخته ان.
Zotac که قدیمیه و اکثر کسایی که دیدم مشکلی باهاش نداشتن خودمم 10 سال پیش داشتم هنوزم زندس فک کنم تو کامپیوتر یکی از اقوام :D
XFX که زمان اوج ماینینگ ارزون ترین مدلی بود که تو بازار پیدا میشد به معنای واقعی جرش دادن اینقد باهاش ماین کردن الان میری تو دیوار میبینی هنوز پر ریگ Rx580 ـه XFX هست و با این همه کارکرد هنوز به فنا نرفتن، تا جایی که دیدم سری 6000 ـش هم خیلی دیزاین و کیفیت جذاب تری نسبت به قبل داشت.
یا کارت قبلیم که Sapphire سری نیترو پلاس بود جز با کیفیت ترین کارتایی بود که دیدم، دیزاین و کولینگ خیلی معرکه ای هم داشت و کاملا به Gigabyte ـی که همون زمان یک جا دیگه داشتم ترجیحش میدادم، الانم که ROG دارم هنوز اون Sapphire ـه جایگاه خاصی در قلبم داره :-"
یادمه همین Palit ـم اوایل که سری 3000 ـه انویدیا اومده بود خیلیا شک داشتن بخرن یا نه، تستاشو نگاه میکردم سری GameRock ـش قوی عمل کرده بود و گذاشته بودنش کنار مدلای بالارده.

خلاصه بنظرم حساس شدن رو MSI، ROG و ... منطقی نیست زیاد، اگه تفاوت قیمت در حد تفاوت پرفورمنس/کولینگ باشه میرزه اما اینکه یکی مثلا 10 میلیون بیشتر بده بخاطر ROG بودن مخم میگوزه راستش :D

آخرین ویرایش:
تولیدات کشور چین به سه دسته سطح 1 سطح دو سطح 3 تقسیم میشه . بدلیل بی ارزش بودن پول ایران همیشه تولیدات درجه سوم چینی وارد ایران میشه که اکثرا بی کیفیت ارزون هستن دید مردم ایران نسبت به تولیدات چین بد شده. تفکر غلطی که ایرانیا دارن
حرفی که میزنی کاملا بی ربطه . خیلی از تولیدات گوشی های نامبر وان دنیا حتی اپل در چین تولید میشه. زوتک پارتنر مستقیم انویدیاس . اینکه سابقه ش کمتره بازم دلیل بر بی کیفیت بودنش نیست
اینجوری باشه amd سالها قبلتر از nvidia تاسیس شده ولی در رقابت باهاش همیشه شکست میخوره.

اینو با دقت بخون ببین چقدر از 4090 زوتک تعریف کرده
Test karty graficznej Zotac GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO - Kosmiczna wydajność w kosmicznej cenie | PurePC.pl

بهت توصیه میکنم خیلی درگیر برند اسم شرکتها نباشی سعی کن نتایجی که میگیری با توجه به بررسی ها سایتهای معتبر تنظیم کنی
اینکه چین خیلی پیشرفت کرده و کیفیت محصولاتش خیلی بالاتر رفته کاملا حق با شماست

اما اینکه کلا بین برندها فرق نذاریم نه قبول ندارم شما ماشین بخواید بخرید تویوتا با چانگان یک قیمت باشه بازم چانگان می خرید؟ چانگان تاییده اروپا و امریکا هم دارم خیلیم معتبره اما می فروشه چون قیمتش خیلی کمتره اپشن هاش خیلی بیشتره غیر از این نیست حتی اگه هیوندا با تویوتا یک قیمت باشه باز هم تویوتا می خرن

من همین الان تی وی الجی اولد دارم اما واقعا تی وی سونی قبلیم کیفیت ساختش بالاتر بود

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
هیچ کدوم از این اسما بنظرم ترس نداره مگه اونایی که واقعا ناشناخته ان.
Zotac که قدیمیه و اکثر کسایی که دیدم مشکلی باهاش نداشتن خودمم 10 سال پیش داشتم هنوزم زندس فک کنم تو کامپیوتر یکی از اقوام :D
XFX که زمان اوج ماینینگ ارزون ترین مدلی بود که تو بازار پیدا میشد به معنای واقعی جرش دادن اینقد باهاش ماین کردن الان میری تو دیوار میبینی هنوز پر ریگ Rx580 ـه XFX هست و با این همه کارکرد هنوز به فنا نرفتن، تا جایی که دیدم سری 6000 ـش هم خیلی دیزاین و کیفیت جذاب تری نسبت به قبل داشت.
یا کارت قبلیم که Sapphire بود جز با کیفیت ترین کارتایی بود که دیدم، دیزاین و کولینگ خیلی معرکه ای هم داشت و کاملا به Gigabyte ـی که همون زمان یک جا دیگه داشتم ترجیحش میدادم، الانم که ROG دارم هنوز اون Sapphire ـه جایگاه خاصی در قلبم داره :-"
یادمه همین Palit ـم اوایل که سری 3000 ـه انویدیا اومده بود خیلیا شک داشتن بخرن یا نه، تستاشو نگاه میکردم سری GameRock ـش شدیدا قوی عمل کرده بود و گذاشته بودنش کنار بالارده ترین مدلا.

خلاصه بنظرم حساس شدن رو MSI، ROG و ... منطقی نیست زیاد، اگه تفاوت قیمت در حد تفاوت پرفورمنس/کولینگ باشه میرزه اما اینکه یکی مثلا 10 میلیون بیشتر بده بخاطر ROG بودن مخم میگوزه راستش :D
من خودم کسی بودم که گفتم اگر براتون ظاهر مهم نیست تاف بخرید در برخی از موارد تاف کیفیتش از استریکس هم بهتره مشکلاتش هم کمتره پست هام هست اصلا تاف به استاندارد نظامی معروفه استریکس فقط طراحی هاش خیلی خاصه انصافا استریکس ها اکثرا شاهکار هنری هستن همین گرافیکشم هم از اون تم ابی قرمز پلاستیکش که بگذریم طراحیش بهترینه
اما خوب بین برندها با مدل ها واقعا تفاوت هست یعنی اختلاف قیمت بی دلیل هم نیست همین استریکس 28 تا فاز داره که کنترل هاش هم رده بالاترن بعد سوپریم هست که خوب با قیمت 1700 تاییش خیلی به صرفه تره بعد تاف
اما قیمت کارخونه شده یک شوخی الان قیمت بر اساس همین پارامترها تعیین می شه یعنی اول استرکیس هست قیمتش بعد سوپریم بعد تاف در حالی که تاف 100 دلار از سوپریم این نسل گرون تره تاف خوبیش اینکه کل بدنه ش فول فلزه هیچ پلاستیکی در ساختش استفاده نشده اگه اشتباه نکنم بیشترین قطر هم داره این 3 تا مدل از MP2891 هم استفاده کردن که به نسبت uP9512U بهتره توی مدل های دیگه ندیدم کسی استفاده کرده باشه به اضافه ی فاندرز
به علاوه این 4 مدل همگی به ازاری هر فاز 70 امپر می تونن تغذیه بشن اما بقیه 50 یا 55 امپر هستن
پلیت گیم راک پایین ترین رقبا هست با16 تا 50 با 3 تا 50 تایی برای مموری هست نمی دونم چرا برای مموری 3 تا استفاده کرده که به همین خاطرم ارزون ترین بازار گیم راکه این نسله
زوتک اکستریم هم 28 داره که خیلی خوبه اما کنترل هاش می تونست بهتر باشن مشکل زوتک همیشه فن های بی کیفیتش هستن که خیلی نویز تیز تولید می کنن
این نسل هم با اینکه سایز فنش حتی از برخی رقبا کوچیک تره اما بازم در 1400 دور فن 37 دسی بل نویز تولید می کنه برای همینم در بخش نویز نرمالایز تقریبا مشابه فاندرز عمل کرده عجیبه که پاور لیمیت همچین کارتی هم به 500 محدود شده 600 نیست
مزیت زوتک نسبت به رقبا 5 سال گارانتی دادنشه که در ایران هیچ کاربردی نداره عجیبه که پلیت هم گارانتیش 2 ساله کرده که کمترین میزان گارانتی بین تمامی رقبا هست
مرحله ی بعدی کیفیت و خدمات پس از فروش برندها هستن که ایسوس هم در کیفیت هم تعداد بهترینه قبلا EVGA از لحاظ کیفیت نه تعداد بهتر بود که به فنا پیوست
این نسل فاندرز 20 تا فاز با کنترلر MP2891 استفاده کرده برای مموری هم 3 تا که جالبه بقیه ی رقبا این نسل از فاندرز بدتر عمل کردن برای همینم غیر از 3 تایی که بالا گفتم با فاندرز الباقی به 500 پاور لیمیت محدود شدن عجیبه که این نسل برد فاندرز از اکثر رقبا بهتره یعنی قبلا بیس کار بود الان بقیه اومدن زیرش

امیدوارم اطلاعات براتون مفید بوده باشه

آخرین ویرایش:
زوتک نچسبون به این دوتا :D
من پول rog هم داشته باشم بازم همون زوتک میخرم چون چند سری دارم میخرم و کوچکترین مشکلی هم نداشته برام
5 برند خوب کارت بگیم یکیش همین زوتکه
اینا همشون استاندارد انویدیا رو پاس کردن من یک زمانی برند مانلی داشتم مشکل دار نشدن که نمی شه دلیل برتری
کیفیت برد و کولینگ و خدمات پس از فروش و تعداد نمایندگی و قیمت و زمان گارانتی باید ملاک خرید باشه گفتم که نمی شه تویوتا با چانگان مقایسه کرد مگه قیمتشون فرق بکنه
کلا تا اونجایی که خوندم گیگا با پلیت و زوتک مانلی اینو تری دی و کالرفول همگی گارانتی هاشون اشغالن و یک چیزی شبیه گارانتی های ایرانه که می گن نوسان برق بوده یا از دستت افتاده یا برو چند ماه دیگه بیا توی اینا فقط Asus msi هستن که اذیت نمی کنن ملت راضین تعداد شعبه هاشونم خیلی زیاده دوبی هم که بودم همه ی مغازه دارها می گفتن ایسوس ببر چون اگه ببری بیاری پیش خودمون یکی دیگه بهت می دیم اصلا نمی خواد حتی بری گارانتی همون روز یکی دیگه بهت می دیم قیمت ایسوس هم همیشه توی دوبی گرون ترینه مخصوصا گرافیک ها علتشم سر همینه
من که گارانتی ها ایران با اینکه با دعوا اکثرا ازشون یک چیزی گرفتم قبول ندارم باز سعی می کنم یک برندی بخری که بتونم خارج از ایران هم ازش خدمات بگیرم پلیت یا غیره که ابدا بدون فاکتور نمایندگی های فروششون خدمات نمی دن حتی برای کسایی که از امازون خرید کردن
یکسری قطعات هم مشابه مادبرد فقط باید ایسوس خرید دفعه ی پیش msi خریدم با اینکه عالی بود اما ابدا ایسوس نمی شد

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
https://s2.uupload.ir/files/234_w4bf.jpg

اگزوز استریکس چیزی حدود 31 میلیون 480 تومن گرون تر از زوتکه =)) حالا مشکل coil whine کارت استریکس کنار بزاریم شاید اختلاف دماشون بسیار جزئی باشه عملکردشون هیچ فرقی با هم نداره حتی زوتک در مواردی بهترم هست

دوستان به هیچ عنوان به این حرفا توجه نکنید:D همش حرف و بازار گرمی الکی

یدونه 4090 زوتک بگیر + oled c2 بازم پول ته جیبتون میمونه :))

این قیمتهای اگزوز جوک خنده داری شده برا خودش:lol:

آخرین ویرایش:
https://s2.uupload.ir/files/234_w4bf.jpg

اگزوز استریکس چیزی حدود 31 میلیون 480 تومن گرون تر از زوتکه =)) حالا مشکل coil whine کارت استریکس کنار بزاریم شاید اختلاف دماشون بسیار جزئی باشه عملکردشون هیچ فرقی با هم نداره حتی زوتک در مواردی بهترم هست

دوستان به هیچ عنوان به این حرفا توجه نکنید:D همش حرف و بازار گرمی الکی

یدونه 4090 زوتک بگیر + oled c2 بازم پول ته جیبتون میمونه :))

این قیمتهای اگزوز جوک خنده داری شده برا خودش:lol:

وقتی گارانتی داره اصلا مهم نیست

• Smile
Reactions: Extreme V5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or