جدال مداوم Kojima Productions و Platinum Games

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

وقتی که دو استودیو بازی سازی مشهور به همکاری با یکدیگر می پردازند، انتظار تنشی بین آن ها می رود. آقای Yuji Korekado از استودیو معروف Kojipro در رابطه با این محیط کاری و همکاری توضیح می دهد.

او در گفتگو با EDGE گفت:
Platinum Games استودیویی است که از نظر عقیده ای که نسبت به بازی هایی که خلق می کنند، شباهت بسیاری به Kojima Productions دارد. آن ها چیزهایی دارند که نمی خواهند تغییر دهند و به آن اعتقاد دارند و صدالبته ما نیز در Kojima Productions چنین عقیده ای داریم.
اما به خاطر اینکه ما به یکدیگر شباهت داریم، وقتی که چیز هایی وجود دارند که می بایست عوض شوند، ما با یکدیگر برخورد داریم. در واقع، ما همیشه جدال می کنیم. ما باید بحث کنیم.
با این حال او گفت که این عمل مثبت بوده و در نتیجه به یک محصول بهتر ختم می شود.
در نهایت انگیزه هر دو استودیو، ساخت عناوین عالی است. وقتی که ما با هم برخورد داریم و بحث می کنیم، معمولا می بینیم که چه چیز خوب و چه چیز بد در ایده های دیگری وجود دارد، و این به ما در خلق بهترین ها کمک می کند. پس به عنوان تولید کننده، من فکر می کنم که ما مشکلات زیادی داریم اما این مشکلات به ما سمت و سویی درست برای دنبال کردن می دهد.
منبع

من خودم وقتی یک بازی داستان درست و حسابی نداشته باشه نمیتونم باهاش کنار بیام برا همین بازی مثل بایونتا برام بی ارزشه . از نظر من یک سوم ارزش هر بازی به داستانش مربوط میشه .
من وقتی دیدم تو این جور فروم ها افراد خیلی از بازی بایونتا و vanquish دارن تعریف میکنن و متای دوتا بازیم خوبه . رفتم بازیارو برای ps3 ( ارجینال ) خریدم ولی الان میبینم اصلا ارزششو نداشته . ( من که از فبل از این بازی و بازیسازانش کینه نداشتم . بازی کردم و حالا دارم نظرمو میگم . )

شما مثل اینکه از MG R انتظار یک مخفی کاری مثل MGS دارین !:-/

اساتید!Gekko ها تو بدنشون خون داشتن،نه متال گیرها:d (مگه اینکه گکو ها هم متال گیر حساب بشن!)تو تریلرهای MGR ققط یک متال گیر ری دیدم:d!
حرفت در مورد Gekko ها کاملا درسته، اما لازمه یه نکته ی دیگه رو هم بهش اضافه کنم. علاوه بر Gekko ها ، در طراحی« متال گیر ری» هم از بافت هایِ ماهیچه ای استفاده شده. پس اگر رایدن در حال مبارزه با یک متال گیر ری بوده باشه و ما شاهد خون باشیم، اتفاق چندان عجیبی نیفتاده.:دی

دوستان بیخیال تموم کنین بحث رو.مثل همیشه یه عده دوست دارن برا اینکه آمار نوشته هاشون بره بالا الکی هی از درودیوار میگن بعدش ماها میایم جواب میدیم.تو این 4 صفحه هیچ کدومشون یه حرف درست حسابی نزده.وقتی طرف میاد میگه من از h&S داستان میخوام دیگه حساب کنین خودتون قضیه چقد حاد !
بعدشم کی گفته تو ایران گرافیک تو مرتبه دوم؟برا خییلیا داستان و گیم پلی مهم.حالا اگه گرافیک داشت که بهتر. این برا شما که تو این نسل گیمر شدی یا یه خورده قبل ترش صدق میکنه نه برا ما که از نسل آتاریو آمیگائیم.البته که گرافیک برای شما تو مرحله اول قرار داره.

دوستان بیخیال تموم کنین بحث رو.مثل همیشه یه عده دوست دارن برا اینکه آمار نوشته هاشون بره بالا الکی هی از درودیوار میگن بعدش ماها مبابم جواب میدیم.تو این 4 صفحه هیچ کدومشون یه حرف درست حسابی نزده.وقتی طرف میاد میگه من از h&S داستان میخوام دیگه حساب کنین خودتون قضیه چقد حاد !
بعدشم کی گفته تو ایران گرافیک تو مرتبه دوم؟ این برا شما که تو این نسل گیمر شدی یا یه خورده قبل ترش صدق میکنه نه برا ما که از نسل آتاریو آمیگائیم.البته که گرافیک برای شما تو مرحله اول قرار داره.
برو از هر کی می خوای بپرس بگو گرافیک توی بازی برات چقدر مهمه شاید براش اولویت هم داشته باشه این رو همه می دونن
dmc 3 که داستان هم داشت
گرافیک هم داشت

برو از هر کی می خوای بپرس بگو گرافیک توی بازی برات چقدر مهمه شاید براش اولویت هم داشته باشه این رو همه می دونن
dmc 3 که داستان هم داشت
گرافیک هم داشت
آره دیگه وقتی دوروبریاتم شرایط خودتو دارن بایدم اینو بگی. (قصدم این نیست که بگم من n سال گیمرم یا شما تازه گیمری). خیلیام تو همین نسل گیمر شدن و گیم پلی و داستان براش مهم بعد گرافیک.یعنی منطقیش اینه کسیم غیر این فکر کنه گیمر نیست باهاشم بحثی ندارم.در ضمن اگه dmc 3 داستان داشت و به اون میگفتی داستان پس بازیائی مثل MGS حتما داستانشون از کرات دیگر آوردن.DMC هم مثل بقیه هم سبکاش یه داستان چند خطی داشت که البته به مراتب بهتر از خیلیاشون بود.در مورد گرافیک هم که تو همون سالها فارکرای و DOOM اومده بودن اما DMC 3 خیلی عقبتر از اونا بود.به شخصه فکر میکنم فقط GOW بوده که تو هر سه سطح خوب کار شده

من خودم وقتی یک بازی داستان درست و حسابی نداشته باشه نمیتونم باهاش کنار بیام برا همین بازی مثل بایونتا برام بی ارزشه . از نظر من یک سوم ارزش هر بازی به داستانش مربوط میشه .
من وقتی دیدم تو این جور فروم ها افراد خیلی از بازی بایونتا و vanquish دارن تعریف میکنن و متای دوتا بازیم خوبه . رفتم بازیارو برای ps3 ( ارجینال ) خریدم ولی الان میبینم اصلا ارزششو نداشته . ( من که از فبل از این بازی و بازیسازانش کینه نداشتم . بازی کردم و حالا دارم نظرمو میگم . )
منتظر همین حرف بودم. پس این میشه مشکل شخص شخیص خود شما پس بهتره نسبتش ندیم به استودیو سازنده و دیگر گیمرها. شما خودتون با استودیو مشکل شخصی دارید. بحث تموم شده است از نظر من.

منتظر همین حرف بودم. پس این میشه مشکل شخص شخیص خود شما پس بهتره نسبتش ندیم به استودیو سازنده و دیگر گیمرها. شما خودتون با استودیو مشکل شخصی دارید. بحث تموم شده است از نظر من.
دقیقا منتظر کدوم حرف ؟ :d
وقتی که تو این جا فنای بازی دارن ازش خوب میگن من وظیفه ی خودم میدونم که به عنوان یک فرد بی طرف ( :d ) حقیقتو در مورد بازی بگم . تا کسی که بازیو بازی نکرده حقیقتو متوجه بشه و سمت این بازی نره . :d

به جون خودم داري انرژيت رو هدر ميدي.من و شهاب و محمد و چند نفر ديگه تو تاپيك قبلي هر كاري كرديم نشد الان بي خيال شديم.

دوستان بیخیال تموم کنین بحث رو.مثل همیشه یه عده دوست دارن برا اینکه آمار نوشته هاشون بره بالا الکی هی از درودیوار میگن بعدش ماها میایم جواب میدیم.تو این 4 صفحه هیچ کدومشون یه حرف درست حسابی نزده.وقتی طرف میاد میگه من از h&S داستان میخوام دیگه حساب کنین خودتون قضیه چقد حاد !
بعدشم کی گفته تو ایران گرافیک تو مرتبه دوم؟برا خییلیا داستان و گیم پلی مهم.حالا اگه گرافیک داشت که بهتر. این برا شما که تو این نسل گیمر شدی یا یه خورده قبل ترش صدق میکنه نه برا ما که از نسل آتاریو آمیگائیم.البته که گرافیک برای شما تو مرحله اول قرار داره.

نمی گه داستان می خواد که می گه یک داستان درست و حسابی بزارن حداقل ادم راضی بشه نه اینکه داستان خیلی خفنی داشته باشه
بازی بازی هستش باید به چهار اصلش رسیدگی بشه وگرنه اسمش بازی نیست هر سبکی هم باشه باید به چهار اصلش بپردازن
کی گفته من توی این نسل گیمر شدم من قبل از ps1 هم گیمر بود:d
اتفاقا من گرافیک رو دوست دارم ولی گیم پلی برام مهم تر هستش شما یک نظر سنجی بزن نصف بازی سنتر می زنن گرافیک من خودم توی تاپیک ها با هزاران ادم مختلف بحث کردم اون ها هی می گفتن گرافیک من می گفتم خلاقیت

---------- نوشته در 12:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 AM ارسال شده بود ----------

بحث رو پایان بدید تا موقعی که تایپک امتیاز های بازی زده بشه اونجا قشنگ حرف یکی از دو طرف ثابت می شه

@ dragonslayer
آقا شما برو Bayonetta رو بازی کن. آنالوگ چپ رو آروم به جلو فشار بده. Bayonetta با یه حالت خاصی راه میره. Bayonetta رو نگاه کن و عبارت Haters Gonna Hate رو تو ذهنت تجسم کن. مرسی... .
END OF DISCUSSION

برای بار سوم خواهشا جون هر کی دوست دارید این بحث رو ول کنید تا زمانی که امتیازات بازی بیاد

بحث رو پایان بدید تا موقعی که تایپک امتیاز های بازی زده بشه اونجا قشنگ حرف یکی از دو طرف ثابت می شه
آخه من متوجه نشدم چی رو میخواید ثابت کنید شما؟ امتیازای بازی بیاد چی میخواد ثابت بشه؟ توی کل این سایت الان شما 2 نفری در مقابل همه ایستادید و دارید ترول میکنید و هی برای همدیگه لایک خرج میکنید.

اتفاقا قبل از تاریخ عضویت شما تو سایت چندین بار نظر سنجی برگذار شده بود و گزینه گیم پلی با اکثریت بسیار زیاد آرا از همه گزینه ها پیشتاز تر بود. میتونید برید دنبال تاپیکاشون بگردید.

آخه من متوجه نشدم چی رو میخواید ثابت کنید شما؟ امتیازای بازی بیاد چی میخواد ثابت بشه؟ توی کل این سایت الان شما 2 نفری در مقابل همه ایستادید و دارید ترول میکنید و هی برای همدیگه لایک خرج میکنید.

اتفاقا قبل از تاریخ عضویت شما تو سایت چندین بار نظر سنجی برگذار شده بود و گزینه گیم پلی با اکثریت بسیار زیاد آرا از همه گزینه ها پیشتاز تر بود. میتونید برید دنبال تاپیکاشون بگردید.

من با هرکی بحث کردم تو تاپیک ها می گفتن گرافیک:dباشه قبول ولی گرافیک دوم که هست:d
اگر همه می اومدن توی این تاپیک که الان 4 صفحه بیشتر جلو نرفته بود;)
ما می خوایم این رو ثابت کنیم که mgr بازی معمولی هستش:d
حالا باشه ما از بازی خوشمون نمیاد نظراتمون با این بازی مخالف هست شما خوشت میاد نظرات مثل ما نیست هر کسی یک نظری داره

من با هرکی بحث کردم تو تاپیک ها می گفتن گرافیک:dباشه قبول ولی گرافیک دوم که هست:d
اگر همه می اومدن توی این تاپیک که الان 4 صفحه بیشتر جلو نرفته بود;)
ما می خوایم این رو ثابت کنیم که mgr بازی معمولی هستش:d
حالا باشه ما از بازی خوشمون نمیاد نظراتمون با این بازی مخالف هست شما خوشت میاد نظرات مثل ما نیست هر کسی یک نظری داره
اگر از نظر شما بازی ای با میانگین 8 یا 80 بازی معمولی هست من برای خودم متاسفم که اصلا از اول با شماها وارد بحث شدم :|

من دو تا نکته بگم تو این تاپیک و برم :دی

یکی اینکه به شخصه به MG Rising امید دارم که بازی خیلی خوبی بشه. حداقل تو همین سبکی که قراره باشه.
دوم هم در این مورد:
اگر از نظر شما بازی ای با میانگین 8 یا 80 بازی معمولی هست من برای خودم متاسفم که اصلا از اول با شماها وارد بحث شدم :|
فردین جان حالا من کاری به این بازی یا بازی خاصی ندارم ولی کلا امتیازات بازی ها همشون یه حالت Overrate دارن. یعنی به جای اینکه مثلا از 0 تا 10 شروع بشن انگار از 5 تا 10 شروع میشن. الان عملا بازی با میانگین 50 غیر قابل بازیه از بس آشغاله.
خب یه همچین بازی ای که اصلا ارزش نداره مجانی هم بشینی 1 ساعت بازیش کنی باید 0 بگیره، نه 5 و 6. ولی الان نمره دهی اینطوریه.
واسه همین هم هست که من شخصا یه بازی با متای 70 تا 79 رو معمولی حساب میکنم، 80 تا 89 رو خوب، بالای 90 رو عالی و شاهکار.
نمره ی 70 یا 80 به خودی خود خیلی هم خوبه ولی به شرطی که سخت گیری تو نمره دادن هم متعادل باشه. نه مثل الان که انقد آسون میگیرن. 70-80% بازی های سال نمره هاشون تو رنج 80 میشه در صورتی که شاید از نظر کیفی با هم خیلی فرق داشته باشن.
بعضی سایت ها هم که کلا خودشون رو راحت کردن هر بازی میاد یه 8 میدن بهش بره پی کارش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or