اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
ماکروسافت اعلام کرده که ویندوز 11 قابل نصب بر روی سی پی یوهای قدیمیتر به صورت دستی میباشد.
در این مورد قابلیت انتقال از 10 به 11 ییا آپدیت وجود ندارد و باید با فایل iso ویندوز 11 رو نصب کنید و آپدیت از طریق windows update در ویندوز 11 وجود ندارد برای سی پی یوهای قدیمی.
چه گیجی ای؟ محدودیت منفعت نداره و خود ماکروسافت تو سیستم اعلامی و حداقل همون اول اعلام کرد که مشکلی برا نصب نیستقشنگ مشخصه خودشونم گیج ـن نمیدونن دارن چی کار میکنن.
الان تو این خبر برگشتن گفتن که "مایکروسافت به کاربرا نصب از طریق iso رو پیشنهاد نمیکنه" ، خب گوسفند (!!!) طرف سیستم اسمبل میکنه ویندوز که از قبل روش نصب نیست! با iso نخواد نصب کنه باید با چی نصب کنه؟ نکنه برای اونم میره تو bios گزینه update windows رو میزنه؟!
خیلی گاو ـن خدایی خیلی! از یه طرف نه محدودیت ـی به اون شکل اعمال کردن که به معنای واقعی جلوی نصب ویندوز گرفته شه، و نه با قاطعیت میگن ویندوز رو روی سیستم های قدیمی نصب نکنین! همین طوری کاربر رو سردرگم به حال خودش رها کردن که آقا انتخاب با خودته، میخوای نصب کن میخوای نکن
من که فعلا روی بیلد 168 ـم که دیروز ریلیز شد، ولی با این نحوه عملکرد مایکرو قطعا چند ماه دیگه برمیگردم همون 10 و دور 11 رو به کل خط میکشم. خدایی خجالت آوره...
quick resume بدرد pc نمیخوره. ما الان بازی داریم بخاطر باگاش میای ازشم بیرون، رمتو اشغال میکنه و باید دستی خالیش کنی.مایکروسافت کلی تبلیغ کرده که ویندوز ۱۱ بهترین ویندوز واسه گیم هست....اضافه کردن ویژگی های xbox مثل auto hdr و دایرت استورج و گیم پس و غیره
ایکاش quick resume رو هم اضافه کنه
View attachment 222366
ولی به نظرم بودنش برای بازی هایی که کاملن و مشکلی ندارن خیلی خوبه....شایدم یه استانداردی بشه که بازیها مجبور بشن یه چیزهایی رو رعایت کنن که این ویژگی روشون کار کنهquick resume بدرد pc نمیخوره. ما الان بازی داریم بخاطر باگاش میای ازشم بیرون، رمتو اشغال میکنه و باید دستی خالیش کنی.
بدرد pc نمیخوره، مخصوصا که ارلی اکسس و اینا تو pc هم پره.
من حول و حوش 900 تومن قیمت دارم ولی جرات نمیکنم بخرم چون نمیدونم اریجینال هست یا نهقیمت لایسنس ویندوز 10 پرو چقدره؟
ایا اونم بسته به ریجن تفاوت قیمت داره؟
همین دیگه. جای مطمئن میخوام. چند جا سرچ کردم یه فروشگاه معروف چی چی کالا به عنوان اوریجینال با قیمت بالا برای فروش گذاشته بود ولی مردم تو کامنت ها نوشته بودن اصلی نیست و فعال ساز کرکی توش داره.من حول و حوش 900 تومن قیمت دارم ولی جرات نمیکنم بخرم چون نمیدونم اریجینال هست یا نه
ازين نظر با اينكه رم كنسولها رقم متوسطيه و قدرت پردازشيشون هم در حد ٢٠٨٠ سوپر هست سوني واقعا خوب عمل كرده
و ماكرو با توان بيشتر افت فريم داره .