اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
نوشتم که صحبت صرفا برای حذف لودیگ اسکرین بود چون تو 1 ثانیه توجیحی نداره.صحبت از حذف لودینگ بوده چه انتظار اشتباهی دارم ؟
داریم چونه میزنیم براش ؟!
نوشتم که صحبت صرفا برای حذف لودیگ اسکرین بود چون تو 1 ثانیه توجیحی نداره.
شما با سرعت 1 ترابایت در ثانیه هم عملا لودینگ داری ولی در مقیاس کوچک تر هر چند در حد صدم ثانیه
اره ولی اونی که چونه میزنه شمایی."PS5 load times were eliminated" says Games Radar
"The drive will be so fast that load times will be non existent" says The Verge
"PS5 blindingly fast, SSD enables instantaneous load times" says Push Square
من چیزی در مورد اسکرین ندیدم . اشاره به حذف تایم هستش
پس ما هنوز داریم چونه میزنیم !
اگر صحبت تنها در مورد حذف لودینگ اسکرین بودهاره ولی اونی که چونه میزنه شمایی.
the game boots in a second there are no"
load screens. the game just fades down
while loading a half dozen gigabytes and
fades back up again"
mark cerny
ببینید بسته به بازی و یا حتی level درون همون بازی داره.اگر صحبت تنها در مورد حذف لودینگ اسکرین بوده
پس من اشتباه کردم !
ولی آیا قبل از این استفاده نمیشده داخل بازی ها ؟
اره دیگه الان داری چونه میزنیویرایش :
خوب منم مثل شما از جمله اولیم( ادعای حذف لودینگ) فاصله میگیرم و ...اینجا هم نوشته
Part of the reason for that 5 gigabtyte per second target was to eliminat loads .
به این میگن چونه ...![]()
ببینید بسته به بازی و یا حتی level درون همون بازی داره.
مثلا در بازی های open world نداشتن لودینگ اسکرین در نسل 8 عملا امکان نداشته.
و یا حتی در بازی های خطی که تخریب و یا وجود کرکتر و یا خونریزی و هر عاملی که با باعث نیاز به لودینگ دوباره level داشته باشه رو نمیشه به سرعت ریسپان و یا لود مجدد سیو داشت.
خیلی تعداد انگشت شماری از level ها در بعضی از بازی ها برای ریسپان شدن چون هیچ تغییری در است ها به وجود نمیاد میتونن لودیگ نسبتا سریعی در حد همون 3 4 5 ثانیه داشته باشن چون در واقع چیزی از ram پاک نشده و نیاز به بارگذاری مجدد نبوده ولی نسل 9 در سویچ شدن بین دنیاهای بازی رچت تمامی asset ها و خود world کامل از نو بارگذاری میشه.
اره دیگه الان داری چونه میزنی
دیگه بعضی از کلمات figure of speech هستن. مثلا جمله هایی مثل "being so blindingly fast" و غیره قرار نیست واقعا ما رو کور کنه و اگر بیناییمون رو از دست ندادیم بگیم false advertising بوده![]()
من با 38 سال سن از وقتی یادمه اینتل بستمیکی از لیکرهای تقریبا قابل اعتماد اینتل اعلام کرده که پردازنده 12600K نسل Alder Lake با قیمتی مشابه با 5600X پرفورمنسی برابر یا حتی بیشتر از 5800X ارائه خواهد کرد. آیا به دوران طلایی Sandy Bridge و پردازنده افسانهای 2500K باز خواهیم گشت؟!
پردازنده 12600K از سری Core i5 با چینش 4+6 هسته (P-Core (Big) 6 و E-Core (Small) 4) و مجموع 16 ترید گزینهای ایده آل برای سیستمهای گیمینگ خواهد بود.
بیشتر از cpu کارت گرافیک مهمه. با سی پی یوهای نسل 2 و 3 هم میشه کارو پیش برد. مهم جنگ گرافیکه. ولی یخوبی داره که الان با i3 هم میشه سیستم گیمینگ بست.آقا الان دوران طلایی سی پی یو ها هست بنظرم، من به شخصه یادم نمیاد هیچ وقت انقد رقابت زیاد شده باشه که شرکتا اینجوری هر سال خودشونو به آبو آتیش بزنن، مخصوصا امسال که معلوم میشه اینتل شدید احساس خطر کرده.
حیف که بدترین تایم ممکن هم هست، هم وضع اقتصادی مردم داغونه هم دلار هم کروناوگرنه چه دوره جذابی میشد واسه پی سی گیمرا.