جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

ما که تو بازار کامپیوتر هستیم سالیان سال مشتریان amdکلا ناراضی و پشیمون هستن خیالتون راحت کنم سمت amfنرین که هزار یک داستان داره
قبلا آره نسل یک و دو رایزن مشکلات زیاد داشتن و نواقصی بعضا هنوز داره ولی باعث شد اینتلی که فکر کنم 8 نسل، تعداد هسته هاشو کاری نمیکرد و صرفا یه کلاک ناچیزی افزایش میداد رو به تکاپو بندازه.

2022-08-30_12-19-34.jpg

بجز 7700x که نسبت به نسل قبل 100 دلار افزایش داد بقیه ثابت بودن و پرچمدار هم 100 دلار کاهش داشت که باعث میشه رقابت جالبی رخ بده.

________
اینتل هم گفت 27 سپتامبر رونمایی هست
و 13 اکتبر i7 13700k و i5 13600k
و 20 اکتبر هم به عنوان i9 و i7 و i5 زده

AMD یه ادعای جالبی کرده گفته 7600x از قویترین پردازنده نسل ۱۲ حال حاضر اینتل تا ۱۷ درصد قویتره....
باید ببینیم نسل ۱۳ چجوریه
2022-08-30_12-25-34.jpg

اینو داده. یه بنچ داده از 5 تا بازی.

آخرین ویرایش:
AMD تایید کرده که Zen 4 در زمان عرضه مشکل موجودی نداره و به اندازه کافی CPU برای همه موجود هست.
-----

به نظرم سورپرایز مراسم در کنار قیمت پردازنده ها چیپ ست B650E بود که لیک نشده بود و فقط یک روز قبل مراسم شایعش اومده بود و رسما PCIe 5 رو هم برای گرافیک و هم اسلات M.2 حتی در میان رده هم مین استریم کرد.
AMD فوق العاده قوی ظاهر شد.

Logitech نسل جدید موس های محبوب G502 خودش رو در سه مدل G502X (مدل پایه و با سیم)، G502X Lightspeed و در نهایت G502X Plus که هم بی سیم هست و هم RGB داره معرفی کرد!
برای اولین بار Logitech تو موس های خودش از کلید های hybrid optical-mechanical switches بهره برده، که به نظر حس بهتری میده زمان کلیک کردن و دقیق تره! (تا خود آدم دستش نگیره فکر نکنم قابل درک باشه به هر شکل).
نظر شخصی آخر: به هر شکل موس G502 لاجیتک یکی از موس ها خوش دست گیمینگ هست و در حدی محبوب بود که Razer میره سری Basilisk رو با همون دیزاین و کمی RGB بیشتر بیرون میده! فکر کنم سومین بار باشهسری 502 بهینه سازی شده و در کل خوشحال و هایپ هستم براش! فقط قیمتش کمی درد داره! تقریبا 100 دلار ارزونتر از Xbox Series S....

آخرین ویرایش:
Logitech نسل جدید موس های محبوب G502 خودش رو در سه مدل G502X (مدل پایه و با سیم)، G502X Lightspeed و در نهایت G502X Plus که هم بی سیم هست و هم RGB داره معرفی کرد!
برای اولین بار Logitech تو موس های خودش از کلید های hybrid optical-mechanical switches بهره برده، که به نظر حس بهتری میده زمان کلیک کردن و دقیق تره! (تا خود آدم دستش نگیره فکر نکنم قابل درک باشه به هر شکل).
نظر شخصی آخر: به هر شکل موس G502 لاجیتک یکی از موس ها خوش دست گیمینگ هست و در حدی محبوب بود که Razer میره سری Basilisk رو با همون دیزاین و کمی RGB بیشتر بیرون میده! فکر کنم سومین بار باشهسری 502 بهینه سازی شده و در کل خوشحال و هایپ هستم براش! فقط قیمتش کمی درد داره! تقریبا 100 دلار ارزونتر از Xbox Series S....
ریزر اهل تقلید نیست و خودش یکی از بهترین نواور ها هست باسیلیسک هم نمی شه گفت تقلیده و از برخی جهات بهتره اما نوع قالب دستش شبیه به اونه به نظر منم در کنار مامبا خوش دست ترین موس های جهان هستن(البته شباهش اگرم بگیم تقلیده خیلی بی راه نیست)
اتفاقا باسیلیسک نسخه جدید هم معرفی شده همین هفته پیش و بهبود هایی داشته اما به جای 107 گرم شده 112 گرم اون اسکورل موس هم می شد تنظیم کرده حذفش کرده باتریشم پیشرفتی نکرده نسخه قبلی با برداشتن دکمه اسناپر می شد به حدود 100 گرم رسوندش که اینجا اون قابلیتم نداره متاسفانه به نظرم موس بالای 100 گرم سنگین می شه و کمتر از 90 هم خیلی دیگه سبک می شه به طوری که با زدن دکمه موس تکون می خوره حالا من نمی دونم موس 60 گرمی چطوری باهاش بازی می کنن
من توی دوبی با ترکیه هر جفت موس ها رو تست کردم نسخه ی قبلیشون و ریزر موس بهتری بود برای همین ریزر خریدم g502 چنتا مشکل داره که توی ریزر نیست البته لاجیتک بی دلیل توی ایران گرون ترم هست

ریزر اهل تقلید نیست و خودش یکی از بهترین نواور ها هست باسیلیسک هم نمی شه گفت تقلیده و از برخی جهات بهتره اما نوع قالب دستش شبیه به اونه به نظر منم در کنار مامبا خوش دست ترین موس های جهان هستن(البته شباهش اگرم بگیم تقلیده خیلی بی راه نیست)
اتفاقا باسیلیسک نسخه جدید هم معرفی شده همین هفته پیش و بهبود هایی داشته اما به جای 107 گرم شده 112 گرم اون اسکورل موس هم می شد تنظیم کرده حذفش کرده باتریشم پیشرفتی نکرده نسخه قبلی با برداشتن دکمه اسناپر می شد به حدود 100 گرم رسوندش که اینجا اون قابلیتم نداره متاسفانه به نظرم موس بالای 100 گرم سنگین می شه و کمتر از 90 هم خیلی دیگه سبک می شه به طوری که با زدن دکمه موس تکون می خوره حالا من نمی دونم موس 60 گرمی چطوری باهاش بازی می کنن
من توی دوبی با ترکیه هر جفت موس ها رو تست کردم نسخه ی قبلیشون و ریزر موس بهتری بود برای همین ریزر خریدم g502 چنتا مشکل داره که توی ریزر نیست البته لاجیتک بی دلیل توی ایران گرون ترم هست
من basilisk v3 دارم و به شدت ازش راضی ام. :D
از نظر امکانات و پرفرمنس و کیفیت ساخت میشه گفت از بهترین هاست.
این قابلیت smart reel اسکرولش هم خیلی کاربردیه.

• Like
Reactions: Persia Tech
من basilisk v3 دارم و به شدت ازش راضی ام. :D
از نظر امکانات و پرفرمنس و کیفیت ساخت میشه گفت از بهترین هاست.
این قابلیت smart reel اسکرولش هم خیلی کاربردیه.
من خیلی موس عوض کردم اما واقعا این مدل مخصوصا نسخه ultimate خیلی با کیفیت ساخته شده بقیه حس چیپ بودن دارن
مخصوصا پلاستیک روش خیلی با کیفیت هست و چسبنده خوبی داره که توی هیچ مدل دیگه ایش نیست
مشکلات نرمی دکمه دابل کلیک و قرت قرت زیر دست هم نداره چیزی که توی مامبا یا وایپر جدید به وضوح بود

• Like
Reactions: z2s sas
سری 3d سی پی یوهای رایزن برا ژانویه 2023 برنامه ریزی شدن

NVIDIA-RTX-4080-GPU-1-1200x626.jpg

اینتل یه ویدیو از ریتریس داده که 770 رو با 3060 مقایسه کرده

2022-09-02_12-48-17.jpg 2022-09-02_12-44-38.jpg 2022-09-02_12-44-14.jpg

نتایج اولیه ای که دادن، بهتر بوده نسبت به amd که تو سری 6000 دادن. گفتن تو لانچ گاتهام نایت که 21 اکتبره، از ریتریس پشتیبانی میکنن.
احتمالا، معرفی تو همین ایونت آخر ماهه و بعدم عرضه میکنن ولی battlemage رو باید به 2023 برسونن.

قیمت گرافیک ها هم به شایعات رسیدن به شرح زیر هست
3080 10 گیگ 750 دلار
3080ti 12 قیمت 900 دلار
3090 قیمت 1000 دلار
3090ti قیمت 1100 دلار

اینا قیمت های واقعی هست که توی امازون هم هست و مشابه اخبار سایت های 2 زاری فیک نیست این قیمت ها واقعا قابل خرید هستن
فروش اقساطی هم برای همه ی قطعات همیشه بوده با بهره کم کلا فرقی نمی کنه چی بخرید ارتباطی به گرافیک یا اخبارش نداره

قیمت گرافیک ها هم به شایعات رسیدن به شرح زیر هست
3080 10 گیگ 750 دلار
3080ti 12 قیمت 900 دلار
3090 قیمت 1000 دلار
3090ti قیمت 1100 دلار

اینا قیمت های واقعی هست که توی امازون هم هست و مشابه اخبار سایت های 2 زاری فیک نیست این قیمت ها واقعا قابل خرید هستن
فروش اقساطی هم برای همه ی قطعات همیشه بوده با بهره کم کلا فرقی نمی کنه چی بخرید ارتباطی به گرافیک یا اخبارش نداره
نمیدونم چرا اینطور هست ولی وقتی از مثلا آلمان بخوای همین ها را از همین آدرس ها سفارش بدی قیمت اصلا اینطور حساب نمیشه و تغییر میکنه !
مالیات آلمان هم حدودا 19 درصد هستش که بازم نباید خیلی زیاد بشه

به نظر من الان 3090 ti می تونه deal خوبی باشه برای بعضی از یوزر ها. خصوصا اونایی که 24GB حافظه نیاز دارن برای کار های pro مثل ادیت فیلم یا یادگیری ماشین.
بعید می دونم 4080 بیشتر از 16GB حافظه داشته باشه.

باید در نظر گرفت پاور 800 یا 850 هم کافی نیست برای 3090 TI کاستوم ... چون خود کارت در بعضی موارد تا نزدیک 600 وات میکشه از پاور ! تازه این 600 وات بدون در نظر گرفتن پر و خالی شدن 24 گیگ هستش .
یکی از دلایلی هم که من 3080 12GB را انتخاب کردم همین مساله بود . چون مجدد باید یک پاور جدید میگرفتم ... در کنار Ryzen 5900X و اینهمه فن فعال ...
خیلی از تست های معروف در شرایط گیمینگ در نظر گرفته شده و نه استفاده کامل از 24 گیگ !
هر چند 24 گیگ Vram خیلی وسوسه انگیزه ولی ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or