اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
اگر می تونی 3090Ti بگیر. مموریش خیلی خنک تره و کمی سریع تر. دمای مموری بالای ۷۰-۸۰ درجه نمیره. حتی موقع اجرای برنامه های memory-intensive.برا همین ارزونتر از بقیه شده ...
امیر جان حرارتش چقدر بود توی 100 درصد یوزیج ؟
قیمت 3090TI ها خیلی به صرفه تر شده نسبت به 3090 ...
جالب اینجاست که از مموریش میخوام مثل چی ... کار بکشم !
من کلا زورم میاد ROG بگیرم . جدا همه چیزیش خوبه ولی 1080 strix که داشتم خیلی شل و ول بود دست که روی بک پلیتش میزاشتم (بدون فشار ) حرارت 5 درجه پایینتر میومد !
ولی حرارتش ...عجیب پایین بود با فرکانس بالا
بله دوستان لطف کردن گفتند به من... (واقعا مفید بود اطلاعاتشون)اگر می تونی 3090Ti بگیر. مموریش خیلی خنک تره و کمی سریع تر. دمای مموری بالای ۷۰-۸۰ درجه نمیره. حتی موقع اجرای برنامه های memory-intensive.
الان قیمتش تو اروپا بین ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ یورو شده که زیر msrp هستش.
امیر جان این برند خیلی کم هستش اونجایی که قرار هست سفارش بدم احتمالا ا 3080 12GB aorus master سفارش بدم چون خیلی تعریفش را دیدم و قیمتش مناسبهبله به همین دلیل ارزونه
با استفاده 100% دما مموری تا 108 درجه هم میرفت
الان راگ دارم با 100% استفاده مموری حتی 90 هم نمیشه
اگر میخوای از مموری استفاده کنی حتا راگ بگیر
درسته قیمتش از بقیه گرونتره ولی خیالت راحته
منم اون مدل برای مدتی داشتم اون مدل مشکل طراحی داشت و البته سری راگ برای گرافیک تازه از سری 2000 جون گرفت
خوب راگ الکی گرونه درسته که بهترینه شکی هم درش نیست اما قیمتش هم برای میزان درخواست بالاش عجیب بالاست همین msi هم 2 مدل دیگه داره اونا رو هم بخرید اوکی هست برند خوبیم هست
اینم بگم مموری بالای 100 درجه رسما در طولانی مدت مشکل دار می شه خیلی از کارت ها من دارم می بینم که به شکل جسد دارن فروخته می شن فشاری که رندر هم به مموری میاره تا گیم بیشتره یعنی دمای مموری بیشتره توی اون حالت
Intel Meteor Lake Tile/Chiplet | Manufacturer / Node |
CPU Tile | Intel / 'Intel 4' |
3D Foveros Base Die | Intel / 22FFL (Intel 16) |
GPU Tile (tGPU) | TSMC / N5 (5nm) |
SoC Tile | TSMC / N6 (6nm) |
IOE Tile | TSMC / N6 (6nm) |
اتفاقا چندین تا بازی حسابی باعث گلوگاه شدن شدنمن از زمانی که فهمیدم cpu تاثیر چندانی تو اجرای بازی ها تو رزولوشن 4K نداره و کارت گرافیک تمام سنگینی اجرا رو به عهده میگیره ( نسبت به رزولوشن 1080p البته ) ' دیگه خیلی اخبار مربوط به cpu رو بصورت جدی پیگیری نمیکنم . استایل و مدل بازی کردنم هم با PC Gamer های نرمال فرق میکنه و با PC مث کنسول رفتار میکنم . تجربه کنترلر بدون سیم و صفحه ی اینچ بالا و بدون بریدگی تصاویر و 60 فریم قفل رو خیلی خیلی بیشتر ترجیح میدم تا 200 فریم با مانیتور های هرتز بالای اینچ پایین . بازیهایی هم که پسندمه ( اکثرا 3d person ) اصن کشش و نیاز به استفاده از قابلیتهای مانیتور های حرفه ای رو ندارن . مثلا hitman رو چه به این جنگولک بازیا همچنان احساس میکنم 9600k یی که دارم حداقل یکی دوسال دیگه مهمونم باشه نکه این سری جدید ryzen تو اون دقت تصویر هم کن فیکون کنه و نیاز به آپگردیش کاملا حس بشه !
اتفاقا چندین تا بازی حسابی باعث گلوگاه شدن شدن
از اونجایی که تی وی ها هم 120 هرتز شدن و جی سینگ یا فری سینک هم با فریم بالای 80 90 خیلی نرم تر و بدون استاترینگ هست نیاز به پردازنده بیش از از هر زمانی حس می شه
برای 60 فریم اما یک عدد 12400F فعلا جوابگو هست
من بالای 120 هرتز یا حتی 90 هرتز عملا اورکیل می دونم برای سینگل پلیر 60 هم حداقل پی سی گیمینگ هست یک استانداردی که همه پسنده
اگر 7600X حقیقتا 200 دلار باشه برای کسایی که نخریدن هنوز اپشنی بی نهایت جذابیه
اما یک مورد دیگه ای هم هست تعداد هسته های بالای 8 تا به شدت از استاتر کم می کنه چون اون 200 پردازشی که دارن اون پشت کار می شن به غیر از گیم حسابی به کیفیت بازی لطمه می زنن بر فرض کسی نمی دونه اما همین تنظیمات نورپردازی های کیس استاتر زیادی توی بازی ها ایجاد می کنه مخصوصا اگر برای ایسوس باشه
برای همین داشتن تعداد هسته ی بیشتر می تونه کمک کنه تا هسته های بی کار برن سراغ بکراندها تا به کیفیت کلی بازی کمتر صدمه بزنن
من به نظرم 8 16 گزینه ی ایده الی هست که کنسول های نسل حاضرم همین هستن نسخه پرو هم که میاد نهایت می خواد از 16 تا ترد همزمان استفاده کنه بازم مناسبه حداقلش هم می شه 6 12
اگرم به 60 یا زیرش در فریم فکر می کنید سیستم اقتصادی دارید CORE I3 های جدیدم کار راه بندازن الان همین 10100 دست کمی از 9600 نداره 12100 که بهترم هست