جدال مداوم Kojima Productions و Platinum Games

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

وقتی که دو استودیو بازی سازی مشهور به همکاری با یکدیگر می پردازند، انتظار تنشی بین آن ها می رود. آقای Yuji Korekado از استودیو معروف Kojipro در رابطه با این محیط کاری و همکاری توضیح می دهد.

او در گفتگو با EDGE گفت:
Platinum Games استودیویی است که از نظر عقیده ای که نسبت به بازی هایی که خلق می کنند، شباهت بسیاری به Kojima Productions دارد. آن ها چیزهایی دارند که نمی خواهند تغییر دهند و به آن اعتقاد دارند و صدالبته ما نیز در Kojima Productions چنین عقیده ای داریم.
اما به خاطر اینکه ما به یکدیگر شباهت داریم، وقتی که چیز هایی وجود دارند که می بایست عوض شوند، ما با یکدیگر برخورد داریم. در واقع، ما همیشه جدال می کنیم. ما باید بحث کنیم.
با این حال او گفت که این عمل مثبت بوده و در نتیجه به یک محصول بهتر ختم می شود.
در نهایت انگیزه هر دو استودیو، ساخت عناوین عالی است. وقتی که ما با هم برخورد داریم و بحث می کنیم، معمولا می بینیم که چه چیز خوب و چه چیز بد در ایده های دیگری وجود دارد، و این به ما در خلق بهترین ها کمک می کند. پس به عنوان تولید کننده، من فکر می کنم که ما مشکلات زیادی داریم اما این مشکلات به ما سمت و سویی درست برای دنبال کردن می دهد.
منبع

اگر از نظر شما بازی ای با میانگین 8 یا 80 بازی معمولی هست من برای خودم متاسفم که اصلا از اول با شماها وارد بحث شدم :|

بابا دلیلش رو گفتم چون بازی کم می گیرم اینطوری هستم هر کسی به خدا نظر خودش رو داره بیایم به نظر هم دیگه احترام بذاریم>:d

یکی از لوس ترین و بی محتوا ترین تاپیک های بی سی. فقط ترول :)) فردین انرژی خودت رو هدر نده. بیشترین کسی که ضرر میکنن خودشون هستند.

دقیقا Platinum چیزیه که گیمینگ باید بشه. گیم پلی گیم پلی گیم پلی. داستان و موسیقی و گرافیک هم تا حد استاندارد، وگرنه گور باباشون. گیم پلی ونکوئیش انقدری خف بود که من خیابون خالی میدیدم میخواستم رو زانو هام سر بخورم :دی حالا شما داستان میخوای برو بشین رمان بخون.

یکی از لوس ترین و بی محتوا ترین تاپیک های بی سی. فقط ترول :)) فردین انرژی خودت رو هدر نده. بیشترین کسی که ضرر میکنن خودشون هستند.

دقیقا Platinum چیزیه که گیمینگ باید بشه. گیم پلی گیم پلی گیم پلی. داستان و موسیقی و گرافیک هم تا حد استاندارد، وگرنه گور باباشون. گیم پلی ونکوئیش انقدری خف بود که من خیابون خالی میدیدم میخواستم رو زانو هام سر بخورم :دی حالا شما داستان میخوای برو بشین رمان بخون.
دیگه اینجوری ها هم نیست.به نظر من بستگی به سبک داره که کدوم بخش بازی بهتر باشه مثلا برای یک بازی H&S اولین چیزی که به چشم میاد گیم پلی هست در صورتی که برای یک بازی ادونچر اولین نکته مهم داستان هست.به نظر من بازی موفق تره که بتونه همه اینها رو کنار هم قرار بده مثل Bioshock

اتفاقا رمان زیاد میخونم . همین رمانا انتظاراتو برده بالا . یک بازی مثل enslaved میاد انتظاراتو براورده میکنه و خیلی از بازیای دیگه نه ........ . ( اگه فقط بخوام برا گیم پلی بازی کنم که میشینم dmc1 بازی میکنم دیگه چه کاریه برام ده تا بازی هم سبکشو بخرم . )

برو از هر کی می خوای بپرس بگو گرافیک توی بازی برات چقدر مهمه شاید براش اولویت هم داشته باشه این رو همه می دونن
dmc 3 که داستان هم داشت
گرافیک هم داشت

همین متال گیر سالید 1 گرافیک نداشت ولی بهترین بازی عمرم بود بخاطر داستان و گیم پلی

زمان خودش گرافیک داشت

زمان خودش بازی کردم
همون موقع هم گرافیک توش اصل نبود
ولی کلا بگم منم معتقدم این mgr مثل قبلیا نمیشه یه چیزی مثل از اویل 4 به بعد تو سری رزیدنت اویل میشه (شاید) ولی تا اومدن بازی باید صبرید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or