جدال مداوم Kojima Productions و Platinum Games

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

وقتی که دو استودیو بازی سازی مشهور به همکاری با یکدیگر می پردازند، انتظار تنشی بین آن ها می رود. آقای Yuji Korekado از استودیو معروف Kojipro در رابطه با این محیط کاری و همکاری توضیح می دهد.

او در گفتگو با EDGE گفت:
Platinum Games استودیویی است که از نظر عقیده ای که نسبت به بازی هایی که خلق می کنند، شباهت بسیاری به Kojima Productions دارد. آن ها چیزهایی دارند که نمی خواهند تغییر دهند و به آن اعتقاد دارند و صدالبته ما نیز در Kojima Productions چنین عقیده ای داریم.
اما به خاطر اینکه ما به یکدیگر شباهت داریم، وقتی که چیز هایی وجود دارند که می بایست عوض شوند، ما با یکدیگر برخورد داریم. در واقع، ما همیشه جدال می کنیم. ما باید بحث کنیم.
با این حال او گفت که این عمل مثبت بوده و در نتیجه به یک محصول بهتر ختم می شود.
در نهایت انگیزه هر دو استودیو، ساخت عناوین عالی است. وقتی که ما با هم برخورد داریم و بحث می کنیم، معمولا می بینیم که چه چیز خوب و چه چیز بد در ایده های دیگری وجود دارد، و این به ما در خلق بهترین ها کمک می کند. پس به عنوان تولید کننده، من فکر می کنم که ما مشکلات زیادی داریم اما این مشکلات به ما سمت و سویی درست برای دنبال کردن می دهد.
منبع

پس تا این جایی که من متوجه شدم Climax Action یک سبک رسمی نیست مثل ( درام تعاملی ) . فکر کنم سبک بایونتا رو همون action beat em up یا ( hack and slash ) بدونم بهتر باشه .

شما هر جور دلت می خواد نتیجه بگیر عزیزم.

cp9j23jk5xh6jzo7qr71.jpg

حالا بازی وقتی اومد نمراتش رو می بینیم:dدیگه بحث نمی خواد:d
شما تو پست قبلی گفتی که میانگینش از 8 بالاتر نمیره. الان با این دید شما این حرف رو زدید و دو تا هم ( :دی ) انداختید تنگش؟ الان واقعا میانگین 8 براتون آشغاله؟ باید 9.5 بشه میانگینش تا شما بگی بازی خفنی شد؟ خوب این از روز هم روشنتره که میانگینش همون دورو برا میشه.

والا این قطع کردن اشیا قبل از عوض شدن سازند هم بود یعنی مخترعش سازنده ی قبلیش هست:d
اگر اینجوری بخواییم حساب کنیم مخترع این کار بازی Okami کپکام بوده!/:) تو اون یه قلم مو میومد یه خط میکشیدی رو دشمنا و نصف میشدن. در هر صورت ما که MGR رو دوست داریم. من الان واقعا نمیدونم مشکلتون با این بازی چیه.

شما تو پست قبلی گفتی که میانگینش از 8 بالاتر نمیره. الان با این دید شما این حرف رو زدید و دو تا هم ( :دی ) انداختید تنگش؟ الان واقعا میانگین 8 براتون آشغاله؟ باید 9.5 بشه میانگینش تا شما بگی بازی خفنی شد؟ خوب این از روز هم روشنتره که میانگینش همون دورو برا میشه.
اخه بایونتا فن ها میگن بازی بایونتا و یا همین mgr بهترین بازی hack and slash نسله !!!!!!
خودتون قبول دارید که متای بازی حدود 80 میشه ؟ درسته ؟!
اونوقت بازی که متاش حدود 80 بشه بهترین hack and slash نسله ؟!

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:34 PM ارسال شده بود ----------

اگر اینجوری بخواییم حساب کنیم مخترع این کار بازی Okami کپکام بوده!/:) تو اون یه قلم مو میومد یه خط میکشیدی رو دشمنا و نصف میشدن. در هر صورت ما که MGR رو دوست داریم. من الان واقعا نمیدونم مشکلتون با این بازی چیه.
مشکل Platinum Games هست . شرکتی که نه به گرافیک و نه به داستان توی بازیاش اهمیتی نمیده . تنها هدفش اینه که گیم پلی بازی سریع باشه .

اساتید!Gekko ها تو بدنشون خون داشتن،نه متال گیرها:d (مگه اینکه گکو ها هم متال گیر حساب بشن!)تو تریلرهای MGR ققط یک متال گیر ری دیدم:dنه مثل علف هرز! اصلا این بحث های چیپ چیه! دقت کردین دو مدل رایدن تو بازی هست؟یکی مثل متال گیر چهاره،یکی هم جدید به نظر میاد!(یه چشم بند داره،شمشیرش به پشتش وصله،آرمورش با قبلی فرق داره...)تو یه مصاحبه که مراحل ساخت بازی بود رایدن قدیمی رو در حال نبرد با یه سایبرگ نشون میداد،(که شبیه ومپ هم هست!)اون سایبرگ دست رایدن رو قطع کرده بود و کلا یه صفایی بهش داده بود:d احنمالا رایدن رو دوباره باز سازی میکنن و رایدن به صورت فعلی در میاد!

دیدم به بازی عوض شد حالا 8 برای من معمولی هست:dچون بازی زیاد نمی کنم:dبازی زیاد ندارم:d
خیلی بخواد بشه 8 هست کلا من گرافیکش رو مقایسه می کنم با 2 سال پیش نا امید می شم یکم هم بازی زیاده روی کرده:d

اساتید!Gekko ها تو بدنشون خون داشتن،نه متال گیرها:d (مگه اینکه گکو ها هم متال گیر حساب بشن!)تو تریلرهای MGR ققط یک متال گیر ری دیدم:dنه مثل علف هرز! اصلا این بحث های چیپ چیه! دقت کردین دو مدل رایدن تو بازی هست؟یکی مثل متال گیر چهاره،یکی هم جدید به نظر میاد!(یه چشم بند داره،شمشیرش به پشتش وصله،آرمورش با قبلی فرق داره...)تو یه مصاحبه که مراحل ساخت بازی بود رایدن قدیمی رو در حال نبرد با یه سایبرگ نشون میداد،(که شبیه ومپ هم هست!)اون سایبرگ دست رایدن رو قطع کرده بود و کلا یه صفایی بهش داده بود:d احنمالا رایدن رو دوباره باز سازی میکنن و رایدن به صورت فعلی در میاد!
اون جوری که رایدن متال گیر رو تو چند حرکت نابود کرد فکر کنم باید متال گیر هارو به عنوان یک دشمن عادی یا حد اقل mini boss حساب کنیم . ( در نتیجه مثل علف هرز تو بازی زیادن !!!!! :d ) .

مشکل Platinum Games هست . شرکتی که نه به گرافیک و نه به داستان توی بازیاش اهمیتی نمیده . تنها هدفش اینه که گیم پلی بازی سریع باشه .
خب نده. مجبوره؟ نه. الان همینایی که مثلا داستان دارن چه گلی به سر صنعت بازی زدن؟ خیلی بازیا گیم پلی محور هستن.

خب نده. مجبوره؟ نه. الان همینایی که مثلا داستان دارن چه گلی به سر صنعت بازی زدن؟ خیلی بازیا گیم پلی محور هستن.
من کاری با ip های خودش مثل bayonetta و vanquish ندارم ولی mgs یه سری بازی با داستان عظیمه و حالا ما چه بخوایم چه نخوایم mgr از نظر داستانی به سری mgs وابستست . و حالا Platinum Games قراره گند بزنه به داستان mgr .

من کاری با ip های خودش مثل bayonetta و vanquish ندارم ولی mgs یه سری بازی با داستان عظیمه و حالا ما چه بخوایم چه نخوایم mgr از نظر داستانی به سری mgs وابستست . و حالا Platinum Games قراره گند بزنه به داستان mgr .
آها. خب داستان MGR رو دوست داریم از زبون شما بشنویم تا یفهمیم چرا به گند کشیده شده.
بسه دیگه! حالا قبلیا داستان نداشتن دلیل نمیشه اینم نداشته باشه. نه مدرکی هست که اینو ثابت کنه نه چیز دیگه ای. خواهشا یه خورده واقع بین باشین.

1- شما الان از کجا به این نتیجه رسیدید؟
2- مثل اینکه شما کلا جهاد کردی که از هر طریقی که هست شرکت رو بکوبی، حالا با منطق، بی منطق، الکی، همینجوری و .... این شرکت صرفا در ساخت بازی و گیم پلی بازی دخیل هست و داستان بازی مطمئنا ربطی به این شرکت نخواهد داشت و زیر نظر خود کوجیما پروداکشن خواهد بود.
مگه قسم خورده که باید به گرافیک و داستان بها بده؟ درجه اول برای یک بازی ناب گیم پلی هست بعدش داستان و بعدش گرافیک وصدا. این شرکت هم بازی هاش بر پایه سرعت زیاد هست، غیر از این بود مطمئن باشید MGR رو نمیدادن که این شرکت بسازه. الان مثلا نمونه بارز حرفی که زدید Darksiders II هست. نه داستانی داره که به پای شماره اول برسه نه گرافیک تکنیکی که فکمون بیاد باپیین. اما یه گیم پلی ناب و زیبا داره که ناخوداگاه تا پایان بازی شما رو با خودش میبره و روز به روز به طرفداراش اضافه میشه.

پ.ن: احساس میکنم از این جا به بعد بحث داره به سمت پوچی میره چون ما هر چی میگیم شما دو نفر به دنبال بهانه ای هستید که الکی کش بدید بحث رو و این وسط هم نه شما به حرف ما گوش خواهید کرد نه ما حوصله داریم که تا فردا ادامه بدیم. پس بهتره تموم بشه و شما هم با همون عقایدتون ادامه بدید و ما هم با عقاید خودمون. وقتی بحثی ایجاد میشه طرفین باید نتیجه گیری بکنن و چیز یاد بگیرن اما وقتی به سمت لج بازی میره چون من از این خوشم نمیاد باید بکوبم، بحث ادامه پیدا نکنه بهتره.

2- مثل اینکه شما کلا جهاد کردی که از هر طریقی که هست شرکت رو بکوبی، حالا با منطق، بی منطق، الکی، همینجوری و .... این شرکت صرفا در ساخت بازی و گیم پلی بازی دخیل هست و داستان بازی مطمئنا ربطی به این شرکت نخواهد داشت و زیر نظر خود کوجیما پروداکشن خواهد بود.

مگه قسم خورده که باید به گرافیک و داستان بها بده؟ درجه اول برای یک بازی ناب گیم پلی هست بعدش داستان و بعدش گرافیک وصدا. این شرکت هم بازی هاش بر پایه سرعت زیاد هست، غیر از این بود مطمئن باشید MGR رو نمیدادن که این شرکت بسازه. الان مثلا نمونه بارز حرفی که زدید Darksiders II هست. نه داستانی داره که به پای شماره اول برسه نه گرافیک تکنیکی که فکمون بیاد باپیین. اما یه گیم پلی ناب و زیبا داره که ناخوداگاه تا پایان بازی شما رو با خودش میبره و روز به روز به طرفداراش اضافه میشه.

پ.ن: احساس میکنم از این جا به بعد بحث داره به سمت پوچی میره چون ما هر چی میگیم شما دو نفر به دنبال بهانه ای هستید که الکی کش بدید بحث رو و این وسط هم نه شما به حرف ما گوش خواهید کرد نه ما حوصله داریم که تا فردا ادامه بدیم. پس بهتره تموم بشه و شما هم با همون عقایدتون ادامه بدید و ما هم با عقاید خودمون. وقتی بحثی ایجاد میشه طرفین باید نتیجه گیری بکنن و چیز یاد بگیرن اما وقتی به سمت لج بازی میره چون من از این خوشم نمیاد باید بکوبم، بحث ادامه پیدا نکنه بهتره.
دوم گرافیک هستش برای ایرانی ها خودت هم می دونی:d
خب یعنی فقط وقت بذاره برای گیم پلی خب بقیش هم به اندازه ی گیم پلی خوب کار کنه:d

من خودم وقتی یک بازی داستان درست و حسابی نداشته باشه نمیتونم باهاش کنار بیام برا همین بازی مثل بایونتا برام بی ارزشه . از نظر من یک سوم ارزش هر بازی به داستانش مربوط میشه .
من وقتی دیدم تو این جور فروم ها افراد خیلی از بازی بایونتا و vanquish دارن تعریف میکنن و متای دوتا بازیم خوبه . رفتم بازیارو برای ps3 ( ارجینال ) خریدم ولی الان میبینم اصلا ارزششو نداشته . ( من که از فبل از این بازی و بازیسازانش کینه نداشتم . بازی کردم و حالا دارم نظرمو میگم . )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or