جان کارمک : گیمرها نمی توانستند باور کنند که RAGE روی PS3 اجرا میشه !

Gartall

کاربر سایت
بازی RAGE بدون شک یکی از بزرگترین عناوینیست که سال 2011 عرضه خواهد شد .
جانکارمک تو twitter خود گفت گیمرهایی که شانس امتحان کردن RAGE در E3 در کیوسک های مربوط به بازی داشتند از گرافیک فوق العاده بازی شوکه زده بودند و انها میخواستند بدونند که این بازی واقعا داره روی PS3 اجرا میشه و روی یک high end PC اجرا نمیشه !

High compliment from E3 – people looking under the kiosks to verify that they were actually playing Rage on a PS3 and not a high end PC

http://www.gamersmint.com/carmack-s...ooked-so-good-on-ps3-checked-under-the-kiosks

بازی که با 20 فریم اجرا می شد و پر از باگ ومشکلات لودینگ وتکستچرینگ بود شد بهترین گرافیک 2007.اونوقت ببخشید انچارتد یک هویچ بود این وسط رو کنسول ها

سال 2007 اگه کرایسیس 1 نبود بهترین گرافیک MW بود چون امتیازهای گرافیکش از جفت بازی های بالا بیشتر بود .

Crysis برای كنسول نبود...
MW 1 هم همه اش اسكريپت شده بود و فكرم نكنم رو 360 و PS3 بهترين گرافيك شده باشه...
من کاری با این مسائل ندارم گفتم که MW امتیازهای گرافیکش خیلی بالاتر از این دوتا بازی بود ! پس کاملا مشخص بود که اگه کرایسیس نبود این بازی بهترین گرافیک میشد .

اخطار میکنم به دو کاربر ویلی و iran_azer اگر به همین ترتیب ادامه بدید و به شستن همدیگر با عبارات گستاخانه و توهین آمیز ادامه بدید دسترسی هردو به انجمن قطع خواهد شد. اگر توانایی رعایت ادب و احترام متقابل رو ندارید خیلی اشتباه میکنید که فکر میکنید می بایست به این شکل با رفتارتون ادامه پیدا کنه. به خصوص روی صحبتم باشماست جناب iran_zazer چون وضعیت شما در توضیح موارد مد نظرتون بسیار دور از شأن انجمنهای بازیسنتر هست.
شما دوست داری من رو از زندگی بن کن ...دوست نداری...
شما برو بخون ببین اول کی توهین کرد
کسی هم که به من توهین کنه منم جوابش رو مثل خودش می دم........اگر هم خوب صحبت کنه نوکرشم هستم.........

آخرین ویرایش:
2005 که اصلا PS3 نبود 2006 که Gears of War1 بود سال 2007 هم Mass Efect و هم 2008 دوباره Gears of War2 سال 2009 هم U3 بود 2010 RDR سال 2011 هم Crysis 2

ینی واقعا نمی دونی؟؟
سال 2008 بهترین گرافیک برای mgs4 شد(در واقع جاهای مهم مثل wga و..)
سال 2009 بهترین برای u2 شد!!
سال 2010 هم بهترین برای gow3 شد!!

حداقل در مورد اینجور مسائل که آمار هست برو یکم بگرد!!

2005 که اصلا PS3 نبود 2006 که Gears of War1 بود سال 2007 هم Mass Efect و هم 2008 دوباره Gears of War2 سال 2009 هم U3 بود 2010 RDR سال 2011 هم Crysis 2
آمار بالا اوج فشار عصبی و روحی روانی رو نشون میده:

2006 = حق Oblivion بود اما Gears of War 1 انتخاب شد پس احترام میزاریم.
2007 = Crysis با قاطعیت کامل
2008 = MGS4 درو کرد از بیش از 80 درصد سایت ها و مجلات
2009 = U2 که دیگه حرفی نمیمونه
2010 = GOW3 هم که چیزی ازش نگذشته همه در جریان هستید.

2006 = حق Oblivion بود اما Gears of War 1 انتخاب شد پس احترام میزاریم.
.
عجب!!!!!!!!!!! چون توخوشت نیومده یا آمار دستت داری ؟!
2007 = Crysis با قاطعیت کامل
که ماله pc بود ولی اگه کنسول را حساب کنیم بدون شک mw1 بهترین گرافیک روی کنسول بود چون امتیازهایی که گرفته به راحتی این حرف را ثابت میکنه !

اخبار فردا:

جان کارمک: از گرافیک wii u خوشم اومد،دوست دارم براش بازی بسازم.

پست های همون رو به بعد:

-ممنون
-خیلی جالب بود،استاد دوستت داریم
-خوب استاد هم از این دستگاه خوشش اومد،به نظرم فردا بازیهای بیشتری رو از این دستگاه میبینیم
-چی رو دیده میگه گرافیک نکنه زلدا رو دیده،بیاد gears و killzone رو ببینه بعد بگه گرافیک
-چی میگی گرافیک این دو بازی نصف کرایسیس هم نیست
.
.
.
-اون موقع که دوم اومده بود تو داشتی سیب زمینی خورد میکردی
.
.
.
-من که جفت بازیهارو میگیرم گرافیک برام مهم نیست
.
.
.
-والا چیزی که ما دیدیم e3 2008 سونی خیلی خوب عمل کرد
.
.
.
-بارون بارون بارونه هی...بارون بارون بارونه هی...دستته بده دستم.......

عجب!!!!!!!!!!! چون توخوشت نیومده یا آمار دستت داری ؟!

که ماله pc بود ولی اگه کنسول را حساب کنیم بدون شک mw1 بهترین گرافیک روی کنسول بود چون امتیازهایی که گرفته به راحتی این حرف را ثابت میکنه !

موافقم اما 2006 به نظر من حق با Gear of war بود !
دیگه دارین شاهکار هم رد میکنید..

حداقل یکم تحقیق کنید تا ضایع نشید..

ببخشید من منظورت رو کامل متوجه نشدم ! یعنی gears از mgs4 بهتره یا بر عکس ؟!؟!
قطعا MGS گرافیکش خیلی بالا تر بود ! ولی خوشحال می شم در نظر شما رو هم واضح تر بدونم !

ینی امسال هم اگه بهترین گرافیک برای ps3 بشه می شه گفت 4 سال این عنوان در دست ps3 بوده و فکر نمی کنم دیگه جای بحثی برای دوستان باقی مونده باشه!!منتظر پایان سال باشید!!

ینی امسال هم اگه بهترین گرافیک برای ps3 بشه می شه گفت 4 سال این عنوان در دست ps3 بوده و فکر نمی کنم دیگه جای بحثی برای دوستان باقی مونده باشه!!منتظر پایان سال باشید!!
:)):))

آره اگر به انتخاب کردن شما ها باشه تا 3 نسل دیگه هم بهترین گرافیک دست اژدها میمونه..

حالا خوبه فقط یک سال بهترین گرافیک بودن ها..!

ببخشید من منظورت رو کامل متوجه نشدم ! یعنی gears از mgs4 بهتره یا بر عکس ؟!؟!
قطعا MGS گرافیکش خیلی بالا تر بود ! ولی خوشحال می شم در نظر شما رو هم واضح تر بدونم !
شما حتما کات سین های MGS رو دیدی خیال کردی گرافیکش از GEOW بالاتره :)) برو گیم پلی رو مقایسه کن بالا برات گذشتم و هر چشم سالمی میتونه تشحیص بده تازه عکس Geow مربوط به بخش مولتیپلیر هست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or