جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

صحبت از حذف لودینگ بوده چه انتظار اشتباهی دارم ؟

داریم چونه میزنیم براش ؟!
نوشتم که صحبت صرفا برای حذف لودیگ اسکرین بود چون تو 1 ثانیه توجیحی نداره.
شما با سرعت 1 ترابایت در ثانیه هم عملا لودینگ داری ولی در مقیاس کوچک تر هر چند در حد صدم ثانیه

• Like
Reactions: nihilnigritude
نوشتم که صحبت صرفا برای حذف لودیگ اسکرین بود چون تو 1 ثانیه توجیحی نداره.
شما با سرعت 1 ترابایت در ثانیه هم عملا لودینگ داری ولی در مقیاس کوچک تر هر چند در حد صدم ثانیه

"PS5 load times were eliminated" says Games Radar

"The drive will be so fast that load times will be non existent" says The Verge

"PS5 blindingly fast, SSD enables instantaneous load times" says Push Square

من چیزی در مورد اسکرین ندیدم . اشاره به حذف تایم هستش

پس ما هنوز داریم چونه میزنیم !

• Like
Reactions: Persia Tech
"PS5 load times were eliminated" says Games Radar

"The drive will be so fast that load times will be non existent" says The Verge

"PS5 blindingly fast, SSD enables instantaneous load times" says Push Square

من چیزی در مورد اسکرین ندیدم . اشاره به حذف تایم هستش

پس ما هنوز داریم چونه میزنیم !
اره ولی اونی که چونه میزنه شمایی.

the game boots in a second there are no"
load screens.
the game just fades down
while loading a half dozen gigabytes and
fades back up again"
mark cerny

اره ولی اونی که چونه میزنه شمایی.

the game boots in a second there are no"
load screens.
the game just fades down
while loading a half dozen gigabytes and
fades back up again"
mark cerny

اگر صحبت تنها در مورد حذف لودینگ اسکرین بوده
پس من اشتباه کردم !

ولی آیا قبل از این استفاده نمیشده داخل بازی ها ؟

ویرایش :
خوب منم مثل شما از جمله اولیم( ادعای حذف لودینگ) فاصله میگیرم و ...اینجا هم نوشته

Part of the reason for that 5 gigabyte per second target was to eliminat loads .

به این میگن چونه ... :D

آخرین ویرایش:
:D اگر صحبت تنها در مورد حذف لودینگ اسکرین بوده
پس من اشتباه کردم !

ولی آیا قبل از این استفاده نمیشده داخل بازی ها ؟
ببینید بسته به بازی و یا حتی level درون همون بازی داره.
مثلا در بازی های open world نداشتن لودینگ اسکرین در نسل 8 عملا امکان نداشته.
و یا حتی در بازی های خطی که تخریب و یا وجود کرکتر و یا خونریزی و هر عاملی که با باعث نیاز به لودینگ دوباره level داشته باشه رو نمیشه به سرعت ریسپان و یا لود مجدد سیو داشت.
خیلی تعداد انگشت شماری از level ها در بعضی از بازی ها برای ریسپان شدن چون هیچ تغییری در است ها به وجود نمیاد میتونن لودیگ نسبتا سریعی در حد همون 3 4 5 ثانیه داشته باشن چون در واقع چیزی از ram پاک نشده و نیاز به بارگذاری مجدد نبوده ولی نسل 9 در سویچ شدن بین دنیاهای بازی رچت تمامی asset ها و خود world کامل از نو بارگذاری میشه.

ویرایش :
خوب منم مثل شما از جمله اولیم( ادعای حذف لودینگ) فاصله میگیرم و ...اینجا هم نوشته

Part of the reason for that 5 gigabtyte per second target was to eliminat loads .

به این میگن چونه ... :D
اره دیگه الان داری چونه میزنی:D
دیگه بعضی از کلمات figure of speech هستن. مثلا جمله هایی مثل "being so blindingly fast" و غیره قرار نیست واقعا ما رو کور کنه و اگر بیناییمون رو از دست ندادیم بگیم false advertising بوده :D

آخرین ویرایش:
ببینید بسته به بازی و یا حتی level درون همون بازی داره.
مثلا در بازی های open world نداشتن لودینگ اسکرین در نسل 8 عملا امکان نداشته.
و یا حتی در بازی های خطی که تخریب و یا وجود کرکتر و یا خونریزی و هر عاملی که با باعث نیاز به لودینگ دوباره level داشته باشه رو نمیشه به سرعت ریسپان و یا لود مجدد سیو داشت.
خیلی تعداد انگشت شماری از level ها در بعضی از بازی ها برای ریسپان شدن چون هیچ تغییری در است ها به وجود نمیاد میتونن لودیگ نسبتا سریعی در حد همون 3 4 5 ثانیه داشته باشن چون در واقع چیزی از ram پاک نشده و نیاز به بارگذاری مجدد نبوده ولی نسل 9 در سویچ شدن بین دنیاهای بازی رچت تمامی asset ها و خود world کامل از نو بارگذاری میشه.

اره دیگه الان داری چونه میزنی:D
دیگه بعضی از کلمات figure of speech هستن. مثلا جمله هایی مثل "being so blindingly fast" و غیره قرار نیست واقعا ما رو کور کنه و اگر بیناییمون رو از دست ندادیم بگیم false advertising بوده :D

فقط میخواستم بگم من هنوز چونه نزدم ! :D

به نظرم بحث تکنیک و هنر برنامه نویسی رو با قدرت سخت افزاری اشتباه نگیرید ssd ها کلا چندین ساله که دارن درجا می زنن حداقل برای گیم که اینجوری هست یعنی چه ساتا بخرید چه pcie 4.0 نهایت لود از 11 ثانیه می شه 10 ثانیه
الان بهترین گیمینگ که sx8200 pro باشه من دارم با 860 evo که دارم اکثر بازی ها لودینگ با هم برابر هستن
سونی هم ssd ساز نیست و هنوز ssd ها در زمینه نتونستن پیشرفت کنن و عملا اکثرا سرعت خطیشون که هیچ اهمیت نداره دارن به رخ می کشن

ssd سونی هیچ نکته ی خاصی نداره و بازی هایی هم که لودینگ خیلی کوتاهی دارن عملا هنر برنامه نویسیشون هست
قبلا هم سونی با نسخه 3 از اژدهای پنهانش صحبت می کرد که دیدم همون کیلزون 2 ش که بهترین گرافیکش بود بعدا نسخه ی ps vita ش تقریبا نزدیک به همون گرافیک منتشر شد حتی فیزیک عالی هم که داشت یا خون هایی که روی دیوارها پخش می شدن هم داشت حتی اجساد هم غیب نمی شدن بعدا هم هیچ بازی ویتا به گرد پای کیلزونش نرسید که معناش فقط یک چیز بود هنر برنامه نویسی

الان هم ps5 همین حکم رو داره اگر اینطوری نبود خیلی های دیگه هم می تونستن این کار رو بکنن یا این شکلی نمی شد که لود برخی بازی ها در xbox سریع تر باشه یا حتی بدتر لود برخی بازی ها با ssd جایگزین بهتر بشه

geforce-rtx-3090-product-gallery-full-screen-3840-1-1480x833.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3090 SUPER Rumored To Feature 10752 CUDA Cores & Over 400W TGP​

یکی از لیکرهای تقریبا قابل اعتماد اینتل اعلام کرده که پردازنده 12600K نسل Alder Lake با قیمتی مشابه با 5600X پرفورمنسی برابر یا حتی بیشتر از 5800X ارائه خواهد کرد. آیا به دوران طلایی Sandy Bridge و پردازنده افسانه‌ای 2500K باز خواهیم گشت؟!
پردازنده 12600K از سری Core i5 با چینش 4+6 هسته (P-Core (Big) 6 و E-Core (Small) 4) و مجموع 16 ترید گزینه‌ای ایده آل برای سیستم‌های گیمینگ خواهد بود.

آخرین ویرایش:
یکی از لیکرهای تقریبا قابل اعتماد اینتل اعلام کرده که پردازنده 12600K نسل Alder Lake با قیمتی مشابه با 5600X پرفورمنسی برابر یا حتی بیشتر از 5800X ارائه خواهد کرد. آیا به دوران طلایی Sandy Bridge و پردازنده افسانه‌ای 2500K باز خواهیم گشت؟!
پردازنده 12600K از سری Core i5 با چینش 4+6 هسته (P-Core (Big) 6 و E-Core (Small) 4) و مجموع 16 ترید گزینه‌ای ایده آل برای سیستم‌های گیمینگ خواهد بود.

من با 38 سال سن از وقتی یادمه اینتل بستم
حالم هم از AMD به هم میخورد
ولی الان چند وقتی هست که 3950x بستم هر روز میگم خاک تو سر خودم که اینتل فن بودم
حتی تصمیم دارم سیستم بعدی تردریپر بگیرم با اینکه اور کیل هست
میخوام دینم رو به AMD ادا کنم:-??
باور کنین این اینتل نمود بنده رو
هر سال یه پردازنده یه سوکت یه چیپست یه مادربورد
فقط ایکاش AMD پوز انویدیا رو هم میزد دیگه چی از این بهتر

آقا الان دوران طلایی سی پی یو ها هست بنظرم، من به شخصه یادم نمیاد هیچ وقت انقد رقابت زیاد شده باشه که شرکتا اینجوری هر سال خودشونو به آبو آتیش بزنن، مخصوصا امسال که معلوم میشه اینتل شدید احساس خطر کرده.
حیف که بدترین تایم ممکن هم هست، هم وضع اقتصادی مردم داغونه هم دلار هم کرونا 8-| وگرنه چه دوره جذابی میشد واسه پی سی گیمرا.

آقا الان دوران طلایی سی پی یو ها هست بنظرم، من به شخصه یادم نمیاد هیچ وقت انقد رقابت زیاد شده باشه که شرکتا اینجوری هر سال خودشونو به آبو آتیش بزنن، مخصوصا امسال که معلوم میشه اینتل شدید احساس خطر کرده.
حیف که بدترین تایم ممکن هم هست، هم وضع اقتصادی مردم داغونه هم دلار هم کرونا 8-| وگرنه چه دوره جذابی میشد واسه پی سی گیمرا.
بیشتر از cpu کارت گرافیک مهمه. با سی پی یوهای نسل 2 و 3 هم میشه کارو پیش برد. مهم جنگ گرافیکه. ولی یخوبی داره که الان با i3 هم میشه سیستم گیمینگ بست.
خدا کنه اینتل یه ست میان رده با قیمت زیر 300 بده.

2021-08-27_16-52-45.jpg

3080ti مدل 20 گیگ، کارتی که عرضه نشد، ولی وجود داشت

2021-08-27_16-58-49.jpg 2021-08-27_16-55-52.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or