جان کارمک : گیمرها نمی توانستند باور کنند که RAGE روی PS3 اجرا میشه !

Gartall

کاربر سایت
بازی RAGE بدون شک یکی از بزرگترین عناوینیست که سال 2011 عرضه خواهد شد .
جانکارمک تو twitter خود گفت گیمرهایی که شانس امتحان کردن RAGE در E3 در کیوسک های مربوط به بازی داشتند از گرافیک فوق العاده بازی شوکه زده بودند و انها میخواستند بدونند که این بازی واقعا داره روی PS3 اجرا میشه و روی یک high end PC اجرا نمیشه !

High compliment from E3 – people looking under the kiosks to verify that they were actually playing Rage on a PS3 and not a high end PC

http://www.gamersmint.com/carmack-s...ooked-so-good-on-ps3-checked-under-the-kiosks

ههههههههه جک گفتی kz2 که اومد تحول عظیمی در ضمینه گرافیک بازیهای fbs به وجود اورد این نظر همه کمارشناس ها بود
از این نوع حرف زدنت معلومه تا حالا کیلزون بازی نکردی
عزیزم این بحثهای تکراری رو تموم کن. c2 فعلا پرچمدار گرافیک کنسولی هست چه شما خوشت بیاد چه نیاد و احتمالا امسال این عنوان رو به یه بازیه دیگه ای واگذار میکنه.پس انرژیتو برای بحث تا اون زمان ذخیره کن.

چقدر فن زیاد شده این روزا,تابستونه دیگه:d
در ضمن اونایی که همینطوری در مورد سل اظهار نظر میکنند.موتور بازی ها اصلا ربطی به سخت افزاری که قراره بازی روشون اجرا بشه نداره واگه مشکلی هم داشتن,مشکل متفاوت بودن برنامه نویسیش بود که به تدریج یاد گرفتن.
در ضمن این کارمک نبود که هی میگفت ps3 و سل توانایی بسیار بالایی داره.حالا اگه همینم نگفته بود خدا میدونه چی میگفتن!لااقل من که ندیدم از ایکس باکس تعریفی کنه.شاید من ندیدم....:-/

چقدر فن زیاد شده این روزا,تابستونه دیگه:d
در ضمن اونایی که همینطوری در مورد سل اظهار نظر میکنند.موتور بازی ها اصلا ربطی به سخت افزاری که قراره بازی روشون اجرا بشه نداره واگه مشکلی هم داشتن,مشکل متفاوت بودن برنامه نویسیش بود که به تدریج یاد گرفتن.
در ضمن این کارمک نبود که هی میگفت ps3 و سل توانایی بسیار بالایی داره.حالا اگه همینم نگفته بود خدا میدونه چی میگفتن!لااقل من که ندیدم از ایکس باکس تعریفی کنه.شاید من ندیدم....:-/
چرا گفته بود که 360 بهتره ... البته نه از لحاظ کیفیت ... اینجوری گفته بود که بازی سازی برای 360 راحت تره ... که اینو همه میگن ... چون برنامه نویسی برای پردازنده ی سل سخت تره ...و 360 خیلی نزدیک به PC هستش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or