جدال مداوم Kojima Productions و Platinum Games

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

وقتی که دو استودیو بازی سازی مشهور به همکاری با یکدیگر می پردازند، انتظار تنشی بین آن ها می رود. آقای Yuji Korekado از استودیو معروف Kojipro در رابطه با این محیط کاری و همکاری توضیح می دهد.

او در گفتگو با EDGE گفت:
Platinum Games استودیویی است که از نظر عقیده ای که نسبت به بازی هایی که خلق می کنند، شباهت بسیاری به Kojima Productions دارد. آن ها چیزهایی دارند که نمی خواهند تغییر دهند و به آن اعتقاد دارند و صدالبته ما نیز در Kojima Productions چنین عقیده ای داریم.
اما به خاطر اینکه ما به یکدیگر شباهت داریم، وقتی که چیز هایی وجود دارند که می بایست عوض شوند، ما با یکدیگر برخورد داریم. در واقع، ما همیشه جدال می کنیم. ما باید بحث کنیم.
با این حال او گفت که این عمل مثبت بوده و در نتیجه به یک محصول بهتر ختم می شود.
در نهایت انگیزه هر دو استودیو، ساخت عناوین عالی است. وقتی که ما با هم برخورد داریم و بحث می کنیم، معمولا می بینیم که چه چیز خوب و چه چیز بد در ایده های دیگری وجود دارد، و این به ما در خلق بهترین ها کمک می کند. پس به عنوان تولید کننده، من فکر می کنم که ما مشکلات زیادی داریم اما این مشکلات به ما سمت و سویی درست برای دنبال کردن می دهد.
منبع

نظر شخصی : عقیده ی Platinum Games چرنده و metal gear rising به نابودی کشیده خواهد شد . ( به لطف Platinum Games فهمیدم که تانک و ماشین این جور چیزا هم خون دارن =)):-& ) .

فقط اينجاست كه به خلاق ترين استديوي نسل چرند و آشغال و غيره ميگن.

كاش ميموند همون Kojima Production گند ميخورد بهش حالتون جا ميومد.

ببين وضع چقدر خراب بود كه كوجيما مراسم غلط كردم گذاشت براشون .

فقط اينجاست كه به خلاق ترين استديوي نسل چرند و آشغال و غيره ميگن.

كاش ميموند همون Kojima Production گند ميخورد بهش حالتون جا ميومد.

ببين وضع چقدر خراب بود كه كوجيما مراسم غلط كردم گذاشت براشون .

خلاق ترین استدیو این نسل=))خوبه فقط به خاطر گیم پلی سریع بازی هاش معروف شده:|
باور کن اگر سازندش عوض نمی شد گرافیکش الان بهتر بود گیم پلی و داستانش هم مطئنن بهتر بود:|

خلاق ترین استدیو این نسل=))خوبه فقط به خاطر گیم پلی سریع بازی هاش معروف شده:|
باور کن اگر سازندش عوض نمی شد گرافیکش الان بهتر بود گیم پلی و داستانش هم مطئنن بهتر بود:|

MGRاگه توی Kojima Productions میموند خاک می خورد و در حد همون کانسپت و ایده ی اولیه می موند. بهترین تصمیمی که می شد گرفت این بود که بازی رو به بهترین اکشن (سوم شخص) ساز حال حاضر دنیا بدن: PG. این "گیم پلی سریع" هم که شما میگید رسیدن بهش همچین چیز ساده و آسونی نیست. گیم پلی بازی های PG در عین سریع بودن بالانس بودن. بدست اوردن این بالانس خیلی سخته. مثلا من خودم همیشه فکر می کردم که چرا توی بیونتا سیستم عوض کردن اسلحه اونطوری طراحی شد و مثل DMC نیست. بعدا متوجه شدم اگه مثل DMC بود گیم پلی بازی اونقدر سریع می شد که همه موقع بازی کردن سرگیجه می گرفتن! این ریزه کاری هاست که PG رو خاص می کنه.در مورد خلاق بودن: من واقعا نمی دونم چند تا سبک رو باید گسترش بده PG تا اینجا به خلاق بودنش ایمان بیارن.

شخصاً نه علاقه ای به ایشون دارم نه Platinum Games
اما مدل حرف زدنش اشتباه ! IP ای که داره میسازه از وجود کوجیما و گروهشه و اون کسی که باید مشورت بگیره و صحبت کنه،رفیقمونه
ذر هر حال امیدوارم موفق باشند با سونامی متال گیر رایزینگ

MGRاگه توی Kojima Productions میموند خاک می خورد و در حد همون کانسپت و ایده ی اولیه می موند. بهترین تصمیمی که می شد گرفت این بود که بازی رو به بهترین اکشن (سوم شخص) ساز حال حاضر دنیا بدن: PG. این "گیم پلی سریع" هم که شما میگید رسیدن بهش همچین چیز ساده و آسونی نیست. گیم پلی بازی های PG در عین سریع بودن بالانس بودن. بدست اوردن این بالانس خیلی سخته. مثلا من خودم همیشه فکر می کردم که چرا توی بیونتا سیستم عوض کردن اسلحه اونطوری طراحی شد و مثل DMC نیست. بعدا متوجه شدم اگه مثل DMC بود گیم پلی بازی اونقدر سریع می شد که همه موقع بازی کردن سرگیجه می گرفتن! این ریزه کاری هاست که PG رو خاص می کنه.در مورد خلاق بودن: من واقعا نمی دونم چند تا سبک رو باید گسترش بده PG تا اینجا به خلاق بودنش ایمان بیارن.

عزیز من تریلر گیم پلی از بازی دادن وقتی که سازندش عوض نشده بود:|
بهترین اکشن سوم شخص جهان جان من درست خودندم
بازی هایی که می سازه فقط از لحاظ گیم پلی خوب هستن بقیه چیزهای بازی رو گند می زنه این تیم مثل گرافیک
حاضر بودم یا بازی سازندش عوض نمی شد یا کنسل می شد ولی دست این تیم نمی افتاد
کلا من نفهمیدم توی کدوم بازی pg چیزی به نام خلاقیت هم موجود داشته

نظر شخصی : عقیده ی Platinum Games چرنده و metal gear rising به نابودی کشیده خواهد شد . ( به لطف Platinum Games فهمیدم که تانک و ماشین این جور چیزا هم خون دارن =)):-& ) .
ما هم به لطف این جمله شما فهمیدیم که ذره ای از MGS اطلاعات ندارید :)
بازی هایی که می سازه فقط از لحاظ گیم پلی خوب هستن بقیه چیزهای بازی رو گند می زنه این تیم مثل گرافیک
حاضر بودم یا بازی سازندش عوض نمی شد یا کنسل می شد ولی دست این تیم نمی افتاد
تریلر گیم پلی در چه حدی بود؟ همونی بود که دیدی و فراتر از اون نرفت. به بن بست خوردن به نوعی چون کار گروه کوجیما اکشن سریع ساختن نیست. اونا بیشتر بر روی استلث تمرکز دارن مثل تمامی MGS هایی که ساختن، و اکشن سریع کار اونا نیست. حتی توی همون تریلری که میگی هیچ سرعتی دیده نمیشه. گرافیک Vanquish رو گند زده بودن؟! خلاقیت نداشتن توی Vanquish؟ اونم دومین بازی ای که استودیو داشت میساخت؟ شما چند تا شرکت میشناسی که از اولین بازی ای که ساختن این قدر موفق بودن و فعلا بازی ای نداشتن که ضعیف عمل کنه؟

عزیز شما توی اون تریلر چیزی بیشتر از هندونه قاچ کردن دیده بودی؟! اینPG بود که به بازی جون داد. من نمی دونم همون موقع که بازی دست KP بود همه هیتر بودن، حالا که افتاد دست PG، همه عاشق قبلی شدن و هیتر PG.

کاملا درست خوندید. استودیوی بهتری میشناسید بگید من کاملا حاضرم بحث کنم.

بقیه چیزهای بازی رو گند می زنه این تیم مثل گرافیک
گرافیک Bayo هنری، اصلا بد، مزخرف. گرافیک Vanquish هم بد بود؟

تو همه ی بازی هاش، کلا چهار تا بازی بیشتر نساخته تا الان،Bayonetta، Mad World، Vanquish، Infinite Space. همه شون هم خلاقانه بودن. بیشتر اعضای این استودیو متعلق به استودیوی Clover سابق هستن. کار های قبلی شون هم خلاقانه بود. Okami, God Hand, Viewtiful Joe و ... .

MGRا بهترین تصمیمی که می شد گرفت این بود که بازی رو به بهترین اکشن (سوم شخص) ساز حال حاضر دنیا بدن: PG.
بهترین اکشن سوم شخص ساز ؟ =)) رفیق انگار شما خیلی از بازیای اکشن سوم شخص دیگرو از جمله me و uncharted و gta و ac و ....... رو فراموش کردی .

---------- نوشته در 03:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

تریلر گیم پلی در چه حدی بود؟ همونی بود که دیدی و فراتر از اون نرفت. به بن بست خوردن به نوعی چون کار گروه کوجیما اکشن سریع ساختن نیست. اونا بیشتر بر روی استلث تمرکز دارن مثل تمامی MGS هایی که ساختن، و اکشن سریع کار اونا نیست. حتی توی همون تریلری که میگی هیچ سرعتی دیده نمیشه. گرافیک Vanquish رو گند زده بودن؟! خلاقیت نداشتن توی Vanquish؟ اونم دومین بازی ای که استودیو داشت میساخت؟ شما چند تا شرکت میشناسی که از اولین بازی ای که ساختن این قدر موفق بودن و فعلا بازی ای نداشتن که ضعیف عمل کنه؟
جالا کی از mgr گیم پلی سریع خواست ؟ ! ( فقط شما از mgs اطلاع دارید !!!! )
یک شرکتی هست اسمش cd projekt red هست ؟! میشناسیدش ؟ نه ؟! از اولین بازیش که اسمش witcher بود موفق ظاهر شد .

آخرین ویرایش:

شما مگه توی استدیو کوجیما کار می کردید که می گید از اون فراتر نرفت:d
توی اون تریلر اکشن سریع نبود چون بیشتر تریلر صحنه اهسته بود و می خواستن نشون بدن همه چی قابل بریدن هست:|
یکی از ادعاهای pg قبل از عرضه ی بازی این بود که گرافیک بازی ما در حد uncharted 2 هست=))
حتی اگر گیم پلی بازی هم زیاد سریع نبود یک جورایی مخفی کاری بود برید تریلر رو نگاه کنید می بینید همون اولش رو:d
از کی تا حالا 1000 تا موشک که هیچ کدومشون به شما نمی خوره و لیز خوردن و حرکات اکروباتیت شده خلاقیت توی بازی:|
ناتی داگ
ناتی داگ بازی کمتر از خوب نداره

بهترین اکشن سوم شخص ساز ؟ =)) رفیق انگار شما خیلی از بازیای اکشن سوم شخص دیگرو از جمله me و uncharted و gta و ac و ....... رو فراموش کردی .

اکشن ماجرایی با اکشن سوم شخص فرق داره. (شما خوب می دونی وقتی گفتم "اکشن سوم شخص" منظورم چه سبکی بود.)
الان Uncharted با GTA ، AC و Bayonetta در یه سبک دسته بندی میشن؟

اکشن ماجرایی با اکشن سوم شخص فرق داره. (شما خوب می دونی وقتی گفتم "اکشن سوم شخص" منظورم چه سبکی بود.)
الان Uncharted با GTA ، AC و Bayonetta در یه سبک دسته بندی میشن؟
رفیق من از نظر زمینه ی " اکشن سوم شخص " بودن که همشون دارای این زمینه اند . شما باید بگی action beat em up یا hack and slash .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or