جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

در مورد نسل قبل هنوز هم نگاه کنید meme های مقایسه 2080TI و 3070 هستن.
حالا اینجوری هم که از لیک ها داره میاد 4070 به نظر بیشتر نزدیک پرچمدارهای این نسل 3090 هست تا 3080 مدل پایه.
باز هم برای پیش بینی نگاه کنیم انویدیا نمیاد سری 70 رو قیمتش رو یک دفعه 200 دلار ببره بالاتر تو رنج قیمتی سری 80. با توجه به قیمت 869$ برای 3080TI شاید خرید بدی نباشه ولی به احتمال زیاد 6 ماه دیگه پایین تر از 4070 قرار بگیره با قیمت 500-600$. ولی مثلا اگر یکی 3090 رو بشه پیدا کنه به اون قیمت بازم به نظرم خرید خیلی جذابیه.

خارج این بحث این قمیت ها الان کجا پیدا میشه؟ من رفتم Bestbuy رو چک کردم که مثلا تو کانادا مدل های Founder's edition رو میفروشه قمیت 3080Ti رو زده 1600$CAD بعد مدل SuprimX MSI 1389$CAD. تو Newegg Canada هم باز چک کردم 3080Ti الان دیگه ارزونترین مدلش 1289$CAD میشه که حدود 1010$USD.
3090 کلا چون مموری پشت کارت داره و خیلیم داع می کنه کلا گزینه جذابی نیست نسخه تی ای خوبه 3090 معمولی قطعا عمری طولانی نداره
من نسخه 12 گیگ 3080 گفتم که چندان فرقی با 3090 نداره اینجا هم 4070 همون 3080 12 گیگ می شه اگرم به گذشته بریم انویدیا بهتر از اینم کار نمی کنه مخصوصا با این شرایط و اینکه افزایش مموری هم داریم نسل قبل چون افزایش مموری نبود یا خیلی کم بود جهش بیشتر بود نسل ارتی هم فقط اولیش یکم بهینه نبود که تازه اونم بین بازی های ارتی دار با بازی های غیر ارتی دار نسل 3000 با نسل 2000 تفاوت چندانی بازم مشاهده نشد و فقط هایپ الکی انویدیا بود پس قاعدتا این نسلم بهینه سازی چندانی در کار نیست
معماری هم تفاوت چندانی نکرده بیشتر نانومتر کم شده که باعث کاهش مصرف با افزایش فرکانس شده اگر حتی خطی هم باشه پیشرفت همون 40 درصد هم بگیریم بازم تقریبا به همین 3080 12 گیگ می رسیم
تازه این نسل شاهد کاهش پهنای مموری هم هستیم این افت هم در نظر بگیریم همون 30 درصد منطقی تره
4070 با 4080 یکی 30 درصد(نسبت به 3070 با 3080) با مموری بیشتر عرضه می شن و عین نسل قبل هم که اکثرا می گفتن بیشتره من شواهدی نمی بینم که بهتر ا این بشه مگه قیمت افزایش پیدا کنه یا ماین برگرده که انویدیا بیاد تغییراتی در اخرین لحظه بده
این محاسبات طبق شایعات و گذشته انویدیا می گم حالا اینکه عین نسل 1000 یا 3000 خوب بشه یا مشابه نسل 2000 گند بزنه باید دید اما اون رویای 2 برابر شدن برای 4090 با 4090 تی ای هست

• Like
Reactions: ArefTheGreat
در مورد نسل قبل هنوز هم نگاه کنید meme های مقایسه 2080TI و 3070 هستن.
حالا اینجوری هم که از لیک ها داره میاد 4070 به نظر بیشتر نزدیک پرچمدارهای این نسل 3090 هست تا 3080 مدل پایه.
باز هم برای پیش بینی نگاه کنیم انویدیا نمیاد سری 70 رو قیمتش رو یک دفعه 200 دلار ببره بالاتر تو رنج قیمتی سری 80. با توجه به قیمت 869$ برای 3080TI شاید خرید بدی نباشه ولی به احتمال زیاد 6 ماه دیگه پایین تر از 4070 قرار بگیره با قیمت 500-600$. ولی مثلا اگر یکی 3090 رو بشه پیدا کنه به اون قیمت بازم به نظرم خرید خیلی جذابیه.

خارج این بحث این قمیت ها الان کجا پیدا میشه؟ من رفتم Bestbuy رو چک کردم که مثلا تو کانادا مدل های Founder's edition رو میفروشه قمیت 3080Ti رو زده 1600$CAD بعد مدل SuprimX MSI 1389$CAD. تو Newegg Canada هم باز چک کردم 3080Ti الان دیگه ارزونترین مدلش 1289$CAD میشه که حدود 1010$USD.
Newegg آمریکا.
البته موجودی و قیمت مدام تغییر می کنه ولی الان که من دارم پست می دم Gigabyte 6900XT Gaming OC با قیمت 699.99$ و Gigabyte 3080 Ti Gaming OC با قیمت 869.99$ داره فروش می ره (3080Ti کوپون 30$ ای داره که از 899.99$ می شه 869.99$):
https://www.newegg.com/gigabyte-rad...=6900xt-_-14-932-414-_-Product&quicklink=true
https://www.newegg.com/gigabyte-geforce-rtx-3080-ti-gv-n308tgaming-oc-12gd/p/N82E16814932436?Description=3080 ti&cm_re=3080_ti-_-14-932-436-_-Product&quicklink=true

استیم دک اوله
اسپایدر من در دو پکیج که اولیش پیش فروشه و دوم هست و دومی نسخه فعلی که سومه
cult of lamb که اونم همین هفته عرضه شد در دو پکیج چهارم و ششمه
دیگر تازه واردهای هفته farthest frontier و two point campus که این تو گیم پس هم هست پنجم و هفتمن
stray یه سقوط کرد به هشتم بخاطر سیل عناوین تازه وارد
نهم هم سایبرپانک تخفیف خورده بود
و دهم هم guilty gear سیزن 2 هست که اونم تو همین هفته عرضه شد

2022-08-14_20-39-33.jpg

احسان جان این انویدیا که هر روز داره ضعیف ترش می کنه الان هم از هسته های 4080 زده هم 100 وات کمش کرده 4070 هم به همین شکل یا یک حساب ساده 4070 می شه در حد 3080 این نسل 4080 هم کمی از 3090 تی ای بهتر می شه که البته با کم کردن پهنای رم در 4K هم گلوگاه می شن اختلاف با استاتر هم بیشتر می شه
اینا دیگه مزه پول رفته زیر زبونشون دلیلی نداره الکی به مردم حال بدن
اما بیا خوشبین باشیم و بگیم توی سه ماهه اول سال 2023 اتفاقی نمی افته و کارت ها هم با همون قیمت اصلی بیان بیرون در اینصورت به نفعت هست اگر بتونی صبر کنی اما الانم با این قیمت ها بخری چیزی از دست ندادی چون الان قیمت ها زیر قیمت اصلیشونم هست و انگاری نسل جدید عرضه شده و قبلی ها رو داری با قیمت اف خورده می خری
لپ کلام اینکه چیز زیادی از دست نمی دی اگه الانم خرید کنی البته اگر بامبول جدید تا اون زمان درست نکنن
این نسل جدید تمام هایپش روی سری سوپر گرون 9 هست یعنی 4090 یا 7900 که با داشتن قیمت 1500 برای 4090 یا 1000 تایی(حداقل) برای 7900 منطقی هم هست
راستش من منتظر سری جدید نیستم چون Vram کارت 3090 یا نهایتا 3080 12GB را برای کارم نیاز دارم از طرفی هم قصد خرید Ryzen 5900X را دارم در واقع عجله دارم به خاطر کارم
محدودیت بودجه هم ندارم ولی نمیخوام الکی ولخرجی کنم .
نهایتش سری جدید هم اگر دیدم خیلی تفاوت ایجاد میکنه تعویضش میکنم

در واقع با توجه به گفته شما باید انتظار تکرار سری 9800GTX را داشته باشیم (احتمالش کم نیست)

• Like
Reactions: Persia Tech
راستش من منتظر سری جدید نیستم چون Vram کارت 3090 یا نهایتا 3080 12GB را برای کارم نیاز دارم از طرفی هم قصد خرید Ryzen 5900X را دارم در واقع عجله دارم به خاطر کارم
محدودیت بودجه هم ندارم ولی نمیخوام الکی ولخرجی کنم .
نهایتش سری جدید هم اگر دیدم خیلی تفاوت ایجاد میکنه تعویضش میکنم

در واقع با توجه به گفته شما باید انتظار تکرار سری 9800GTX را داشته باشیم (احتمالش کم نیست)
من باشم تا 15 سپتامبر صبر می کنم 7900 می گیرم خیلی تفاوت پیدا کرده مادربرد جدید amd هم یعنی تا 4 5 نسل اینده نیازی به تعویض مادبرد نیست همه چیزم داره ddr5 فقط یکم گرونه که برای شروع می تونید فعلا 5200 بگیرید
البته الانم می شه 6000 با قیمت 250 دلار 32 گیگ خرید
انویدیا یا amd دروغ نمی گن سر دوبل شدن قدرت اما نه برای 4080 بلکه برای 4090 یا 7900 هست قطعا صبر بهتره اما 6 ماهی باید صبر کنید حالا اینکه توی این 6 ماهم باز اتفاقی نیافته تضمینی نیست
به نظرم قیمت گرافیک ها الان مناسبه باخت کسایی کردن که چند ماه پیش خریدن باز الانم ضرریم باشه انچانی نیست دیگه
3080ti گزینه ی چربی هست و اگرم ماین برگرده چون فول انلاک شده باز ممکنه قیمتش فضایی بشه بدید 4080 یا 4090 جاش بگیرید عین اتفاقی که سر lhr ها افتاد اما 3080 12 گیگی نسخه جدید lhr روشه فول انلاک شدنی نیست پایدارم نیست 3080ti اینده نگرانه تره

• Like
Reactions: {ehsan}
من باشم تا 15 سپتامبر صبر می کنم 7900 می گیرم خیلی تفاوت پیدا کرده مادربرد جدید amd هم یعنی تا 4 5 نسل اینده نیازی به تعویض مادبرد نیست همه چیزم داره ddr5 فقط یکم گرونه که برای شروع می تونید فعلا 5200 بگیرید
البته الانم می شه 6000 با قیمت 250 دلار 32 گیگ خرید
انویدیا یا amd دروغ نمی گن سر دوبل شدن قدرت اما نه برای 4080 بلکه برای 4090 یا 7900 هست قطعا صبر بهتره اما 6 ماهی باید صبر کنید حالا اینکه توی این 6 ماهم باز اتفاقی نیافته تضمینی نیست
به نظرم قیمت گرافیک ها الان مناسبه باخت کسایی کردن که چند ماه پیش خریدن باز الانم ضرریم باشه انچانی نیست دیگه
3080ti گزینه ی چربی هست و اگرم ماین برگرده چون فول انلاک شده باز ممکنه قیمتش فضایی بشه بدید 4080 یا 4090 جاش بگیرید عین اتفاقی که سر lhr ها افتاد اما 3080 12 گیگی نسخه جدید lhr روشه فول انلاک شدنی نیست پایدارم نیست 3080ti اینده نگرانه تره
مثل قبل شوق خرید سیستم ندارم حتی از الان فکر خرید و فروش و اسمبلش کفریم کرده . فقط میخوام بخرم تموم بشه بره !
چون مجبورم برای پروژه بعدیم با UE5 هستش کمپایل سورس و پلاگین و شیدر و پکیج ...
در واقع نسل بعدی ryzen بگیرم فقط چند ثانیه زودتر انجامش میده .

• Like
Reactions: Persia Tech
بر طبق گزارشات هسته های P-Core در پردازنده های Meteor Lake (نسل 14) از معماری مشابه نسل 12 و 13 استفاده می کنند و فقط هسته های E-Core معماری جدیدی دارن.
--------------------
سامسونگ درنظر داره تولید حافظه های DDR3 رو به صورت کامل متوقف کنه و تمرکزش رو بر روی حافظه های DDR5 بزاره. همچنین قیمت حافظه های DDR4 هم کاهش پیدا می کنه.

انویدیا برا اینکه هر چه سریعتر بتونه از شر پرچمداراش راحت بشه و وارد نسل جدید بشه و aib ها رو راضی کنه به تولید نسل 40
مثل اینکه 3080 12 گیگ رو هم دوباره وارد چرخه تولید کنه

2022-08-15_15-15-26.jpg

قبلا میگفتن سری 30 و 40 توامان تولید میشه ولی با توجه به لیکها و فاصله زیاد قدرت، به نظر نمیاد این اتفاق بخواد رخ بده و به هر ضرب و زوری هست اعم از نصف کردن قیمت msrp ظرف کمتر از دو ماه و ... دارن میفروشن.
که پرچمدارها به نسل بعد نخورن، میانرده ها و پایین تا ریلیز نسل بعدی فاصله دارن، باید دید چقدر تورم و ... تاثیر میزاره
یه نمایشی از ریتریس کارتهای اینتل تو نمایش سیگارف داده شده که همین هفته قبل بود، البته چیزی نیست که بشه مقایسه کرد قدرتو
یه اشتباهی کردیم چند روز پیش سر cu های لیک amd
amd این نسل 128 زده. تعداد شیدرهاش با توجه به لیکها اگه درست باشه 2.4 برابر شده و تو ناوی 33 دو برابر شده.
4K-o.png

آخرین ویرایش:
بعضی از اخبار ادم به خنده می ندازه و البته تفکر. در اقدامی عجیب amd تاریخ عرضه پردازنده های نسل جدیدش به 27 سپتامبر به جای 15 سپتامبر تغییر داده اما نکته این حرکت کنفرانس اینتل برای معرفی رسمی نسل 13 خودش هست یعنی یکجورایی دهن کجی به اینتل هست شرکتی که طی شکایتی سعی کرد معماری x86 خودش ازش پس بگیره و فکرشم نمی کرد روزی مورد تمسخرش قرار بگیره و ازش جا بمونه
البته شاید این اتفاق اتفاقی باشه اما تحلیگرها نظرشون همون تمسخر یا تحقیر هست
عرضه نسل جدید اینتل طبق شایعات محکم 17 اکتبر هست
طبق شایعات 7600x با قیمت 200 دلاری در بازی ها از 12900k یا 13700k می تونه بهتر عمل کنه که باید منتظر نقدهای رسمی موند هر چند در برنامه هایی که از تمام هسته ها استفاده می کنن ضعیف تر هستن به دلیل نداشتن هسته های خسته
همچنین نسخه های 3d v-cache طبق شایعات اواخر نوامبر منتشر می شه که بسیار در گیم ها تاثیر گذار است
یک شایعه ای هم خیلی صدا کرد که نمی شه از اعتبارش مطمئن بود تا نقدهای رسمی بیاد:
1660578542796.png
13700k توی تست ها به 108 درجه رسیده و بالای 300 وات

آخرین ویرایش:
管住手!月底还要大跳水 显卡依旧需要清库存:降价不会停
تا آخر این ماه، با توجه به خبر zol انویدیا و amd باز هم کاهش قیمت میزنن و اینبار انویدیا بیشتر
الان انویدیا داره تا 50 درصد زیر msrp میزنه، میتونه نسل بعدشو تاخیر بزنه ولی نمیتونه به amd بگه نسل بعدتو تاخیر بزنن، مجبوره سر رقابت هر جوری هست کارتشو بفروشه که با نسل بعد amd یا حتی زودتر نسل بعدشو بده.
شماها پرفورمنس کلی رو که بخاطر چهار تا اسپانسری فدا میکنید و بعد میگید منطقی
و تهش هم میگن ، بحث گرافیک جداست.
بحث گرافیک جدا نیست، انویدیا اگه همین amd نبود، نسل بعدو تاخیر میزد، خوشگل این کارتها رو با قیمت خوب میفروخت. ته 2023 نسل بعدو میداد.
حکایت اینا، حکایت همونی هست که قیصریه رو به خاطر یه دستمال به آتیش کشید.
اینو الان گفتیم، که مفهوم رقابت مشخص باشه.

Odyssey_Ark_PR_dl8_videocardz.jpg

قیمتش 3500 دلار

آخرین ویرایش:
جالبه برام چرا پردازنده های نسل جدید که اینقدر به انتشارشون نزدیکیم هیچ تخیفیفی نخوردن تازه اینتل تهدید کرده گرون ترم می کنه بعد اینا رفتن زیر قیمت msrp اونم برای اولین بار در تاریخ
حالا اینقدر تخفیف می زنن و بازارش کساد می شه که یا نسل بعدی می افته سال دیگه یا ضعیف تر از این نسل می دنش بیرون :D

• Like
Reactions: Rize Mize
مثل قبل شوق خرید سیستم ندارم حتی از الان فکر خرید و فروش و اسمبلش کفریم کرده . فقط میخوام بخرم تموم بشه بره !
چون مجبورم برای پروژه بعدیم با UE5 هستش کمپایل سورس و پلاگین و شیدر و پکیج ...
در واقع نسل بعدی ryzen بگیرم فقط چند ثانیه زودتر انجامش میده .
کلا این بازار گرافیک مدتیه خیلی عجیب شده نه به اون قیمت های 2000 3000 دلاریش نه به این قیمت ها
اگر نیاز داری که بخر بره درسته که توی بازار تکنولوژی هر چقدر صبر کمی به نفعته اما عمرت پای این حرکت می ره
منم ps5 خریدم 750 دلار شاید همین روزا اونم بشه 500 دلار اما خوب یکسال و نیم صبر کردم تا از بالای 1000 دلار شد 750 تا حالا یکسال دیگه هم صبر کنم الان می خوام لذت کنسول ببرم
گرافیکم همینه همه صبر کردیم برای سری 3000 ناگهان ورق برگشت کسی چه می دونه شاید بازم این اتفاق بیافته شایدم نه برعکس شرایط خوبی پیش بیاد
داستان تلخ اینکه من یادمه کارتمم فروخته بودم رفته بود 1070داشتم به امید سری 3000 فقط چند روز قیمتش کمی متعادل شد سریع خریدمش و الا تا یکسال و نیم بعدش کارت نداشتم اون استرسی که بهم وارد شد خودش هزاران دلار بهم اسیب زد :D

AMD 29 اگوست معرفی رسمیشه قیمت ها اونجا مشخص می شه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or