جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

جالبه برام چرا پردازنده های نسل جدید که اینقدر به انتشارشون نزدیکیم هیچ تخیفیفی نخوردن تازه اینتل تهدید کرده گرون ترم می کنه بعد اینا رفتن زیر قیمت msrp اونم برای اولین بار در تاریخ
حالا اینقدر تخفیف می زنن و بازارش کساد می شه که یا نسل بعدی می افته سال دیگه یا ضعیف تر از این نسل می دنش بیرون :D
AMD که چوب حراج زده به پردازنده هاش. کسی دنبال سیستم پایین رده و میان رده رو به پایین باشه الان براش بهشته با این وضع گرافیک و پردازنده های AMD.
اینتل هم قرار بود قیمت پردازنده هاش رو کم کنه تا این که گزارش مالی اش که اومد گفت کم که نمی کنیم هیچی زیادم می کنیم :D

a380 برای پیش خرید تو newegg موجود شد
https://www.newegg.com/asrock-arc-a380-a380-cli-6g/p/N82E16814930076
140 دلار، میگن 22 آگوست عرضه میشه

View attachment 268211

8 شهریور 3:30 بامداد معرفی amd
View attachment 268236
همش 10$ ارزون تر از 6400؟ :| (MSRP ای 20$ اه ولی خوب 149$ پیدا می شه الان 6400 تو همین Newegg)
من روی 120$ اینا حساب می کردم.

قیمت مادربورد های X670 و X670E اه Asus از وب سایت آلمانی Mindfactory لیک شده:
Code:
ROG Crosshair X670E Extreme - 1475 Euros ($1500 US)
ROG Crosshair X670E HERO - 1088 Euros ($1106 US)
ROG Crosshair X670E GENE - 977 Euros ($994 US)
ROG STRIX X670E-E Gaming WiFi - 912 Euros ($927 US)
ROG STRIX X670E-F Gaming WiFi - 809 Euros ($823 US)
ROG STRIX X670E-A Gaming WiFi - 783 Euros ($796 US)
PROART X670E-Creator WiFi - 894 Euros ($909 US)
PRIME X670-P WiFi - 510 Euros ($518 US)
PRIME X670-P - 483 Euros ($491 US)

قیمت مادربورد های MSI که از یک خرده فروشی دیگه لیک شده:
Screenshot 2022-08-16 181807.png

قیمت بورد ها در مقایسه با X570 دیوانه واره. رسما سری Z اه اینتل مقابلش مادربورد ارزون حساب می شه :|

قیمت مادربورد های X670 و X670E اه Asus از وب سایت آلمانی Mindfactory لیک شده:
Code:
ROG Crosshair X670E Extreme - 1475 Euros ($1500 US)
ROG Crosshair X670E HERO - 1088 Euros ($1106 US)
ROG Crosshair X670E GENE - 977 Euros ($994 US)
ROG STRIX X670E-E Gaming WiFi - 912 Euros ($927 US)
ROG STRIX X670E-F Gaming WiFi - 809 Euros ($823 US)
ROG STRIX X670E-A Gaming WiFi - 783 Euros ($796 US)
PROART X670E-Creator WiFi - 894 Euros ($909 US)
PRIME X670-P WiFi - 510 Euros ($518 US)
PRIME X670-P - 483 Euros ($491 US)

قیمت مادربورد های MSI که از یک خرده فروشی دیگه لیک شده:
View attachment 268246

قیمت بورد ها در مقایسه با X570 دیوانه واره. رسما سری Z اه اینتل مقابلش مادربورد ارزون حساب می شه :|
سری b داره؟
بورد از اونور خود cpu ها هم 15 درصد افزایش داده رم ddr 5 هم که هست اونم over price

سری b داره؟
بورد از اونور خود cpu ها هم 15 درصد افزایش داده رم ddr 5 هم که هست اونم over price
داره اما یا آخر امسال میاد یا می ره سال دیگه.
کلا قیمت مادربورد ها خیلی فضایی اه. فکر کن X670-P که دیگه پایین رده ترینشه حالا شما بگیر اصلا 400$. Dark Hero از رده بالاترین مادربورد های X570 قیمتش این بود :|
همیشه همه می گفتن مادربورد/چیپ ست های اینتل گرونه الان AMD یک کاری کرده قیمت مادربورد/چیپ ست های Z اینتل که همیشه به گرونی معروف بودن مناسب فقیر فقرا به حساب بیاد :|

با این قیمت بازار رو به اینتل می بازه.

کلا قیمت مادربورد ها خیلی فضایی اه. فکر کن X670-P که دیگه پایین رده ترینشه حالا شما بگیر اصلا 400$. Dark Hero از رده بالاترین مادربورد های X570 قیمتش این بود :|

یه خوبی که amd داره سوکت دیر عوض میکنه ولی خب نسل جدید قیمتش بالاست

• Like
Reactions: Natural Killer
همیشه همه می گفتن مادربورد/چیپ ست های اینتل گرونه الان AMD یک کاری کرده قیمت مادربورد/چیپ ست های Z اینتل که همیشه به گرونی معروف بودن مناسب فقیر فقرا به حساب بیاد :|

با این قیمت بازار رو به اینتل می بازه.
فکر نمی کنم این ها قیمت رسمی و در حقیقت msrp باشن
این ها قیمتی هست که زودتر از موعد مورد عنایت افراد خاص قرار می گیره
تجربه ثابت کرده قیمت مادربردهای هم رده هر دو برند در یک سطح هستن احتمالا از 200 یا مکس 250 دلار برای سری پی شروع بشه

• Like
Reactions: m.a.t
amd پاسخ داده تاخیر رلیز به خاطر مشکل بایوس بوده و از قضا دقیقا چند روز فقط تاخیر زدیم همزمان با کنفرانس اینتل شد
عکس ریویو سمپل 7700x هم منتشر شده
AMD-AM4-Ryzen-5000-vs-AM5-Ryzen-7000-CPUs.jpg

AMD-Ryzen-7-7700X-Zen-4-Desktop-CPU-low_res-scale-2_00x-1-scaled.jpg

گفته شده قیمتش کمتر از 5800x هست که 450 دلار در زمان لانچ بوده و طبق شایعات 300 دلار فقط قیمت داره

کلا این بازار گرافیک مدتیه خیلی عجیب شده نه به اون قیمت های 2000 3000 دلاریش نه به این قیمت ها
اگر نیاز داری که بخر بره درسته که توی بازار تکنولوژی هر چقدر صبر کمی به نفعته اما عمرت پای این حرکت می ره
منم ps5 خریدم 750 دلار شاید همین روزا اونم بشه 500 دلار اما خوب یکسال و نیم صبر کردم تا از بالای 1000 دلار شد 750 تا حالا یکسال دیگه هم صبر کنم الان می خوام لذت کنسول ببرم
گرافیکم همینه همه صبر کردیم برای سری 3000 ناگهان ورق برگشت کسی چه می دونه شاید بازم این اتفاق بیافته شایدم نه برعکس شرایط خوبی پیش بیاد
داستان تلخ اینکه من یادمه کارتمم فروخته بودم رفته بود 1070داشتم به امید سری 3000 فقط چند روز قیمتش کمی متعادل شد سریع خریدمش و الا تا یکسال و نیم بعدش کارت نداشتم اون استرسی که بهم وارد شد خودش هزاران دلار بهم اسیب زد :D

AMD 29 اگوست معرفی رسمیشه قیمت ها اونجا مشخص می شه
نهایتا سفارش دادم 5900X با Tuf B550 و GAMMAXX L240 امروز و فردا میرسه دستم .
اگر 3090 قیمتش همینطور بمونه هم سفارش میدم از اونطرف بخرن . احتمالا MSI Ventus ...
نسل بعدی به فرض حتی 3060 هم بهتر از 3090 بشه ... 24 گیگ وی رم را هیچ کدوم ندارن مگر 4090 ای چیزی ... که اونهم قیمتش ...
چون این سیستم را فقط برای کارم دارم ارتقا میدم.

اگر 3090 قیمتش همینطور بمونه هم سفارش میدم از اونطرف بخرن . احتمالا MSI Ventus ...
نسل بعدی به فرض حتی 3060 هم بهتر از 3090 بشه ... 24 گیگ وی رم را هیچ کدوم ندارن مگر 4090 ای چیزی ... که اونهم قیمتش ...

احسان جان MSI Ventus کارت داغی هست ، من 3080 همین مدل را داشتم و بخاطر گرما فروختم

آخرین ویرایش:
3090 نخر چون حتی استریکسشم می ره بالای 100 درجه مموری هاش تی ای ش بخر که مموری یکطرفه داره
بعد برای 3080 به بالا هم حتما بهترین هر برند بخر که مشکل حرارتی یا نویز بالا نداشته باشی
این ات و اشغال هایی که زیر قیمت msrp اومدن بی دلیل نیستن همین evga xc3 بدترین کولینگ برای 3080 به بالا هست فقط ایسوس با تافش غیر از بهترین ها تونسته خوب عمل کنه بقیه ی برندها فقط بهترین مدلشون هست که خوبه(غیر از گیگا که کلا ری..) البته تاف هم گویا بگیر نگیر هست خیلی ها از دمای بالاش می نالن اما من راضی بودم

با اپدیت جدید تو ویندوز استور...دیگه میشه از خود استور به بازیهای xbox app دسترسی داشت

Screenshot_20220818-004118_Twitter.jpg

گویا این ویژگی برای چندتا استور دیگه دردسترس هست (از جمله اپیک استور..اقای تیم سویینی ریس اپیک هم استقبال کرده بود)....مایکروسافت هم درخواست داده بود که استیم و بقیه هم بیان داخل استور ویندوز

تو ژانویه ویا فوریه بود که اقای برد اسمیت (پرزیدنت مایکروسافت) حرف از یه استور واحد زده بود و میگفت بهتره همه یه جا جمع شوند

به این پشتیبانی کلاود/ابری مایکروسافت رو هم اضافه کنید

ایا لانچرها و استورها دراینده در یه جا جمع میشن !!🤔🤨

احسان جان MSI Ventus کارت داغی هست ، من 3080 همین مدل را داشتم و بخاطر گرما فروختم

برا همین ارزونتر از بقیه شده ...
امیر جان حرارتش چقدر بود توی 100 درصد یوزیج ؟

3090 نخر چون حتی استریکسشم می ره بالای 100 درجه مموری هاش تی ای ش بخر که مموری یکطرفه داره
بعد برای 3080 به بالا هم حتما بهترین هر برند بخر که مشکل حرارتی یا نویز بالا نداشته باشی
این ات و اشغال هایی که زیر قیمت msrp اومدن بی دلیل نیستن همین evga xc3 بدترین کولینگ برای 3080 به بالا هست فقط ایسوس با تافش غیر از بهترین ها تونسته خوب عمل کنه بقیه ی برندها فقط بهترین مدلشون هست که خوبه(غیر از گیگا که کلا ری..) البته تاف هم گویا بگیر نگیر هست خیلی ها از دمای بالاش می نالن اما من راضی بودم

قیمت 3090TI ها خیلی به صرفه تر شده نسبت به 3090 ...
جالب اینجاست که از مموریش میخوام مثل چی ... کار بکشم !

من کلا زورم میاد ROG بگیرم :D. جدا همه چیزیش خوبه ولی 1080 strix که داشتم خیلی شل و ول بود دست که روی بک پلیتش میزاشتم (بدون فشار ) حرارت 5 درجه پایینتر میومد !:))
ولی حرارتش ...عجیب پایین بود با فرکانس بالا

من کلا زورم میاد ROG بگیرم :D. جدا همه چیزیش خوبه ولی 1080 strix که داشتم خیلی شل و ول بود دست که روی بک پلیتش میزاشتم (بدون فشار ) حرارت 5 درجه پایینتر میومد !:))
منم اون مدل برای مدتی داشتم اون مدل مشکل طراحی داشت و البته سری راگ برای گرافیک تازه از سری 2000 جون گرفت
خوب راگ الکی گرونه درسته که بهترینه شکی هم درش نیست اما قیمتش هم برای میزان درخواست بالاش عجیب بالاست همین msi هم 2 مدل دیگه داره اونا رو هم بخرید اوکی هست برند خوبیم هست

اینم بگم مموری بالای 100 درجه رسما در طولانی مدت مشکل دار می شه خیلی از کارت ها من دارم می بینم که به شکل جسد دارن فروخته می شن فشاری که رندر هم به مموری میاره تا گیم بیشتره یعنی دمای مموری بیشتره توی اون حالت

آخرین ویرایش:

بله به همین دلیل ارزونه
با استفاده 100% دما مموری تا 108 درجه هم میرفت

الان راگ دارم با 100% استفاده مموری حتی 90 هم نمیشه
اگر میخوای از مموری استفاده کنی حتا راگ بگیر

درسته قیمتش از بقیه گرونتره ولی خیالت راحته

دوازدهمین هفته صدرنشینی متوالی استیم دک
اسپایدر من مثل هفته قبل دومه و cult of lamb و farthest سوم و چهرمن
ششمین هفته حضور متوالی stray در تاپ 10
فیفا 23 به لیست اومده با قیمت 70 دلاریش و تا 30 سپتامبر زمان مونده که بازم بیاد تو لیست
الدن یه هفته دور بود و برگشته و عناوین دیگه هم هفته قبل تو لیست نبودن ready or not و vr والو و در آخر بسته الحاقی و به نوعی آپگرید بازی رایگان کانتر

2022-08-21_19-41-08.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or