جان کارمک : گیمرها نمی توانستند باور کنند که RAGE روی PS3 اجرا میشه !

Gartall

کاربر سایت
بازی RAGE بدون شک یکی از بزرگترین عناوینیست که سال 2011 عرضه خواهد شد .
جانکارمک تو twitter خود گفت گیمرهایی که شانس امتحان کردن RAGE در E3 در کیوسک های مربوط به بازی داشتند از گرافیک فوق العاده بازی شوکه زده بودند و انها میخواستند بدونند که این بازی واقعا داره روی PS3 اجرا میشه و روی یک high end PC اجرا نمیشه !

High compliment from E3 – people looking under the kiosks to verify that they were actually playing Rage on a PS3 and not a high end PC

http://www.gamersmint.com/carmack-s...ooked-so-good-on-ps3-checked-under-the-kiosks

c2 نسخه pc رو منظورته ؟
اگر نسخه pc منظورته که باید برم چند روزی رو بفکرم :-/
kz اصلا تا حالا تو بازی نبوده که الان بیاد بگه ما هم هستیم . برو مقایسه ای نکن که مرغ پخته خندش بگیره :d

من دارم می گم بعضی ها به استناد سایت ها می گن c2 گرافیک بهتری رو کنسول داشت!!خب اگه قرار باشه سایت ها رو قبول نداشته باشیم خیلی چیز ها الکی می شه و هرکی نظر خودش رو fact می دونه!!

ببیند رفقا با این مقایسه های عکسی که طرف هر عکسی رو هرطور دلش خواست میزاره میشه کاری کرد که گرافیک سوپر ماریو بهتره از گیرز آو وار بنظر بیاد به عنوان مثال و اشاره به عمق فاجعه.

مثلاً مقایسه مدل سازی گیرز آو وار 2 و متال گیر 4 :

هر دو تصویر 100% رئل تایم هستند.

پس در اینگونه موارد بهتره به نظریت اکثریت سایت های سونی فن (lol) احترام بزاریم, همونطور که پیشتر تعدادیشون گفتند گرافیک Crysis 2 بهترین یک عده خدارو بنده نبودن !

ببیند رفقا با این مقایسه های عکسی که طرف هر عکسی رو هرطور دلش خواست میزاره میشه کاری کرد که گرافیک سوپر ماریو بهتره از گیرز آو وار بنظر بیاد به عنوان مثال و اشاره به عمق فاجعه.

مرد حسابی چه بلایی سر عکس مارکوس آوردی ؟:d

با عکس نمیشه خیلی دقیق مقایسه کرد. هر چند که بعضی وقت ها عکسی میبینید که دقیقا خود بازی بوده .
کارمک کارش حرف نداره . هرچی باشه PS3 میان کنسول های فعلی از قدرت بیشتری برخورداره .
و RAGE هم به گفته خود کارمک قراره با 60 فریم روی کنسول ها بیاد که باید منتظر کیفیت اجراش روی اون ها باشیم .

• Like
Reactions: Robin Hood
c2 نسخه pc رو منظورته ؟
اگر نسخه pc منظورته که باید برم چند روزی رو بفکرم :-/
kz اصلا تا حالا تو بازی نبوده که الان بیاد بگه ما هم هستیم . برو مقایسه ای نکن که مرغ پخته خندش بگیره :d

جک سال کیلزون اصلا بازی نبوده
بیچاره هوش مصنوعی و خشونت و صداگزاری در کیلزون هست تو هیچ بازی نمی تونی پیدا کنی
دوست عزیز بهترین سایت در ضمینه آنالیز گرافیکی با قاطعت کیلزون برنده اعلام کرد تو رای گیرزی که گذاشته باز کیلزون برنده شد نمیدونم چه اصراری داری بگی کریسی بهتره
ببین این سایت با عکس ثابت کرده میتونی عکس بیار نمیتونی دیگه حرف نزن
http://www.lensoftruth.com/head2head-killzone-3-vs-crysis-2-analysis/

بیچاره هوش مصنوعی و خشونت و صداگزاری در کیلزون هست تو هیچ بازی نمی تونی پیدا کنی
دوست عزیز بهترین سایت در ضمینه آنالیز گرافیکی با قاطعت کیلزون برنده اعلام کرد تو رای گیرزی که گذاشته باز کیلزون برنده شد نمیدونم چه اصراری داری بگی کریسی بهتره

دقت نکردی چیشد ! الآن دیگه همه الحمد الله رب العالمین بعد از دهه ای به این نتیجه رسیدن که نظر اکثریت سایت ها مهمه ! ساز مخالف یعنی بحث اضافه به اندازه 40 صفحه !

پس بهترین سایت تو این زمینه شد .lensoftruth.باشه !
معلومه توبازی نیست به چند دلیل :
اولا تا حالا به نظر جمیع سایتها kz اصلا بازی گرافیکی سال انتخاب نشده ( جمیعا )
دوما شما اومدی لینک سایتی رو گذاشتی که اگر سواد داشته باشی مقایسه c2 نسخه x360 هست ( یه بازی غیر اختصاصی )با kz3 نسخه ps3 ( یه بازی اختصاصی).
سوما ما بحثمون راجع به c2 نسخه کامپیوتر هست که خیلی سرتره و در ضمن اگر بخواهیم نسخه dx11 اونو که الان عکسهاش نیز منتشر شده رو حساب کنیم که kz3 فقط و فقط میتونه لنگ بتدازه نه چیز دیگه .
توصیه میشه بری عکسهای اونو ببینی . بیق ;)

آخرین ویرایش:

کاملا با این موافقم ...

در ضمن گرافیک کرایسیس روی PC تازه اونم با DX11 کلا رغیب نداره ... از نظر من کرایسیس 1 هم روی DX 10 و با res بالا باز هم از kz3 سرتره ...

دراین شکی نیست که این اقاطرفدار360 هست
به نظرمن گرافیک این بازی روی pcاز هردوکنسول بهتر است کنسول ها بازیسازهارو محدود میکنه

پس بهترین سایت تو این زمینه شد .lensoftruth.باشه !
معلومه توبازی نیست به چند دلیل :
اولا تا حالا به نظر جمیع سایتها kz اصلا بازی گرافیکی سال انتخاب نشده ( جمیعا )
دوما شما اومدی لینک سایتی رو گذاشتی که اگر سواد داشته باشی مقایسه c2 نسخه x360 هست ( یه بازی غیر اختصاصی )با kz3 نسخه ps3 ( یه بازی اختصاصی).
سوما ما بحثمون راجع به c2 نسخه کامپیوتر هست که خیلی سرتره و در ضمن اگر بخواهیم نسخه dx11 اونو که الان عکسهاش نیز منتشر شده رو حساب کنیم که kz3 فقط و فقط میتونه لنگ بتدازه نه چیز دیگه .
توصیه میشه بری عکسهای اونو ببینی . بیق ;)

دوست من آخر سال معلوم میشه
کریسیس من بازی کردم روی بهترین سیستم پر از باگ بود هوش مصنوعی اشغال ولی گرافیکش انصافا عالی بود
ولی در مقابل کیلزون ضعیف تر بود جزییات در کیلزون خیلی بهتره اصلا باگ نداره

کاملا با این موافقم ...

در ضمن گرافیک کرایسیس روی PC تازه اونم با DX11 کلا رغیب نداره ... از نظر من کرایسیس 1 هم روی DX 10 و با res بالا باز هم از kz3 سرتره ...

ههههههههه جک گفتی kz2 که اومد تحول عظیمی در ضمینه گرافیک بازیهای fbs به وجود اورد این نظر همه کمارشناس ها بود
از این نوع حرف زدنت معلومه تا حالا کیلزون بازی نکردی

ههههههههه جک گفتی kz2 که اومد تحول عظیمی در ضمینه گرافیک بازیهای fbs به وجود اورد این نظر همه کمارشناس ها بود

حداقل با یه اسم و اواتار دیگه می یومدی بعد طرفداری می کردی نمی دونم چرا اینقدر علاقه دارید کیلزون رو بی نهایت بالا ببرید نه فروشش بهترینه نه گرافیکش نه هوش مصنوعیش(اینکه خیلیم داغون بود) باگ هم که کم نداشت داستانشم که جای خود داره پس چرا بی خودی شلوغش می کنید در اینکه بازی خیلی قشنگی بود حرفی نیست اما بهترینم نبود در اینم حرفی نیست

من هنوزم بازی رو قابل مقایسه با crysis 1 نمیدونم بعد شما میای میگی kz2 گرافیکش بیشتر؟
از یک لحاظ حرفتون درسته چون kz رو کنسول بود و Crysis رو pc ولی در کل kz گرافیکش بیشتر نبود.

نه عزیزم جک نیست .... واقعیته ! ... گرافیک تکنیکی crysis صد درصد از کیلزون بالاتره ...
نه من کیلزون بازی نکردم ... اما خوب کور که نیودم ... گرافیکو دیدم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or