جان کارمک : گیمرها نمی توانستند باور کنند که RAGE روی PS3 اجرا میشه !

Gartall

کاربر سایت
بازی RAGE بدون شک یکی از بزرگترین عناوینیست که سال 2011 عرضه خواهد شد .
جانکارمک تو twitter خود گفت گیمرهایی که شانس امتحان کردن RAGE در E3 در کیوسک های مربوط به بازی داشتند از گرافیک فوق العاده بازی شوکه زده بودند و انها میخواستند بدونند که این بازی واقعا داره روی PS3 اجرا میشه و روی یک high end PC اجرا نمیشه !

High compliment from E3 – people looking under the kiosks to verify that they were actually playing Rage on a PS3 and not a high end PC

http://www.gamersmint.com/carmack-s...ooked-so-good-on-ps3-checked-under-the-kiosks

یعنی این بازی روی PS3 انقدر خفن بوده که با high end PC مقایسش کرده ؟! :d ما که بدمون نمیاد , به این برادر گرامی هم ایمان داریم فقط هایپ خور نشه :d

• Like
Reactions: CriRo7
بازی RAGE بدون شک یکی از بزرگترین عناوینیست که سال 2011 عرضه خواهد شد .
جانکارمک تو twitter خود گفت گیمرهایی که شانس امتحان کردن RAGE در E3 در کیوسک های مربوط به بازی داشتند از گرافیک فوق العاده بازی شوکه زده بودند و انها میخواستند بدونند که این بازی واقعا داره روی PS3 اجرا میشه و روی یک high end PC اجرا نمیشه !

http://www.gamersmint.com/carmack-s...ooked-so-good-on-ps3-checked-under-the-kiosks
اوسکل شده ؟ مگه ps3 چشه ؟
وقتی x360 میتونه خب اونم میتونه .
این بشر بعضی وقتا منگ میزنه :d

اوسکل شده ؟ مگه ps3 چشه ؟
وقتی x360 میتونه خب اونم میتونه .
این بشر بعضی وقتا منگ میزنه :d

بخاطر اینه که بعضی ها میگفتند چرا نسخه ps3 تا حالا نمایش نداشته شاید کیفیتش خوب نیست که نشون نمیدند؟! ولی الان گفته هرکی امتحان کرده باورش نشده و فکر میکردند که داری روی high end PC اجرا میشه :دی

جان کارمک کلا با ایکس باکس خیلی حال میکنه!
چند سال پیش خودم یک مصاحبش رو تو بایت یا کلیک بود فک کنم خوندم که گفته بود ایکس باکس 360 از Ps3 خیلی بازده ی بهتری داره و همچنین واسه ما بازی سازا ساختن بازی واسه ایکس باکس 360 خیلی راحت تره تا PS3 و گفته بود Ps3 فقط از لحاظ تئوری قویه ولی ایکس باکس از نظر عملی و بازده قویتره! کلا با ایکس باکس 360 خیلی بیشتر حال میکنه!
دمش هم گرم!:d

حالا گرافیک x360 توپ هست یا نه؟؟؟؟؟
نگرانم که کیفیت بازی تو pc و ps3 از x360 بالاتر باشه!!! :-ss
در مقایسه کدومشون بهترن؟؟؟؟؟؟:-/

منظورم این بود که این بازی کیفیتش تو 360 افتضاح است (کلی میگم بازیهای 360 کیفیت ندارند)
360هاهم باید باور کنند که ps3 خیلی بهتر از کنسول پولکیشون است
:)) =)) :punish:

ببیند یه فن PS3 اومد یه حرفی زد ( که البته واقعا قبول دارم چرت گفت :d ) کل BC اومد نقل قول کرد :d حالا هیچکس نمیاد بگه ( که من می گم :d ) ایشون مدعی اینکه گرافیک 360 با PC یکی ;)

حالا این یعنی اینکه بازی رو نسخه PS3 بهتر اجرا میشه ؟ چون موقعی که مال 360 رو نمایش دادن کسی نگفته این رو High end PC جدی چه برداشتی از حرف ایشون باید داشت ؟

پس چی شد هی میگفتن رو XBOXچمی دونم رو 60 فریم اجرا میشه و این چرت و پرت ها که من سر در نمیارم

پس چی شد دوستانی که هی میگفتن بازی ها روی XBOXبهتره تا PS3(البته این یه مورد هنوز معلوم نیست ولی با این وعضی که میگن PS3 های نمی دونم چی PC لابد بهتره XBOX)

پس چی شد هی میگن این یارو از XBOXبیشتر خوشش میاد

هیچی نشد اخرش رو دوتا یجور اجرا میشه:d

اقا بالاخره رو XBOX بهتره یا رو PS3بخریم بازی کنیم؟؟؟

نمیدونم یعنی موقع عرضه اش هم من میام بگم انگار دارم یه بازی میکنم که روی PC high هست و از این حرفا؟ .
فکر نکنم!

حرف حق زدیا
اون حرف ها فقط جنبه تبلیغاتی دارن

آخرین ویرایش:
خب خداروشکر جان کارمک هم بازیش رو نشون داد بعضی از PS3 فن ها داشتن کهیر میزدن سر این ماجرا :دی الان انگار اکسیژن 100 درصد بهشون وصل کردی چقدر راحت نفس می کشند.

نمیدونم یعنی موقع عرضه اش هم من میام بگم انگار دارم یه بازی میکنم که روی PC high هست و از این حرفا؟ :دی.
فکر نکنم!

به نظر خودم اگه یه بازی ساز شیره ی ps3 رو بکشه و روش خیلی کار کنه(برای 360 هم همینطور) بازی روی ps3 از xbox360 بهتر میشه در غیر این صورت برعکس میشه
شیره اون بازی ساز بدبخت هم کشیده میشه :دی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: CriRo7
تا وقتی منتشر نشه نمیشه نظر داد چون سازنده ها همیشه واقعیت رو نمیگن
به نظر خودم اگه یه بازی ساز شیره ی ps3 رو بکشه و روش خیلی کار کنه(برای 360 هم همینطور) بازی روی ps3 از xbox360 بهتر میشه در غیر این صورت برعکس میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or