اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
قبلا آره نسل یک و دو رایزن مشکلات زیاد داشتن و نواقصی بعضا هنوز داره ولی باعث شد اینتلی که فکر کنم 8 نسل، تعداد هسته هاشو کاری نمیکرد و صرفا یه کلاک ناچیزی افزایش میداد رو به تکاپو بندازه.ما که تو بازار کامپیوتر هستیم سالیان سال مشتریان amdکلا ناراضی و پشیمون هستن خیالتون راحت کنم سمت amfنرین که هزار یک داستان داره
AMD یه ادعای جالبی کرده گفته 7600x از قویترین پردازنده نسل ۱۲ حال حاضر اینتل تا ۱۷ درصد قویتره....
باید ببینیم نسل ۱۳ چجوریه
ریزر اهل تقلید نیست و خودش یکی از بهترین نواور ها هست باسیلیسک هم نمی شه گفت تقلیده و از برخی جهات بهتره اما نوع قالب دستش شبیه به اونه به نظر منم در کنار مامبا خوش دست ترین موس های جهان هستن(البته شباهش اگرم بگیم تقلیده خیلی بی راه نیست)Logitech نسل جدید موس های محبوب G502 خودش رو در سه مدل G502X (مدل پایه و با سیم)، G502X Lightspeed و در نهایت G502X Plus که هم بی سیم هست و هم RGB داره معرفی کرد!
برای اولین بار Logitech تو موس های خودش از کلید های hybrid optical-mechanical switches بهره برده، که به نظر حس بهتری میده زمان کلیک کردن و دقیق تره! (تا خود آدم دستش نگیره فکر نکنم قابل درک باشه به هر شکل).
نظر شخصی آخر: به هر شکل موس G502 لاجیتک یکی از موس ها خوش دست گیمینگ هست و در حدی محبوب بود که Razer میره سری Basilisk رو با همون دیزاین و کمی RGB بیشتر بیرون میده! فکر کنم سومین بار باشهسری 502 بهینه سازی شده و در کل خوشحال و هایپ هستم براش! فقط قیمتش کمی درد داره! تقریبا 100 دلار ارزونتر از Xbox Series S....
من basilisk v3 دارم و به شدت ازش راضی ام.ریزر اهل تقلید نیست و خودش یکی از بهترین نواور ها هست باسیلیسک هم نمی شه گفت تقلیده و از برخی جهات بهتره اما نوع قالب دستش شبیه به اونه به نظر منم در کنار مامبا خوش دست ترین موس های جهان هستن(البته شباهش اگرم بگیم تقلیده خیلی بی راه نیست)
اتفاقا باسیلیسک نسخه جدید هم معرفی شده همین هفته پیش و بهبود هایی داشته اما به جای 107 گرم شده 112 گرم اون اسکورل موس هم می شد تنظیم کرده حذفش کرده باتریشم پیشرفتی نکرده نسخه قبلی با برداشتن دکمه اسناپر می شد به حدود 100 گرم رسوندش که اینجا اون قابلیتم نداره متاسفانه به نظرم موس بالای 100 گرم سنگین می شه و کمتر از 90 هم خیلی دیگه سبک می شه به طوری که با زدن دکمه موس تکون می خوره حالا من نمی دونم موس 60 گرمی چطوری باهاش بازی می کنن
من توی دوبی با ترکیه هر جفت موس ها رو تست کردم نسخه ی قبلیشون و ریزر موس بهتری بود برای همین ریزر خریدم g502 چنتا مشکل داره که توی ریزر نیست البته لاجیتک بی دلیل توی ایران گرون ترم هست
من خیلی موس عوض کردم اما واقعا این مدل مخصوصا نسخه ultimate خیلی با کیفیت ساخته شده بقیه حس چیپ بودن دارنمن basilisk v3 دارم و به شدت ازش راضی ام.
از نظر امکانات و پرفرمنس و کیفیت ساخت میشه گفت از بهترین هاست.
این قابلیت smart reel اسکرولش هم خیلی کاربردیه.
نمیدونم چرا اینطور هست ولی وقتی از مثلا آلمان بخوای همین ها را از همین آدرس ها سفارش بدی قیمت اصلا اینطور حساب نمیشه و تغییر میکنه !قیمت گرافیک ها هم به شایعات رسیدن به شرح زیر هست
3080 10 گیگ 750 دلار
3080ti 12 قیمت 900 دلار
3090 قیمت 1000 دلار
3090ti قیمت 1100 دلار
اینا قیمت های واقعی هست که توی امازون هم هست و مشابه اخبار سایت های 2 زاری فیک نیست این قیمت ها واقعا قابل خرید هستن
فروش اقساطی هم برای همه ی قطعات همیشه بوده با بهره کم کلا فرقی نمی کنه چی بخرید ارتباطی به گرافیک یا اخبارش نداره
به نظر من الان 3090 ti می تونه deal خوبی باشه برای بعضی از یوزر ها. خصوصا اونایی که 24GB حافظه نیاز دارن برای کار های pro مثل ادیت فیلم یا یادگیری ماشین.
بعید می دونم 4080 بیشتر از 16GB حافظه داشته باشه.