جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

اها در كل اونجوري بخوايم حساب كنيم مقايسه apu كنسولها با كارت گرافيك دسكتاپ از ريشه غلطه

منتهي بر اساس توان خام پردازشي كه ماكروسافت بهش خيلي علاقه منده و ١٢ رو مانور ميداد خوب نزديكترين كارت گرافيك با اين قدرت خام ٢٠٨٠ سوپر هست.

حالا اينكه اصلا gtex/s معيار درستيه يا tflops يا Pixel rate براي مقايسه قدرت كارت رو مي توني ايميل بزني به ماكرو سافت و بپرسي

اون مقايسه هات رو هم فكر كنم مربوط به يه پست ديگه بوده اماده داشتي الكي ! پستشون كردي.

اصلا ٢٠٦٠ سوپر خيلي هم خوب

منتهي جداشتي نظر در مورد فرق نداشتن ssd و hdd مي دادي اونم بر مبناي اينكه سيستمت يكي از بدترين اوپن ورلدهاي نسل يعني ريج ٢ رو زير ٥ ثانيه مياره بالا 😁

حالا باز بنچمارك مي توني بذاري توي تنظيمات مختلف از low تا ultra و از 4k تا ١٠٨٠ و فريم ريت رديف كني با rt و بدون اون

منتهي ربطي واقعا به حرف من نداشت!

تاثير اصلي ssd رو طبق حرفهاي مارك سرني من گفتم

در هر سه حالت rt فعال و غير فعال و پرفورمنس فريم تو پلي پايدارتره و افت فريم نداره
ادامه نمیدم این بحث را به دلیلی که دوستان اشاره کردند .
خودمم مقصر میدونم به خاطر اشاره چند روز پیشم به SSD در قالب یک مثال اشتباه .

• Like
Reactions: m.a.t
مممم ....تو این تاپیک خیلی راحت نمیشه مثل بقیه تاپیک ها اعداد و ارقام الکی گفت ! و باید در نظر گرفت در چه شرایطی پردازش مساوی هستش .

فرض میگیریم توی رستر و نسل قبلی بشه کنسول را با 2080 Super مقایسه کنیم
ولی در مورد تکنیک های گرافیکی نسل جدید بهتره اصلا طرف مقایسه با کارت های RTX نرفت ! (بر اساس مقایسه فریم به فریم تیم DF توی پردازش DXR کنسول ها در حد 2060 Super هستند تازه اون مقایسه مربوط به ریترسینگ دوگانه بود بدون DLSS )

در مورد Lemen هم در حالت سخت افزاری این مساله صدق خواهد کرد و آنرین انجین 5 متعهد به سخت افزار مخصوص ray tracing هستش

توضیح :
اونی که جلوش نوشته 4.6 قدرت پردازشی 6800XT هستش (بعد از فیکس درایور AMD )
البته این مقایسه بدون DLSS هستش ! :D

View attachment 222404

اها در كل اونجوري بخوايم حساب كنيم مقايسه apu كنسولها با كارت گرافيك دسكتاپ از ريشه غلطه

منتهي بر اساس توان خام پردازشي كه ماكروسافت بهش خيلي علاقه منده و ١٢ رو مانور ميداد خوب نزديكترين كارت گرافيك با اين قدرت خام ٢٠٨٠ سوپر هست.

حالا اينكه اصلا gtex/s معيار درستيه يا tflops يا Pixel rate براي مقايسه قدرت كارت رو مي توني ايميل بزني به ماكرو سافت و بپرسي

اون مقايسه هات رو هم فكر كنم مربوط به يه پست ديگه بوده اماده داشتي الكي ! پستشون كردي.

اصلا ٢٠٦٠ سوپر خيلي هم خوب

منتهي جداشتي نظر در مورد فرق نداشتن ssd و hdd مي دادي اونم بر مبناي اينكه سيستمت يكي از بدترين اوپن ورلدهاي نسل يعني ريج ٢ رو زير ٥ ثانيه مياره بالا 😁

حالا باز بنچمارك مي توني بذاري توي تنظيمات مختلف از low تا ultra و از 4k تا ١٠٨٠ و فريم ريت رديف كني با rt و بدون اون

منتهي ربطي واقعا به حرف من نداشت!

تاثير اصلي ssd رو طبق حرفهاي مارك سرني من گفتم

در هر سه حالت rt فعال و غير فعال و پرفورمنس فريم تو پلي پايدارتره و افت فريم نداره

• Poker Face
Reactions: Alien87
الدر لیک در تاریخ 27 اکتبر عرضه می شه(احتمالا)

در اینتل xtu هم بهش اضافه شده با قابلیت اورکلاک ddr5\
توی تست ها هم تا 250w مصرف داشته با حداکثر دمای 93 درجه از لحاظ دما و مصرف مشابه 11900k هست
اینطور که معلومه هیچ فکری برای کاهش دما نکرده !!! اینا چی فکر میکنن موقع تولید !!!
ی die size ده نانومتری رو برمیدارن تا خرتناق میلیون ترانزیستور میزارن توش ی لایه چند میلیمتری خمیر میریزن روش میزارن رو pcb روش رو هم با ی کاور الومینیومی بی کیفیت میپوشونن .
خودشو راحت کرده ! خنک کردن اون توستر رو هم گذاشته به عهده مصرف کننده !

با اینکه AVX-512 به گفته خودش غیرفعال شده اما داخل تمامی هسته ها هست !
با این شرایط الدنگ لیک هم مثل نسل 11 داغه چه بسا داغ تر .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thonkeyes
کلا Alder-Lake خریدن اشتباه محضه.
اولین نسلی سی پی یو های Hybrid هست. قبلی که Lakefield بود که با کله رفت توی دیوار.
نسل اول DDR5 هست و ماژول ها گرون قیمتن و معمولا عملکردشون از ماژول های بالارده DDR4 پایین تره و طول می کشه تا ماژول های خوب و استیبل بیان توی بازار. همین داستان دقیقا سر DDR4 هم بود.
مشکلات Rocketlake از جمله بخاری بودنش و مصرف بسیار بالاش هم کماکان پابرجاست.
سوکتش هم که عمری نداره کلا یه Tiger-lake روش عرضه می شه و بعدم به رحمت خدا می ره و اصلا معلوم نیست بعدش سر Intel 5 چی می شه.

کلا Alder-lake یک چیزیه که اینتل این وسط تا رسیدن به معماری 7nm ای اش به عنوان فیلر عرضه می کنه و اون وسط هسته های Hybrid هم تست می کنه تهشم نشد می زنه زیرش و شما می مونید و محصول بتا :D

به نظر خود من هسته های هایبرید روی PC ارزش نداره و به درد لپ تاپ می خورن و من احتمال می دم کلا فیل بشه و اینتل بی خیالش بشه.

آقا مثل این که بیلد جدید ویندوز 11 اومده که ورژن 22449.1000 هست.
حالا الان خودم تو نت داشتم دنبال این بیلد میگشتم که ببینم چیه داستان ـش، عملا هیچ نشونه ای ازش نیست! حتی BetaWiki هم هنوز چیزی راجع بهش ننوشته :D ولی این طور که پیداست pre-release هست و جزو بیلدهای نهایی insider محسوب میشه، که با توجه به نزدیک بودن تاریخ عرضه ـش کاملا منطقی به نظر میاد.

الان سایت همسایه (p30day) برای دانلود گذاشته و سافت98 و بقیه بیلدی که صبح اومد (22000.176) رو فعلا قرار دادن. باز اگر چیز جدیدی متوجه بشم همین پست رو آپدیت میکنم.

پ.ن: چیزی که حدس میزنم (با احتمال 99 درصد) اینه که بیلد 22449.1000 لیک شده و قرار نبوده برای ما منتشر بشه. علت ـش هم version dev بودن ویندوزه :D

پ.ن 2: مثل این که اشتباه کردم، مشکل از سمت گوگل بوده :-" تمام سایت های خبری این بیلد رو پوشش دادن :D:| :

Windows 11 build 22449 rolls out to Insiders in the Dev Channel

و ضمنا، بیلد 22449 اولین بیلد از چرخه آپدیت 22H2 (نیمه دوم سال 2022) محسوب میشه احتمال بسیار زیاد به مراتب جلوتر از بیلدی هست (RTM) که قراره یک ماه دیگه به طور رسمی ریلیز شه.

آخرین ویرایش:
قیمت عناصر و فلزات کمیاب هم که توی صنعت الکترونیک کاربرد دارن داره به شدت بالا میره!!!
Rare Earth Metal Prices Are Skyrocketing, Electronics Prices Expected To Follow

تقریبا با قیمت های سال 2019 و قبل تر دیگه باید برای همیشه خداحافظی کرد
دیگه کارت های گرافیک 2000 3000 دلاری و CPU های 1000 دلاری و ... میشن قیمت های پایه بازار!!
به همه اینا تورم وحشتناک ایرانم اضافه کنید که باعث میشه خرید لوازم الکترونیک برای اکثر کاربرا خاطره بشه :-h

قیمت عناصر و فلزات کمیاب هم که توی صنعت الکترونیک کاربرد دارن داره به شدت بالا میره!!!
Rare Earth Metal Prices Are Skyrocketing, Electronics Prices Expected To Follow

تقریبا با قیمت های سال 2019 و قبل تر دیگه باید برای همیشه خداحافظی کرد
دیگه کارت های گرافیک 2000 3000 دلاری و CPU های 1000 دلاری و ... میشن قیمت های پایه بازار!!
به همه اینا تورم وحشتناک ایرانم اضافه کنید که باعث میشه خرید لوازم الکترونیک برای اکثر کاربرا خاطره بشه :-h
در مورد این خبر خاص نظری ندارم چون نمی‌دونم سهم قیمت این اقلام از قیمت نهایی محصول چند درصده. مثلا ممکنه کلا ۱۰ دلار هزینه این عناصر باشه که مثلا شده باشه ۲۰ دلار.
مثلا قیمت فولاد نسبت به ۱۰ سال قبل شاید نزدیک ۲ برابر شده باشه اما قیمت خودرو دو برابر نشده. چون یه تن فولاد ۳۰۰ دلار بوده، شده ۶۰۰ دلار. پلی‌مرها و آلمینیوم هم چنین افزایش قیمتی داشتن. در واقع بیشتر قیمت یه خودرو هزینه مهندسی ـه و نه مواد اولیه.

در مورد این خبر خاص نظری ندارم چون نمی‌دونم سهم قیمت این اقلام از قیمت نهایی محصول چند درصده. مثلا ممکنه کلا ۱۰ دلار هزینه این عناصر باشه که مثلا شده باشه ۲۰ دلار.
مثلا قیمت فولاد نسبت به ۱۰ سال قبل شاید نزدیک ۲ برابر شده باشه اما قیمت خودرو دو برابر نشده. چون یه تن فولاد ۳۰۰ دلار بوده، شده ۶۰۰ دلار. پلی‌مرها و آلمینیوم هم چنین افزایش قیمتی داشتن. در واقع بیشتر قیمت یه خودرو هزینه مهندسی ـه و نه مواد اولیه.
خب اصلا صحبتی از پیش بینی درصد افزایش قیمت ها نشده ولی لُپ کلام اینه که آینده خوبی در انتظار قیمت قطعات الکترونیکی نیست
میزان تقاضای تراشه ها داره به صورت تصاعدی بالا میره، خونه نشینی دوره کرونا و مجازی شدن کارا هم خیلی به این قضیه دامن زد و مطمئنم یه دستایی هم طبق معمول توی کاره که ازین اوضاع سود کلانی بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or