اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
چون با کنترلر بازی میکنی، با موس بشدت مشخصههم با فریم 150 و هم 60 ساعتها انجامش دادم . باورت میشه اصن متوجه نشدم که کی رو 60 قفله و کی آنلاکه ؟
بحث 4k نیست بحث گرافیک هست بسته به بازی و قدرت گرافیک می تونه پردازنده گلوگاه بشه اما اساسا برای 60 فریم 4k لاقل فعلا گلوگاه نداریم اما برای 120 چرا کم و بیش می شهمن فکر میکنم دیدگاه من و شما کاملا دوتا چیز متفاوته یا اینکه شما کلا منظور منو متوجه نشدی ماشاالله خودت استادی ' این دوتا ویدیو رو ببین :
اولی از نسل 12 اینتل و دومی هم مال 2018 و نسل خودم که 9 باشه . تو رزولوشن 4K عملا هیچ فرقی بین corei3 و core i7 و corei9 نیس . حداقل سواد و تجربه شخصی من که اینو میگه ! اولویت اول و آخر من چسبوندن تمام تنظیمات گرافیکی روی آخرین درجه با بیشترین رزولوشن ممکن که در حال حاضر جیب من بیشتر از 4K پاسخگو نیس با مانیتورهای 27 و 29 و 30 اینچ و رو صندلی PC نشستن بازی کردن هم کارم را نمیوفته برای همین اکثر مواقع تو سالن با OLED 65 با کنترلر بی سیم بازی ها رو انجام میدم . از screen tearing هم متنفرم . پس چاره ای جز Vsync ندارم و فریم روی 60 قفل میشه . برامم مهم نیس که بازی که دارم اجرا میکنم 100 فریم بده یا 200 یا 60 . فقط ایست نداشته باشه و به لذت و تجربه انجامش صدمه نزنه برام کافیه .کلا هم 3rd person بازم . یه بازی مث Hitman که 4 ساعت باید صبر کنی یارو بره تو اتاقش تا با فلان مدل بکشیش ' فریم 300 و 60 چه فرقی میکنه واقعا ؟ یا با 6 تا هسته اجرا بشه یا 8 تا یا 16 تا !! الان تقریبا 1 سال و نیمه که با یه 3080 تمام بازیای جدید رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی بدون لگ و مشکلی بازی میکنم . فریم رو روی TV گاهی آنلاک میکنم اما واقعا چشمم خیلی تفاوتی بین 60 فریم و 150 فریم نمیبینه . شاید برای خیلیا قابل لمس باشه ' شایدم بازیایی که انجام میدم کلا فریم توشون خیلی تعیین کننده نیس نمیدونم ' اما اگه یه روزی احساس کنم که 3080 هم نمیتونه جواب بازیای روز رو بده حتما ارتقاش میدم . همونطور که اگه ارتقای cpu حس میشد تا الان حتما عوضش کرده بودم . دیگه gears باز تر از من تو این فروم بعیده داشته باشیم و تو این 2/3 سال نزدیک 2500 ساعت playtime داشتم . هم با فریم 150 و هم 60 ساعتها انجامش دادم . باورت میشه اصن متوجه نشدم که کی رو 60 قفله و کی آنلاکه ؟ البته دوربینو که یوقتایی زیاد میچرخوندم میفمیدم آنلاکه سریع قفلش میکردم
View attachment 269283
خلاصه که شما دید فنی تری به این قضیه داری و شاید حرفاتون در مورد گلوگاه هم درست باشه . مطمینم هرچی هم تا اینجا گفتم رو خودتون بهتر از من میدونید ' فقط شاید تفکر کلی و دیدگاه من به چجوری گیم انجام دادن رو نمیدونستید ' آدمی ام هستم که ( اگه ) لازم باشه برای اینچیزا خوب هزینه میکنم و دنبال تفکرات اقتصادی نیستم . منتها وقتی کارتی که دارم داره از پس نیازهام برمیاد و جواب کارو میده چرا باید مثلا 3090ti بخرم وقتی هنوز لنگ نزده ؟ یا cpu که با گلوگاه شدن هم فشار و سنگینی کار رو تو رزولوشن 4k میندازه رو دوش گرافیک ؟ والا
تقریباً با تولد من توی یک روز میشه. خوشحال میشم اگر کسی یه ۴۰۹۰ بهم کادو بده
- Vampire Bloodhunt
- Ghostbusters Spirits Unleashed
- Naraka Bladepoint
- Super People
- Gotham Knights
- DioField Chronicles
- Dolmen
- Chivalry II
- Redout II
- The Settlers
- Death Stranding: Director’s Cut
- The Rift Breaker
- Hitman III
- CHORVS
- Shadow of The Tomb Raider
- Anvil Vault Breakers
اگه این شکلی باشه و طبق گذشته انویدیا 4060 تی ای جای 3080 10 گیگ می شینیه 4070 هم جای 3080 تی ایخودش هم می گه TDP و پرفورمنس نهایی نیست
View attachment 269678View attachment 269680
View attachment 269677
- Ryzen 9 7950X - $799 US
- Ryzen 9 7900X - $549 US
- Ryzen 7 7700X - $449 US
- Ryzen 5 7600X - $299 US
ما که تو بازار کامپیوتر هستیم سالیان سال مشتریان amdکلا ناراضی و پشیمون هستن خیالتون راحت کنم سمت amfنرین که هزار یک داستان دارهAMD Ryzen 7000 "Zen 4" Desktop CPU Prices Leaked: Ryzen 9 7950X For $799 US, Ryzen 9 7900X For $549 US, Ryzen 7 7700X For $449 US, Ryzen 5 7600X For $299 US
قیمتهای نسل بعد amd مثل اینکه لیک شده و مثل اینکه msrp مثل قبله و تغییر نکرده